Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012

Κάτι μου θύμησε την Άνοιξη σήμερα...

Από το πρωί ο ήλιος πέρασε επιτέλους στο σπίτι.. κάτι μου έφερε μια μυρωδιά από κάτι το διαφορετικό στον αέρα.. ήλιος.. ανοιξιάτικες μυρωδιές.. Θεούλη μου επιτέλους.. όχι άλλη παγωνιά..Άνθησα θαρρείς λες και μου έδωσες νερό στο ξερό χώμα μου..
Περίμενα τον εγγονό μου μα αρρώστησε η κόρη μου και τον κράτησε εκείνη σπίτι μαζί της..είχα προετοιμαστεί για..παιχνίδια..παιδικές ταινίες..πατάτες τηγανητές..ζωγραφική...αύριο, αύριο ! 
Πήρα λοιπόν το Κλωντάκι μου και βγήκα μια βολτίτσα, μετά μια στάση για ..συμπαράσταση στον άνδρα μου που φτιάχνει τη κουζίνα. Ξέρετε τώρα..οι άνδρες θέλουν λίγο θαυμασμό, να τους λες πόσο τέλεια τα κάνουν, εμψυχώνεις τη προσπάθεια τους και γενικά τους " ανεβάζεις".
 Γύρισα σπίτι , άρχισα τα τηλεφωνήματα σε μερικές από εσάς και μετά μαγείρεμα τα μανιτάρια μου με κυπριακό χαλούμι!
Η γλυκιά μου Φανή Παπαγεωργίου ( βραχνιασμένη) στο τηλέφωνο με κάλεσε να πάμε σε παρουσίαση σεμινάριο για ανάγλυφο ντεκουπάζ.. κοντά στη γειτονιά μου  στο μαγαζί με τις χάντρες .Άλλο που δεν ήθελα, πήρα τηλέφωνο την Ολίνα για παρεούλα και πήγαμε φορτσάτες..


Χαμός στο μαγαζί, προσπάθησα να παρακολουθήσω μα πρώτον μου φάνηκε τόσο μπελαλίδικο και δεύτερον ο θόρυβος του κόσμου με αποσυντονίζει και δεν αισθάνομαι καλά. Μου αρέσει να βλέπω τις διάφορες εφαρμογές του ντεκουπάζ μα μου είναι τόσο πιο πολύ εύκολο να..ζωγραφίσω επάνω στις επιφάνειες που ούτε καν θα τολμούσα να δοκιμάσω.
Πέσαμε λοιπόν με την Ολίνα επάνω στις χάντρες και τις κορδέλες και του δώσαμε να ..καταλάβει..Τώρα θέλω ακόμα μία θήκη με κουτάκια να τις βάλω.Τελικά είναι ..αρρώστια οι χάντρες,το κόσμημα,  είμαι και μαθημένη από το εργαστήριο μου να έχω όλα τα υλικά όταν ασχολούμαι με κάτι και παθιάζομαι με ότι το νέο. Πάντως άρχισα και ένα πίνακα ..κάτι το μωβ για ένα διαγωνισμό. Θα σας ομολογήσω κάτι..με καλείτε συχνά σε παιχνίδια ή σε διαγωνισμούς..και μου συμβαίνει να.,.ΞΕΧΝΩ..ποιος με κάλεσε και σε πιο μπλοκ ήμουνα...Να!  ..αυτά βλέπει η Νευρολόγος μου και με κάνει Μαγνητικές η ατιμούλα.. την Παρασκευή θα μου τα πει..δεν μου έδωσαν τα αποτελέσματα της τα έκαναν "πάσα".. Λοιπόν ..δεν θέλω να με παρεξηγείτε που δεν απαντώ πολλές φορές..ξεχνάω που μπήκα και που με κάλεσαν..Αφήστε με στο ..καναπέ μου να σας τα λέω..ακούστε με η γυρίστε σελίδα..άλλωστε πόσο καιρό θα σας κάνω παρέα;..απορώ πως δεν με βαρεθήκατε ακόμα!
Αισθάνομαι τόσο όμορφα σήμερα, μου είπε και ο Δημήτρης για μία εκδρομούλα για το Σάββατο..από τώρα πετάω στις εξοχές και στα χορτάρια, στα βραχάκια και τα μονοπάτια. Άνθησε και η Υπομονή μου..η γλάστρα του άνδρα μου...γέμισε λουλούδια..τόσο καιρό τη βλέπω να είναι μπουμπουκιασμένη μα να μην ανοίγουν τα ..αφιλότιμα..Υπομονή ..το λέει και το όνομα της.
Την έβλεπα τόσο καιρό και κάθε πρωί είχα την αγωνία να την δω να ανθίζει...τώρα μας έκανε τη χάρη..
Άνοιξη λοιπόν..που θα πάει..θα έρθει..όπως ελπίζω, επιθυμώ να έρθει και η Άνοιξη στο τόπο μας..στη κατάσταση μας..
Δεν αντέχω ..όσο και αν δεν ανακατεύομαι με τη πολιτική θα το πω!!!  Τόσα κόμματα που γίνονται αλήθεια κάθε μέρα , ελπίζουν να βγει κανένας; Θέλω να δω τα μούτρα τους την ..επόμενη μέρα από τις εκλογές!
Άντε..καληνύχτα..φιλάκια Αχτιδένια και ..μαμαδίστικη αγκαλίτσα στη γλυκιά μου Μαρίλια που την περιμένει!

