Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

Στη ζωή να τα ζεις όπως σου έρχονtαι ..αρκεί να τα ζεις!


                            Η Υπομονή μου που σας έλεγα!!! 

Η μέρα μου σαν τη..ζωή με καλά και άσχημα ..μα όταν είναι πράγματα που ξεπερνιόνται τα βάζουμε όλα μαζί στο..καλάθι με τα καλά γιατί απλά..έτσι πρέπει να κάνουμε.
 Η βιοψία στον άνδρα μου δυστυχώς θετική όμως ...η επέμβαση που είχαμε κάνει προ ημερών στο δερματικό πλέον εξακριβωμένο καρκίνωμα ήταν επιτυχής και είναι σύμφωνα με τους δύο γιατρούς που διασταυρώσαμε κάτι το σύνηθες σε ξανθούς ανθρώπους.
Και για να σας κάνω και το μάθημα που οφείλω σαν μεγάλη ..να φοράτε πάντα καπέλο και αντηλιακό από την Άνοιξη. Βλέπετε ο Δημήτρης όταν ήρθε στη Ελλάδα έκανε σαν τρελός για τον ήλιο και τη θάλασσα και το καπέλο ήταν κάτι άγνωστο και ενοχλητικό γι' αυτόν. Σήμερα μου ζήτησε να του το βγάλω από τα καλοκαιρινά μαζώματα στη ντουλάπα.
Η δική μου πάλι κατάσταση πιο χαρμόσυνη και θα σας κάνω πάλι μάθημα για το τρόπο που αντιμετωπίζει κανείς κάτι σαν και το δικό μου. Η γιατρός φανταστείτε μου ζήτησε να παρουσιάσει τη περίπτωση μου σε ..εργασία δική της επάνω στη Πάρκινσον. Είναι ας πούμε μία μορφή που περπατά..σημειωτόν  και   παρουσιάζει μία στασιμότητα στην εικόνα της Μαγνητικής και στις αλλοιώσεις τις εγκεφαλικές και ξέρετε το λόγο ; επειδή την αντιμετώπισα όπως την ..αντιμετώπισα.. Σαν να μην υπήρχε. Η ζωή μου δεν σταμάτησε με τη διάγνωση παρά για ελάχιστες μέρες και ελάχιστες ψυχολογικές μεταπτώσεις λόγω των πρώτων προβλημάτων στην απόδοση των χεριών και της ισορροπίας μου στο βάδισμα.  Μετά  συνήλθα , το φιλοσόφησα και ..την διέγραψα,  ζούσα και μιλούσα γι' αυτήν σαν να είχα ..ένα απλό κρυολόγημα. Ουσιαστικά ούτε καν το θυμόμουνα και συνεδίασα όλες τις δουλειές μου με τρόπο που να μην μου το θυμίζει. Η ζωή μου δεν σταμάτησε οι ασχολίες μου δεν μειώθηκαν για να μη πω ότι έγιναν περισσότερες και αναγνωρίζω ότι πίεσα τον εαυτό μου να ασχοληθεί με όλα εκείνα που με δυσκόλευαν όπως το να περνώ τις χάντρες στο σύρμα ή να ξαναζωγραφίσω Αγιογραφίες. 
Σήμερα η Νευρολόγος μου είπε ότι όλες αυτές οι ασθένειες γίνονται πιο ..θρασείς όταν τις αποδεχόμαστε και προσέχουμε κάθε στιγμή τα ..μείον και όχι τα θέλω. Εγώ την..ονόμαζα, την αναγνώριζα μα.. δεν την αποδέχθηκα ποτέ. Αυτά ..για να δώσω θάρρος σε όσες έχουν το ίδιο πρόβλημα..σαν την Υπομονή μου ..που άνθισε ενώ την πείραξε λιγάκι η παγωνιά.
Και επειδή είπαμε ότι βάζουμε "διαγραφή" στα άσχημα..γυρίσαμε σπίτι μαγειρέψαμε κάτι γρήγορο και νόστιμο... ανοίξαμε ένα αφρώδες κρασάκι που αγοράσαμε μετά τους γιατρούς .. είπαμε " στην υγειά μας" και αρχίσαμε ετοιμασίες γιατί.........
Αύριο πάμε εκδρομή!!!!!!!!!!!!!!!!!! θα κάνουμε Πικ Νικ με τους φίλους μας στη..Νάουσα στον Άγιο Νικόλαο..γιατί έτσι νοιώθουμε, έτσι θέλουμε να περνάμε..
Αχτιδένια  φιλάκια , σας εύχομαι ένα καλό ΣΚ και από Δευτέρα θα σας δείξω τα νέα σκουλαρίκια ζωγραφιστά από πηλό που έφτιαξα.

