Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012

Μία ευχάριστη πρωινή έκπληξη.



Μια ..καλημέρα ολόγλυκια φίλη μου με..γάλα στο χέρι ...( λιαχκ!..) από το Δημήτρη μου , ανοίγω τον υπολογιστή μου και βρίσκω στα μηνύματα μου μία έκπληξη τιμητική  για μένα..
Οι
Greek blogs by women  με βάλανε σε υποψηφιότητα στο..γυναίκες που μας ενέπνευσαν..
 Διάβασα τις άλλες υποψηφιότητες και δεν μπορώ να πιστέψω ότι οι ..βαρετές αναρτήσεις μου της καθημερινότητας μου, οι γυναικείες ψυχικές μεταπτώσεις μου, οι χαρές και οι λύπες μου που σας ζαλίζουν στο ..καναπέ μου...μπορούν να συγκριθούν με το Χαμομηλάκι που τελεί έργο ζωής στο διαδίκτυο.. 
Απλά ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ..και μόνο το όνομα μου στις υποψηφιότητες είναι για μένα ένα βραβείο από αυτά που μου γλυκάνουν τη ψυχή και με κάνουν να αναιρώ τις...  πότε πότε σκέψεις μου να κλείσω πλέον το μπλοκ μου και να γίνω απλή επισκέπτρια.. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ  !
Σήμερα έρχονται φίλες μπλογκερ από διάφορα μέρη για την έκθεση για τους κουμπαράδες..και να..θα είμαι εκεί στην Έκθεση..έστω και με  μπαστουνάκι..Συμπτωματικά σήμερα έχουν τα δύο εγγόνια μου τα αγόρια μου μαζί το πάρτι των γενεθλίων τους και το απόγευμα μου θα είναι καλυμμένο από αυτή την εκδήλωση σε Παιδότοπο.. και ελπίζω να έρθει σήμερα στο σπίτι μου και η φίλη πλέον Άννα από το Νευροκόπι για να της ανταποδώσω έστω και στο ελάχιστο τη δική της φιλοξενία .. Φίλοι μου όποια φίλη μπλόγκερ θέλει να έρθει Θεσσαλονίκη για κάποιο λόγο θέλω να ξέρει οτι έχει στο σπίτι μου ένα μέρος να μείνει ανεξάρτητο και φιλόξενα Αχτιδένιο!
Ας μείνουμε λοιπόν σε αυτή την απλή Αχτιδένια Καλημέρα..και σας περιμένω να σας δω όσες μπορείτε στην Έκθεση στο Βαφοπούλειο τη Κυριακή.
Αχτιδένια φιλάκια ..όπως πάντα..μα αληθινά και ειλικρινή.

19 σχόλια:

Μαίρη (Ginger) είπε...

Aυτή ήταν μιά υπέροχη "καλημέρα". Ψηφίζω κι εγώ ΝΑΙ. Φιλάκια αγαπημένη αχτιδούλα.

υγ Δυο κούκλες είσαστε!

ΔΥΣΠΙΣΤΟΣ είπε...

Αχτίδα μου, μην είσαι μετριόφρων! Τα "καθημερινά" σου γραφτά είναι αυτά που είναι ελκυστικά!!
Σου αξίζουν περισσότερα!!


ΥΓ: Δεν ξέρω τίνος "δάκτυλος" είναι, αλλά και μένα με έβαλαν στους "άντρες που αγάπησαν". Πρόσεξα το "αγάπησαν" και όχι "αγαπούν".....

ikaxela είπε...

Ψηφίζω ναι κι εγώ και εύχομαι να τα χαίρεσαι τα δύο φορές παιδάκια σου!!! Φιλιά!

Unknown είπε...

Σου αξίζει, από το λίγο που σε γνωρίζω για την κατάθεση ψυχής, που κάνεις καθημερινά, για την δύσκολη κατάσταση που αντιμετώπισες και το πως την διαχειρίστηκες, δίνοντας παραδείγματα.Στιγμή δεν το έβαλες κάτω, οπότε κι εγώ ΝΑΙ,και σου αξίζει και με το παραπάνω...και σε ανώτερα!
Ζηλεύω λιγάκι που θα μαζευτείτε, θα ήθελα να σας γνωρίσω από κοντά, αλλά δε πειράζει, θα σας σκέφτομαι και θα χαμογελάω!Φιλιά!