58 σχόλια:

Ειρήνη από Πειραιά είπε...

Αχτίδα, καλησπέρα. Άσε τη νευρολόγο να λέει και κάνε ότι σ'αρέσει. Η άνοιξη μάλλον είναι καθ΄οδόν, εκτός κι αν της έρθει πάλι, να κάνει καμμιά στάση πουθενά αλλού και πιάσουνε κρύα και βροχές ξανά. Αλλά ότι και να κάνει, ή Ελλάδα είναι η πατρίδα της, όπως και του καλοκαιριού άλλωστε, οπότε εδώ θα ξανάρθει. Υπομονή, σαν τη γλάστρα του κ. Δημήτρη.

Μαρία είπε...

Α!,να μην ακούω τέτοια για καιρούς και άλλα...Εγώ θα έρχομαι στον καναπέ σου...Είμαι καινούργια και δεν σε ...χόρτασα ακόμη...Καληνύχτα Αχτίδα...Η Άνοιξη όντως μύρισε...

Rena είπε...

Να σε βαρεθούμε αστεία λες μας έχεις γίνει απαραίτητη δεν μπορώ να μη σε διαβάσω ακόμα και όταν δεν σου γράφω ακόμα και όταν δεν βλέπεις ότι σε επισκέπτομαι ακόμα και όταν αργώ να περάσω!!!!

Ανώνυμος είπε...

αχτιδα χαιρομαι που εισαι καλα .τη θα κανει πια θα ερθη και η ανοιξη !!!!!!!!!!!οσο για την πατριδα μας την πανεμορφη δεν πιστευω τιποτα να γινη καλο .προχθες το βραδυ μπουκαρανε αλοδαποι στο σπιτι μου εγεινε χαμος τινα λεω αν μπορουσα θα εφευγα απο την ελαδα κριμα ειναι αναξιοι.καλο βραδυ καλη μου φιλη διαβαζω την σελιδα σου και ανεβενει το ηθικο εχειστον τροπο ...φιλακια πολλα εφη αταλαντη.....

δημητρα λαγονησι είπε...

καλησπερα γλυκια μου Αχτιδα.ημουν σιγουρη για το ντεκουπαζ οτι δεν θα σε τραβηξη.τα θαυματουργα χερακια σου ζωγραφιζουν αγγελους!!!!!αλλα για πες μας τα μυστικα για το κρακελε που ξερης!!!!περιμενω!!!ασε το ντεκουπαζ για μενα που δεν ξερω ουτε το πινελο να κραταω.πολλα φιλακια,και ενα μεγαλο στην κλωντη μας!!καλο βραδυ.

Leviathan είπε...

