Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2017

Όταν οι φίλες των μπλογκ συναντιόνται!

Η σημερινή μέρα ήταν περιπετειώδης από το πρωί για μένα πρώτα γιατί από το πρωί δεν ήμουν και στα καλά μου  μα μετά μία περιπέτεια του παππού μας με..ξύπνησε για τα καλά!
Το γράφω απλά σαν προειδοποίηση σε όλες εσάς , σε μας που ζούμε πλέον σε εποχές που οι απατεώνες βασιλεύουν. 
Μόλις γυρίζαμε από τη πρωινή μας βολτούλα με τον άνδρα μου , παρκέρναμε όταν ένα τηλεφώνημα του παππού μας από το σπίτι του μας τάραξε.Έφυγε ο καλός μου αστραπή κι εγώ σπίτι να ετοιμάζω το τραπέζι με αγωνία.
Είχε πάει να πληρώσει τον ΕΜΦΙΑ του , φαίνεται ότι κάποιος τον ακολούθησε, τον σταμάτησε έξω από τη πολυκατοικία του και του συστήθηκε για υπάλληλο της ΔΕΗ!! Τον τρόμαξε ότι το σπίτι κινδύνευε από βραχυκύκλωμα και τον ανάγκασε να ανέβει μαζί του επάνω να του δείξει το πίνακα. 
Εκεί έκανε ότι τηλεφωνούσε στη ΔΕΗ και του είπε να πάρει ότι χρήματα είχε στο σπίτι για να μη πιάσει...φωτιά!!! Ευτυχώς μόλις είχε πληρώσει στη τράπεζα τον ΕΜΦΙΑ και είχε μόνο 70 ευρώ που του τα πήρε καθώς και ένα βάζο με κέρματα περίπου 20 ευρώ. Τον έφερε ο Δημήτρης σπίτι και για να τον συνεφέρουμε είδαμε και πάθαμε..Απαρηγόρητος!!!!!
Φίλοι μου να προσέχετε, μην ανοίγετε τη πόρτα σε αγνώστους χωρίς παρουσία άλλου ή χωρίς επιβεβαίωση ταυτότητος 
Ευτυχώς το απόγευμα ήταν η συνάντηση μας με τις φίλες μου με πρωταγωνίστρια τη Σμαραγδένια και το Γιώργο της από τη Κρήτη που τους συναντώ για 2η φορά  είναι από τις αγαπημένες μου φίλες που τα λέμε κάθε εβδομάδα από το τηλέφωνο.


Στο καφέ ουζερί "Πύργος" απέναντι από το Λευκό μας Πύργο που ανήκει  αγαπημένης συνάδελφο Γλυκερία και το σύζυγο της σμίξαμε για ακόμη μια φορά, τα είπαμε, τα ξαναείπαμε, γελάσαμε συκινηθήκαμε και ..φάγαμε φίλοι μου από τους υπέροχους μεζέδες του καταστήματος.
Βέβαια η Σμαραγδένια μας έφερε και από τη Βαρβάρα από Χαλκιδική τα κουφέτα και τα γλυκά από το γάμος του γιου της που ήταν καλεσμένη.


Οι άνδρες μας κάνανε καλή παρέα και ..τσιμπούσι..



Κάθε τέτοια συνάντηση είναι για μένα μία υπέροχη εμπειρία, μία επιβεβαίωση ότι μέσα σε αυτό το ψυχρό κόσμο των ψηφιακών ινών η φιλία βρίσκει χώρο δικό της , φυτρώνει, ανθίζει και είναι στο χέρι μας και στη καθαρότητα των αισθημάτων μας να την κανουμε να παραμείνει έτσι ακριβώς..αληθινή!
Αχτιδένα φιλάκια!

18 σχόλια:

ANNA FLO είπε...

Πάντα να περνάτε όμορφα!! Τι καλά που είναι να μαζεύονται φίλες διαδικτυακές!!!
Όσο για τον παππού τι να πω; Φοβερές καταστάσεις είναι αυτές και δεν ξέρεις ποιον να εμπιστευτείς. Σ'ευχαριστούμε που το ανέφερες το θέμα και πρέπει όντως να έχουμε όλοι το νου μας
Καλό βράδυ

e-giagia Mary είπε...

