Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2016

Γκουχ! γκουχ! καλωσόρισες κρυολόγημα!!!

Καλημέρα φίλοι μου ελαφρώς αρρωστούληδες και οι δυο μας με τον  άνδρα μου , αυτή η διαφορά στο..ήλιος .. βροχή.. υγρασία μας κρύωσε μάλλον και έτσι εκτός από το καφέ στο πρωινό προστέθηκε και η ζεστή "Λουίζα" για το λαιμό μου και το συνάχι του!
Έτσι έμεινα σπίτι και τι άλλο θα έκανα;..Ζωγραφική , 2 από τους πίνακες που μου διάλεξε η κόρη μου η Ειρήνη για το νέο της σπίτι και μου μένουν άλλοι..3!!!!!


Συγχρόνως δουλεύω ..δηλαδή κεντώ τα σεντονάκια για τους πρίγκιπες της Καρδιάς μας και έχω και τύψεις που παράτησα λιγάκι τη Πρωτοβουλία για το Παιδί μα είναι και αυτή στη ..λίστα μου  να φτιάξω.
Η Κλώντη είναι προς το παρόν καλύτερα, ο γιατρός της θέλει να τη βάλει στο..βιβλίο θαυμάτων και σταυροκοπιέται κι εγώ του λέω :
-Μη κοιτάς το μικρό μας μπόι..κοίτα το μεγάλο θάρρος μέσα στη καρδιά μας!
Φίλες μου σας εύχομαι μία καλή μέρα με άπειρη αγάπη και..γκουχ..γκουχ..λιγάκι βήχα!!!
Αχτιδένια φιλάκια.

18 σχόλια:

Ariadni St. είπε...

Καλημέρα αγαπημένη μας κ.Γεωργία!
Περαστικά και στους δυο σας και είμαι σίγουρη πως θα γίνεται σύντομα καλά όλοι!
Το καλύτερο φάρμακο είναι να ασχολείσαι με αυτά που αγαπάς!
Εχουμε και εμεις Yorkshire και είναι απίστευτα σκυλάκια τα άτιμα!
Καλή συνέχεια,
σας φιλώ γλυκά!

Αμαλία είπε...

Αγαπημένη μου Αχτιδούλα, καλημέρα,
Ήμουν απολύτως βέβαιη ότι το φιογκογιόρκι θα τα κατάφερνε πάλι. Τώρα δηλαδή σας κουράρει η Κλωντίτσα, σας φτιάχνει αφεψήματα και τα λοιπά :)))))
Περαστικά και στους δυό σας καλή μου, εύχομαι καλό χουχούλιασμα διότι έχει και τα καλά του το κρυολόγημα και πρωτίστως δείτε το σαν ευκαιρία να ξεκουραστείτε λίγο και να ανασυνταχθείτε.
Τα φιλιά μου σε όλους και περαστικά στους ασθενείς.

Ο κόσμος της Ράνιας είπε...

Καλημέρα Αχτίδα μου !!!! Κι εδώ κάπως έτσι είναι όλος ο κόσμος με τις αλλαγές του καιρού ... Οι πίνακες για την κόρη είναι καταπληκτικοί !!!!!! Μ αρέσει πάρα πολύ το θέμα και τα χρώματα !!!! Μπράβο φιλενάδα..... είναι φοβερή καλλιτέχνης.... γεια στα χέρια σου !!!!! Η Κλώντη αντέχει γιατί έχει περιποίηση και κυρίως αγάπη !!!!! Περαστικά σας και πολλά φιλιά !!!!

Κωνσταντίνα είπε...

Καλημέρα και περαστικά σας! Οι πίνακες καταπληκτικοί!!! Τελείως διαφορετικοί σε σχέση με ότι μας έχετε δείξει ως τώρα.. Πολύ χάρηκα που και η μικρούλα πηγαίνει καλύτερα...Περαστικά και πάλι σε όλους!

Ανώνυμος είπε...

Αυτούς τους δύο πίνακες τους ερωτεύτηκα! Μπράβο, μπράβο, μπράβο! Περαστικά σε όλη τη φαμίλια, συμπεριλαμβανομένης της Κλώντης φυσικά...

ANNA FLO είπε...

Περαστικά και γρήγορα! Δεν είναι τίποτε μέσα στο πρόγραμμα και τα κρυώματα και οι ιώσεις, τι να κάνουμε;
Οι πίνακες υπέροχοι
Καλό κουράγιο
Χαίρομαι πολύ για την Κλώντη.
Μαχήτρια πραγματική, τα σκυλάκια μας είναι ό,τι και τα αφεντικά τους. Εσένα είναι μαχήτρια.
Να περνάς καλά ό,τι και αν κάνεις

ποιώ - ελένη είπε...

