Τρίτη 27 Ιουνίου 2023

Με καλοκαιρινή διάθεση.

 


Να είσαι 71.. εκείνος 77 και να σε ξυπνά το πρωί με ένα μυρωδάτο τριαντάφυλλο και ένα φιλί για καλημέρα .. ε! Πρέπει να μ'αγαπάει πολύ ο Θεός φίλοι μου.

Στο κτήμα όπως καταλάβατε ,απολαμβάνω την ηρεμία της φύσης , βοηθάω όσο μπορώ, αδιαφορώ για όσα μου λένε ότι πρέπει να πάω πιο... άνετες διακοπές όπως παλιά. Δεν καταλαβαίνουν πως ντέπομαι να με βλέπουν και άλλωστε τα έξοδα δεν μας παίρνουν όταν αναγκαστικά η ιατρική μου φροντίδα είναι ιδιωτική. 

Εδώ περνώ την μισή εβδομάδα , κοιμάμαι από τις 10.30 ,ξυπνώ από τον κόκκορα της γειτόνισσας, η Κάντυ βγαίνει για βόλτα όποτε θέλει και πήρε βέβαια και κακές συνήθειες όπως να... σκάβει λακούβες και όταν ποτίζονται τα ψυτά να πίνει νερό από το.. χώμα!!!

Ο καλός μου Δημήτρης με σκέπτεται  με τόση φροντίδα που πραγματικά το μόνο που προσεύχομαι είναι να είναι γερός. Το θερμοκήπιο του πάει υπέροχα και τον αποζημιώνει ηθικά για τα δένδρα που φέτος σε όλη την περιοχή δεν έδωσαν παρά ελάχιστα με . καθόλου καρπούς δυστυχώς. Τα ντοματίνια του λοιπόν καλά κρατούν τόσο που μας ξάφνιασαν.

Έχει βάλει ότι είδος του πούλησαν τα ψυτώρια συν αυτά που έβαλε φυτώριο εκείνος στο σπίτι και μου είχε κάνει μαύρο χάλι το μπαλκόνι! 

Τώρα φροντίζει ο καλός μου για το πρόβλημα που είχα με τα 3 σκαλοπάτια για το τροχόσπιτο. Μόλις τελειώσει θα σας το δείξω πιστέψτε με υπερηφάνια για τα όσα μπορεί να φτιάξει ακόμη και τώρα που κι αυτός κουράζεται εύκολα. 

Σας στέλνω την αγάπη μου και σας ευχαριστώ για την παρεούλα που μου κάνετε.

                               ΑΧΤΙΔΕΝΙΑ ΦΙΛΆΚΙΑ

13 σχόλια:

ANNA FLO είπε...

Καλή σου μέρα! Και σίγουρα σε αγαπά ο Θεός. Το τριαντάφυλλο υπέροχο η χειρονομία δε για διδαχή στους νεότερους.
Καλή συγκομιδή θα πω να απολαύσετε όλα τα καλά του Θεου και των κόπων του άντρα σου.
Να σαι καλά και να περνάς χαλαρά και γαλήνια.
Αυτό το ''ντρέπομαι'' που γράφεις κατά καιρούς για την υγεία σου δεν το σχολιάζω γιατί θα ρωτήσω ξανά, από πότε είναι ντροπή η υγεία μας και τα συμπτώματά της;
Καλή εβδομάδα Αχτίδα μου!

Ανώνυμος είπε...

























































Χα χα χα! Άκου ¨ντρέπομαι¨ για τα συμπτώματα της υγείας σας! Θα πρέπει να ντρέπονται όσοι σας κοιτάζουν σαν περίεργο φαινόμενο μάλλον! Όλη η ντροπή δική τους!!! Και όχι ντροπή! Και μπανάκια, και ηλιοθεραπεία, και βολτίτσες, όσο μπορείτε! Και άμα σας κοιτάζουν, υιοθετήστε ένα βλέμμα γεμάτο χαρά, να τους κάνετε να ντραπούν αυτοί! Όσο για τα ντοματίνια, εγώ τα τρώω για... γλυκό! Λατρεία. Να είστε πάντα καλά!! και να χαίρεστε τον κόπο του κυρίου Δημήτρη. Με αγάπη Σοφία









Marina Tsardakli είπε...

Να περνάτε όμορφα στο κτήμα Αχτίδα μου και να απολαμβάνετε κάθε μικρή στιγμή, γιατί αυτές δίνουν μαγεία στη ζωή μας.
Στέλνω ολόγλυκο φιλί :)
Καλό ξημέρωμα!!

Mary είπε...

Ευλογία και πολλή αγάπη να έχετε πάντα Γεωργία μου!
Ντροπή, σου... απαγορεύω να αισθάνεσαι, η υγεία μας δεν είναι δεδομένη και υποφέρουν αμέτρητοι άνθρωποι μικροί και μεγάλοι γλυκιά μου...

Σε φιλώ!

Rajani Rehana είπε...

Beautiful blog

Rajani Rehana είπε...

Please read my post

Σμαραγδάκι- Ρούλα είπε...

Εχεις φιλενάδα όλα τα καλά της ζωής όταν ο Δημήτρης σου σε καλημερίζει με ένα τόσο όμορφο τριαντάφυλλο...απόλαυσε αυτές τις μικρές και όμορφες χαρές και γράψε στα παλιά σου τα παπούτσια τον κόσμο, απόδειξε ότι μπορείς να είσαι ευτυχισμένη με ότι καλύτερο σου έδωσε ο Θεός και η τύχη σου αχτίδα μου και κράτα αυτήν την καλοκαιρινή σου διάθεση. την
Στέλνω αγάπη🧡 και φιλιααα 😘

Σεβάχ ο Θαλασσινός είπε...

Καλησπέρα, Γιωργία μου!
Πώς είσαι;

ΝΤΙΝΑ είπε...

Καλησπέρα,
Είστε καλα;

Ανώνυμος είπε...

Είστε καλά κα Γεωργία; Έχετε καιρό να δημοσιεύσετε κάτι, γι αυτό ρωτώ. Γράψτε ένα σχόλιο τουλάχιστον, να μην ανησυχούμε.
Ελένη

Ανώνυμος είπε...

Κύρια Γιωργια, με τον υπεροχο πατριωτη του ανδρα μου σύζυγο, ελπιζω να είστε καλά και σας παρακαλω να μπείτε για ενα σύντομο ξεσκονισμα στο μπλοκοσπιτο σας.Μας λειπετε και σας σκεφτόμαστε.Με αγαπη Ειρήνη

morfeas είπε...

Μια που ήρθα στο blog είπα να πω μια καληνύχτα και καλή αυριανη

J. S. Vila είπε...

A very beautiful photograph with this joyfull rosed rose. Perfect colour, and I think perfect fragance. Have a nice day with Joy.