Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2016

Στις καλές μου φίλες.


Έχω καιρό να γράψω, φαίνεται ότι το κρύωμα μου πήρε τη διάθεση για τον υπολογιστή και με έστρεψε στην ψυχοθεραπεία της δημιουργίας. 
Λίγο μελαγχολική είναι η αλήθεια , ούτε ο καλός μου Δημήτρης μπορεί να με βγάλει από το πως νοιώθω παρότι  μου έκοψε ένα σωρό ξύλα για να ζωγραφίζω... 
Αχάριστη θα μου πείτε..άνθρωπος θα πω.. επηρεασμένη από πολλά που γίνονται γύρω μου βρίσκω στα χρώματα και τα πινέλα έστω και με όποιο τρόπο μπορώ αυτο που με κάνει να ηρεμώ και να αναλύω τα όσα με σκέπτομαι.
Θυμάμαι το μικρό κοριτσάκι με τις πλεξούδες , κλεισμένο στο κόσμο του ( το πιστεύετε για μένα;) που ακόμα πριν μάθει να γράφει μάθαινε να ζωγραφίζει με κιμωλίες,  ξυλομπογιές και τέλος με κηρομπογιές δώρο μιας φίλης της μητέρας μου από ταξίδι της στην Αμερική μαζί με μία κούκλα μοναδική τότε για την εποχή μου.


Ένας ακόμη πίνακας διαλεγμένος από τη κόρη μου Ειρήνη ( ερωτευμένη γαρ!!) αντίγραφο βέβαια το σχέδιο με μόνη διαφορά ότι τα αυθεντικά είναι με αερογράφο ενώ εγώ τον έκανα με πινέλο.
Έτσι λοιπόν μη με παρεξηγήσετε που ίσως αργήσω να ξαναγράψω..είχα μέρες να ανοίξω το μπλοκόσπιτο.. ξέρετε..είμαι με τα..φεγγάρια μου ..οπότε θα πω απλά:.-Στον επόμενο πίνακα!
Να είστε καλά, να περνάτε καλά, σας αγαπώ και σας νοιάζομαι πάντα καλές μου φίλες!
Αχτιδενια φιλάκια!

12 σχόλια:

Αμαλία είπε...

Καλημέρα καλή μου Γεωργία,
Να κάνεις ότι σε κάνει να νοιώθεις καλά και να μην ασχολείσαι με δευτερεύοντα. 'Αφησε τον ευαυτό σου στην τέχνη σου αφού σε ανακουφίζει και βρίσκεις διέξοδο. Ελπίζω το κοριτσάκι μου να είναι καλά και να σου κάνει παρέα στις ζωγραφικές σου αποδράσεις.
Πολλά φιλιά και στις δύο σας.

...irida... είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!

LitsArt είπε...

Καλημέρα!είναι απλά υπέροχος ο πίνακας!θα τον χαρεί σίγουρα η κορούλα σου!
περιμένουμε τον επόμενο!
καλό ΣΒ!

Ο κόσμος της Ράνιας είπε...

Όποια και να είναι η διάθεσή σου, εσύ καλή μου κάνεις αριστουργήματα !!!! Καταπληκτικός και αυτός ο πίνακας !!!!! Μην το βάζεις κάτω με τίποτα !!!! Μας ομορφαίνεις τη ζωή !!!!! Τα φιλιά μου και καλή σου μέρα !!!!!

Κική Κωνσταντίνου είπε...

http://ekfrastite.blogspot.gr/2016/10/m-omg-p.html

έχω κάτι για εσένα! :)

Katrina είπε...

Απλά υπέροχος όπως λέει και η Ρανια μην το βάζεις κάτω!!!!! Φιλάκια!!!!!!

ποιώ - ελένη είπε...

Εσύ τα εμπόδια τα κάνεις δημιουργία!!!!
Πολύ όμορφος ο πίνακας!!!

Σε φιλώ πολύ ♥

ANNA FLO είπε...

Ωραίος ο πίνακας!!!!!!!!!! Ωραίο γούστο έχει η κόρη σου και συ τόσο ταλέντο βρε παιδί μου!!!!!
Υποκλίνομαι!
Τα χρώματα ΄και τα πινέλλα σου ο καλύτερος τρόπος να φεύγεις από τη μελαγχολία και τα άσχημα που μας περιβάλλουν.
Καλό Σ/Κο δημιουργικό
Τα φιλιά μου Αχτίδα μου

Σμαραγδάκι- Ρούλα είπε...

΄Να δημιουργείς Γιωργία μου αυτό ειναι ζωή.. και εννοείται οτι δεν το βαζουμε κατω... σε εχουμε στην εγνοια μας να προσεχεις τον ευατό σου και να ξεκουραζεσαι με οτι σε κανει χαρουμενη... ο πινακας εξαιρετικος οπως όλα σου τα έργα φιλεναδα... θα σε περιμενουμε... εδω θα ειμαστε..!!! με το καλο να τα ξανα πουμε... καλο σου Σαββατοκυριακο.. φιλακιααα!!!

Μαρία Έλενα είπε...

Πολύ όμορφος
Φιλάκια ...

Ariadni St. είπε...

Είναι τοσο ομορφος ο πίνακας αγαπημένη!
Πολλά συγχαρητηρια και περαστικά!

marypertax είπε...

Καλημέρα άξια και ταλαντούχα μου Αχτίδα! Όποτε μπορείς και μοιράζεσαι τις ομορφιές σου με εμάς μας δίνεις χαρά! Εύχομαι να περάσει το κρύωμα σου κορίτσι μου και είσαι συχνά κοντά μας να μας γεμίζεις συναισθήματα! Πολλά φιλιά!