Σάββατο 3 Μαρτίου 2018

Μια καλημέρα να σας πω.

            LAMINAS... Y TRABAJOS CON FLORES | Aprender manualidades es facilisimo.com

Καλωσόρισα το Μάρτη φίλοι μου, μου μπήκε δύσκολα αυτό το 3ήμερο  με τη πάθηση μου μα κι εγώ και η Κλώντη μάλλον αδελφές ψυχές παλεύουμε και πηδάμε εμπόδια. 
Πιστέψτε με κάποιες φορές αυτό είναι δύσκολο και κάποιες άλλες φαντάζει μακρινό ίσως γιατί τα εμπόδια για μένα είναι απλά..για να τα προσπερνάς με όσο δυνατόν λιγότερες ήττες. Είναι οι στιγμές που το αριστερό μου χέρι δεν λειτουργεί, που πέφτουν από τα δάκτυλα τα αντικείμενα, που κάνω ζημιές, που χάνω τη σκέψη και την σύνθεση του λόγου και άλλες που φτιάχνω στολίδια για μπαζάρ, που κάνω σχέδια για αύριο, που κεντάω γα φίλες και ζω τη κάθε στιγμή.
Χθες πάντως βρέθηκα αναγκαστικά σε υπηρεσίες δημόσιες και οφείλω να πω πως η εξυπηρέτηση και η συμπεριφορά των υπαλλήλων ήταν μοναδική και άμεση και τους ευχαριστώ γι' αυτό. 
Σήμερα πάντως ξύπνησα με άλλο..."αέρα", ο καλός μακρύς ύπνος, η ηρεμία  και η ξεκούραση μου έκανε καλό και τώρα έχω τη διάθεση να ανέβω βουνά και να διασχίσω λαγκάδια!!!
Η Κλώντη και αυτή αντέδρασε καλά στη θεραπεία και πήρε παράταση όπως μας είπε ο κτηνίατρος (που τον ευχαριστώ για την επίσκεψη στο σπίτι λόγω αδυναμίας δικής μου να τη πάω ), πως πάλι ο...Λάζαρος όπως την λέει κοροϊδευτικά βρήκε... χαραμάδα και βγήκε στην επιφάνεια!!
Δεν ξέρω αν η Άνοιξη βρει πια το δρόμο γιατί βαρέθηκα τη κλεισούρα , την υγρασία . 
Μάλλον επιθύμησα τα πρωινά στο κτήμα ηλιόλουστα κι εγώ στη θέση μου με το κέντημα , τους γείτονες για επισκέψεις, τη Κλώντη δίπλα μου, το Δημήτρη να ...ψαχουλεύει τα δένδρα του, το Κανέλλο να πηγαινοέρχεται και τις δύο γάτες μου να ζητιανεύουν και άλλη κονσέρβα.
Να θυμάστε πως τα απλά κάνουν την ευτυχία.
Φίλοι μου ας ελπίσουμε σε μία ευνοϊκή  και ήρεμη Άνοιξη με υγεία και πάντα..όνειρα φίλοι μου , ζωή και αγάπη.
Αχτιδενια φιλάκια!

14 σχόλια:

ANNA FLO είπε...

Με το καλό να έλθει η Άνοιξη επιτέλους να κάνεις όλα αυτά τα απλά και συγχρόνως σπουδαία που κάνουν τη ζωή ομορφότερη
Χαίρομαι αφάνταστα για τη Κλώντη. Να είστε καλά και οι όποιες δυσκολίες να ξεπερνιούνται
Καλό Σ/Κο να περάσεις
Φιλιά πολλά και μια μεγάλη καλημέρα όλη μέρα

...irida... είπε...

kαλημερα........φιλια!!

ΔΕΛΦΙΝΑΚΙ είπε...

εδώ έχουμε ωραίες ηλιόλουστες ανοιξιάτικες μέρες
μύρισε άνοιξη
και γω δεν μπορω να είμαι κλεισμένη μέσα στο σπίτι
μου αρέσει να είμαι έξω βόλτες σε κάθε γωνιά της Κύπρου μας

με το καλό να ασχοληθείς με αυτά που σε ευχαριστούν και σε γεμίζουν

καλό μήνα

Lysippe είπε...

Σαν τα λουλουδάκια κι οι δυο σας, που ξυπνούν κι ανοίγουν τα πεταλάκια τους. Ολάνθιστες κι οι δυο, να συνεχίσετε να μοιράζεστε όμορφες στιγμές.

Καλό μήνα, Γεωργία μου.

Giannis Pit. είπε...

Γεωργία μου έχεις πάντα τις ευχές μου για να είσαι καλά. Να είσαι γερή και να απολαμβάνεις κάθε σου όμορφη στιγμή με τις λατρεμένες ψυχούλες σου.
Καλό ΣαββατοΚύριακο.

despina είπε...

Καλό μήνα Γεωργία μου και πάντα να είσαι γερή!!!
Φιλιά!!!

Ανώνυμος είπε...

Κυρία Αχτίδα σου στέλνω την απέραντη αγάπη μου και την έννοια μου για σένα, είναι σαν να είμαι δίπλα σου, στο σπίτι σου.Σ'αγαπώ και σε σκέπτομαι. Δάφνη

marypertax είπε...

Έτσι είναι στη ζωή κορίτσι μου. Πέφτουμε παλεύουμε και ξανασηκωνόμαστε. Να είστε πάντα καλά και δύναμη για να ξεπερνάμε τις δυσκολίες. Πολλά φιλιά και να έχεις μια όμορφη πραγματικά Άνοιξη!

Marie-Anne είπε...

Καλό μήνα, Αχτίδα μου! Με το καλό να φτιάξει ο καιρός, και να ξαναρχίσεις τις αποδράσεις σου στο κτήμα σας μαζί με Κλωντούλα σου!
Καλή Κυριακή!!!!

Ο κόσμος της Ράνιας είπε...

Αχ αυτή η Άνοιξη .... όλοι με λαχτάρα την περιμένουμε να αρχίσουμε τις αποδράσεις !!! Η Κλώντη κι εσύ Αχτίδα μου θα είστε γερές και δυνατές γιατί έχετε τις ευχές όλων μας !!!! Σου εύχομαι καλό μήνα και πολλά φιλιά !!!!!

Ηλιοκέντητη είπε...

Στα απλά βρίσκεται η ευτυχία...πόσο αληθινό αυτό!
Εύχομαι να είστε γερές εσύ και η Κλώντη σου και να συνεχίζετε να απολαμβάνετε τις στιγμές σας!!!Καλή Κυριακή και καλή Άνοιξη!!!

Μαρία Έλενα είπε...

Να περνας όμορφα.
Καλό μήνα.
Φιλάκια...

Ariadni St. είπε...

Καλησπέρα!
Καλό μηνα με αισιοδοξία!

Maria είπε...

Κατά αρχήν σ'ευχαριστώ πάρα πολύ για το αχτιδένιο βραβείο που μου έδωσες ειλικρινά με συγκίνησες γλυκιά μου αχτίδουλα!!!
Όντως στα απλά βρίσκεται η ευτυχία,πόσο απόλυτα συμφωνώ μαζί σου!!!
Σου εύχομαι Καλό και Ευλογημένο μήνα,με όλα τα καλά του Θεού μέσα στο σπιτικό σου!!!
Φιλάκια!!!