58 σχόλια:

BUTTERFLY είπε...

Υπεροχα τα νεα Αχτιδουλα μου! Και επειδη ο Δημητρης σου ειναι μια χαρα τωρα και επειδη εσυ με το πεισμα σου την κατατροπωσες τη βρωμοΠαρκινσον! Μαθημα η σταση ζωης σας, μαθημα και μαλιστα γεματο χαμογελα!
Ευχαριστω που εβαλες την φωτογραφια, ομορφο ειναι!
Να ειστε καλα και να περασετε τελεια αυριο!

Μαρία είπε...

Χαίρομαι για τη στάση σου...Μου αρέσουν οι άνθρωποι που στέκονται με θάρρος απέναντι στη ζωή...Έυχομαι η ζωή να εκτιμά πάντα τη γενναιότητά σου...Καλό απόγευμα,Αχτίδα...

Ανώνυμος είπε...

μπραβο σου εισαι σπουδαια σε θαυμαζω βασω λαρισα

mammy on line είπε...

Αχτιδούλα μου πόσο θα ήθελα όλα αυτά να τα μεταφέρεις στον μπαμπά μου που δυστυχώς είναι -όπως οι περισσότεροι άντρες νομίζω στο θέμα της αρρώστιας-ηττοπαθής και δεν βρίσκει το κουράγιο να την παλέψει....
Χαίρομαι για σένα τόσο πολύ! Θα κάνεις την νευρολόγο να σκίσει τα πτυχία της θα το δεις!
Καλό Σ/Κ, να περάσετε όμορφα!

Eleni είπε...

Αχτίδα μου συγχαρητήρια είσαι φοβερός άνθρωπος, σε θαυμάζω πραγματικά έχεις τσαγανό!!!Χαίρομαι που ο Δημήτρης σου είναι καλά!!!Εύχομαι να περάσετε καλά!!!!!!!!Πολλά φιλιά!!!

Maria Villioti είπε...

Το μυαλό μας είναι το πιο σημαντικό όργανο πάνω μας κι αυτό κανονίζει και τα άλλα!Όλα θα πάνε καλά γιατί έτσι το θέλετε,έτσι το πιστεύετε κι έτσι το αντιμετωπίζετε...Ζηλεύω την εκδρομή σας στον Αγ.Νικόλαο!!!Να κάνετε μια βόλτα με το τρενάκι για χατήρι του γιου μου που δεν το έχει ξεχάσει τόσους μήνες και μας ζητάει να ξαναπάμε!!!Φιλιά πολλά και στους δυο σας.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ BUTTERFLY ,η αλήθεια είναι οτι θα προτιμούσα να ήταν και η βιοψία αρνητική όμως..δεν πειράζει αφού όλα είναι θετικά.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Όστρια, φίλη μου..δεν είναι γεναιότητα..πείσμα και αισιοδοξία είναι ..

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ βασω λαρισα, ξέρεις οτι στη Λάρισα ε΄χω τη καλύτερη μου φίλη; Να είσαι καλά γλυκιά μου, σ' ευχαριστώ.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ mammy on line, από πολύ μικρή αντιμετώπισα προβλήματα φίλη μου, στα 27 μου αφαίρεσα μήτρα, δεν το έβαλα ποτέ κάτω, ούτε καν φοβήθηκα.Τώρα πια στην ηλικία μου δεν έχω και να χάσω τίποτε..

serenata είπε...