Εύχομαι να έρθει επιτέλους αυτή η πολυπόθητη άνοιξη σε όλα...

φιλιά και καλό σου βράδυ!

Ανώνυμος είπε...

@αχτίδα,επιτέλους μανούλα μου,κάτι θύμησε άνοιξη σήμερα,δεν αντέχω κ εγώ άλλο χειμώνα!!!!φέτος ήταν ο χειρότερος χειμώνας της ζωής μου.με διάλυσε!

Fanypap είπε...

Αχτίδα της ζωής μας, τί είναι αυτές οι απαισιοδοξίες;!!!Θα είσαι μαζί μας πάντα, γιατί σε χρειαζόμαστε!!Έχεις δίκιο για το ντε κουπάζ, πιο εύκολο είναι να ζωγραφίσουμε κάτι και δεν χρειάζονται και τόσα πολλά υλικά!! Και αφού σου άρεσε το κόσμημα θα χρειαστείς πάρα πολλά κουτιά για αποθήκευση των υλικών σου, γιατί κι εσύ χριστιανή μου , ξεσήκωσες όλο το μαγαζί!!!Περιμένω να δω τις δημιουργίες σου!!φιλάκια πολλά!

mammy on line είπε...

Καλησπέρα Αχτιδούλα μου!Μα είναι δυνατόν μια αχτὶδα να μην χαίρεται, να μην ανθίζει, με έστω αυτόν τον λίγο ήλιο που ξεμύτισε σήμερα. Επιτέλους αρχίζει να μυρίζει Άνοιξη!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Ειρήνη από Πειραιά, ξέρεις λαλά οτι δεν με νοιάζει.Είσαι καλύτερα; αύριο θα έχω το μικρό μπορεί να σε πάρω τηλέφωνο α;ν με..αφήσει!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Όστρια, σ' ευχαριστώ γλυκιά μου, όλα θα πάνε καλά ..σε όλους.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Όστρια, σ' ευχαριστώ γλυκιά μου, όλα θα πάνε καλά ..σε όλους.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ rena μερικές φορές θέλω να ..φύγω..όμως μόλις αισθάνομαι ή μου συμβαίνει κάτι θέλω να σας το δείξω ή να

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ εφη αταλαντη..σας κλέψανε; τρομερό ..πάθατε κάτι κακό ;Στεναχωρέθηκα..

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ δημητρα λαγονησι, θα σου το εξηγήσω στο τηλέφωνο.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Leviathan, δεν ξέρεις πόσο περιμένω την Άνοιξη..

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Νεφέλη μου είναι δύσκολη εποχή για πολλούς.Μας λείπεις, σε επιθυμήσαμε.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Φανή Παπ., Ζωγράφος, σ'ευχαριστώ γλυκιά μου για όσα μου έδειξες, παθαίνω αμόκ οταν βλέπω υλικά..ακόμα στα σακουλάκια τα έχω, θέλω κουτιά!!!!!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ mammy on line, προχθές είδα αμυγδαλιές ανθισμένες.

ElenArt είπε...

Αχτίδααααααααα.......περιμένω φωτό από την ανθισμένη Υπομονή σου....(υπομονή και για την άνοιξη...θα μπει όπου νάναι)...φιλιά πολλά.....

MaRia'S LiFeTiMe είπε...

Καλησπερα στη πιο φωτεινη αχτιδα του μπλογκοχωριου!Δυο χρονια ειμαι αναγνωστρια του blog σας.Ειναι το σημειο αναφορας για μενα και το πρωτο πραγμα που κανω οταν ανοιγω τον υπολογιστη,ειναι να σας διαβαζω.Δεν πρεπει εσεις να λειψετε απ΄αυτη τη μεγαλη παρεα!Ειμαι καινουρια και θαθελα πολυ να με τιμησετε με την παρουσια σας στο blog μου.Ειναι αφιερωμενο σε σας και σε ολες τις αξιες ελληνιδες bloggers.Yπομονη κανουμε ολοι στους δυσκολους καιρους που ζουμε,σαν το λουλουδακι του κ.Δημητρη που περιμενε την ανοιξη ν΄ανθισει.Θαρθει παλι η ανοιξη στην ομορφη αυτη χωρα,εστω και με πολλα κομματα!
Καλο σας ξημερωμα.

