Κυριακή 23 Απριλίου 2023

Θέλω να μη ξεχνώ..


 Μου θύμησαν πως .. γιορτάζω σήμερα, όπως μου θύμησαν ότι προχθές έκλεισα 47..48...δεν θυμάμαι πια..χρόνια γάμου με τον άνθρωπο μου...ξεχνάω πια φίλοι μου όμως πιέζω τον εαυτό μου να  θυμηθώ όχι γιατί μου το επέβαλε η Νευρολόγος μου αλλά γιατί θα ήταν άδικο να ξεχάσω τα όμορφα και να βλέπω μόνο τα άσχημα.

Είχα τόσα να σας πω, όχι ότι μου συνέβησαν τόσα , απλά γιατί έχω μέσα μου τόση διάθεση να μιλήσω.. να χαζολογήσω όπως παλιά να συμμετάσχω όμως..όμως.. Το μπλοκόσπιτο μου αράχνιασε και δεν έχω διάθεση να... ξεσκονήσω...πάντα βαριώμουν το ξέσκόνισμα..

Η κληματαριά μας στο μπαλκόνι έβγαλε τα πρώτα δειλά φύλλα , πάντα την περίμενα αυτή την περίοδο γιατί ήταν στο μυαλό μου το ξεκίνημα της Άνοιξης που τόσο αγαπώ. Η Κάντυ κατανόησε πια πως δεν θα την ξαναβγάλω βόλτα όμως κουρνιάζει στην αγκαλιά μου όταν θέλει να κοιμηθεί.

Σήμερα γιορτάζω λοιπόν..είμαι ακόμη ξαπλωμένη παρεούλα με το τάμπλετ ... που κάποτε κορόϊδευα.. και την Κάντυ στα πόδια μου.. ήρθαν τα πρώτα μηνύματα...έχω τόσα ευχαριστώ να πω! Θα ευχηθώ του χρόνου να...θυμάμαι..να φιάχνω πράγματα..να μη φοβάμαι τα σκαλοπάτια.. να δω ξανά τα πρώτα φύλλα της κληματαριάς με προοπτική να τα κάνω .. ντολμαδάκια! 

Χθες βράδυ ο Δημήτρης γυρίζοντας από την βόλτα του με την Κάντυ μου έφερε κλαδιά με άνθη νερατζιάς... απίστευτο πόσο όμορφα μυρίζουν..Χρόνια Πολλά αγάπη μου μου είπε και με φίλησε... Πάλι βρε έκλεψες λουλούδια από το πάρκο του είπα! Πόσα Ευχαριστώ να πω μα...θυμώνει όταν του τα λέω.

Σήμερα γιορτάζω...Αχτιδένια φιλάκια

11 σχόλια:

ANNA FLO είπε...

Χρόνια πολλά και καλά! Να είναι γεμάτα αγάπη και γαλήνη. Να περνάς καλά και να θυμάσαι τα όμορφα. Έχεις τόσα να θυμάσαι!
Φιλιά πολλά πολλά

marypertax είπε...

Καλημέρα Γεωργία μου χρόνια πολλά κι ευτυχισμένα! Πάντα να είσαι καλά να ρουφάς τη ζωή, και να μοιράζεσαι στιγμές με τους αγαπημένους σου! Αυτά είναι τόσο πολύτιμα όπως ξέρεις κι εσύ είσαι συλλέκτης και αγάπης και στιγμών όμορφων! Φιλιά πολλά!

Πίπη είπε...

Χρόνια πολλά και γεμάτα αγάπη! Να θυμάσαι πάντα τα καλά, να απολαμβάνεις την Άνοιξη, και να μοιράζεις απλόχερα όλα τα όμορφα που έχεις στην ψυχή σου! Και, καλή επιτυχία στα ντολμαδάκια, όταν με το καλό τα φτιάξεις!
Και του χρόνου!
Φιλάκια πολλά

Ανώνυμος είπε...

Χρόνια πολλά και καλά γλυκιά μου Αχτίδα, εύχομαι μέσα από την καρδιά μου οι ευχές σου να πραγματοποιηθούν! Υγεία θα σου ευχηθώ μέσα από την καρδιά μου!! Βικη Παπαοικονόμου

Giannis Pit. είπε...

Τα λουλούδια της νερατζιάς, είναι ευλογία! Νομίζω ότι είναι από τα πιο δυνατά αρωματικά λουλούδια, Γεωργία μου. Το κάνω και εγώ αυτό του Δημήτρη για τη γυναίκα μου. Τα βράδια, που θα βγώ τελευταία βόλτα με τον Άρη, θα ψάξω να κόψω άνθη νερατζιάς.

Καλή μου φίλη, χρόνια σου πολλά, να είσαι γερή, δυνατή και δημιουργική. Και να χαίρεσαι κάθε σου στιγμή με χίλιους δυο τρόπους. Την αγάπη μου σε όλους σας.

Αννίκα είπε...

Χρόνια Πολλά Γεωργία μου! Η σημερινή μέρα να γεμίσει την καρδιά σου με δύναμη και ελπίδα. Για όσο σε ξέρω έχεις μετατρέψει τον πόνο σε καρτερία, την καρτερία σε αγάπη, την αγάπη σε φως. Έτσι φωτεινές να είναι οι μέρες γεμάτες αισιοδοξία. Να είσαι γερή να χαίρεσαι τους αγαπημένους σου.
Φιλιά πολλά!

Μαρία Κανελλάκη είπε...

Όταν με το καλό τα φτιάξεις (τα ντολμαδάκια) στείλε μεζέ -έστω και διαδικτυακά-.
Να έχεις χρόνια όμορφα και γεμάτα αγάπη, νοιάξιμο και ανθάκια νερατζιάς στο ανθοδοχείο σου.
Χρόνια σου πολλά Γεωργία μου αγαπημένη ♥

Ανώνυμος είπε...

Γεωργία μου, Χρόνια πολλά & καλά!
Να είσαι καλά, να δημιουργείς τις ομορφιές σου!
ΚΑΛΗ επιτυχία στα ντολμαδάκια!
Δεν έχω messenger & έχω χαθεί.
Πολλά φιλιά!!!
Χριστίνα Χαλκιοπουλου

Ο κόσμος της Ράνιας είπε...

Χρόνια πολλά και απίκραντα αγαπημένη !!!!!!
Σου στέλνω την αγάπη μου και πολλά φιλιά !!!!2

Marina Tsardakli είπε...

Αχτίδα μου, να είσαι πάντα γερή και δυνατή, με ωραίες και μυρωδάτες στιγμές.
Σου στέλνω πολλά φιλιά!

fish eye είπε...

Εύχομαι να είσαι όσο το δυνατόν καλύτερα, εύχομαι γερή και δυνατή.
Αχτίδα μου σου στέλνω φιλιά πολλά.
καλό σ/κ