Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2019

Κάρτες, δωράκια , αναμνήσεις..

                                                  Christmas tree lights blinking Christmas and winter snow | Winter landscapes and scenic wintery moving snow animations gif

Αχ! αυτό το μπλοκόσπιτο μου..από χθες μου κάνει παράπονα μα κι εγώ φίλοι μου αυτές τις μέρες πάσχω από..τεμπελίτιδα εκτός από την επιπεφυκίτιδα μου που δεν λέει να με εγκαταλείψει λες και είμαι ο πρώτος της έρωτας!
Χθες μετά από τους 2 γιατρούς που πήγα και όλα τα..γιατροσόφια των φίλων που με βλέπουν απεφάσισα να πάω σε νοσοκομείο για εξέταση και πήρα η..αθώα και άβγαλτη από ραντεβού από τις 9 το πρωί το σχετικό νούμερο. Αμ! δε!
Εκεί κατά το μεσημέρι επιτέλους το ..πέτυχα! Αμέσως μετά έτρεψα να πάρω και άλλο χάπι:
 -Κυρία μου όλα κλειστά. Να σας κλείσω για ..μετά τις ..20 Μαρτίου;
-Άσε γλυκιά μου..μέχρι τότε θα ζητήσω μεταμόσχευση και άντε να βρω ίδιο γαλαζοπράσινο ματάκι που ερωτεύτηκε ο ανδρούλης μου!
Αμέσως μετά φίλοι μου ρωτώ το φαρμακείο και μου δίνει 2 τηλέφωνα ιατρών . Ο ένα μπορούσε να μου κλείσει ραντεβού για ..μετά τις γιορτές και το άλλο την ..επόμενη εβδομάδα Παρασκευή .
Τελικά βρήκα ένα κέντρο, χρυσοπλήρωσα το γιατρό και μου έδωσε...τα ίδια ακριβώς φάρμακα που μου έδωσαν και οι άλλοι!!!
Σταματώ να σας ζαλίζω εδώ , το πήρα με χιούμορ το φαινόμενο των γεμάτων ραντεβού και κούνησα στωικά το κεφάλι μου στο βαθυστόχαστο σκεπτικό του Δημήτρη:
-Φταίει η ατμόσφαιρα κορίτσι μου, όλος ο κόσμος πάσχει από οφθαλμολογικά προβλήματα.

                                                Boobib - I'm your girlfriend – LINE stickers | LINE STORE

Εδώ ακριβώς φίλοι μου όταν αρχίζω να ..μελαγχολώ ο καλός Θεούλης μου στέλνει ..μήνυμα πως με αγαπάει όλος ο..κόσμος!
Τρεις κάρτες από φίλες, και δωράκια που δεν περίμενα, πόσο με συγκινείτε φίλοι μου. 
Μοσχομυριστά σαπουνάκια και λόγια εκτίμησης και αγάπης από τη φίλη Μαρία Κανελοπούλου!

                                 Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Από την συννυφάδα μου ένα κουτί με ζαχαρωμένα κουραμπιεδάκια και το γούρι μου από τα χεράκια της. Όπως βλέπετε η Κάντυ προσπαθεί να ανοίξει το κουτί!!!


Από τη καλή μου φίλη Νικόλ ένα δώρο που με άφησε με ανοιχτό το στόμα γιατί ήταν υπέροχη κατασκευή και ξέρετε πως εκτιμώ κάθε τι από τα χέρια σας.


Εδώ ακριβώς  η Κάντυ με έκανε να τραβήξω φωτογραφίες κουνημένες λόγω..Για πότε άρπαξε τη βελούδινη κολοκύθα..δεν λέγεται..


                      

Τι θα γίνω με αυτό το μικρό τερατάκι!!! 


Ούτε να καθίσω δεν μπορώ, πάει η μπλούζα μου..!Χθες φίλοι μου σκούπισα και καθάρισα όλο το σπίτι, το κοίταξα και είπα!- Θαύμα. Λίγο μετά πάω στο χολ και τι να δω. Πήρε το καλάθι με τα χαρτιά και τα διάφορα που έχω στο εργαστήρι μου και τα σκόρπισε μέσα στο σπίτι. Και μη μου πείτε..μάλωσε την..μου βγάζει..γλώσσα!
Ας κλείσω τα δωράκια μου και με μία ξαφνική επίσκεψη της κόρης μου Ιωάννας που έφερε κανταΐφι ( μπλουμ στο σιρόπι το θέλει ο..πατήρ ) για τον μπαμπά της και σαραγλί για μένα.

                         Η εικόνα ίσως περιέχει: φαγητό

Σας ζάλισα το ξέρω..εμ ..επίσκεψη στο μπλοκόσπιτο μου θέλατε..να τα τραβήξετε τώρα.
Σας κάνω μία μαμαδίστικη αγκαλίτσα και ας θυμηθώ το Χριστουγεννιάτικο σπίτι των παιδικών μου χρόνων με το τεράστιο δένδρο που στόλιζαν οι συμφοιτητές των γονιών μου τότε, τα γλυκά της γιαγιάς μου και το μοσχοβολητό της Βασιλόπιτας, τις πιατέλες με τους ξηρούς καρπούς και τα γεμισμένα με καρύδια σύκα.
Βέβαια τα κάλαντα των παιδιών , τα δώρα μου κάτω από το δένδρο και τις βραδιές με την κιθάρα του πατέρα μου να συνοδεύουν τα δικά μας κάλαντα..Πόσο ήθελα να είχα αδέλφια ..μα φαίνεται πως το γράμμα μου στον Άγιο Βασίλη δεν έφθασε ποτέ στο ..προορισμό του.
                                 Αχτιδένια φιλάκια

9 σχόλια:

ANNA FLO είπε...

