Τετάρτη 29 Οκτωβρίου 2014

Νάμαι..με χάσατε;


Ξαναγύρισα φίλοι μου δριμύτερη..κάπως σαν το..καιρό! Έκανα τις εξετάσεις μου από το πρωί , το..κύκλο μου σε γιατρούς και βέβαια δεν περίμενα τίποτε καλύτερο από αυτό που ήξερα ήδη! Οπότε..χαμογέλασα , αγόρασα από το Φαρμακείο τις..βιταμίνες που μου είπαν, μετά σκέφτηκα:- Βρε δε βαριέσαι..σκέψου τι περνούν άλλοι άνθρωποι!
Έπειτα πήγα για ..σοπινγκ θεραπεία με τον ανδρούλη μου να διαλέξουμε ένα laptop που ήθελα να  πάρω για τα γενέθλια του του εγγονού μου Πασχάλη που του το υποσχέθηκα. 
Πριν 2 χρόνια πήρα στην εγγονή , τώρα στο μεσαίο..μέχρι να μεγαλώσει και ο μικρός..ε!..μέχρι τότε ελπίζω ο ΕΝΦΙΑ να μας αφήσει να του πάρουμε κι εκείνου!
Ευχάριστη έκπληξη όταν κάποια πωλήτρια με ρώτησε αν είμαι η..Αχτίδα! Την ευχαριστώ για τα καλά της λόγια για το μπλοκ μου..το μπλοκόσπιτο μου δηλαδή!
Σπίτι αφού πήραμε το μικρό Δημητράκη από το σχολείο του χώθηκα στο εργαστήρι μου αφού ο καλός μου Δημήτρης ανέλαβε να φτιάξει..καρμπονάρα!
Πήρα ένα μικρό σχετικά μουσαμά και βάλθηκα να ζωγραφίσω κάτι που ήθελα από καιρό. Χωρίς ..προειδοποίηση αποφάσισα να κάνω ένα δωράκι σε μία φίλη από τα μπλοκ που λίγο καιρό πριν έκανε ανάρτηση την ανακαίνιση που έφτιαξε ολομόναχη στο παλιό πατρικό της σπίτι.
 Με συγκίνησε η προσπάθεια της και η αγάπη της γι' αυτό..έτσι αποφάσισα να συμβάλω με ένα μικρό δωράκι που θα της το θυμίζει ακόμα και αν κάποτε όπως όλα τα παλιά χτίσματα δώσει τη θέση του σε ένα νέο κτίριο.
Ελπίζω να της αρέσει, να το..αναγνωρίσει..και ας συγχωρέσει την..καλλιτεχνική αδεία παρέμβαση μου με την ανθρώπινη παρουσία γιατί σκέφτηκα ότι αυτή η γειτονιά κάποτε θα ήταν γεμάτη γείτονες και παιδάκια!


Φίλοι μου θέλω να σας ευχαριστήσω ακόμα μια φορά για το ενδιαφέρον σας..είπαμε..μερικές φορές έχω δικαίωμα να γκρινιάζω κι εγώ..μετά..σαν τον Φοίνικα..
Αχτιδένια φιλάκια!

16 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οπως παντα οτι ζωγραφιζεις ειναι απλα θαυμασιο!!!!!!!Φιλια Στελα.

Σεβάχ ο Θαλασσινός είπε...

Γεια σου, καλή μου Αχτίδα!!
Πάντα να'σαι καλά!!
Ζωγραφίζεις όντως πολύ όμορφα :))

υγ: Ελπίζω κι εύχομαι να μην υπάρχει ΕΝΦΙΑ σε λίγο καιρό... :)

Rena είπε...

Πόσο μ'αρέσουν τα σπιτάκια και ειδικά όταν είναι ζωγραφισμένα από σένα!!!!
Φιλάκια!!!!

Ανώνυμος είπε...

Αχτιδούλα μου γλυκιά μου γυναίκα παρέα μου κάθε πρωί, ειμαι χαρούμενη που είσαι πάλι χαρούμενη.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Στέλλα μου σ' ευχαριστώ.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Σεβάχ ο Θαλασσινός, ήθελα να της το κάνω δωράκι να το θυμάται!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ rena μου ηταν κάτι απλό .

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Ανώνυμος, ευχαριστώ καλή μου φίλη!

Ανώνυμος είπε...

Πολυ ωραιος ο πινακας!!Χαρηκα που εισαι παλι καλα!!Βασω κορινθος

Κωνσταντίνα είπε...

Ο πίνακας υπέροχος όπως ότι φτιάχνετε... Χαίρομαι που σας έφτιαξε η διάθεση, τα ψώνια πάντα βοηθάνε...Καλό βράδυ!

Νίκη είπε...

Πόσο όμορφη ήταν η σκέψη σου για να δημιουργήσεις αυτό το ξεχωριστό δώρο! Σίγουρα θα συγκινηθει η φίλη που θα το πάρει! όσα μας θυμίζουν τις ρίζες μας είναι πολύτιμα!
Και βέβαια έκανες εξαιρετική δουλειά!

Unknown είπε...

@αχτίδα,όλα είναι πανέμορφα από τα χεράκια σου μανούλα μου!!!!γιατί είσαι μια γλυκιά κ ζεστή αγκαλιά πάντα!!!σε φιλώ!!!κ σ'αγαπώ!!!

Ο κόσμος της Ράνιας είπε...

Ο πίνακας είναι χάρμα οφθαλμών !!! Είσαι σπουδαία !!!! Καλό βράδυ !!!

Hfaistiwnas είπε...

Καλημερούδια! Χαίρομαι που σε ακούω καλά! Πάντα καλά δηλαδή!
Είμαι εναντίον στο να παίρνουμε υπολογιστή στα μικρά παιδιά.. εμείς που μεγαλώσαμε χωρίς αυτούς τι πάθαμε;;;

Thalia Tzellou είπε...

Αχτίδα μου κυριολεκτικά κοκάλωσα όταν το είδα. Είναι το πιο συγκινητικό και το πιο όμορφο δώρο που έχω πάρει στη ζωή μου. Ειλικρινά δεν ξέρω τι να πω και πως να σας ευχαριστήσω. Το έδειξα και στον άντρα μου και έμεινε με το στόμα ανοιχτό. Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου.Και πραγματικά η γειτονιά παλιά ήταν όλο ζωή, όπως ακριβώς το φτιάξατε.Η γυναικεία μορφή που φτιάξατε είναι ίδια η Κονδυλία, Κοντίλο τη φώναζαν όλοι, γειτόνισα καλή που ζούσε ακριβώς απέναντι και δυστυχώς πέθανε πέρυσι.Τότε η γειτονιά ήταν όλη μια οικογένεια πολύ αγαπημένη και τα παιδάκια ακριβώς έτσι καθόντουσαν.Αχτίδα μου τα αποτυπώσατε τόσο όμορφα σαν να τα ζήσατε η ίδια. Ακόμη δεν μπορώ να το πιστέψω. Ευχαριστώ και να είστε πάντα καλά και εσείς και οι αγαπημένοι σας.

- spoonstories- είπε...

Χαίρομαι που πήρες τα πάνω σου Αχτιδούλα^^Η ζωγραφιά πανέμορφη^^Φιλιά πολλά και καληνύχτα.