Τρίτη 12 Μαρτίου 2013

Κουβεντούλα με ..υπογραφή ΑΧΤΙΔΑ!




Καλημέρα..καλημέρα σας λέω....καλημέρα με καλή διάθεση πάντα! Με το καφέ δίπλα μου στο φλιτζανάκι που μου είχε στείλει μία φίλη από εσάς τα..Χριστούγεννα και το λουλουδάκι που μου έφερε χθες ο Δημήτρης μου και άνοιξε και ευωδιάζει  κάτι που με παραξένεψε γιατί είναι σπάνιο σε άνθος ανθοπωλείου!!
Όχι ..δεν είναι ανάρτηση αυτή..εγώ δεν κάνω αναρτήσεις ,κουβεντούλα μαζί σας κάνω στο καναπέ μου με καφέ..και κουλουράκια πάντα γιατί τα αγαπάω να πάρει η ευχή!!!!
Σήμερα επιτέλους ζωγραφίζω τη ταμπέλα της κόρης μου που κάθε μέρα η αφιλότιμη μου αλλάζει σχέδια και ..μεγέθη. Αυτή τη στιγμή λοιπόν το σπίτι μου είναι σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης αφού έχει μετατραπεί σε ..εργαστήρι με μία ταμπέλα στη μέση της κουζίνας ,αστάρια, μπογιές , χαρτοταινίες, σφουγγάρια τριβής..
Χθες το απόγευμα πέρασα τα σχετικά πρώτης εργασίας και σήμερα ζωγραφίζω ( λέμε τώρα..μου αφαίρεσε κάθε σχέδιο η αφιλότιμη..) επιτέλους γιατί πρέπει να την "χρυσώσω" με ιριδισμό χρυσού στο βερνίκι της..(στο μπαλκόνι..). Βέβαια δουλεύω όλο σε ακρυλικά και βιολογικά νερού..ακόμα και το βερνίκι.
Αύριο θα γίνω..μπέιμπι σίτερ στο μικρό Δημητράκη οπότε όλα πρέπει να βρουν το δρόμο τους..σήμερα..σήμερα..οπωσδήποτε!
Η οικογένεια είναι σε αναβρασμό, το μαγαζί της ανοίγει εντός της εβδομάδος..Θαύμασα χθες τις όμορφες καρέκλες, τη ταπετσαρία σε λαδόχρυσα χρώματα. 
Η κόρη μου και ο γαμπρός μου στα πρόθυρα κατάρρευσης ..από το άγχος κι εγώ πρέπει να κρατώ ισορροπίες με την ηρεμία που ευτυχώς την έχω πάντα στο τσεπάκι μου λέγοντας τους ότι μου δίδαξε η ζωή.. Όλα τελειώνουν ..καλά ή κακά..όλα τελικά βρίσκουν το δρόμο τους και το άγχος βλάπτει σοβαρά ΤΑ ΠΑΝΤΑ μέσα μας .. Κρατείστε το αυτό που σας λέω..απόφευγμα ζωής και εμπειρίας ..υπογραφή ΑΧΤΙΔΑ!!
Καλέ έχω κέφια σήμερα...εμένα η ένταση με τρέφει..η αδρεναλίνη με ζωντανεύει..οι δυσκολίες με κρατούν σε εγρήγορση..  
Υπάρχουν σοβαρά πράγματα στη ζωή που δεν διορθώνονται φίλοι μου ..γι' αυτά πρέπει να στεναχωριόμαστε..χθες πέθανε η κόρη μιας παλιάς πελάτισσας μου..μόλις 34 ετών αφήνοντας πίσω της 2 μωρά..ΑΥΤΑ πρέπει να μας αγχώνουν και να μας στενοχωρούν..όλα τα άλλα παλεύονται και υπερπηδούνται...
Άντε..σας ζάλισα πρωί πρωί..ας ελπίσω αύριο να σας δείξω τη ταμπέλα τελειωμένη..(λέμε τώρα..), ο καφές τελείωσε..το κουλουράκι ..εξαφανίστηκε..ΚΑΛΗΜΕΡΑ φίλοι μου και βέβαια...Αχτιδένια φιλάκια και ..μαμαδίστικη αγκαλίτσα από μένα!

19 σχόλια:

Hfaistiwnas είπε...

Μέρα με πολλή δουλειά η σημερινή ε;;; Καλή συνέχεια!!!

love2love είπε...

