Δευτέρα 27 Μαρτίου 2023

Η Άνοιξη που τόσο αγαπώ!

 



 Είπα να σας πως ένα ..γειά αφού εγωϊστικά θέλω να σας κρατώ κοντά μου αν και με πολλές έχω προσωπικές πια σχέσεις. Αυτό το τρήμερο το πέρασα στο κτήμα για να είναι χαρούμενος και ο Δημήτρης που έχει τόσες δουλειές να κάνει μόνος του αν και δεν του προσφέρω καμμία βοήθεια εκτός.. από την παρουσία μου!!
Του Ευαγγελισμού περάσαμε από την εκκλησία όπως κάθε χρόνο που ανάβω κερί από ένα τάμα της γιαγιάς μου. Φέτος βάδισα με πολλή δυσκολία και ήταν ο Δημήτρης που άναψε το τάμα μου. Μέσα μου ένοιωσα πως ίσως είναι η τελευταία φορά που το κάνω , δεν τολμώ να Της ζητήσω και άλλα, παρακάλεσα για όσους αγαπώ, για όσους ξέρω πως τραβούν πολλά περισσότερα και πάλι.. εγωϊστικά για όσους με τον δικό τους τρόπο στέκονται δίπλα μου.
Φεύγοντας..έβαλα τα.. κλάμματα.. από την ντροπή μου.. που δεν μπορούσα να κατέβω τα 2 σκαλοπάτια και τρέξαν δίπλα μου οι κυρίες από την εκκλησία και ο άνδρας μου...
Έφυγα κατευθείαν για το κτήμα και τον άκουγα να μου λέει με αγάπη : και του χρόνου κορίτσι μου...
Να για ποιόν προσεύχομαι φίλοι μου...
Μόλις φθάσαμε μας υποδέχθηκαν τα ζωάκια μας, ο Καννέλος και οι γάτες μας που είναι το... κόκκινο πανί για την Κάντυ ιδιαίτερα αυτή η μεγάλη . Όλη την ημέρα η γειτόνισα απέναντι ακούει τις φωνές μου που ... ουρλιάζω στην Κάντυ που την κυνηγάει και τρέμω την στιγμή που ο γάταρος θα γυρίσει και θα της δείξει τι σημαίνει ο μπάτσος μιας γάτας !





Πάντως η Άνοιξη μου άνοιξε την καρδιά εκτός από αυτά τα 2 σκαλοπάτια του τροχόσπιτου δυστυχώς ! Εδώ όλα σου... χαμογελούν , τα χελιδόνια που γύρισαν στην γειτόνισα , οι πελαργοί  στην άλλη που μου τους έδειξε με καμάρι. Σε μας δεν φτιάχνουν φωλιές λόγω.. των αγριόγατων που έχουμε. Βέβαια υπάρχει και η καλή πλευρά... ίχνος από ποντίκια φίλοι μου από τότε που κατέλαβαν το κτήμα και το κρεββάτι του αγαθιάρη Κανέλλου .
Σήμερα γυρίζουμε πίσω και λαχταρώ τόσο το εργαστήρι μου και ότι μπορώ και κάνω μέσα σε αυτό προς απέραντη έκπληξη της νευρολόγου μου. Δεν μπορεί να καταλάβει πως αυτά που καταφέρνω μέσα σε αυτό μου δίνουν την λαχτάρα να προσπαθώ, να νοιώθω χρήσιμη.
Φίλοι μου ζητώ συγνώμη που δεν συμμετέχω ενεργά στα μπλοκ σας, τα διαβάζω ,τα χαίρομαι, απλά... είναι η διάθεση που λέγαμε και χθές ..
Μπαίνουμε στις προετοιμασίες του Πάσχα αν κι εγώ τκς έζησα εδώ και καιρό... υπολογίζω πως έχω ζωγραφίσει ή διακοσμήσει περίπου.. 500.. απίστευτο τι κάνουν τα 3 χαπάκια για την Πάρκινσον, τα αυτοκόλητα της και η  λαχτάρα μου να κάνω ότι μπορώ.


 Τώρα γυρίζοντας έχω να φτιάξω για τα παιδιά μου, τους γείτονες εδώ, τις φίλες μου... λυπάμαι που δεν μπορώ να στείλω όπως παλιά.. το ταχυδρομίο για μένα πια είναι απαγορευμένη διαδρομή καθώς και τα... ψώνια που που έκαμνα καθημερινά με την Κάντυ. 
Σας εύχομαι ότι καλύτερο, ότι σας κάνει να χαμογελάτε φίλοι μου, ότι προσεύχεστε.
                                   Αχτιδένια φιλάκια

8 σχόλια:

ANNA FLO είπε...

