Τρίτη 28 Μαρτίου 2017

Αρχίζοντας να κατασκευάζω!


Καλημέρα φίλοι μου και όπως βλέπετε ξεκίνησα από χθες με μερικά καπάκια - κρεμάστρα που είχα παραγγελία ένα με ειδικό θέμα τη..σβούρα για τα δίδυμα αγοράκια και ένα ακόμη για κάποιο ..Ιωάννη που θέλει το όνομα του κανονικά όπως βαπτίστηκε και συμφωνώ.
Μη νομίζετε ότι σταμάτησα να τα φτιάχνω..απλά δεν σας τα δείχνω γιατί θα με βαρεθείτε.
Σήμερα μετά το καφεδάκι μου θα μαγειρέψω τα φασολάκια μου και έπειτα θα αρχίσω τις λαμπάδες μου που η αλήθεια είναι ότι αδημονώ να τις φτιάξω γιατί το νοιώθω σαν ένα όμορφο παιχνίδι που μου δίνει μία υπέροχη ημέρα.
Μετά θα αρχίσω τα στολίδια για το Χαμόγελο και τα ..σχέδια μου για τα αυγά που τελικά δεν θα αποφύγω αφού μου άρχισαν τις παραγγελίες. 
Είναι συγκινητικό που ακόμη οι παλιοί μου πελάτες από το μαγαζί μου, με θυμούνται και μου ζητούν διάφορα. όταν κατεβαίνω κάτω στην είσοδο περιμένοντας τον άνδρα μου να ξεπαρκάρει ένα σωρό άνθρωποι με χαιρετούν και με ρωτούν γιατί δεν με βλέπουν!! 
Όλοι αυτοί , οι περισσότεροι δηλαδή, ήταν πελάτες της γειτονιάς μου ξέρετε και..παιδιά τους , είναι κάτι που με συγκινεί πιστέψτε με.
Οπότε τώρα περιμένετε ..λαμπάδες και Πασχαλινά στολίδια που θα φτιάξω τη Πέμπτη μαζί με τη μαθήτρια μου αφού μου το ζήτησε με τόσα παρακάλια κι εγώ δεν χαλώ χατήρι!
Σας στέλνω Αχτιδένιο φιλάκι και..πεινάωωωωωωωωω! ( όμως καλά και με πείσμα κρατώ!)

4 σχόλια:

Μαρία Έλενα είπε...

Πολύ όμορφο και αυτό Αχρίδα
Φιλάκια ...

ποιώ - ελένη είπε...

Εν αναμονή λοιπόν...

Καλημέρα Αχτίδα μου ♥

Rena είπε...

Ποιος σου είπε πως βαριόμαστε να βλέπουμε όμορφα πράγματα!!!!!!!!!!!!
Καλή και πολύ δύναμη σου εύχομαι για να αντέξεις στους πειρασμούς και να συνεχίσεις τη δίαιτα!!!
Φιλάκια πολλά!!!

ANNA FLO είπε...

Δείχνε τα δείχνε τα! Είναι σαν να μπαίνουμε σε έκθεση μιας ζωγράφου που αγαπάμε και θαυμάζουμε! Να σαι καλά
Και καλές δημιουργίες