αγαπητο φως της αχτιδας κρατα γερα εχεις πολυ κουπι ακομα
θελουμε να δουμε και την ταμπελα

Ανώνυμος είπε...

gia to BANNER sto
info@offradio.gr

Xris Kat είπε...

Ημέρα εργασίας η σημερινή... Περιμένουμε με αγωνία να δούμε την ταμπέλα. Καλή δουλειά !!!

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα και απο την Καλαμάτα

Σταύρος

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Hfaistiwnas, μόλις κεντράρισα το σχέδιο και..έβαλα τα καρμπόν έτοιμη για βγάλσιμο των γραμμάτων..Συγχρόνως..έπλυνα πιάτα, τάισα τη Κλώντη, ξεπροβόδισα το κουνιάδο μου που φιλοξενούσα 12 μέρες, τον άνδρα μου που θα τον πάει πίσω στην Έδεσσα και μπήκα στον υπολογιστή για ένα..φλας φιλίας και..πάω να ζωγραφίσω γλυκιέ μου!!!!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ love2love, κρατώωωω άλλο δεν πάει!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Ανώνυμος, έστειλα μέιλ μα δεν απάντησαν φίλε μου.Έστειλα και προχθές που πάλι έγραψες.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Xris Kat ευχαριστώ ..μου αρέσουν οι "γεμάτες " μέρες.όσο για τη ταμπέλα..ε! έχω κάνει πολύ ωραιώτερες, αυτή είναι απλή..έτσι την θέλουν..κάνω ότι μου πουν!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Σταύρος από Καλαμάτα, καλημέρα φίλε μου , να είσαι καλά!

Ανώνυμος είπε...

καλημερα γλυκια μου!πολλα φιλακια βασω λαρισα!τα μαιλ τα πηρες;ειχα ενα θεμα,θα σου στειλω φωτο ξανα!

Ποδηλάτισσα είπε...

Καλή σου μέρα γλυκιά μου... μέρα γεμάτη αισιοδοξία και υπέροχη δημιουργία!!!! Είναι πολύ τυχεροί αυτοί που σε έχουν δίπλα τους!!!!! Πολλά πολλά φιλιά!!!!!

Ριτα Τρικαλα είπε...

Καλημερα Αχτιδα μου.Τελικα μερικες φορες το βλεπουμε ξεκαθαρα τι μετραει στη ζωη αλλα μας παιρνει μπαλα και μας αγχωνει η καθημερινοτητα και η επιβιωση.Να ειμαστε καλα σεφιλω.

κυκλάμινο είπε...

περιμένουμε με αγωνία φωτογραφίες και της ταμπέλας και του μαγαζιού

Unknown είπε...

Υπομονή και ηρεμία καλή μας Αχτίδα. Περιμένουμε να δούμε και τις φωτογραφίες της ταμπέλας. Να' χεις μια υπέροχη εβδομάδα!

Handmade by Mika είπε...

Χαίρομαι που σε βρίσκω αναθαρημένη και ευδιάθετη! Ευχομαι όλα καλά να πάνε με τα της κόρης σου και εσυ να είσαι πάντα εκεί κοντά τους με την σοφία σου και την αγάπη σου!
Φιλια πολλά
καλημερα!

Ανώνυμος είπε...

Oυφ, αγχώθηκα μόνο που σε διάβασα!! Καλή δύναμη για τα υπόλοιπα, όλα θα βρουν τον δρόμο τους, όταν και όπως πρέπει. Περίεργο ε; Κρίμα για την νέα κοπέλα και ακόμα πιο κρίμα για τα παιδάκια της. Τι να πεις... Σοφία

foufoula89 είπε...

KALO ΑΠΟΓΕΥΜΑ!!!!!!!!!ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΑΜΠΕΛΑ ΚΑΙ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓ...ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΒΓΑΛΕΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΣΚΕΦΤΟΥΜΕ....ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΣΟΦΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΟΥ ΜΑΚ ΟΛΟΙ ΝΑ ΤΑ ΣΚΕΦΤ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΑΛΛΑ....ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

BUTTERFLY είπε...

Γλυκοπικρη η κουβεντουλα, οπως και η ζωη αλλωστε, οπως λεει και το τραγουδι ποτε κλαιμε ποτε γελαμε. Κριμα το κοριτσι....καλο ταξιδι να εχει και ο Θεος να δινει δυναμη στην οικογενεια της. Οσο για τα δικα σας, με το καλο! Καλοταξιδο το νεο ονειρο των παιδιων, να πεταξει, να φτασει πολυ πολυ ψηλα!