Παρασκευή 15 Ιουνίου 2018

Τι άλλο...τι άλλο φίλοι μου!!!

                            HERMOSAS IMAGENES ENCONTRADAS EN LA WEB
Όταν όλα έρχονται συνεχόμενα αυτό το τελευταίο καιρό τότε καταλαβαίνεις ακόμα μια φορά πόσο αναγκαίο και υπέρτατο δώρο είναι να έχεις δίπλα σου κάποιον που σε καταλαβαίνει, που στέκεται δίπλα σου σε όλα και που πίνοντας το καφεδάκι σου λέει και του λες όλα όσα μας απασχολούν.
"Έδεσε" το γλυκό φίλοι μου..τενοντίτιδα και στο άλλο μου χέρι, πήγα λίγο αργότερα από ότι έπρεπε στο γιατρό λόγω πολλών που έχω να φροντίζω με το νοσοκομείο του νονού μου . Έτσι  κούρασα το άλλο που είχε το ίδιο πρόβλημα πριν 4 μήνες και μόλις έβαλα κορτιζόνη στο ένα  που πονούσε και πέρασε ο πόνος μου άρχισε το παλιό!! Καλέεε! για γέλια είμαι!!!
Αυτή  είναι η πλευρά του χαρακτήρα μου που με σώζει και είναι το χιούμορ που τέτοιες δύσκολες ώρες πάντα μου δίνει εκείνο το σπρώξιμο που χρειάζομαι..όπως είπα στο καλό μου Γιατρούλη το κύριο Παπαγιάννη που με βοήθησε σήμερα και τον ευγνωμονώ: "είμαι για να με βάλεις ολόκληρη..μα ολόκληρη στο καλάθι των αχρήστων!!!
Ο παππούς μας μεταφέρθηκε από το νοσοκομείο μετά από μία εβδομάδα αφού του μπήκε τελικά το σωληνάκι τροφής και ξαναγύρισε στο οικοτροφείο ηλικιωμένων με μία νοσοκόμα να τον προσέχει στο τρόπο αυτό τροφής. Θα ομολογήσω πως ένοιωσα πολύ άσχημα, καταλυπήθηκα όπως τον βλέπω και παρακάλεσα το Θεό αν μ΄αγαπάει λιγάκι να μη προλάβω ποτέ να φθάσω σε τέτοια στάδια να δυσκολεύομαι και να στεναχωρώ  και τους γύρω μου.

PLIC                                    

Βροχούλα και κεραυνοί σήμερα, ο ένας έσκασε σχεδόν δίπλα μας και φώτισε όλο το στενό και πετάχτηκα μέχρις επάνω από το κρότο!
Παρόλα όσα έχω έπρεπε να τελειώσω ένα δωράκι για μία παλιά μου μαθήτρια που παντρεύεται στην αγαπημένη Κρήτη και με παρακάλεσαν να φτιάξω κάποια πράγματα στολίδια. Εγώ πρόσθεσα και κάτι ακόμη, ένα βιβλίο ευχών και ένα κεραμικό στολίδι με περιστεράκια και κατακόκκινη καρδιά για τη τούρτα του γάμου , τίποτα το πολύ σπουδαίο λόγω..χεριών μα με αγάπη..πολλή αγάπη!


Φίλοι μου σας εύχομαι ένα όμορφο ΣΚ όπου και να είστε..εγώ λέω να πάω στο κτήμα μα...με τόση καντεμιά που με δέρνει βρε παιδάκι μου φοβάμαι και τη σκιά μου ακόμη!!!
                                                                 Αχτιδένια φιλάκια!

4 σχόλια:

Μαρία Έλενα είπε...

Όμορφα να περνάς
Φιλάκια ...

Maria είπε...

Περαστικά σας, γλυκιά μου αχτίδα και η Παναγία κοντά σας!!!
Οι δημιουργίες σου είναι φανταστικές!!!
Φιλάκια!!!

Ανώνυμος είπε...

Αχτιδούλα μου έτσι συνήθως συμβαίνει όλα έρχονται συνεχόμενα μα εσένα δεν σε φοβάμαι, θα τα ξεπεράσεις ακόμη και χαμογελώντας.Το Φθινόπωρο θα έρθω Θεσσαλονίκη και θα χαρώ αφάνταστα αν μπορέσω να σε δω από κοντά να τα πούμε και να σε αγκαλιάσω εσένα που είσαι η παρέα μου εδώ και 4 χρόνια.Σ΄αγαπώ πολύ πολύ. Τάνια

Thalia Tzellou είπε...

Περαστικά σας αγαπημένη μου Αχτίδα και να περάσετε όμορφα στο κτήμα! Οι δημιουργίες σας είναι τόσο μα τόσο όμορφες! Φιλάκια πολλά και την αγάπη μας!