Τρίτη 28 Οκτωβρίου 2014

Είμαι στις κακές μου!


Δεν έχω κέφια σήμερα..έτσι χωρίς λόγο πιστέψτε με..Σηκώθηκα το πρωί με το..ζόρι και σαν τη φωτογραφία που έβαλα μου ερχόταν να..κλαίω! 
Ίσως φταίει το πρόβλημα που έχω με το νεύρο στη σιαγόνα μου που παραλύει σταδιακά λόγω της Πάρκινσον και ότι και να κάνω δεν μπορώ να διορθώσω ή να ελέγξω αφού τα συμπτώματα πέρασαν και στην ημέρα εκτός από τη νύχτα. Ήμουν τυχερή μέχρι τώρα το αναγνωρίζω, ίσως η καλή μου διάθεση να ξεπερνώ και να προσαρμόζω τα ..ελαττώματα με τις ασχολίες μου με βοήθησε σε αυτό συγχρόνως με το ειδικό φάρμακο. Όμως αυτό με το νεύρο είναι κάτι που δεν μπορώ να ελέγξω δυστυχώς ούτε καν με φάρμακα.Το στόμα μου είναι μία πληγή επειδή δαγκώνω ακούσια τη γλώσσα και τα μάγουλα μου εσωτερικά ανεξέλεγκτα .
Χθες ζωγράφιζα και ένοιωθα υπέροχα γι' αυτό που ακόμα μπορώ να κάνω και ευγνωμονώ το Θεό κάθε φορά που τελειώνω κάτι. Δεν είναι θέμα μόνο χρημάτων και αμοιβής για μένα το κάθε έργο που φτιάχνω..είναι τρόπο ζωής, είναι ανάγκη εσωτερική..είναι η πραγματική φωνή μου επάνω σε ότι κάνω .
Τι σας λέω πρωινιάτικα..είπαμε..είμαι σε άσχημη φάση πρωινιάτικα μα ..θα μου περάσει σας διαβεβαιώ. 
Αύριο αρχίζω ακόμα μια προσπάθεια με γιατρό ..άσκοπη βέβαια..μα προσπάθεια..
Σε λίγο φεύγω με τον άνδρα μου μαζί του στο κτήμα, κάνει κρύο το ξέρω όμως θέλω να φύγω, το χρειάζομαι, ξεχάστε τη κουβεντούλα μας..σκεφτείτε  ότι κάπου έπρεπε να τα πω..κάπου που να μη τους κάνω να πονέσουν όπως θα έκανα στους δικούς μου.
Τελικά είμαι..κακίστρω, σαν την..Κοκάλω της ταινίας ..που σας φορτώνω με τη γκρίνια και τα παράπονα μου! Έχω και κάτι καλό..η αρθρίτιδα μου φέτος πάει μια χαρά και μέχρι τώρα δεν πονάω, κάτι είναι και αυτό αν και θα το...άλλαζα με το πρόβλημα του νεύρου πιστέψτε με.
Το καφεδάκι μου τελείωσε, δεν έχω άλλα παράπονα ούτε ..δάκρυα..τα είπα και ..ξεθύμανα..μακάρι να παίρνατε και το πρόβλημα μου μαζί.
Αχτιδένια φιλάκια!

18 σχόλια:

...irida... είπε...

καλημερα γλυκια μου!!χρονια πολλα στους αντρες της ζωης σου...ολα καλα θα πανε..σκεφτομαστε παντα θετικα...το μυαλο μας...και οι σκεψεις μας ελενχουν το κορμι μας...αν σκεφτεσαι οτι θα πεσεις.....πεφτεις....ΟΧΙ...δεν το βαζουμε κατω ...εσυ μας το διδαξες αυτο...οπως και το οτι η ζωγραφικη...δεν θελει πινελα...και φτιαχνεις ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑΤΑ....ΜΕ..ΤΑ ΧΕΡΙΑ....ΣΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ....
Καλη δυναμη...Καλη πολυ καλη μερα!!!
και μια τρυφερη αγκαλια!!

Κωνσταντίνα είπε...

Υπάρχουν κ τέτοιες μέρες, με διάθεση για κλάμα, παράπονα, γκρίνια... Εδω είμαστε να τα λέτε κ μακάρι να σας βοηθάει το γεγονός ότι υπάρχουν τόσοι πολλοί άνθρωποι έτοιμοι να σας ακούσουν. Η ζωγραφική, η δημιουργία, αλλά κ η κουβεντουλα με φίλους είναι ψυχοθεραπεία κατά τη γνώμη μου. Υπομονή κ όλα θα είναι διαφορετικά αύριο, είμαι σίγουρη. Καλημέρα!

BUTTERFLY είπε...

Μακαρι να μπορουσαμε να το παρουμε... Ολοι εχουμε τετοιες μερες, ισως αυριο ολα ειναι καλυτερα!

enaoum είπε...

