Τετάρτη 21 Απριλίου 2021

Μαζί...

 


Μαζί.. μεγάλη λέξη...στα εύκολα, στα δύσκολα, στα χαρούμενα, στα στενάχωρα.. δεν θυμάμαι να μαλλώσαμε ποτέ, δεν θυμάμαι να μη πιάναμε γερά τα χέρια για να κρατήσει ο ένας τον άλλο.. Με έβαλες από τη πρώτη στιγμή πάνω από όλους.. έκανα το ίδιο... βήματα μαζί, ούτε μπροστά ο ένας από τον άλλο ούτε πίσω..μαζί!

Έκρυβα τη λύπη μου μη πικραθείς, έκρυβες την δική σου για να μη κλάψω..μαζί..δεν έχω να μετανοιώσω για οτιδήποτε έζησα μαζί σου..απλά... Ευχαριστώ για τα 45 υπέροχα χρόνια!

                    Αχτιδένια φιλάκια

7 σχόλια:

ANNA FLO είπε...

Ω υπέροχες στιγμές. Να ζήσετε μαζί πιασμένοι χέρι χέρι στα εύκολα και στα δύσκολα μέσα στην αγάπη. Ευχές από καρδιάς
Τα φιλιά μου

Χελώνα είπε...

Χρόνια σας πολλά Αχτιδούλα μου, με υγεία και πολλές χαρούμενες στιγμές.

Giannis Pit. είπε...

Καρδούλα μου, καλή μου φίλη. Πόσο με συγκινείτε! Εδώ και καιρό σας έχω ψηλά στην καρδιά μου. Ένα θαυμάσιο ανθρώπινο πρότυπο. Ένα φως αγάπης που στέκει μισό αιώνα στο χρόνο. Για να φωνάζει σε όλους μας τι μπορεί να καταφέρουν δύο σύντροφοι της ζωής μέσα σε αξίες που έχουν τόση αντοχή στο χρόνο. Γιατί είναι πέρα για πέρα αληθινές.
Σας εύχομαι απ' την καρδιά μου να τα εκατοστήσετε καλοί μου φίλοι. Με όλη μου την αγάπη.

Αννίκα είπε...

Μακρινό το ταξίδι της αγάπης και οι χρυσές ηλιαχτίδες στων ματιών της ρυτίδες, να μη σβήσουν ποτέ! Με όλη μου την καρδιά να είστε καλά και πάντα χαρούμενοι!

Τάσος Γ. Κάβουρας είπε...

Για δύο όμορφες ψυχές γεμάτες καλοσύνη τα 45 χρόνια μαζί είναι και μια υπενθύμιση ότι τα χαμόγελα είναι καλά ριζωμένα στη καρδιά τους.. Εύχομαι πάντα χαρές..!!

Κική Κωνσταντίνου είπε...

ωωωω να ζησετε γλυκια μου και πολλα ακομα ευτυχισμενα ευχομαι!
φιλια πολλα

Marie-Anne είπε...

Χρόνια σας πολλά, καλά κι ευτυχισμένα, Αχτίδα μου!!!!