Sofia είπε...

Όλοι οι γιατροί τα ίδια λένε....και μην τολμήσεις και μας παρατήσεις στο έλεος του Θεού...σε φιλώ!!!

Πέρνα από το σπιτάκι μου έχουμε παιχνίδι...
http://www.mamasofia.com/2012/03/to-know-us-better.html

Tante Kiki είπε...

Αχτίδα μου ...άσε αυτά που λες γιατί η παρέα σου μας είναι ανεκτίμητη και την θέλουμε για πολλά χρόνια ακόμη! Τ' ακούς;;; Άντε και κάνε υπομονή... η άνοιξη είναι προ των πυλών!!!! Φιλιά πολλά κι αισιοδοξία!

κωνσταντινα είπε...

γλυκια αχτιδουλα καλημερα η ανοιξη ειναι καθ'οδον,φιλια πολλα κωνσταντι να κερκυρα

κωνσταντινα είπε...

γλυκια αχτιδουλα καλημερα η ανοιξη ειναι καθ'οδον,φιλια πολλα κωνσταντι να κερκυρα

OLINA M είπε...

Αγαπητό μου σουρτουκάκι,
πάρε μαχαίρι και σακούλα, την Κλώντη παραμάσχαλα βάλε και το Μάρτη σου και....εμπρός βήμα ταχύ!
Τα ραδίκια περιμένουν..!!!(να τα μαζέψουμε, βρε, όχι να τα δούμε ανάποδα!..πού πηγε το μυαλό σου!)

Φιλάκια πολλά και στο μακαρονά μου.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ, ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕς, ΦΙΛΑΚΙΑ ΑΧΙΔΕΝΙΑ!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ ElenAr, Καλημέρα γλυκιά μου, θα σας την έβαζα μα ήταν βράδυ χθες για φωτογραφίες..

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ MaRia'S LiFeTiMe, φίλη μου..με τιμά και με συγκινεί το ενδιαφέρον και το γεγονός οτι "κάθεσαι" στο καναπέ μου δύο χρόνια κι έγω η..αφιλότιμη ούτε ένα κουλουράκι δεν σε κέρασα.Θα σου κάνω βίζιτα γλυκιά μου..στα σίγουρα..είμαι σουρτουκάκι.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Sofia Sofianidou Lempesis, δεν με καταλάβατε..δεν με νοιάζει γλυκιά μου το μόνο που με απασχολεί είναι να μη κουράσω τα δικά μου άτομα γύρω μου, εκτός από τη Πάρκινσον τι στο καλό χειρότερο να περιμένω..δεν σκάω..ζω το σήμερα και είμαι ευτυχής.

Ανώνυμος είπε...

Kαλημέρα Αχτίδα και εύχομαι να κρατήσει η καλοκαιρία,και εγώ δεν είμαι του κρύου και του Χειμώνα.Να είσαι καλά.-Γιώτα-

Φιλία είπε...

Συγνώμην, αλλά δε συμπαθώ τους ψυχολόγους και τους ψυχίατρους!!!! Ίσως επειδή δεν τους ξέρω, ασφαλώς αυτό θα είναι... πήγα βλέπεις κάποτε για κάποιες επισκέψεις, πλακωθήκαμε άγρια και την κοπάνησα!!!
Κοίτα μπροστά.... η Άνοιξη ήρθε, έρχεται κι' εμείς είμαστε εδώ, να τη χαρούμε. Ο Δημήτρης "δημιουργεί" κι' εσύ τον καμαρώνεις και καλά κάνεις!
Μακάρι κι' ο δικός μου να μπορούσε ν' αλλάξει γλόμπο!!!!!
Φιλάκια

ειρήνη χειροποιήματα είπε...