Πόσο δυνατή γυναίκα είσαι!!!
Μπράβο σου!!
Χαίρομαι διπλά που σε γνώρισα:))
Εγώ είμαι ξανθιά και φοράω αντηλιακή κρέμα όλο το χρόνο!!
Και το χειμώνα, διαφορετικά το πρόσωπο μου γίνεται σαν αστακός!!
Να περάσετε όμορφα το Σαββατοκύριακο:)!

Stone είπε...

Υποκλίνομαι Γεωργία μου..στην μαχητικότητα σου, στη θέληση σου, στην ικανότητα σου να βλέπεις την αισιόδοξη πλευρά των πραγμάτων!Συνέχισε όπως ξέρεις και όλα θα πάνε περίφημα!Καλά να περάσετε και να ανανεωθείτε!Φιλιά πολλά!

Άννα είπε...

Απλά αξιοθαύμαστη και φωτεινό παράδειγμα για όλους μας. Φιλάκια.

Maria είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ!ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ Η ΨΥΧΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΙΝΗΤΗΡΙΟΣ ΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!ΠΑΝΤΑ ΝΑ ''ΠΡΟΧΩΡΑΤΕ'' ΜΠΡΟΣΤΑ!ΕΙΣΤΕ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣ ΜΙΜΗΣΗ!ΚΑΑΑΑΛΟ ΣΚ!

http://3el-lifecoaching.blogspot.com είπε...

αγαπημένη Αχτίδα είναι πολύ σπουδαίο πραγμα να είσαι δυνατή και να μην αφήνεις να την ασθένεια να σε καταβάλει.
Πρόσφατα διάβασα ένα βιβλίο του
ΡΥΝΤΙΓΚΕΡ ΝΤΑΛΚΕ " Η ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΩΣ ΓΛΩΣΣΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ" ερμηνεία των συμπτωμάτων και ψυχική αυτοθεραπεία
εκδόσεις Πύρινος Κόσμος.
ολα να είναι καλά,
πολλά φιλιά.

marimar είπε...

Ένα μάθημα ζωής για το οποίο σας ευχαριστούμε και τους δυο σας.
Φιλιά και να περνάτε καλά

OLINA M είπε...

Λένε ότι κανείς δεν μπορεί να ανεβεί στην πλάτη σου, αν εσύ δεν σκύψεις πρώτα.
Και συμπληρώνω εγώ ότι δεν υπάρχει αρρώστια που θα μας καταβάλλει, αν εμείς δεν της το επιτρέψουμε.
Δεν μας καθορίζει το νόσημά μας (με ό,τι κι αν πολεμάει ο καθένας μας),απλώς μας υπαγορεύει ένα διαφορετικό τρόπο ζωής.
Και η δική σου φιλοσοφία με βρίσκει απολύτως σύμφωνη!
Θάρρος θέλει μόνο....

Ελευθερία είπε...

τα νέα σας πολύ ευχαριστα... χαίρομαι τους δυνατούς ανθρώπους και εσύ το έχεις αποδείξει είσαι πολύ δυνατή και παράδειγμα προς μίμιση για πολλούς/ες από εμάς!!!!
Εύχομαι να συνεχίσει αυτό για πολλά πολλά πολλά χρόνια ακόμα!!! να εισαι καλά!!! και να χαίρεσαι τον αντρούλη σου!!!
καλα να περασετε!!!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ serenata, τι όμορφο ψευδώνυμο που έχεις..ξέρεις ένα από τα αγαπημένα μου τραγούδια που με κάνουν να το σιγοτραγουδώ στο αμάξι..είναι η serenata, το θυμάσαι;απλά ευχαριστώ.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Stone, φίλη μου δεν το λέω για να εισπράξω ευχάριστα σχόλια, το λέω γιατί είστε στο καναπέ απέναντι μου και σας λέω τα καθημερινά μου ..