Να τα χαρείς τα δώρα σου Αχτίδα μου. Και κουράγιο με το μάτι...θα περάσει κι αυτό!!
Να περάσετε χαρούμενες γιορτές με γλύκα σαν τα σιροπιαστά της κόρης σου, με αγάπη που έχετε περισσή και πάνω από όλα με υγεία.
Δώσε και ένα φιλί στο σκανταλιάρικο. Μικρό είναι να παίξει θέλει χιχιχι
Φιλιά πολλά

Ρένα Χριστοδούλου είπε...

Περαστικά σου Γεωργία μου.
Πότε θα γιάνει το σύστημα υγείας δεν ξέρουμε.
Ο Θεός να βάλει το χέρι του.
Να χαρείς τα δώρα σου που είναι πανέμορφα.
Να είσαι καλά και φιλάκια πολλά.

Giannis Pit. είπε...

Εδώ και μήνες έχω ρήξη υαλοειδούς στο μάτι μου Γεωργία. Η γιατρός-ιδώτης, είπε θα ...περάσει μόνο του, δεν παίρνει θεραπεία. Εγώ όμως δεν μπορώ να δω και ζορίζομαι στον υπολογιστή άσχημα. Προσπάθησα να κλείσω ραντεβού σε νοσοκομεία και δημόσιους γιατρούς αλλά έφαγα ...πόρτα μηνών αναμονής! Κατέληξα να ...επισκεφτώ ξανά την ίδια γιατρό, να ξανα-πληρώσω για να μου πει τα ....ίδια.
Κατάλαβες τώρα φιλενάδα που την πάνε την υγεία οι κυβερνώντες; Έχει γίνει σαφές αυτό; ή ακόμα περιμένουμε να το ξεκαθαρίσουμε μέσα μας;
Η Υγεία θα γίνει προνόμιο των πλουσίων, οι υπόλοιποι μπορούμε να πεθάνουμε ...ησύχως.
Καλή συνέχεια και να χαρείς τα δώρα σου φιλενάδα.

Αννίκα είπε...

Δώρα πολύτιμα αυτά των φίλων. Η αληθινή χαρά κρύβεται στα μικρά, σ' αυτά που μοιράζονται με αγάπη. Να τα χαρείς Αχτίδα μου!
Καλές γιορτές χαρούμενες!

Ανώνυμος είπε...

Άντε καλέ με το μωράκι! Τι να μαλώσετε από δαύτο;;; Λίγο κούνημα της ουράς, ένα κοίταγμα στα μάτια και μας μαζεύουν από τα πατώματα! Χθες έπαθα μια ταραχή, άλλο πράγμα. Σκούπιζα το μπαλκόνι, και μια σκυλίτσα που φιλοξενώ, φοβήθηκε και όπως είχε βγει στο διάζωμα (μένω στον 5ο όροφο) πήγε προς τα πίσω και έπεσε στο μπαλκόνι του 4ου! Φαντάζεσθε τα ουρλιαχτά μου;;; Κατέβηκα κάτω σαν τρελή και χτύπισα στον Κινέζο που μένει από κάτω μας, και η νεαρά είχε βγει από το μπαλκόνι και σουλατσάριζε πάλι στο διάζωμα! Λίγο να έκανε πίσω, πήγαινε για τον δρόμο. Πώς την άρπαξα και τη σήκωσα, δεν ξέρω. Ξέρω ότι ακόμα τρέμω από την ταραχή μου. Η δε νεαρά, κουνάει τη ουρά, αλλά κάπου είναι φοβισμένη. Ευτυχώς δεν χτύπησε, ούτε έσπασε τίποτα. Τα έχουν αυτά τα τετράποδα! Σκανδαλιές και δόξα τω Θεώ! Καλή συνέχεια, Καλά Χριστούγεννα σε όλους σας. Σοφία

Μαρία Γ. είπε...

Να είσαι πάντα όσο γίνεται καλύτερα, με την ίδια χαρούμενη διάθεση και την ίδια αισιόδοξη ματιά!!
Εύχομαι να περάσουν γρήγορα όλα και να νιώσεις καλύτερα.
Καλά Χριστούγεννα Αχτίδα μου ,σε σένα και τους αγαπημένους σου!!

Ανώνυμος είπε...

Αχτιδα μου ελαβα το πακετο σου! Σε ευχαριστω παρα πολυ, ηταν ολα υπεροχα και πραγματικα δεν το περιμενα! Πανεμορφα τα γουρια σου, ενθουσιαστηκαμε ολοι!!! Καλες γιορτες ευχομαι!

Τινα

Σοφία Τσιμάρη είπε...

να χαρεις τα δωρακια σου
και ολα ειναι περαστικα να θυμασαι...
χαμογελαααααααα εχεις κοσμο διπλα σου που σε λατρευει!!!
καλες γιορτες

Rena είπε...

Πολύ όμορφα τα δωράκια σου Αχτίδα μου να τα χαρείς όσο για τα προβλήματα ξέρεις εσύ τα αντιμετοπιζεις με χιούμορ!!
Καλά Χριστούγεννα με υγεία αγάπη και όμορφες στιγμές!!!
Φιλάκια πολλά!!!