Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

Τόσα σχόλια ..τόσες φίλες..ευχαριστώ!


Σας ευχαριστώ για τα τόσα σχόλια και δώστε μου λίγο χρόνο για να κάνω τη κλήρωση και μετά να σας φτιάξω τα μικρά συμβολικά δωράκια με πολλή αγάπη και χαρά. Βέβαια είδα ότι έγιναν ξαφνικά ..1003 και..ψάχνω να βρω ποιες είναι και δεν τις  βρίσκω όλες ..Τέλος πάντων ..ποτέ δεν είπα ότι είμαι σαΐνι στους υπολογιστές!
Χθες πάντως λέω με χαρά στον άνδρα μου ότι σας έκανα 1000 κι εκείνος μου πρότεινε να πάμε μία βόλτα για να μου κάνει λέει δωράκι!!!
 Ξεκινήσαμε λοιπόν πρωί αν και ήταν ένα παγωμένο πρωινό και με πήγε που βρε παιδιά;.. Έλεγα κι εγώ ότι θα σταματήσουμε σε κανένα μαγαζί χρωμάτων και ζωγραφικής να πάρω υλικά...το δωράκι μου..κι εκείνος με πήγε για καινούργια κουζίνα που εδώ και καιρό μας έχει χαλάσει και υπολειτουργεί! Δηλαδή..δωράκι στον εαυτό του έκανε..Του το είπα και μου λέει με γελάκι:
- Μα κορίτσι μου για σένα δεν μαγειρεύω; (τι να πεις τώρα..τσιμουδιά !)
Ψάχναμε παντού για εστίες φυσικού αερίου και ξεχωριστό φούρνο εντοιχισμένο και τελικά βρήκαμε το πιο κατάλληλο για μας. Και επειδή όταν θέλει κάτι ο Δημήτρης μου το θέλει ..εκείνη τη στιγμή...το φορτώσαμε..που;..μα στο ηρωικό Σμαρτάκι γιατί δεν πήραμε το μεγάλο.
Γελούσε το μισό κατάστημα όταν τον έβλεπε να τα φορτώνει..μόνο που δεν βάζανε στοίχημα αν θα τα χωρέσει!



Λοιπόν έχουμε και λέμε...ένας φούρνος... πλάκα με εστίες.. ντουλάπι εντοίχισης..μία Αχτίδα αφρατούλα..ένας Δημήτρης ..ε! αφρατούλης κι αυτός..μία Κλώντη μίνι..και μία τσάντα με μικροπράγματα για μένα!..Χωρέσαμε! 
Τώρα έχουμε επιχείρηση στο σπίτι για να τα τοποθετήσει , δηλαδή..θα πέσει γέλιο της αρκούδας! 
Γιατί οι άνδρες φέρνουν το χαμό για να φτιάξουν κάτι μόνοι τους;..


Εκείνος θα ..αγκομαχάει με τα εργαλεία και τα φυλλάδια..κι εγώ θα του κάνω καφέδες και θα τον ενθαρρύνω λέγοντας του ότι είναι σπουδαίος και ότι σίγουρα θα τα καταφέρει!
Σίγουρα πάντως αύριο θα φάμε σε..εστιατόριο!!!
Πάντως εγώ δεν του λέω κουβέντα..πλέκω..(μόλις τελείωσα και τη πλάτη!!!!) και τον βοηθάω σε..εργαλεία και κράτημα.
Φίλες μου νεαρές ..συμβουλή πείρας 38 ετών..Κάντε τον άνδρα σας να αισθάνεται πάντα ότι είναι ο ..Ένας..ο βασιλιάς, ο πρώτος των πρώτων..ο ειδικός.. και τις δικές σας συμβουλές  και ..λύσεις να τις πετάτε πλαγίως ώστε στο τέλος να νομίζει ότι ..αυτός τις σκέφτηκε! 
Και όταν συγχύζεται..μη του απαντάτε..μην κάνετε ποτέ καυγά..μέσα σας κάντε ότι θέλετε σε..στόλισμα ..απ' έξω χαμόγελο !
Όμως..όμως.. μόλις ηρεμήσει και του..περάσει..τον στριμώχνετε  στη γωνία και του τα λέτε μαζεμένα, στο τέλος να είστε σίγουρες θα σας ζητήσει και συγνώμη ..καρατσεκαρισμένο!
Άντε πάλι..σας έκανα την έξυπνη ..έχω κεφάκια όπως καταλάβατε..
Αύριο θα σας πω τα αποτελέσματα της κλήρωσης..δεν ξεχνάω !
Αχτιδένια φιλάκια!