Ήθελα κι εγώ να πάω σ' αυτή την παρουσίαση, αλλά κάτι μου έτυχε την τελευταία στιγμή (στην κυριολεξία, όταν άνοιγα την πόρτα για να φύγω...) και δε μπόρεσα να 'ρθω τελικά!! Έμαθα βέβαια πως από τον πολύ κόσμο ήταν δύσκολο να παρακολουθήσει κανείς... Περαστικά στην κόρη σου :)

Ελευθερία είπε...

ερχεται σιγά σιγά η άνοιξη, να την υποδεχτούμε το ΣΚ θα εχει υπέροχο καιρό, ευκαιρία για βόλτα, περιμενω φωτο να ταξιδέψω μαζί σου!!!!!!
όσο για το αν σε βαρεθηκα/??? ΟΧΙ!!!!!! να εισαι καλα να μας ταξιδεύεις με τις βολτες κ τα έργα σου..με ότι και αν καταπιαστείς γίνεται αριστούργημα!!!

annettaspace είπε...

Δεν έχει να το κουνήσεις από εδώ μέσα, δεν θα πας πουθενά!!!! Ορίστε μας!!! και 'γω που περιμένω πως και πως να διαβάσω τα καθημερινά σου (τόσο ανθρώπινα και ζεστά που μας το διηγείσαι).
Αχτιδούλα μην ξαναδώ απαισιοδοξίες... η άνοιξη είναι προ των πυλών!!!!! Βάλε μας φωτο της Υπομονής και κάνε και 'συ υπομονή (όπως κάνουμε όλοι). Περιμένουμε κοσμήματα.... τι τα πήρες τα υλικά??? εμπρός!!! φιλάκια πολλά

Ανώνυμος είπε...

ΑΧΤΙΔΕΝΙΑ ΜΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΦΩΤΟ ΤΗΝ ΑΝΘΙΣΜΕΝΗ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΟΥ......ΣΕ ΦΙΛΩ ΚΑΙ ΦΙΛΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΟ ΚΛΩΝΤΑΚΙ ΜΟΥ.......ΕΙΡΗΝΗ Κ

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Tante Kiki, κρατώ ακόμα..πισινή ..κάποτε Απρίλη ..χιόνισε!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ κωνσταντινα μου και σήμερα είχαμε ήλιο, σχεδόν άναψα για λίγη ώρα τα καλοριφέρ κι αυτό γιατί είχα τα μικρά.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ OLINA M, αυτό για τα ραδίκια να το πεις στο Δημήτρη, εγώ μόνο τα..ζωχιά ξέρω να ξεχωρίζω κι αυτά τα μπερδεύω με τα..γαιδουράγκαθα!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Γιώτα-αυτός ο χειμώνας ήταν βαρύς σαν τα παλιά βαμβακερά παπλώματα!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Φιλία , δεν έχει σχέση ο Ψυχίατρος με το Ψυχολόγο και το Νευρολόγο γλυκιά μου.Ο Νευρολόγος είναι για κάθε περίπτωση Μευρικού συστήματος σχετικές με νόσους όπως το Αλτσχάιμερ, Πάρκινσον,Άνοια,Σκλήρυνση κατά πλάκας κ.α

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ ειρήνη χειροποιήματα, δεν έχασες και πολλά..ο κόσμος αρκετός και δεν έβλεπες και όσα έδειχνε καλά βέβαια μα όχι πρακτικά..ίσως εγώ το βλέπω έτσι..

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Ελευθερία μου θα κάνει καλό καιρό και θέλω τόσο να βγω.Ας ελπίσουμε αύριο να πάνε όλα καλά.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ annettaspace, αν ήξερες πόσα κάνω..μα λίγα σας δείχνω γιατί ντρέπομαι να δείχνω συνέχεια τη δουλειά μου..

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ ΕΙΡΗΝΗ Κ, αύριο καλέ θα σου τη βάλω!

BUTTERFLY είπε...

Καλησπερα Αχτιδουλα μου! Πολυ ομορφη μερα η σημερινη!
Η Υπομονη ειναι φυτο; Αν εχεις βαλε καμια φωτο, δεν εχω δει ποτε μου νομιζω.
Ελπιζω την αλλη μερα απορημενη και μουντζουφλα φατσα να εχουν οι πολιτικοι και οχι εμεις!

myStickland είπε...