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Άννα μου φιλάκια σ' ευχαριστώ.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Maria μου πρέπει στη ζωή να πολεμάμε και να στεκόμαστε όρθιοι γιατί είναι απρόσμενη και δεν ξέρεις πότε και τι θα σου έρθει.

ειρήνη χειροποιήματα είπε...

Καλή μου Αχτίδα χαίρομαι που όλα πήγαν καλά τελικά!! Σπάνια βλέπει κανείς τόσο θετικούς ανθρώπους και γι' αυτό σε χαίρομαι!! Να είστε καλά κι οι δυό σας λοιπόν και να περάσετε όμορφα στην εκδρομή σας!! Σε φιλώ :)

Rena είπε...

Συμφωνώ μαζί σου Αχτίδα όλα στο μυαλό μας είναι αν σκεφτόμαστε πως είμαστε άρρωστοι θ' αρρωστήσουμε ακόμα και αν είμαστε καλά!

δημητρα λαγονησι είπε...

καλησπερα Αχτιδα μας.χαιρομαι που ολα πηγαν καλα,και που εισαι παντα αισιοδοξη,και μας το μεταδιδης.να περασετε καλα στην εκδομουλα σας,και με το καλο να γυρισετε.ακουγα υπομονη ,και δεν ηξερα πιο λουλουδι ειναι.αλλα το ειδα και το θυμηθηκα.ευχομαι μεσα απο την καρδια μου περαστικα.δωσε ενα μεγαλο φιλακι στην κλωντη μας,και περιμενω φωτογραφιες απο την εκδομουλα σας.πολλα φιλακια

Ριτα είπε...

μπραβο μπραβο ποση δυναμη Επιτελουσ μπορω να σου πω αυτο που νοιωθω απο τοτε που σε παρακολουθω ανελειπωσ να εισαι καλα και να περασεισ καλα με τον αντρουλη σου

Ανώνυμος είπε...

@αχτίδα,εντάξει μανούλα μου,όλα καλά λοιπόν..να μου φιλήσεις τον νταντούλι μου και φιλιά πολλά κ σε εσένα ,μου λείπετε κ μου δίνεις κπουράγιο στα δύσκολα που παιρνάμε!!!να περάσετε πολύ όμορφα!!!!!!!!!!!!!!σας αγαπώ πολύ!!!!!!!!!!

Ερωφίλη είπε...

΄Ασε κατά μέρος τα προβλήματα υγείας και τρέξε στην εξοχή που όπως φαίνεται σε αναζωογονεί!
Μύρισε την "υπομονή " και καλοσώρισε την άνοιξη που εδώ στην Κρήτη "φεύγει" κι "έρχεται",σήμερα είχαμε πολύ κρύο.
Μη διανοηθείς να "μη μας κάνεις παρέα".... άκου σε"βαρεθήκαμε".....
Σοβαρέψου.
Περιμένομε φωτογραφίας από την Νάουσα.

Ioanna K. είπε...

Γεωργία μου υπέροχη, σε ευχαριστώ πολύ! Ευχαριστώ γιατί είσαι για μένα πρότυπο ελπίδας, αισιοδοξίας και χαράς!
Εύχομαι όλα να πάνε καλά και με τον αντρούλη σου και με σένα και να είστε ΠΑΝΤΑ υγιείς και ευτυχισμένοι!
Σας σκέφτομαι και σας έχω στην καρδιά μου! :)

Marie είπε...

Αχτίδα σε παραδέχομαι και σε εκτιμώ βαθύτατα! Τα είπες όλα! Ένα πράγμα έμαθα στη ζωή μου και το διατυμπανίζω όπου βρεθώ.. "Ότι δε με σκοτώνει με κάνει πιο δυνατό" Είστε και οι δυο πολύ δυνατοί, πολύ αγαπημένοι και έχετε όλη τη ζωή μπροστά σας, φάτε τη με το κουτάλι!!!!! Πολλά φιλιά κούκλα μου! Καλό Σ/Κ!

