Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014

Να περάσετε καλά!



Όπως ίσως μαντέψατε χώθηκα στο εργαστήρι μου..εκεί περνούνε όλα και άρχισα τη πρώτη φάση σε πίνακα ανάγλυφο με τη γνωστή τεχνική μου. Περιμένοντας να στεγνώσει αυτό το στάδιο ασχολήθηκα με τα μικρά μου κατασκευάσματα που έχουν πλέον γεμίσει κάθε ράφι στο δωμάτιο αυτό. Έρχεται Πάσχα και πρέπει να είμαι προετοιμασμένη για όση βοήθεια μου ζητηθεί με μικρά πράγματα για μπαζάρ.


Ο εγγονός μου από χθες μαζί μου στο σπίτι με χαζεύει και κόβει κι αυτός δίπλα μου μικρές κεραμικές φιγούρες που αργότερα θα τις χρωματίσουμε μαζί.
Δεν μπορώ να πω ότι είμαι εντελώς καλά..η σκέψη μου "πετάει" σε δύσκολα μα είμαι από τα άτομα που ξέρω πότε πρέπει να ..γυρίσω σελίδα ώστε να μη λείψει ποτέ το φως στο χώρο που ζει η οικογένεια μου. Χθες με τη φίλη μου λέγαμε πόσο αλλάξαμε, πόσα ξεχνάμε και πόσα περισσότερα μας συγκινούν από εκείνα που σαν νεαρές προσπερνούσαμε. Το παράξενο είναι ότι αν με ρωτούσατε για το αν ήθελα να γυρίσω πάλι πίσω θα αρνιώμουν αμέσως..
Τσικνοπέμπτη αύριο και δεν  θα είναι μάλλον κάτι διαφορετικό, δεν τα πήγαινα καλά ποτέ με το καρναβάλι..όπως πια δεν τα πάω καλά με τα κρεατικά. Αποχαιρετώ αύριο και τη ψυχοκόρη μου την Αθηνά που επιστρέφει πίσω στην Αθήνα με την ευχή μου να πάνε όλα καλά στο νέο της ξεκίνημα "κλείνοντας" τη πόρτα που έλεγα σε όσα πρέπει να ξεχάσει. Ο άνθρωπος δεν πρέπει ποτέ να γονατίζει σε δυσκολίες, απλά να τις αντιμετωπίζει καταπρόσωπο. Τα μόνα που φοβάμαι είναι εκείνα που δεν μπορώ να ξεπεράσω γιατί δεν θα είναι στο δικό μου χέρι.
Σας έβαλα και τη..συνέχεια στο "Τολμώ" από την προσπάθεια μου στη συγγραφή, έτσι..για να σας κάνω τα νευρά δαντέλα και να μου πείτε να το ..ξεχάσω.
Φίλοι μου κάθε μέρα μία νέα μέρα, σας εύχομαι να περάσετε καλά, να το..γλεντήσετε , να χαρείτε και πάνω απ' όλα...Αχτιδένια φιλάκια για καλύτερες μέρες.

17 σχόλια:

Νίκη είπε...

Πανέμορφα τα μπουκάλια και τα βάζα που έφτιαξες! Εδώ και μέρες θέλω να σε ευχαριστήσω για τα όμορφα δώρα που έλαβα από εσένα. Το καδράκι σου είναι τέλειο και ανεκτίμητης αξίας. Χάρηκα τόσο πολύ όταν το είδα που όποιος έρχεται σπίτι του το δείχνω με χαρά! Να είσαι πάντα καλά και εύχομαι οι κακές σκέψεις να μην έχουν λόγο πια να έρχονται... Φιλιά

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Νίκη μου χαίρομαι που το πήρες, ανησυχούσα γιατί δεν μου είπες ότι το πήρες.

Δημιουργία είπε...

Όμορφα τα μικρά σου έργα Γεωργία. Έτσι είναι η ζωή με τα πάνω και τα κάτω και εμείς να προσπαθούμε να ισορροπήσουμε στη μέση

Rena είπε...

Υπέροχα και αυτά!!!!!!
Καλή Τσικνοπέμπτη!!!!!
Φιλάκια!!!!!

Ελένη Φλογερά είπε...

Αχτίδα μου πανέμορφα αυτά που έφτιαξες! Να είσαι καλά.
Φιλάκια!

Unknown είπε...

Πανέμορφα αυτά που έφτιαξες Αχτίδα μου!!! Να είσαι καλά!! Πολλά φιλιά!!!

Ανώνυμος είπε...

Αχ!Αχτιδουλα τι μου κανεις!!!Πηγα στο (τολμω)διαβασα μου αρεσε πολυ'''ανυπομονω για τη συνεχεια!!!!
ΜΙΝΑ

Aby Craft είπε...

Πολύ όμορφα μπουκάλια!Ούτε εγώ τα πάω καλά με τα κρεατικά. Ελπίζω όλα να είσαι καλά!

Penelope είπε...

Εγώ απλώς θέλω να ευχηθώ καλή αυριανή...έστω και χωρίς κρεατικά καλή μου Αχτίδα.
Δύναμη και πάντα με αγάπη να δημιουργείς.
Φιλιά πολλά και χαιρετισμούς.

Φένια είπε...

ΥΠΕΡΟΧΑ ΑΧΤΙΔΑ ΜΟΥ!!!!! ΦΙΛΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΥΡΙΑΝΗ!!!!!!

Gina-Teta είπε...

Καλό βράδυ!

Achilleas είπε...

Τι όμορφες δημιουργίες !!!!
Καλή Τσικνοπέμπτη εύχομαι

giasmin είπε...

ΤΕΛΕΙΑ ΤΑ ΜΠΟΥΚΑΛΑΚΙΑ!!!
ΚΑΛΗ ΤΣΙΚΝΟΠΕΜΠΤΗ!!!
ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ.ΦΙΛΑΚΙΑ!!!

Hfaistiwnas είπε...

Καλημέρα!
Όπως και να χει, δεν αφήνουμε ποτέ την προσπάθεια! :)

Κική Κωνσταντίνου είπε...

καλημερα αχτιδα μου!
εγιναν τελεια!
καλη τσικνοπεμπτη!
φιλακια!

Κωνσταντίνα είπε...

Το πόσο μου αρέσουν τα μπουκάλια που φτιάχνετε δε λέγεται! Καλή τσικνοπέμπτη!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. Η ΖΩΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΑ ΕΧΕΙ ΑΠΡΟΟΠΤΑ ΓΙ'ΑΥΤΟ ..ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ. ΤΕΛΙΚΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟ ΜΣΗΜΕΡΙ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΦΑΓΟΠΟΤΙ ΤΣΙΚΝΟΠΕΜΠΤΗΣ.