Καλησπέρα, πολύ ωραία η παρέα σας. Λυπάμαι για τον παππού, θα ταράχτηκε πολύ.
Να είστε καλά και χωρίς απρόοπτα

Α. Παπαγιάννης είπε...

Δυστυχώς πολλοί ηλικωμένοι έχουν πέσει θύματα τέτοιων απατεώνων που ζητούν όλα τα χρυσαφικά του σπιτιού ή τα χρήματα κτλ για να αποφύγουν το... βραχυκύκλωμα. Ζούμε σε πονηρούς καιρούς.

Ρένα Χριστοδούλου είπε...

Η συνάντηση μας ήταν πολύ ωραία, αλλά ο χρόνος λίγος για να χαρούμε όσο έπρεπε την Ρουλίτσα μας και τον Γιώργο της.
Να είστε καλά φίλοι μου και να τα ξαναπούμε σύντομα.
Όσο για τον παππού,ευτυχώς που δεν έπαθε τίποτα.
Πολύ προσοχή.
Φιλάκια πολλά.

Ανώνυμος είπε...

αχ αχτιδα μου.. ολοι αυτοι οι απατεωνες που εξαπατουν, ειδικα ηλικιωμενους, να το βρουν απο τη μοιρα. δεν τους νοιαζει οτι ο αλλος δε θα μπορει να περασει το μηνα, να παρει τα φαρμακα του. τιποτα. μακαρι να τιμωρουνταν παραδειγματικα. βασιζονται στον αιφνιδιασμο και οπως λεω χιλιες φορες να εισαι δυσπιστος και αγενης οταν υποψιαζεσαι πως κατι δεν παει καλα παρα να την πατησεις. θα μπορουσαν να ειχαν κανει κακο στον ανθρωπο περα απο τα λεφτα που του πηραν. ελπιζω να εχει συνελθει καπως. η συναντηση φαινεται υπεροχη, καλη παρεα και καλο φαγητο.
και να προσεχετε. ειδικα εσεις που ειστε μια καλοψυχη και γενναιοδωρη οικογενεια και σας αρεσει να βοηθατε ανθρωπους και ζωα οπως μπορειτε. να προσεχετε παρα πολυ γιατι θυμαμαι και εκεινο που ειχε παθει ο αντρας σου πριν καιρο. με τετοιες αναρτησεις βοηθουμαστε ολοι γιατι γινομαστε πιο επιφυλακτικοι και εχουμε το μυαλο σε εγρηγορση.

Ο κόσμος της Ράνιας είπε...

Ευτυχώς που ο παππούς είναι καλά. Καλά... κανένα γάμο δεν έχετε και στα μέρη μας τέλος πάντων για να σας δούμε κι εμείς λιγάκι ???? Φαντάζομαι πόσο όμορφη θα ήταν αυτή η συνάντηση !!!! Σας φιλώ !!!!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

Καλημέρα φίλες μου ευχαριστώ για τις επισκέψεις σας, ο παππούς μας ακόμη το..σκέπτεται και ακόμη τους λούζει με Κεφαλονίτικα διακοσμητικά!!!!Περάσαμε υπέροχα αν και λίγος χρόνιος για μένα γιατί έφυγα νωρίς λόγω της ινσουλίνης στη Κλώντη.ΚΑΛΗΜΈΡΑ ΌΛΗ ΜΈΡΑ!!

ποιώ - ελένη είπε...

Πολύ σας χάρηκα πανέμορφα αυτά τα σμιξίματα
Ήξερα από την Ρούλα για τη συνάντηση
Και εις άλλα τέτοια!!!

Φιλάκια πολλά ♥

nasia είπε...

Χαίρομαι που ο παππούς είναι καλά και σας συμπονώ, γιατί παρολίγον και εγώ να πέσω θύμα απάτης. Είναι τελικά καθημερινότητα όλα αυτά που γράφετε. Ωστόσο σας χάρηκα στις φωτογραφίες. Η συνάντηση είχε επιτυχία και έκανε την άυλη επαφή πραγματικότητα. Καλό Φθινόπωρο!!!!!

LitsArt είπε...

