Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

Με καλή διάθεση και ..πρόθεση για μία καλή μέρα!


Καλημέρα..καλημέρα φίλοι μου! Μέρες λίγο δύσκολες για μένα αφού πονάω πάλι  ( βέβαια διαφορετικά) και ελπίζω να είναι από το καιρό. Έτσι περνάω ώρες στο σπίτι και που άλλου;.. στο δωμάτιο εργαστήρι που είναι το καταφύγιο της ....εργασιοθεραπείας μου.
 Ο άνδρας μου με το γαμπρό μου από χθες ασχολείται με τις βασικές εργασίες στο κτήμα ( τοπογραφικά, όργωμα, περίφραξη κ.α ) και τον βλέπω να φεύγει ..εγώ και η ..Κλώντη στη πόρτα λες και αποχαιρετούμε τον..μετανάστη που πάει για ξένα μέρη!
Στο διάδρομο ένα βουνό από φακέλους και πακέτα περιμένουν τον Δημήτρη  να μας πάει στο ταχυδρομείο.. δεν τολμάει να πει κουβέντα γιατί ξέρει ότι είναι κάτι που με ευχαριστεί και μου γεμίζει τις ώρες..
Λίγη θάλασσα....




Πολλά χιόνια και Χριστουγεννιάτικα  τοπία..






Λίγα λουλούδια διακοσμητικά..



Λίγη Άνοιξη για ελπίδα...




Λίγο χωριό για τη φίλη Άννα στο Νευροκόπι..
                                     

Λίγες καλές λεξούλες για φίλες..



Έμαθα και για το μέιλ με τα παιδάκια που σας έλεγα από πρώτο χέρι..εκ των ..έσω όπως θα λέγαμε. Λοιπόν το μέιλ ήταν παλιό, οι ανάγκες εκείνες καλύφτηκαν , τα περισσότερα παιδάκια που έγραφε στο μέιλ υιοθετήθηκαν ..οπότε η διευθύνουσα απορεί ποιος κάνει την προώθηση του  παλιού μέιλ..  Πάντως όποιος θέλει να βοηθήσει το ίδρυμα αρκεί να πάρει τηλέφωνο και να ρωτήσει με τι τρόπο μπορεί.
Καλημέρα φίλες μου..ελπίζω αύριο να είναι καλύτερη για όλους..
Αχτιδένια φιλάκια!

28 σχόλια:

ikaxela είπε...

Καλημέρα Αχτίδα, φταίει η υγρασία σύντομα θα είσαι καλύτερα! Συνέχισε αυτό που κάνεις τόσο καλά και όλα θα πάνε καλά. Ήθελα να στο πω ότι αυτό το μέιλ γυρνάει καιρό και δεν ξέρω αν αληθεύει. Έχουμε γίνει λίγο καχύποπτοι με το internet αλλά έτσι είναι δυστυχώς τα πράγματα, τα περισσότερα από αυτά που λαμβάνουμε είναι στη σφαίρα της φαντασίας. Όμως καλά έκανες και το εξακρίβωσες θα ήταν κρίμα να υπάρχουν τόσες ανάγκες και να μη γινόταν τίποτα γι' αυτό. Φιλιά και υπομονή!

foufoula89 είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!!!!!!!!!ΟΛΑ ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΛΑ .....ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΕΙΛ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΠΡΙΝ 1 ΜΗΝΑ ΕΙΧΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΜΑΖΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΙΑ ΑΛΛΗ BLOGER ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΜΕΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΕΙΧΑΝ ΚΑΛΥΦΤ ΤΑ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ(ΓΙΑ ΤΟ Π ΠΕΝΤΕΛΗΣ)ΟΠΟΤΕ ΤΩΡΑ ΠΕΙΡΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ....ΚΑΛΗ ΣΟΥ ΜΕΡΑ!!!!!!!!!!

marianth είπε...

Καλημέρα Ηλιαχτίδα και μόλις σε βρήκα!έχεις γενέθλια και γίνεσαι 60 ή λάθος κατάλαβα?
χρόνια σου πολλά αν ισχύει

mariak είπε...

Αχτιδούλα μου καλημέρα ,για μια εβδομάδα δεν είχα σύνδεση και έτσι διαβάζω καθυστερημένα τα καταπληκτικά νέα σου....θα μου γίνεις αγρότισσα.....με το καλό...να είναι καλορίζικο το κτηματάκι σας να το χαίρεστε και είμαι σίγουρη ότι θα το μετατρέψετε σε ένα μικρό καταπράσινο παράδεισο.Τί όμορφα πράγμα τα φτιάξαν τα θαυματουργά χεράκια σου....καλημέρα πολλά φιλιά....

akrat είπε...

έστω και αν δεν είμαι φίλη

καλή σου μέρα

ΕΥΔΟΚΙΑ είπε...

Καλό απόγευμα Αχτίδα μου.
Ομόρφυνες την ημέρα με τις δημιουργίες σου. Ήταν ότι χρειαζόμουν αυτή την στιγμή που επέστρεψα στην εργασία μου, μετά από ώρες τρεξίματος στις διάφορες υπηρεσίες, κι έβλεπα παντού μία κατήφεια και μαυρίλα. Οι δικές σου ζωγραφιές είναι η όαση στην συννεφιασμένη μας καθημερινότητα!

Ριτα Τρικαλα είπε...

Καλημερα!!Περαστικα μικροαδεθιες θα ειναι γιατι δεν το βαζεις κατω .Τι να πω !πανεμορφα!!!!

marilia είπε...