24 σχόλια:

Δημιουργία είπε...

Καλορίζικη η κουζίνα, καλά μαγειρέματα . Οσο για τη συμβουλή σου για τους άντρες συμφωνώ απόλυτα. Τα ίδια είπα κάποτε σε μια γυναικοπαρέα που ήμουνα και με κοιτάζανε λες και ήρθα από άλλο πλανήτη.

Άμυ (Ψυχής σιωπές) είπε...

χαχαχαχαχα λατρεύω τον τρόπο που γράφεις!!!Καλορίζικη η κουζίνα και σ'ευχαριστούμε για τις συμβουλές :)
Όμορφο βράδυ Αχτιδούλα μου!

Υ.Γ. και 'γω σήμερα το 'χω ρίξει στο πλέξιμο,το τραβάει και ο καιρός!φιλάκιααα :))

Ποδηλάτισσα είπε...

Χα!χα!χα! Αχτιδούλα μου μια ανάρτηση σκέτη απόλαυση..... το σμαρτάκι σε χρέη φορτηγού (που τελικά τα κατάφερε) ο γνωστός Δημήτρης με τα μαστορέματα του, που να δεις θα τα καταφέρει (ολόκληρο ανελκηστήρα έφτιαξε μην το ξεχνάς) και αύριο Κύριος είδε τι καλό θα σου μαγειρέψει..... και η συμβουλή σου που είναι και δική μου συμβουλή χα!χα!χα! τι??? τυχαία είμαστε μαζί τόσα χρόνια!!!! Να του δώσεις πολλά φιλιά!!!!!!!!

ΔΕΛΦΙΝΑΚΙ είπε...

μόλις είδα την ανάρτηση με τους 1000 αναγνώστες.... πάντα χαρές να σας δίνει το μπλοκ σας...να χαρείτε τη καινούρια κουζίνα.

Ελένη Φλογερά είπε...

Αχτίδα μου αυτό δεν είναι smartάκι είναι φορτηγάκι...οι συμβουλές σου υπέροχες, γέλασα αρκετά.
Φιλάκια!

Rena Christodoulou είπε...

Πρώτα να σου ευχηθώ να διπλασιάσεις τους αναγνώστες σου!!!!!
Εχουν δημιουργηθεί αληθινές φιλίες
μέσα από εδώ, πλάκα πλάκα!!!!
Να πω μπράβο στο σμαρτάκι ου δε κλάταρε με τόοοοοσα που κουβάλησε!!!
Μπράβο στον μαστροΔημήτρη για τα ωραία που φτιάχνει!!!
Μπράβο και σε σένα για τις σωστές συμβουλές που δίνεις!!!
Μακάρι τα νέα παιδιά να είχαν λίγη περισσότερο υπομονή!!!!
Πολλά φιλιά!!!!!

Πέρυ είπε...

Καλά μαγειρέματα!!!!

Unknown είπε...

Αχτίδα ..καλορίζικη η κουζίνα..καλά μαγειρέματα ...χαχαχα το Smart αγροτικού έγινε... και τώρα φορτηγάκι ....
φιλάκια

Rena είπε...

Αχτίδα μου κάτι μου θυμίζει αυτό που βλέπω.(Το δικό μας αμάξι φορτωμένο χαχα)
Οι συμβουλές σου πάντα ανεκτίμητες!!!!
Θα έλεγα να το καθιερώσεις και στο τέλος της κάθε ανάρτησης σου να γράφεις και μια συμβουλή!!!!
Φιλάκια και καλά μαγειρέματα!!!!

nikiad.blogspot.gr είπε...

Χα χα χα !!!!! Πολύ απολαυστική η ανάρτηση σου , Αχτίδα μου !!!!
Μου φαίνεται απίστευτο ότι φορτώσατε έτσι το σμαρτάκι !!!!
Να απολαύσετε υπέροχα φαγητά στην καινούργια σας κουζίνα !!!!

love2love είπε...

ypomonh

oldthings είπε...

Αχτίδα μου ,έχεις απόλυτο δίκαιο για τις συμβουλές ,αλλά πως να συγκρατηθώ από μέσα μου ,όταν ήδη έχει εκραγεί το "εσωτερικό" ηφαίστειο ??? Το δοκίμασα πολλές φορές να μη μιλήσω αλλά δυστυχώς δεν άντεξα ...την συνέχεια φαντάζομαι την έχεις υπόψη σου ...Καλορίζικη η νέα κουζίνα και καλά μαγειρέματα !!!