Admin είπε...

Καλημέρα! Χαίρομαι που σας άρεσε η έκπληξη! Eννοείται οτι το αξίζετε και με το παραπάνω! Αν έχετε χρόνο διαβάστε και αυτό http://mamafromgreece.blogspot.gr/2012/11/1-blogging.html , σας φιλώ και θα σας δω την κυριακή στην έκθεση, σας πεθύμησα πολύ!

Να χαίρεστε και τα ζουζουνάκια σας!
Φιλιά Βικτώρια

Γιαγιά Αντιγόνη είπε...

Τα καθημερινά σου γραφτά είναι ευλογία πολλές φορές!
Είσαι κούκλα στη φωτογραφία με την Κλώντη!

Να χαίρεσαι τα εγγόνια σου!!!

ΔΕΛΦΙΝΑΚΙ είπε...

τι όμορφη καλημέρα..τα ωραία ερχονται εκει που δε το περιμενεις (οπως λέει και ο τερζής)..συγχαρητήρια.πισω απο καθε μπλογκερ κρυβεται ενας ανθρωπος,αυτο μετραει στη μπλογκογειτονια μας, στην ομορφη μπλογκογειτονια μας
χρονια πολλά στα εγγονάκια..

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Ѧαяʏ-Ǥιиɢɛя© , Μαιρούλα μου ευχαριστώ για το..κούκλες..να πάρω τα επάνω μου όπως έλεγε και η γιαγιά μου!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ ΔΥΣΠΙΣΤΟΣ ..α! δεν το είδα αυτό..θα το ψάξω..Ωστε τόλμησαν να βάλουν Παρατατικό;..κούνια που τους κούναγε..τα κρασιά πες τους όσο παλιώνουν γίνονται πιο ωραία και ..ακριβά!Θα ειδωθούμε στην έκθεση;

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ ikaxela, φίλη μου αρκεί που με ξεχώρισα από τόσες υπέροχες άλλες μπλόγκερ..το θεωρώ τιμή πίστεψε με.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Αρμονία , κιεγώ χαίρομαι που θα δω αυτές που γνώρισα πέρσι και εύχομαι και άλλες..περιμένω σαν..μωρό!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Mama Greece, γλυκιά μου Βικτώρια θα φιληθούμε από κοντά..

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Γιαγιά Αντιγόνη, φίλη μου είσαι ένα πρότυπο για πολλούς. το θεωρώ τιμή και μόνο που έβαλαν το όνομα μου δίπλα στο δικό σου.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ ΔΕΛΦΙΝΑΚΙ μου ήταν μία έκπληξη ευχάριστη στο πρωινό μου.

BUTTERFLY είπε...

To ειδα και σου αξιζει 100%!!! Να χαιρεσαι τα εγγονακια σου!

Hfaistiwnas είπε...

Καλά να περάσετε!!!
Καλό ΣΚ!

marie είπε...

Ένα όμορφο σαββατοκύριακο εύχομαι :)

Unknown είπε...

το αξιζεις..χαρηκα παρα πολυ που εισαι τελικα σε αυτη την επιλογη..μπραβο σου..το περιμενα η αληθεια ειναι.. καλα να περασεις κ στην εκθεση..να δωσεις φιλια σε ολους..καλο μηνα με υγεια

hamomilaki gr είπε...

Αχτιδούλα, ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια, αλλά να ξέρεις, ο καθένας μας με τον δικό του τρόπο βάζει το λιθαράκι του για τον κοινό σκοπό: Έναν καλύτερο κόσμο. Κι εσύ αυτό τον σκοπό τον υπηρετείς πάρα πολύ καλά.

Καλά Χριστούγεννα και καλή επιτυχία στον διαγωνισμό :-)