Χριστούγεννα, ε; Μα να μην το 'χω καθόλου φέτος;;; Κι έχω να κάνω και πρόβες με τα... ελαφοταρανδάκια και τους νάνους μου. Χριστούγεννα, ε; Καλά. Αλλά δεν...

φιλάκι

princess είπε...

Τι υπέροχο που είναι αυτό το χωριάτικο σπιτάκι Αχτιδούλα μου! Όλα βασικά είναι απίθανα αλλά αυτό ... μου έκατσε βρε παιδάκι μου!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ ikaxela, έτσι λέω κι εγώ..Όσο για το μέιλ εγώ πάντα διασταυρώνω τις πληροφορίες μου πριν κάνω κάτι.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ foufoula89, μα κι εγώ ήμουν έτοιμη να αγοράσω πράγματα και να στείλω..απλά ήθελα να μιλήσω για την ιδέα μου τη ..νοητή υιοθεσία.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ marianth, όχι γλυκιά έγκυο φίλη μου έχω γενέθλια στις 21/5. ήρθα στο μπλοκόσπιτο σου κα σου το είπα..

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ mariak, ευχαριστώω! Γίνομαι αγρότισα!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ akrat, όπως βλέπεις γράφω πάντα ..φίλοι..γενικός όρος!!!Φιλάκια και ευχαριστώ!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ ΕΥΔΟΚΙΑ, τίποτε σπουδαίο απλά μου δίνουν χαρά να ασχολούμαι με κάτι.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Ριτα Τρικαλα, είπαμε ..μάλλον από το καιρό είναι..πάλι με μπαστούνι είμαι..

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ marilia , όλοι έχουμε μειωμένη διάθεση..θυμάμαι τη μητέρα μου όταν την έλεγα να στολίσει κι εκείνη κουρασμένη το έκαμνε με το ζόρι..ήρθε η ώρα μου να κάνω το ίδιο..Όμως..όμως δεν πρέπει να χάνουμε τη διάθεση και το Πνεύμα των Χριστουγέννων.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ princess, σου άρεσε;

Hfaistiwnas είπε...

Πάλι καλά που έχουν καλυφθεί, δεν είναι λίγο και αυτό σε τέτοιυς καιρούς! :)
Χειμωνιάζει σιγά σιγά! :)

Unknown είπε...

Καλησπέρα κυρία Γεωργία ακούω ότι πονάς έτσι πονάω και εγώ είναι η αλλαγή του καιρού τι να κάνουμε αυτά έχουν οι χειρουργημένοι χάρηκα πολύ που αγοράσατε το κτήμα ότι σπόρους παλαιούς θέλεις θα σου στείλω .Σου εύχομαι περαστικά καληνύχτα από Σπάρτη.

Ανώνυμος είπε...

@αχτίδα.αχ η άνοιξη κ η θάλασσα!!!!τα λατρεύω μαμ!!!!!

Unknown είπε...

συγνωμη γεωργια μου..κοιμασαι καθολου?ξεκουραζεσαι??μα πότε τα κανεις ολα αυτα??υπεροχα κ παλι.. καλοδουλεμενα κ καλογουστα

Εφη Αδαμιδου Πασοπούλου είπε...

Καλησπέρα Γεωργία!Ο πόνος είναι 100%από την αλλαγή του καιρού και κάτι άλλο,θα πονάς ενώ υπάρχει λιακάδα επειδή σε 2-3 μέρες θα χαλάσει ο καιρός!!Κάτι σαν βαρόμετρο δηλαδή!!!!Πανέμορφα τα πινακάκια καιτα μπουκάλια...τα λάτρεψα.Φιλάκια πολλά

Ανώνυμος είπε...

αχτιδενια μου ολα μα ολα υπεροχα!!!τομειλ αυτο κυκλοφορουσε παντου εκεινες τις μερες στο φεισμπουκ,στο τουιτερ μεχρι και η μενεγακη εκανε ρετουιτ!παντως αν μαθεις κατι αλλο για παιδακια που χειαζονται πραγματα πες το μας γιατι ολοι μαζι μπορουμε!!σε φιλω γλυκα!βασω λαρισα

Φιλία είπε...

Τι όμορφα δωράκια είν' αυτά Αχτιδένια όλα τόσο ζωντανά και με υπέροχα χρώματα! Γεια στα χεράκια σου....
Κουράγιο καλή μου, η υγρασία σίγουρα φταίει που πονάς, πρέπει να κάνεις υπομονή... Ακόμα είναι νωρίς για να γίνει ανάμνηση αυτό που πέρασες!
Εύχομαι να είσαι τώρα καλύτερα....
Σε φιλώ

BUTTERFLY είπε...

Αληθεια υιοθετηθηκαν τα παιδακια; Αυτο ειναι υπεροχο νεο!
Περαστικα!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ..Ο ΚΑΙΡΌΣ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΚΑΛΟΣ ΣΥΜΜΑΧΟΣ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΟΜΩΣ ΕΧΩ ΠΕΣΕΙ ΜΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΝΑ ΖΩΓΡΑΦΙΖΩ ΤΗΝ ΑΓΙΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΠΑΡΉΓΓΕΙΛΑΝ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΣΑΣ ..ΠΑΡΑΜΕΛΗΣΑ..ΦΙΛΑΚΙΑ ΑΧΤΙΔΕΝΙΑ..

Unknown είπε...

καλημέρα Αχτίδα-)))
υπέροχες εικόνες-))))
περαστικούλια-)