Δευτέρα 10 Απριλίου 2017

Μπήκαμε στη Μ.Εβδομάδα!


Φίλοι μου Καλή Μεγάλη Εβδομάδα σε όλο το κόσμο και εύχομαι οι δυσκολίες που αντιμετωπίζουν τόσες οικογένειες να βρουν λύση.
Χαίρομαι τα κορίτσια μου αυτό το καιρό, λυπάμαι που δεν μπορώ να κάνω περισσότερα γιατί φίλοι μου είναι φανερό πως δεν μπορώ πλέον να κάνω πολλά, κουράζομαι εύκολα και  όταν έχω πολλά ερεθίσματα και κίνηση γύρω μου ελαφρώς..αποσυντονίζομαι και χάνομαι . 
Αντίθετα όταν βρίσκομαι μόνη μου στο εργαστήρι μου βρίσκω στην ηρεμία της ζωγραφικής τον κόσμο μου.
 Σήμερα πρωί στην επίσκεψη στη Νευρολόγο μου απεφάνθη ότι η Πάρκινσον σε μένα είχε αυτή την..παραλλαγή! Δεν προχώρησε τόσο στα χέρια αλλά στη σταθερότητα βάδισης και στον αποσυντονισμό στη ροή των σκέψεων όταν στεναχωριέμαι, συγχύζομαι , κουράζομαι , αγχώνομαι  ή όταν έχω πολλά ερεθίσματα γύρω μου που θέλουν τη προσοχή μου. 
Αυτά νομίζω ότι είναι αρκετά ώστε να κουράζομαι εύκολα δυστυχώς ενώ είμαι τόσο χαρούμενη και τελικά να κάνω το 1/3 από όσα θέλω και έχω τη διάθεση να κάνω. Πολλές φορές δεν αναγνωρίζω τον εαυτό μου...
Δικαιολογούμαι για τις κάρτες και τα δωράκια και τα μπαζάρ που φέτος δεν βοήθησα για Πάσχα.
Σας εύχομαι ότι καλύτερο γι' αυτές τις μέρες από τα βάθη της καρδιάς μου και η Ανάσταση να είναι για όλο το Έθνος μας φίλοι μου και κάθε οικογένεια..
Αχτιδένια φιλάκια!

12 σχόλια:

ποιώ - ελένη είπε...

Καλή Ανάσταση Αχτίδα μου
Υπερβαίνεις τον εαυτό σου
γι 'αυτό σε θαυμάζω!!!

πολλά φιλιά

Μαρία Έλενα είπε...

Καλά να περνάς και να μη στεναχωριεσαι γι' αυτά που δε μπορείς να κάνεις αλλά γι΄αυτά που κάνεις τόσο καλά.
Φιλάκια ...

BUTTERFLY είπε...

Να μη σκεφτεσαι οσα δεν μπορεις και να χαρεις αυτα που μπορεις! Εγω δεν εχω παρκινσον και κουραζομαι μονο που ακουω οσα κανεις! Καλο Πασχα να περασεις με την ομορφη οικογενεια σου!

Αμαλία είπε...

Καλημέρα καλή μου και καλή εβδομάδα.
Ούτως ή άλλως δεν οφείλεις να απολογηθείς πουθενά, πόσο μάλλον έχοντας προσφέρει τόσα πράγματα μέχρι τώρα εκεί που τα έχεις προσφέρει.
Αυτό που έχεις υποχρέωση να κάνεις είναι να αφήσεις τον εαυτό σου να απολαύσει τις στιγμές με την οικογένειά σου και όποιον αγαπάς χωρίς καμμία άλλη σκέψη.
Καλή σου μέρα και φιλί στη μυτούλα της.

Ariadne είπε...

Έχεις κάνει άπειρα πράγματα και κάνεις ακόμα και θα κάνεις και στο μέλλον.Να περάσετε πολύ πολύ όμορφα!AriadnefromGreece!

ANNA FLO είπε...

Καιρός να ξεκουράσεις και σώμα και μυαλο Αχτίδα μου.
Απόλαυσε τα παιδιά σου και την οικογένειά σου...κάνεις τόσα...και είσαι αξιοθαύμαστη.
Εσύ δεν χρειάζεσαι δικαιολογίες
Καλή Μεγαλοβδμάδα
Να είστε καλά

Εφη Αδαμιδου Πασοπούλου είπε...

Ενα πράγμα οφείλεις να κάνεις να απολαύσεις την ξενιτεμένη κορούλα σου , τα άλλα τα έχεις χιλιοκάνει και με το παραπάνω!!!Εχεις προσφέρει παντού απλόχερα και με αγάπη !! Συμφωνώ να χώνεσαι στο εργαστήρι σου παρέα με τα χρώματα και τα πινέλα.... είναι οι καλύτεροί μας φίλο Α! ξέχασα 'ετσι θα έχει την ασφάλεια και την σιγουριά της παρουσία σου και το "αλλο" Χα Χα Χα Καλή Ανάστασταση με αγάπη με χαρές και με γέλια Φιλάκια Πασχαλινά πολλά

Εφη Αδαμιδου Πασοπούλου είπε...

Εχει ο υπολογιστης μου προβλημα μάλλον θα το" πει το ποίημα του" και κατα το γράψιμο επαναλαμβάνει απο μόνος του συλλαβές!!! Φεύθγει ο κέρσορας και γράφει σε άλλες σειρές...κπλ

Μαργαρίτα είπε...

θελει πολυ πιστη στον ευατο σου... μπορουμε να πετυχουμε πολλα

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

Καλημέρα φίλοι μου να είστε καλά!

Litsa sevi είπε...

ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ Αχτιδα με υγεια αγαπη και χαρα σε σενα και ολη την οικογενεια σου.

Ariadni St. είπε...

Καλή Μεγάλη εβδομάδα, μη σας χαλάει την ψυχολογία και μην το βαζετε κατω!
Φιλι γλυκό