Αχτιδούλα,η άνοιξη νομίζω οτι μας χτυπάει την πόρτα!επιτέλους μετά απο πολύ καιρό!
Και να σου πω κάτι?εγω σε θαυμάζω!Γιατί έχεις ενέργεια,είσαι δημιουργική,δραστήρια και δεν το βάζεις εύκολα κάτω!!
Σε χαίρομαι..να συνεχίσεις έτσι!!

Admin είπε...

Καλησπέρα! Μα είναι δυνατόν να σας βαρεθούμε εμείς ποτέ εσάς; Στο πρόσωπο σας, αν και διαδυκτιακό βλέπουμε τη μαμά, τη θεία, τη φίλη, τη γιαγιά μας και γι αυτό σας αγαπάμε πολύ! Είμαι σίγουρη οτι θα μας κάνετε για πολλάαααα χρόνια ακόμα παρέα, αρκεί να το θέλετε και να μην μας βαρεθείτε, που σας ζαλίζουμε πολλές φορές με τις φλυαρίες μας!

εύχομαι καλή επιτυχία στη νευρολόγο, η θετική μου σκέψη θα είναι μαζί σας, και αν καμιά φορά γίνει κανένα σεμινάριο ανατολικά πάρτε με και εμένα μαζί σας :)

Φιλιά , Βικτώρια

Owl Mommy Βέρα είπε...

Κράτα το κέφι σου και τις τέλειες τηγανιτές πατάτες για την επόμενη συνάντηση με το εγγονάκι!
Είδες, η άνοιξη? Λίγος ήλιος, άνθισε το γλαστράκι και όλα θετικά!

Unknown είπε...

Μάθημα 1ο! δεν μιλάνε για τηγανιτές πατάτες γιατί υπάρχουν και λιχούδες!!! ονόματα δεν λέμε μόνο δείχνουμε με το δάχτυλο!!!!! χα!!! χα!!! χα!!!
2ο! Φιλιά στο Κλωντίνη!!!! το αγαπώ πολύ!!! μην με ακούσει ο μπούμπας μου θα γίνει πανικός!!! χα!! χα!!!
3ο! έχεις γίνει ένα από τα αγαπημένα μου στέκια!!! καφεδάκι λοιπόν ντεκαφεινέ (λόγο ομοιοπαθητικής) με μαύρη ζάχαρη, λίγο γάλα και μπουγάτσα Θεσσαλονίκης και με τυρί και με κρέμα παρακαλώ!!!
Σε φιλώ!!!!!!!
Καλό ξημέρωμα!!!!!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ BUTTERFLY, αποκλείεται να μην έχεις δει..απλα δεν ξέρεις το όνομα της.Αύριο θα σας βάλω φωτογραφία!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ myStickland, είμαι στη κυριολεξία παιδί της Άνοιξης..βλέπω ήλιο και χορτάρια και βγαίνω.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Mama Greece, εκείνπ το..για πολλά χρόνια μη το δένεις κόμπο!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Μαμά Κουκουβάγια Βέρα, υελικά τις έκανα γιαχνί!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Βαλάντη μου κι εγώ πάχυνα τώρα τελευταία λόγω οτι δεν κινούμαι πια πολύ και δεν μπορώ να πάω στο Γυμναστήριο όπως παλιά.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ!

Niatta είπε...

Γεωργία, σε διαβάζω πάντα και ας μην συμμετέχω ενεργά...
Ευχαριστώ την ώρα που γνώρισα την όμορφη σου ψυχή και το ταλέντο σου να εκφράζεις με λίγα λόγια τόσα πολλά συναισθήματα.

ikaxela είπε...

xaxaxa!!! μ' αρέσει βρε παιδί μου το πως τα γράφεις! Σε καλώ κι εγώ στο blog για δωράκι κι αν το ξεχάσεις δε πειράζει! Φιλιά!