Περαστικά Αχτίδα μου και στους δύο
Χάρηκα για την Κλώντη
Τα έργα σου απίθανα!!!!

Σε φιλώ πολύ πολύ ♥

Katrina είπε...

Περαστικουλια σε όλους γρήγορα!!!!!!! Οι πίνακες πανεμορφοι να μην σε έχω κοντά να με μάθεις λατρεύω τη ζωγραφική αλλά δεν βρήκα την ευκαιρία να μάθω!!!!!! Σε θαυμάζω Αχτιδουλα!!!!

Ariadne είπε...

Περαστικά σας και στους δυο. Είναι η εποχή τέτοια. Μα τι ωραίοι οι πίνακες για την κόρη σου, καταπληκτικοί. AriadnefromGreece!

Unknown είπε...

Καλησπέρα αγαπητή μου φίλη τολμώ να πώ..και περαστικά. 'Αχ αυτός ο καιρός είναι πρόβλημα για εμάς τους έφηβους ιδιαίτερα.
Δεν μπορώ να μήν γράψω τα συγχαρητήρια μου κάθε φορά που βλέπω πίνακες σου. Ειδικά αυτοί οι δύο για την κορούλα σας είναι υπέροχοι. Τι χαρούμενα χρώματα και τί ύφος.!!!
Ειλικρινά υποκλίνομαι σε όλα όσα εκπέμπετε μέσω του blog, αλλά πάνω από όλα στην καλλιτεχνική σας παιδεία. Περαστικάάάάά!!!!!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

Φίλες μου σας καληνυχτώ χωρίς..φωνές αφού τώρα το βραδάκι ο λαιμός μου είναι κάτι σαν..συρματόπλεγμα!Σας εύχομαι ένα όμορφο ΣΚ

Καλλιτεχνί-Ζω είπε...

Εξαιρετικοί οι πίνακες!!! Όμορφα, ζεστά χρώματα, μας ταξιδεύουν στη γλυκιά ατμόσφαιρα μιας άλλης εποχής.
Καλή συνέχεια!!!
Περαστικά σε όλους!!!

LitsArt είπε...

καλημερα και περαστικα σας!
καπως ετσι ειμαστε ολοι μας...αλλα την περναμε στο ποδι...
τι υπεροχοι πινακες ειναι αυτοι???
περιμενουμε με αγωνια κ τους υπόλοιπους!!

Funky Monkey είπε...

Περαστικά σου, Αχτίδα μου! Οι πίνακες είναι εκπληκτικοί, τα συγχαρητήριά μου.
Φιλιά και καλή Κυριακή!

Σμαραγδάκι- Ρούλα είπε...

Αμαν αυτός ο καιρός με τα πανω του και τα κάτω του φιλεναδα ειναι οι εποχή του κρυλογήμτος μα και οι δυο μαζι; αυτο ειναι συμπαράσταση..παιδι μου... περαστικα και στους δυο σας και χάρηκα που η Κλώντη τα πηγαινει καλύτερα !!
Οι στιγμες με τον Κωνσταντίνο σας είναι το καλύτερο φαρμακο Αχτίδα μου για εμας τις γιαγιαδες και τους παππουδες να έχετε την υγεια σας να τα χαίρεστε παιδια και εγγονια να περνατε καλα .. καλη εβδομαδα.. φιλακιααα!!!

Thalia Tzellou είπε...

Αχτίδα μου περαστικά και στους δυο σας! Ο καιρός είναι πολύ άστατος αυτή την εποχή και θέλει πολύ προσοχή. Χαιρόμαστε που η Κλωντούλα είναι καλύτερα τώρα. Για τους πίνακες δεν έχω λόγια, είναι καταπληκτικοί! Φιλιά πολλά απ' όλους μας και τις ευχές μας να είστε γρήγορα γεροί και δυνατοί!

κυκλάμινο είπε...

Περαστικά σας!!! Υπέροχοι οι πίνακες σου!!! Φιλιά

Katerina V *Pause blog* είπε...

Περαστικά σας γρήγορη ανάρρωση!!
Αυτές οι εναλλαγές μας έχουν τσακίσει, αλλά είμαστε παλικάρια ναι;
Το πόσο χαίρομαι και συγκινούμαι με την Κλώντυ δεν περιγράφεται..
Η αγάπη σου ήταν το γιατρικό της τελικά!
Οι πίνακες εξαιρετικοί!!