Χαρά Θεοδωρίτση είπε...

ΑΥΞΑΝΕΣΘΕ & ΠΛΥΘΉΝΕΣΤΕ Αναγνώστες της Αχτίδας μας,γιατί εδω μέσα κερνιόμαστε γλύκα και μαθήματα ζωής!Νάσαι καλά και ΠΑΝΤΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ!!!
Φιλακια πολλά κοριτσάκι

Pepi είπε...

Να τους διπλασιάσεις και να τους τριπλασιάσεις τους αναγνώστες σου, Αχτιδα!! Να φωτίζεις τη γειτονιά μας με τον μοναδικό δικό σου τρόπο! Οσο για το Smartάκι, τι να πω!! Ενας μικρός ηρωας αφού κουβάλησε τόοοοσα!! Οσο για το Δημήτρη, θα τα φέρει ευκολα εις πέρας , είναι στο στοιχείο του!! Φιλάκια καληνύχτας!

Hfaistiwnas είπε...

Με γεια σας! Με γεια σας! Καλά μαγειρέματα! χεχεχε! Τα πάντα χωράει αυτό το αμάξι πια! :)

Κική Κωνσταντίνου είπε...

καλημερα ζεστη μου αχτιδα!
ευχαριστουμε πολυ για ολα!
μεγεια τη κουζινα!
φιλακια πολλα πολλα!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ, ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ, ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΩ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑ ΔΕΝ ..ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ ΝΑ ΑΠΝΤΗΣΩ ΧΩΡΙΣΤΑ.ΜΙΑ ΚΟΥΖΙΝΑ..ΧΑΜΟΣ..ΚΑΙ ΕΧΩ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΩ ΤΗ ΚΛΗΡΩΣΗ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΔΩΡΑΚΙΑ ΣΑ.ΠΟΙΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΑΝ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ ΠΟΣΕΣ ΘΗΛΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΛΩ ΓΙΑ ΤΟ..ΜΑΝΙΚΙ;

Maria Naka είπε...

Μεγειες η καινουρια κουζινουλα!!! Καλημερα!

Unknown είπε...

Κάθε φορά η ανάρτησή σου ειναι μια νότα χαράς και αισιοδοξίας. Γράφεις πολύ όμορφα, να είσαι πάντα καλά και καλορίζικος ο καινούργιος φούρνος!!!

Ανώνυμος είπε...

να είσαι πάντα γερή και με το Δημήτρη δίπλα σου. Φιλιά. Χρυσούλα

Kate'sCakeBox είπε...

Σούπερ μαγειρέματα εύχομαι Αχτιδούλα μου,και μεγειά την κουζινίτσα σου!!οι συμβουλές σου ανεπανάληπτες!!!όντως έχεις δίκιο!!πρέπει να τους κάνουμε να αισθάνονται μοναδικοί!!καμαρώνουν σαν τους κόκορες..κι εμείς εισπράττουμε πολλά φιλιά!!είσαι μοναδική!!!

Σμαραγδάκι- Ρούλα είπε...

Ααααα να τους διπλοχιλιάσεις Αχτιδούλα μου...τους φίλους σου αναγνώστες..να είσαι παντα καλά και ναί!!!! τους αν θέλεις να σου κάνουν δουλειά...οι άντρες αυτός ειναι ο σωστός τροπος..δοκιμασμένος..χι.χιχ. καλά μαγειρέμετα.. στην καινούργια κουζίνα φίλη μου...σιγουρα θα σου κανει λιχουδιες ο Δημήτρης σου... φιλακιααααα πολλλααααα

ΑΓΓΕΛΙΚΗ είπε...

ΑΧΤΙΔΟΥΛΑ ,ΣΕ ΛΕΩ ΚΑΙ ΓΩ ΕΤΣΙ ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΣΕ ΛΕΝΕ ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΙΛΕΣ ΣΟΥ ΕΤΣΙ.ΑΝΑΚΑΛΥΨΑ ΤΥΧΑΙΑ ΤΟ ΣΑΙΤ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΓΝΟ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ,ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΓΩ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ 10.ΟΟΟ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΟΥ .ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΟΥ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ

χρυσάνθη είπε...

Καλορίζικη Αχτιδούλα και καλά μαγειρέματα!!Φαντάζομαι τι θα φτιάχνει ο Δημήτρης σου!!!!!Συγχαρητήρια και για τους 1000 φίλους.Εύχομαι να φτάσεις τους 10.000!!!!Φιλάκια