Χαίρομαι που βλέπω εγγραφή σου! Και που πέρασες καλά στο κτήμα. Η Άνοιξη μπήκε ναι και όλα ομορφαίνουν.Να σαι καλά να συνεχίσεις να δημιουργείς προς απέραντη έκπληξη όλων.
Τα ζωάκια σου όμορφα και άστα στη φύση τους...ξέρουν αυτά να αντεπεξέρχονται.
Καλή συνέχεια Γεωργία μου
Θα τα ξαναπούμε
Φιλιά πολλά

Giannis Pit. είπε...

Η άνοιξη έρχεται, Γεωργία μου. Και μάς χαμογελά και μάς αλλάζει τη διάθεση. Είμαστε εδώ, δεν μάς κουράζεις. Και πάψε να έχεις "ενοχές" γιατί δεν επισκέπτεσαι τα μπλογκ μας. Για όνομα του Θεού. Μην σε καταβάλλει τίποτα. Έχεις την παρουσία σου, τη δουλειά και τη δημιουργία σου όπως και την προσφορά σου.
Είμαστε εδώ και πορευόμαστε όλοι μια συντροφιά. Να χαίρεσαι τις χαρές στο κτήμα. Όπως λέει η Άννα, άσε τα ζωάκια, θα βρουν τις άκρες τους στο φυσικό τους περιβάλλον.
Φιλιά Γεωργία μου.

Marina Tsardakli είπε...

Μπήκε η Άνοιξη Αχτίδα μου και μακάρι να μας φτιάξει τη διάθεση.
Αν και η επικαιρότητα δεν μας αφήνει.
Υπέροχα όλα όσα έχεις φτιάξει, να ΄σαι καλά να δημιουργείς και να χαρίζεις χαμόγελα.
Πολλά γλυκά φιλιά σου στέλνω!

fish eye είπε...

Oι φωτογραφίες σου τα λένε όλα. Τα σκυλάκια, το κτήμα, η άνοιξη τουλάχιστον τα απολαμβάνεις στην εξοχή. Μεγάλη ανάσα δύναμης η φύση.
Και οι δημιουργίες σου, εύχομαι και του χρόνου από την καρδιά μου.
Να είσαι πάντα καλά!!!

Πίπη είπε...

Μα τι όμορφες που είναι οι δημιουργίες σου! Φαντάσου, δηλαδή, να ήσουν και καλύτερα! Δεν έχω λόγια! Χαίρομαι πολύ που μπόρεσες να απολαύσεις άλλη μία εξόρμηση στη φύση, όπως και να το κάνεις, η φύση είναι πηγή δύναμης.
Καλή δύναμη, καλή συνέχεια, και να γράφεις όποτε θέλεις. Εμείς εδώ θα είμαστε, να σε παρακολουθούμε και να σε θαυμάζουμε.
Πολλά φιλιά

Σμαραγδάκι- Ρούλα είπε...

Ναι φιλενάδα η Ανοιξη είναι εδώ, αν και σήμερα που σου γράφω εδώ κάνει πάρα πολύ κρύο ούτε τον χειμώνα λέμε...
Αναζωογόνηση είναι αυτές οι αποδράσεις σας στο κτήμα η φύση είναι ομορφιά...απόλαυσέ τη.
Χαίρομαι με την δύναμή σου για δημιουργία και προσφορά να συνεχίσεις έτσι γιατί αυτό σε κάνει χαρούμενη. μπράβο Γιωργία μου. υπέροχα ότι έχεις κάνει για καλό σκοπό.
Να είσαι καλά αχτίδα μου να κάνεις ότι αγαπάς πάντα...την αγάπη μου 🧡🤗 φιλιάαα 😘

Ο κόσμος της Ράνιας είπε...

Είσαι απίστευτη !!!!!!!
Τόσα έργα προσφορά .....είσαι η προσωποποίηση της της δύναμης και της ελπίδας !!!!! Χαίρομαι αφάνταστα να σε διαβάζω και να βλέπω τα έργα σου. Σε θαυμάζω πραγματικά !!!!
Καλό μήνα και πολλά φιλιά !!!!

Ανώνυμος είπε...

Πόση χαρά αντλώ από το γράψιμο σας!! Και την αγάπη που ξεχειλίζει !!