Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2015

Τα εγκαίνια του FRONT


Δεν μας σταμάτησε η..καταιγίδα..η βροχή..η υγρασία.Και ο καλός Θεός μας λυπήθηκε..τρελές είπε είναι, έχουν το ακαταλόγιστο ..ας τους κάνω τουλάχιστον την εκδήλωση όπως την θέλουν να χαρούν!
Πράγματι το ταξίδι μας ήταν όπως το θέλαμε, ο ήλιος μας έκανε τη χάρη, μέχρι ουράνιο τόξο είδαμε στον ουρανό και τα σύννεφα είχαν τόσο παράξενα χρώματα που ούτε ο καλύτερος ζωγράφος δεν θα μπορούσε να αποδώσει!
Εμείς με τον άνδρα μου πήγαμε πρώτα στην Έδεσσα και μετά στις 4 περίπου βρεθήκαμε στο κατάστημα του Πρωτοβουλία για το παιδί.



Με συγκίνησε η υποδοχή των κοριτσιών , πάντα είναι όμορφο να σε αγαπούν και να μαθαίνεις ότι σε διαβάζουν καθημερινά άνθρωποι που δεν ήξερες μέχρι τώρα.
Δεν θα σας κουράσω με πολλά λόγια, η αλήθεια είναι ότι  δεν είμαι χαρούμενη αφού η Κλώντη μου χειροτέρεψε και κάτι μέσα μου με προειδοποιεί ότι θα την χάσω... Έτσι απλά δεχθείτε τις φωτογραφίες που σας δείχνω με τα υπέροχα πράγματα που στείλατε πολλές και να σας πω ότι πρέπει να είστε υπερήφανες για τη προσφορά σας.














































 Ούτε εφορία να ήμουν, έκανα  καταμέτρηση και απεικόνιση εμπορευμάτων με τις  φωτογραφίες μου..κατάσκοπος του Τσίπρα θα με περάσουν!



Τα εγκαίνια έγιναν, οι ιερείς ευλόγησαν , οι επίσημοι μίλησαν, η κορδέλα κόπηκε και η συνέχεια με χορούς παραδοσιακούς στο Δημαρχείο και μπουφές!
Όμως εμείς έπρεπε να φύγουμε, η Κλώντη δεν ήταν καλά, εγώ ξέχασα να πάρω κάποιο φάρμακο για μένα και η κούραση της ημέρας φανερή πλέον επάνω μου .
Στις ομιλίες ο πρόεδρος του Ιδρύματος έκανα μνεία και για τη προσφορά της φίλης μας της Ποδηλάτισσα που προσέφερε και προσφέρει πάρα πολλά στο ίδρυμα αυτό και οργάνωσε αρκετά που το αφορούν.Υπερήφανη που είμαι φίλη της.



Αποχαιρετιστήκαμε και δώσαμε ραντεβού για Τετάρτη με τον άνδρα μου να κάνει τη κλασική πλέον κιμαδόπιτα του! Κι εδώ ακόμη έδινε συνταγές ...



Φίλοι μου μία ακόμη εκδήλωση μας έγινε γεγονός και πάντα θα περιμένω την επόμενη.Μη ξεχνάτε ότι ο εθελοντισμός   φέρνει μόνο χαρά και ικανοποίηση!
Αχτιδένια φιλάκια!

23 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

αχ κλώντη μας στενοχωρησες καλη μου

Ανώνυμος είπε...

αχτιδα μου οι φωτογραφιες ηταν υπεροχες και χορταστικες. μακαρι να γινει κατι αναλογο και θεσ/νικη για να ερθουμε κι εμεις. μας στενοχώρησες για την κλωντη. και λυπάμαι που το λεω αλλα η εμπειρια μου λεει ότι όταν η αισθηση καποιου που εχει ζωακι για το πως είναι το ζωακι δυστυχως είναι ακριβης. μακαρι να μην ισχυει αυτό παντα και ειδικα με σας. μακαρι να μιλαει το αγχος και το σκυλακι να γινει καλα! θα σας σκέφτομαι.