τι ομορφη παρεα!!!
βρε τον κακομοιρη τον παππου....εμας μας εκαναν την αλλη γνωστη φαρσα....ειχαν παρει τηλεφωνο στις 2 τη νυχτα τον μπαμπα μου κ του ελεαγν οτι τρακαρα και κοντεψε να μεινει απο καρδια ο ανθρωπος....

Ανώνυμος είπε...

Προχθές χτύπησαν την πόρτα μιας γειτόνισσας και ούτε λίγο ούτε πολύ, απαίτησαν να τους αφήσουν να περάσουν μέσα για να ελέγξουν τον πίνακα. Από την ΔΕΗ λέει ήταν... Ευτυχώς που η γυναίκα είχε ακούσει και την είχα ενημερώσει και εγώ για τα συμβάντα αυτά και δεν άνοιξε την πόρτα της, απειλώντας ότι θα πάρει την αστυνομία. Τα ίδια ενημέρωσα και την μητέρα μου, που δεν την αφήνω ούτε στην Τράπεζα να πάει μόνη της. Πριν καιρό χτύπησαν ένα παππού εδώ κοντά μας, μόλις είχε γυρίσει με τη σύνταξη, έμεινε 2 μήνες στο νοσοκομείο απ' τα χτυπήματα στο κεφάλι, τελικά "έφυγε". Ακόμα τους ψάχνουνε. Προσοχή όλοι λοιπόν. Ευτυχώς που δεν χτύπησαν τον παππού! Ευτυχώς!!! Σοφία

Ariadni St. είπε...

Τοσο θρασσος εχουν ορισμένοι!!!!!!!! Θελει μεγαλη προσοχη. Να περνατε ομορφα

Ariadne είπε...

Ευτυχώς που δεν έπαθε τίποτα ο παππούς.Ήθελα τόσο να έρθω κι εγώ αλλά δε γινόταν.Χαίρομαι που περάσατε καλά.AriadnefromGreece!

nikol είπε...

Πόσο πολύ χαίρομαι που συναντηθήκατε με τρη Ρουλίτσα μας και τον Γιώργο της αλλά και όλην την παρέα !!Το ήξερα και εγώ ότι το Ρουλάκι είχε ταξιδάκι !! Υπέροχοιθ άνθρωποι μεγάλα συναισθήματα!! Ευτυχώς που ο γλυκός ππαπούς δεν ΄επαθε χειρότερα !! Φιλιά πολλά πολλά

Σοφία Τσιμάρη είπε...

αχ φόβιοι καιροι.........οσο για την συναντηση ζηλευωωωωωωωωωω!!!

Mia είπε...

Αχτίδα μου, θέλει μεγάλη προσοχή στις μέρες μας. Ευτυχώς που ο παππούς είναι καλά, τουλάχιστον δεν τον χτύπησαν να είχατε χειρότερα. Είναι πάντα όμορφες οι συναντήσεις με άτομα από τη μπλογκογειτονιά. Σε φιλώ, φίλη μου.

Σεβάχ ο Θαλασσινός είπε...

Γεια σου, αχτίδα μου!
Ευχομαι ο παππούς να ειναι καλα... Συμβαίνουν παντού τέτοια περιστατικά.
Να ειστε ολοι καλά!

υγ: Πρέπει να'χω πάει στην ταβερνα εκείνη!!

Σμαραγδάκι- Ρούλα είπε...

Το έχω πει αχτιδα μου ότι δεν σε προλαβενω αγαπη μου.. εγω ακομη να συνελθω απο το ταξιδακι μας!!! πόσο λυπηθηκα οταν μας είπες για τον παππού και το τι έπαθε ο ανθρωπος.. ευτυχως που ηταν μονο τόσο ..
Η χαρα μας όμως που βρεθηκαμε φιλεναδα εστω και τοσο λίγο ηταν μεγαλη γιατι απο τοσο μακρυα.. ειναι τοσο δυσκολο χαιρομαι που καταφέραμε να συναντηθουμε για ακομα μια φορα..και να τα πουμε.. απο κοντα...παλι.. ποιος ξερει πότε θα μπορεσουμε να ξαναγινει να κατεβείτε και εσεις προς τα κατω !!! σας ευχαριστούμε για την ομορφη παρεαουλα..!!!να περνατε όμορφα φιλακιαααααα!!