Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2021

Όταν πετυχαίνεις το στόχο σου!

 


Τα  κατάφερα φίλοι μου.. τα κατάφερα! Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ικανοποίηση να βλέπεις ότι ένα όνειρο σου γίνεται πραγματικότητα, θα μου πείτε.. σιγά το όνειρο.. ε! μικρό καραβάκι μικρές θάλασσες. Πριν λίγο μέτρησα τα .. 100 σακουλάκια με τα .. 7 τελικά κουλουράκια μέσα και στο κορδελάκι του να κρέμεται ένα δικό σου μικρό στολίδι Χριστουγεννιάτικο! Σήμερα παρέδωσα τα 50 και αύριο τα άλλα 50 γιατί .. βαριά τελικά τα κουλουράκια και που να τα κουβαλήσω και τα 10Ο! 


 
       Όμορφα δεν είναι; Τα χαρήκανε και ελπίζω να είναι μία σταγόνα χαράς για όποιον ανοίξει το δέμα που θα τους δώσουν από το σισίτιο και βρει και ένα σακουλάκι με .. 7 κουλουράκια και ένα στολίδι για το δένδρο.. αν έχει.. δυστυχώς. 


Και τώρααααα.. δεν θέλω για πολύ καιρό να δω κουλουράκι στο τραπέζι μου φίλοι μου. Όμως είμαι χαρούμενη, κουρασμένη μα χαρούμενη  και τους είπα πως είμαι στη διάθεση τους όποτε με χρειαστούν , βέβαια δεν μπορώ να πάω εκεί να μαγειρέψω μα μπορώ να φτιάχνω στο σπίτι μου κάποιο γλυκό  κάποιο συμπλήρωμα που χρειάζονται. 

Χθες έβλεπα ειδήσεις φίλοι μου μέχρι να αρχίσει η σειρά μου και είδα ρεπορτάζ με οικογένειες στο Αφγανιστάν που πουλάνε το παιδί τους για να ταΐσουν τα άλλα, αμέσως μετά είδα τις διαφημίσεις με τα φαγητά που μας προτείνουν. Πλούσια περιττά πιάτα , συνταγές με ακριβά υλικά, είδα δωράκια  με τα ατελείωτα άχρηστα παιχνίδια που σε λίγο θα πεταχτούν, είδα αυτήν  την ... ανισότητα που με πληγώνει και με γεμίζει ενοχές. . Στην ηλικία που είμαι έχω πια κατανοήσει πόσα πράγματα είναι περιττά, στο φαγητό, στο ντύσιμο, στη διασκέδαση.. Σας κουράζω.. ίσως με βρίσκετε με τις σκέψεις αυτές λιγουλάκι .. λαική..



Τώρα το πρόβλημα μου.. θα κάνω το 3ο εμβόλιο στις 21 οπότε δεν μπορώ μέχρι τότε να μπω σε κατάστημα, ταχυδρομείο, τράπεζα κτλ!!! Πάω μόνο με την Κάντυ βόλτα το πρωί και μετά.. σπίτι!!! Ούτε σε σούπερ μάρκετ; Φανταστείτε τη χαρά του άνδρα μου που πηγαίνει μόνος του από σήμερα όπως πχ πριν από λίγο και μου έφερε άλλα των άλλων!

Τώρα θα ξεκουραστώ λιγάκι και κάτι θα βρω να κάνω πάλι . Φίλοι μου να περνάτε καλά, να προσφέρετε αγάπη για να πάρετε και .. ξέρετε που είμαι.. φέρτε και κανένα κουλουράκι ( χα! χα! χα! )

                                                 Αχτιδένια φιλάκια

14 σχόλια:

ANNA FLO είπε...

Ήμουν σίγουρη ότι θα προλάβαινες!! Εσύ ήσουν ικανή να έμενες ξάγρυπνη τη νύχτα για να τα προλάβεις όλα. Μπράβο σου. Να σαι καλότυχη με όλα αυτά που προσφέρεις. Και μαζί με τα κουλουράκια και το χειροποίητό σου, είναι πασπαλισμένα με τόση θετική σκέψη που εύχομαι να είναι καλότυχα για τους αποδέκτες.
Συμφωνώ για τις σκέψεις σου και τις ανισότητες που βλέπεις. Όλοι τις βλέπουμε. Αλλά βρε Γεωργία τόσα παιδιά γιατί τα κάνουν; Ο Θεός να με συγχωρήσει αλλά σκέφτομαι ότι θέλουν στοκ για πούλημα...φτου το στόμα μου!
Καλή ξεκούραση και καλόν εμβολιασμό. Εγώ τον έκανα προχθές.
Φιλιά πολλά

Ανώνυμος είπε...

Αχτίδα μου....
Εύχομαι αυτή η σταγόνα χαράς για τους παραλήπτες να φτάσει να γίνει χείμαρρος!
Είστε πανάξια!
Μαρίνα

Χελώνα είπε...

Μπράβο Αχτίδα μου και το χρόνου! Καλές γιορτές και με το καλό η τρίτη δόση.

Σοφία Τσιμάρη είπε...