Κική Κωνσταντίνου είπε...

ενα μεγαλο μπραβο σε ολους για ολα αυτα τα τοσο ανθρωπινα!
ευχομαι η Κλωντη να γινει εντελως καλα

καλημερα και καλη εβδομαδα

Φιλία είπε...

Πολύ χάρηκα που είχαν επιτυχία τα εγκαίνια της FRONT.
Να είστε καλά που πήγατε να ενισχύσετε αυτό το έργο.
(Κατάσκοπε, είδα και τα δικά μου έργα!!!!)
Φιλιά πολλά

deppy11 είπε...

Σημερα βγηκε ο ηλιος στην Καβαλα μετα απο μερες..........Τι ομορφη εκδηλωση!!! Μπραβο για ακομα μια φορά!!!!

ΡΙΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ είπε...

Γεωργια μου παντα να ειστε καλα και να προσφερετε .Με την πρωτη ευκαιρια θα στειλω κι εγω δεχονται παντα ετσι δεν ειναι?Καλη εβδομαδα σου ευχομαι αν και δεν το κρυβω κατα βαθος δεν θελω τελευταια να σε διαβαζω γιατι με στεναχωρουν τα νεα της Κλωντης.Φιλακια Γεωργια μου

oldthings είπε...

Γεωργία μου ,να είσαι πάντα καλά ,να προσφέρεις την αγάπη σου και τις δημιουργίες σου .Δεν άφησες κανένα ράφι παραπονεμένο ,γέμισαν τα μάτια μου ,δημιουργίες ,χρώματα και όμορφα καλούδια !Ένα μεγάλο μπράβο σε όλες σας !!

Ο κόσμος της Ράνιας είπε...

Χίλια μπράβο σε όλους όσους προσέφεραν οτιδήποτε μπορούσαν για την επιτυχία αυτή !!!
Κι εσύ να είσαι καλά να προσφέρεις χαρά !!!!! Μία αγκαλιά στην Κλώντη !!!
Σε φιλώ !!!!

Κλαυδία είπε...

Γεωργία τι όμορφα που έκανες το τέλειο φωτορεπορτάζ, έτσι κι εμείς απο μακριά, παρ΄όλο που η σκέψη μας ήτανε κοντά σας, είχαμε και "εικόνα" χάρη σε σένα...!!! Σέ ευχαριστούμε για την παρουσιάση του εξαιρετικού καταστήματος της FRONT, επιβεβαιώνεται ότι όπου υπάρχει μεράκικαι μεγαλείο ψυχής, συμαβαίνουνε μαγικά πράγματα...Φιλιά σε σένα και περαστικά στη Κλώντη σου !!!

airis είπε...

Γεωργία μου ...υπέροχες φωτογραφίες. Σε ευχαριστούμε θερμά για το ρεπορτάζ.. Πόση συγκίνηση ένιωσα, ξέροντας ότι πολλές βάλαμε ένα μικρό έστω λιθαράκι!!! Άξια η Βίκυ μας!
Και να μην ξεχνάμε να στέλνουμε κατά καιρούς κι άλλα. Είμαι σίγουρη ότι τα ράφια γρήγορα θα αδειάσουν με τόσες ομορφιές!
Λυπάμαι για την Κλώντη σου. Σφίχτηκε η καρδιά μου!
Περαστικά να είναι !
Φιλάκια και καλή εβδομάδα!
@

Rena είπε...

Πόσο χαίρομαι όταν βλέπω γνωστές φατσούλες αλλά βρε Αχτίδα μου είσαι η πρώτη που γνώρισα στο χώρο του διαδικτύου αλλά σχεδόν η μόνη που δεν έχω γνωρίσει ακόμα από κοντά είναι όμως σαν να σε ξέρω καλύτερα από όλες γιατί πίνουμε κάθε μέρα μαζί καφέ στο μπλογκοσπιτάκι σου εσύ μιλάς κι εγώ ακούω πότε βουβά και πότε γράφοντας σου!!!!
Υπέροχη η προσφορά σας, εγώ απείχα δυστυχώς!!!
Φιλάκια πολλά!!!!!