ElenaG είπε...

ένα φιλί να δώσεις στο Δημήτρη μου...άντε πάρε k εσύ ένα!!!! Έτσι σας θέλω!!!!!!! καλά να περάσετε!!!!
μασάει η κατσίκα ταραμά καλε!!!:-)

Μαρία είπε...

Μα από το πείσμα και την αισιοδοξία δεν αναγνωρίζουμε τους γενναίους;...Καληνύχτα Αχτίδα...

annettaspace είπε...

Δεν έχουμε άλλη λύση Αχτιδούλα μου, πρέπει να είμαστε "μαχητές" και 'σεις είσαστε και με αποδείξεις!!!!! Δεν έχω τίποτα άλλο να πω..... σε φιλώ

Tante Kiki είπε...

Έχεις δίκιο γλυκιά μου Αχτίδα!! Χαίρομαι για τα νέα σου αλλά και για το μάθημα που μας δίνεις σήμερα!

Admin είπε...

Καλό Σαββατοκύριακο! Να περάσετε τέλεια! Είστε παράδειγμα και πρότυπο Ελληνίδας μαχήτριας της ζωής και χαίρομαι που σας γνώρισα! Σας ευχαριστούμε πολύ για το ωραίο μάθημα σας και εύχομαι και ο κύριος Δημήτρης και εσείς να συνεχίσετε να κλείνετε το μάτι στη ζωή!

Καλό βράδυ,

Βικτώρια

Φιλία είπε...

Μπράβο σας... μπράβο σας και στους δυο.... Παντελής έλλειψη μιζέριας και κακομοιριάς!!!! Έτσι είναι... Και μόνο η "περιφρόνηση", διώχνει κάθε υποψία κακής εξέλιξης! Να περάσετε τέλεια στο πικ νικ και να είστε πάντα χαρούμενοι και γεμάτοι κέφι για ζωή!
Σας φιλώ Καλό βράδυ

foufoula89 είπε...

ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΑΙ!!!!!!!!!ΜΠΡΑΒΟ ...ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑΤΕ ΟΜΟΡΦΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ...ΚΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ.Η ΣΤΑΣΗ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΓΙΑ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΝΕΟΥΣ

KaPaworld είπε...

Ενα ακόμη υπέροχο μήνυμα από εσένα Αχτίδα...κι ύστερα μου λες να μην σε θαυμάζω!!! Περαστικά στο σύντροφο...περαστικά και δύναμη!! Σφιχτή αγκαλιά σας στέλνω γλυκιά οικογένεια...

Lefkothea είπε...

Βρε γλυκεια αχτιδουλα...με συγκινησες παλι...ετσι ειναι...η ασθενειες ειναι στο μυαλο μας και οχι στο σωμα μας...χαιρομαι γι αυτα που διαβαζω...ακομη πιο πολυ χαιρομαι για το δωρακι που πηρα...τα δωρακια μαλλον...εγω νομιζα πως θα μου στειλεις ενα κουτακι κι εσυ μου εστειλες ολοκληρο καταστημα....με εντυσες απο πανω ως κατω..τι βραχιολακι..τι σκουλαρικακι...τι φουλαρακι...και το κουτακι φυσικα για να τα αποθηκευω...ολα υπεροχα....περιττο να σου πω πως τα σκουλαρικια τα "καπαρωσε " η μαμα μου γιατι της πανε λεει πολυ,εγω με το μωρο δεν θα ειμαι λεει για σκουλαρικια τωρα...ακουσον ακουσον...χιχιχχιι...ολα ηταν υπεροχα...ευχαριστω πολυ πολυ για τα δωρακια...φιλακια και φυσικα καλα να περασετε στην εκδρομουλα σας.....

Σμαραγδάκι- Ρούλα είπε...