χοχοχοοχοοχχο
γλυκε μου ΑΗ ΒΑΣΙΛΗ !!!!
υπομονη λιγες μερες εμειναν για το εμβολιο σου
κια γω τριτη δοση στις 22 πρωτα ο Θεος
βεβαια εγω κυκλοφορω γιατι ειμαι κατω των 60 αλλα
εσυ φιλη μου δημιουργεις!!!!!!!!!!!!
οσο θεωρεις τον ευατο σου "κλεισμενο" μεγαλουργεις!!!!
εξαλλου δεν εισαι σε καραντινα απλα σε περιορισμο
ολα μια ιδεα ειναι ....... μπραβο που θα βοηθησει καποιους να κανουν γλυκες γιορτες.......
καλές γιορτές να έχουμε ολοι μας με υγεια

Marie-Anne είπε...

Και του χρόνου, Αχτίδα μου, νά'χεις υγεία και να συνεχίζεις να προσφέρεις αγάπη και χαρά, όπως ξέρεις και το κάνεις κάθε χρόνο.
Καλές γιορτές!!!

Giannis Pit. είπε...

Τα κατάφερες βρε θηρίο; Μπράβο βρε Γιωργία μου! Και του χρόνου να είσαι καλά κορίτσι μου, χάρηκα πάρα μα πάρα πολύ. Είναι όλα όμορφα και γευστικά. Και κουβαλούν την αγάπη σου, που είναι και το πιο σημαντικό για μένα.
Την καλησπέρα μου καλή μου.

Ρένα Χριστοδούλου είπε...

Μπράβο Γεωργία μου.
Και του χρόνου να είσαι γερή να κάνεις αλλα τόσα.
Την ανισότητα την βλέπουμε, πώς να την αλλάξουμε όμως;
Κάποτε ο κόσμος χωρίς τα μέσα επικοινωνίας, ξεκινούσε αγώνες.
Τώρα που μπορούμε να συνεννοηθούμε στο λεπτό, δεν κάνουμε τίποτα.
Σε φιλώ.

Αννίκα είπε...

Γενναιόδωρη Αχτίδα μου! Μια αρετή που δεν συναντάμε εύκολα στις μέρες μας και μάλιστα σε τέτοιο βαθμό. Η ευτυχία, η χαρά και η ευγνωμοσύνη τους θα είναι μεγάλη. Να είσαι καλά να προσφέρεις πάντα.
Καλές γιορτές με υγεία Αχτίδα μου!

Τάσος Γ. Κάβουρας είπε...

Γεωργία αυτό που κάνεις είναι υπέροχο, μοναδικό, και με υψηλό οικονομικό και εργασιακό κόστος.. Είναι σημαντική αυτή η προσφορά αγάπης και κίνηση που εμπεριέχει υψηλό συμβολισμό..
Συγχαρητήρια..
Εύχομαι χρόνια πολλά και καλές γιορτές στην οικογένεια σου..

Σμαραγδάκι- Ρούλα είπε...

Αχ...αυτή η χαρά που ξεχειλίζει μέσα από τα τρίσβαθα της καρδιάς όμορφη που είναι φιλενάδα, είναι η ωραιότερη ανταμοιβή για εκείνον που προσφέρει και μοιράζεται την αγάπη του!!
Μακάρι να υπάρχουν πολλοί άνθρωποι να κάνουν ότι μπορούν έστω και κάτι λίγο για τον συνάνθρωπό.
Αχτίδα μου να είσαι καλά, να κάνεις ότι σε κάνει να νιώθεις όμορφα αυτό είναι η ουσία και το νόημα της αγάπης που θα έρθει εκατονταπλάσιο πίσω σε σένα με τις ευχαριστίες των ανθρώπων!!
Να περάσεις όμορφα ετούτες τις γιορτινές μέρες με τους αγαπημένους σου φίλη μου με υγεία και αγάπη παντού γύρω σου Καλά Χριστούγεννα!! φιλιααα 🎄✨

Marina Tsardakli είπε...

Μπράβο Αχτίδα μου. Να είσαι πάντα καλά να προσφέρεις χαρά.
Και φυσικά να επιτυγχάνεις τους στόχους σου.
Σε φιλώ γλυκά!

Γιάννα είπε...

Συγχαρητήρια κ Γεωργία. Είναι υπέροχα. Να είστε πάντα καλά και εύχομαι η ευτυχία που μοιράζετε να επιστρέφει πάντα διπλή σε εσάς. Καλές γιορτές με υγεία και χαρά!!!

Μαρία Κανελλάκη είπε...

Νομίζω ότι όσα "μπράβο" και να σου πούμε, είναι φτωχά. Θέλω μόνο ν' αφήσω τη συγκίνησή μου γι' αυτή την "ασήμαντη είδηση" που μοιράστηκες απ' το μακρινό Αφγανιστάν. Ξέρω πως λίγοι άνθρωποι συγκινούνται ακόμα με τέτοιες εικόνες. Είναι που έχουμε κι εμείς εδώ τα δικά μας ζόρια.
Με το καλό να κάνεις την τρίτη δόση.
Σε χαίρομαι που δεν εγκαταλείπεις με τίποτα το χιούμορ και την ευρηματικότητά σου 😉
Είθε να έρθουν μέρες "γιορτινές" στην κυριολεξία. Να είσαι καλά Γεωργία μου 💟

Χαρά Θεοδωρίτση είπε...

ΟΧΙ ΠΟΥ ΔΕ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΣ! ΕΣΥ είσαι η επιτομή του ό,τι θέλω το μπορώ!
Αχτιδα μου σου ευχομαι τόνους φωτός να πάρουν απο τα δώρα σου οι παραλήπτες.Μακάρι να μπορούσες να φωτιζες τον κόσμο όλον αλλά κι αυτόν που ζέστανες αρκεί καλή μου!