Σμαραγδάκι- Ρούλα είπε...

Ηταν σαν να ήμασταν εκεί Γιωργία μου με τόση πεπτομερεστατη περιγραφή και φωτογραφίες.. πραγματι σε ευχαρσιστουμε γι αυτό .. να είναι καλα ολος ο κ΄σοσμος που βοηθησε σ αυτή την προσπαθεια αλλα και την συνεχή προσφπρα της αγαπημενης μας Βικυς χαρηκα που σας ξαναείδα εστω και στις φωτογραφιες.. μακαρι να πουληθουν όλα τα ανατικειμενα... η προσπαθεια αυτή ας ειναι συνεχης οσο μπορεί κανεις να προσφέρει...να είστε όλοι καλά ελπίζω η Κλωντη σας να είναι καλήτερα... φιλεναδα ..καλη εβδομαδα να έχεις... φιλακιααα!!!

syros2js είπε...

Αχ, τί ωραία! Κάθε καλό εύχομαι στην έκθεση!
(Πολύ όμορφος και ο χώρος!)
Ελπίζω και η Κλωντούλα να γίνει καλά!
Σε φιλώ πολύ, Αχτιδούλα!
(Κιμαδόπιτα, ε? Μου άνοιξες την όρεξη βραδιάτικα! χαχαχα!)

Marie-Anne είπε...

Καλή πωλήσεις να έχει το FRONT!! Συγχαρητήρια για την προσφορά σας και την παρουσία σας στα εγκαίνια! Πολύ ωραίες οι φωτογραφίες σου!!!Εύχομαι τα καλλίτερα για την Κλώντη σου!!!
Καλή εβδομάδα!!

Μαρία Έλενα είπε...

Όμορφες φωτος
Φιλάκια ...

Ποδηλάτισσα είπε...

Αγαπημένη μου φιλη σε ευχαριστώ για άλλη μια φορά για όσα κάνεις για την Πρωτοβουλία, για τα υπέροχα έργα σου, για το ρεπορτάζ που έκανες για τα εγκαίνια.... πράγμα που έπρεπε να κάνω εγω αλλά βλέπεις ακόμη δεν εχω προλάβει να γυρίσω στην βάση μου!!! Ελπίζω η κλωντη να είναι καλύτερα... Πολλά φιλιά και καλή μας αντάμωση αύριο!!,

LitsArt είπε...

σε ευχαριστούμε για το αναλυτικό ρεπορτάζ!πολλά συγχαρητήρια και σε σένα αλλά και σε όσους συμμετείχαν, ο καθένας με τον δικό του τρόπο!

Ariadne είπε...

Μα τι ωραία πράγματα μπράβο σε όλες σας! Ποια ζωγράφισε σκηνή από τον Καραγκιόζη? Μήπως ξέρεις? Ή μήπως έχεις μια πιο κοντινή φωτογραφία? Αχ γιατί η Κλώντη να υποφέρει?AriadnefromGreece!

Rena Christodoulou είπε...

Λυπήθηκα που δεν ήμασταν εκεί αυτη τη φορά!!!!
Έμαθα τα νέα και από τη Βίκυ και χάρηκα πάρα πολύ!!!!
Να είστε καλά!!!!!!
Φιλάκια πολλά!!!!

Λυπάμαι για την Κλώντη σας!

κυκλάμινο είπε...

Καλημέρα Αχτίδα. Πες πως είναι η Κλώντη. Φιλιά

Ανώνυμος είπε...

Ναι, ενημερώστε μας πώς τα πάει η Κλώντη.

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα!!!
Εύχομαι το προαίσθημά σας να μην βγει αληθινό και η Κλώντη να γίνει καλά!!!
Να της δώσετε ένα μεγάλο φιλί....

Με τις φωτογραφίες και τις περιγραφές σας, ήταν σαν να είμασταν και εμείς μαζί σας <3

akrat είπε...

μπράβο για την εκδήλωση ... για την Κλώντη τα καλύτερα