ΑΥΤΟ ακριβως που έκανες ..εκανε και το σώμα σου να αντιδρασει δυνατα.. το μυαλό και η θέληση ειναι η κινητήρια δύναμη στο σώμα μας..και μπράβο σου που εισαι έτσι ..γιατί η μιζερια σε κανει χειρότερα... εχεις δίπλα σου ενα ανθρωπό που σ αγααπά οπως και εκείνος... να παίρνεται δυναμη απο αυτήν την αγάπη...Καλό Σ.κ. να περασετε υπέροχααααα!!!φιλια.

Αντυ είπε...

Θα συμφωνήσω με τους υπόλοιπους ότι η στάση ζωής σας είναι μάθημα..Δεν έχω παρά να πω ΜΠΡΑΒΟ και πάλι και ειλικρινά σε θαυμάζω..
Όσο για το αντιηλιακό σωστά τα γράφεις, μόνο που εγώ εκτός από τις μέρες των διακοπών στη θάλασσα, όλες τις υπόλοιπες μέρες του χρόνου δεν το θυμάμαι.. :(
Καλά να περάσετε εύχομαι και καλό ΣΚ
Πολλά φιλιά

Fanypap είπε...

Axτίδα μου γλυκιά της ζωής μου!!!περαστικά του Δημήτρη, σιδερένιος!!! Είσαι παράδειγμα για όλους μας γλυκιά μου!!φιλάκια και καλό Σαββατοκύριακο!!

MaRia'S LiFeTiMe είπε...

Kαλησπερα σας.Η ζωη θελει δυναμη κι αισιοδοξια για να τη ζησεις.Το Parkinson ειναι μια σκληρη αρρωστεια το ξερω γιατι το ζω με τη μητερα μου.Χαιρομαι που το αντιμετωπιζετε ετσι.Σάυτην την αρρωστεια η καλη ψυχολογια ειναι το παν.Εχετε υπεροχους ανθρωπους διπλα σας!Εχετε κι εσεις καλη καρδια!Λοιπον ο Θεος δινει δοκιμασιες αλλα δεν εγκαταλειπει τους καλους ανθρωπους ποτε.Ευχομαι παντα καλα νεα για σας και τον συζυγο,καλη εκδρομουλα και καλο σαβατοκυριακο.Εχετε την αγαπη μου και την εκτιμηση μου!

Unknown είπε...

Καλημέρα είσαι αντράκι και παράδειγμα προς μίμηση!!!
Καλό Σαββατοκύριακο!!!!
Φίλησέ μου το Κλωντίνη!!!!

Aθηνά Π.Κ. είπε...

Και στις πιο δύσκολες μέρες σου ακόμη καταφέρνεις να σαι χορηγός θετικής ενέργειας!!
Έχω εντυπωσιαστεί, το ξέρεις άλλωστε, με το ότι ασχολείσαι τόσο ενεργά με ζωγραφική κι αγιογραφία,είσαι παράδειγμα προς μίμηση , απίστευτη αγωνίστρια, καταπληκτικός άνθρωπος,
Αχτίδα σε παραδέχομαι , σου βγάζω το καπέλο !!!!!!!!!!
Σαμιώτικους χαιρετισμούς κι ευχές

marilia είπε...

Εσένα πρέπει να σε γνωρίσω στην κυρα-Μαρία. Τη μάνα μου, καλέ. Μπας και σταματήσει τις γκρίνιες για τα πάντα -ακόμα και τα φανταστικά- και αλλάξει τρόπο σκέψεις, έστω και στα 64.

Βούτα σαγαποφιλί πρωινό και να ομορφοπερνάτε

Ειρήνη Ε. είπε...

Αχτίδα. καλημέρα. Από το λίγο που σε ξέρω και έχουμε μιλήσει, νομίζω ότι, έχεις μεγάλη δύναμη ψυχής και θ΄ανταπεξέλθεις σε όλα. Και στο εύχομαι ολόψυχα.
Ειρήνη από Πειραιά

Ειρήνη Ε. είπε...