χρονια πολλα για την σημερινη μερα .ευχομαι δυναμη και υπομονη για τα δυσκολα,ισως η αυριανη μερα ναειναι καλυτερη,ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Όλοι είμαστε
απόψε σκεπασμένοι
από αγάπη και θυσία...
Μη σκας,
χαίρε!

Ανώνυμος είπε...

Μια μεγαλη αγκαλιτσα Αχτιδα μου.Φιλια Στελα!!!

Unknown είπε...

Χρόνια πολλά για την σημερινή ημέρα...και σου εύχομαι να είσαι πάντα καλά και δυνατή...έτσι σε γνώρισα μέσα απο αυτήν την γειτονιά!!

Ανώνυμος είπε...

νομιζω ομως πως τα δυσκολα καμια φορα εχουν λογο υπαρξης. εχει μεγαλυτερη αξια να μπορεις να απολαυσεις τη ζωη ακομα κι οταν υπαρχουν ενα σωρο προβληματα παρα οταν ολα πανε ρολοι. ειναι σαν την κερδιζεις και δε σου χαριζεται. οπως αυτο που λες για την αλληλεγγυη - μεγαλυτερη αξια εχει να βοηθας τον διπλανο απο το υστερημα παρα απο το πλεονασμα.

τινα

Ανώνυμος είπε...

Σήμερα το πρωί ο ουρανός μουντός και συννεφιασμένος,τι κρίμα είπα είχα όνειρα για αυτήν την μέρα΄΄΄και ξαφνικά τα σύννεφα έφυγαν και ο ήλιος πρόβαλε δειλά δειλά'''
Χαμογέλα Αχτιδένια δε σου ταιριάζει η συννεφιά'''Είμαι σίγουρη μπορείς΄΄΄
ΜΙΝΑ

Ανώνυμος είπε...

Εχετε πολλή ψυχική δύναμη και καθημερινά μας χαρίζετε κάτι ξεχωριστό και όμορφο.Ολα θα πάνε καλά!!!Περαστικά με τις θερμοτερες ευχές μας!

- spoonstories- είπε...

Με θλίβει να ακούω όμορφους ανθρώπους να στεναχωριούνται...Στη ζωή όμως είναι όλα. Και οι καλές μέρες και οι κακές.
Λένε πως κάθε ξημέρωμα είναι μια νέα αρχή...Γιαυτό Αχτιδούλα μου όταν μια μέρα είσαι πεσμένη, απλά περίμενε την επόμενη και ξεκίνα με μια νέα διάθεση. Ότι καλύτερο σου εύχομαι για το θέμα της υγείας σου... Φιλιά πολλά...

OLINA M είπε...

Είσαι δυνατή, δεν σε φοβάμαι!
Τα προβλήματα είναι για να τα ξεπερνάμε...εσύ το ξέρεις καλά.
Σου στέλνω όλη μου τη θετική ενέργεια και την απέραντη αγάπη μου!!!

Rena είπε...

Τώρα πια είμαστε κι εμείς δικοί σου άνθρωποι,εγώ πάντως έτσι σε θεωρώ και στεναχωριέμαι κάθε που σε διαβάζω στα κάτω σου, όμως προτιμώ να σε διαβάζω (ακόμα και όταν δεν με βλέπεις εσύ) και να θλίβομαι παρά να μη μαθαίνω νέα σου γιατί πραγματικά πίνουμε μαζί το καφεδάκι μας άσχετα αν είμαστε μακρυά!!!
Μακάρι να μπορούσα να σου πάρω και το πρόβλημα...
Φιλάκια Αχτίδα μου!!!!!!!

nifi petheras είπε...

Χρόνια πολλά!!! Να χαίρεσαι και τον άντρα σου!!! Αχτιδούλα μου εσύ είσαι άνθρωπος θετικός, γεμάτος δύναμη κι είμαι σίγουρη ότι αύριο θα είναι για σένα μια άλλη μέρα!
Σε φιλώ γλυκά!!!

Hengeo είπε...

Αχτίδα δε σε φοβάμαι εσένα, όλο και κάτι καλό θα βρεις να καταπιαστείς!

Καλό βράδυ!

metaxia nikolopoulou είπε...

Αγαπημένη μου Αχτίδα μακάρι να μπορουσα να διώξω την ακεφιά και τα προβλήματα .....Αυριο ξημερωνει μια καινουργια μέρα καιολα θα ειναι διαφορετικα γιατι εισαι δυνατή!!!!! Ευχομαι χρόνια πολλα στον κ.Δημητρη και στον εγγονο σου να τους χαιρεσαι!!!!! την αγάπη μου και τα φιλιά μου σε ολους..

Hfaistiwnas είπε...

Έτσι μπράβο! ΝΑ βλέπουμε τα καλά τα πράγματα!

ikaxela είπε...

Χρόνια πολλά πολλά. Δίκιο έχεις είναι δύσκολο αυτό που περνάς καλή μου. Μα τί να λέμε τώρα! Είσαι όμως καλός άνθρωπος κι οι καλοί άνθρωποι τις δοκιμασίες, τις κάνουν εμπειρίες και διδαχές. Σε φιλώ, καλημέρα!