Αχτίδα. καλημέρα. Από το λίγο που σε ξέρω και έχουμε μιλήσει, νομίζω ότι, έχεις μεγάλη δύναμη ψυχής και θ΄ανταπεξέλθεις σε όλα. Και στο εύχομαι ολόψυχα.
Ειρήνη από Πειραιά

alex είπε...

Ποσο σημαντικα ολα αυτα που γραφεις!!!Δινεις κουραγιο σε ολους μας...ειτε εχουμε καποιο μικρο προβλημα ειτε μεγαλυτερο!Δινεις ελπιδα ......και αυτο ειναι που χρειαζονται η ανθρωποι πανω απο ολα!
Χαιρομαι οταν ανθρωποι με δυναμη ,κουραγιο και αισιοδοξια σαν την δικια σου ακυρωνουν ερευνες,διπλωματα και τελεσιδικες αποφασεις γιατρων!!!
Να περασεις καλα οτι κι αν κανεις...
φιλια πολλααααααα

pearls and thread είπε...

ακριβως ετσι ειναι αχτιδα μου !!οταν κατι το αντιμετωπιζεις σαν να μην υπαρχει ,καποια στιγμη εξαφανιζεται!!μαθημα για ολους μας!!!και σταση ζωης!!!καλα να περασετεεεε!!!

Ανώνυμος είπε...

ΑΧΤΙΔΕΝΙΑ ΜΟΥ.....ΟΛΟΙ ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ ΤΗ ΖΩΗ....ΜΑΣ ΔΙΝΕΙΣ ΣΥΧΝΑ ΠΟΛΛΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΜΙΜΗΣΗ...ΝΑΣΑΙ ΚΑΛΑ ...ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝ ΚΑΛΑ...ΦΙΛΟΥΘΚΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ....ΕΙΡΗΝΗ Κ.

Rena Christodoulou είπε...

ΕΙΣΤΕ ΘΗΡΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΣΑΣ!!!!!!!
ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΕ ΕΤΣΙ!!!!
ΔΥΝΑΤΟΙ ΚΑΙ ΓΕΜΑΤΟΙ ΖΩΗ!!!!
ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ!!!!!!!!!

ikaxela είπε...

:) Η ζωή είναι στο πλάϊ σου, ούτε πάνω από εσένα ώστε κάποιες φορές να σου φαίνεται αφόρητη. Ούτε κάτω ώστε να υπάρχουν στιγμές που να νιώθεις ότι τη χάνεις. Αχτιδούλα στην περίπτωσή σου είναι ακριβώς δίπλα σου. Φιλιά!!!!

Despina είπε...

Γλυκιά μου Αχτιδα έχεις πολύ μεγαλείο μέσα σου... Χαίρομαι πολύ που σε γνώρισα. Καλά να περνάς. Φιλάκια

ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ είπε...

Πόσο χαίρομαο για τον τρόπο που αντιμετωπίζεις τη ζωή γενικά. Θα το πω λίγο στην αργκώ αλλά γουστάρω πολύ.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΑΠΑΝΤΩ ΟΜΑΔΙΚΑ ΜΟΛΙς ΓΥΡΙΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΞΙΔΆΚΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ , ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΕΣ..ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ ΚΑΙ ΣΑΣ ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ..

Καλλιόπη είπε...

Χάρηκα πάρα πολύ για σένα. Μα πάρα πολύ. Πραγματικά μπορεί να μη το πιστεύεις, αλλά σε έχω αγαπήσει μέσα απο αυτά που γράφεις έστω κι αν δεν σε έχω γνωρίσει απο κοντά. Εύχομαι σε σένα και την οικογένειά σου τα ΚΑΛΥΤΕΡΑ.

Βασιλική είπε...

Μπράβο, μπράβο, μπράβο για το κουράγιο σου και για τη στάση ζωής που διδάσκεις σε όλους εμάς είσαι μια πραγματική αχτίδα στη ζωή.