Τετάρτη 13 Μαρτίου 2013

Τα γυάλινα μου έτοιμα..


Σήμερα κι εγώ δεν μπορώ να περιγράψω πόσα πράγματα έκανα... Τελικά δεν υπάρχει πιο "σκληρό" και ανθεκτικό πλάσμα από το φύλο μας ..γυναίκες της μπλοκογειτονιάς μου! Ποια ημέρα της γυναίκας με τσαμπουνάτε..κάντε κατάλογο με  τι ασχολείστε κάθε μέρα με τις μικρές λεπτομέρειες που τις θεωρείτε..απλές..καθημερινές..αναγκαίες... Σύζυγοι, νοικοκυρές, μητέρες, γιαγιάδες, εργαζόμενες , επαγγελματίες, "βιτρίνα" πάντα περιποιημένη στο καθρέπτη της οικογένειας..
 Με τα πάντα ασχολήθηκα φίλοι μου από το πρωί , το σπίτι και τα πρωινά, μετά αγορά για υλικά και να παραλάβω τα γυάλινα της Ιωάννα . 
Σπίτι, παραλαβή του εγγονού από το παιδικό και όποτε έμπαινα ενδιάμεσα για λεπτό στον υπολογιστή και έβλεπα τα μηνύματα μου ένοιωθα τύψεις που δεν είχα το χρόνο να απαντήσω.. Μετά τα σχόλια και τα καλά σας λόγια στο μπλοκ μου..άλλες τύψεις..που δεν ανταποδίδω τις επισκέψεις ..που τα διαβάζω κουρασμένη και απαντώ με ένα ομαδικό σχόλιο..
Ίσως φταίει η εβδομάδα αυτή που είναι γεμάτη..που δεν προλαβαίνω τους ρόλους μέσα σ' αυτήν. Το μεσημέρι ο εγγονός μου αποκοιμήθηκε στα χέρια μου κι εγώ ήθελα να αποκοιμηθώ κοντά του μα σκεπτόμουν και το Δημήτρη μου που μαγείρευε για όλους με τα τάπερ έτοιμα μπροστά του και..
Απόγευμα όταν μείναμε μόνοι (φάγαμε στις 4!!) ένοιωθα πάλι τύψεις που αντί να καθίσω να του κάνω παρέα έπρεπε να μπω στο εργαστήρι μου να ζωγραφίσω τις γυάλες..
Τα τελείωσα όμως..και βέβαια θα σας τα δείξω..τίποτε το σημαντικό , ελπίζω να της αρέσουν ,αύριο θα της τα πάω..
Είναι δύο μεγάλες γυάλες για μπισκοτάκια μάλλον και ένα ανοιχτό για καραμέλες..









Σήμερα μπήκαν τα φωτιστικά..κεντρικό και πλαφονιέρες..



Μην αναρωτιέστε..πάλι σκαστή κάθισα στον υπολογιστή..πάω να ..κουρνιάσω στο καναπέ..δίπλα του να χαζογογήσω με κάποια σειρά στη τηλεόραση, να ..μασουλήσω μία νοστιμιά που έκανε ο καλός μου και να με πάρει ο ύπνος (ως συνήθως..)ανάμεσα στο έργο. Πάντα κοιμάμαι λίγο πριν το τέλος του έργου να πάρει η ευχή..παράπονο το έχω που χάνω το τέλος!!!!
Αχτιδένια φιλάκια φίλοι μου..αύριο ..αύριο..ποιος σχεδιάζει το αύριο..έχει ο Θεός λοιπόν..

23 σχόλια:

Hfaistiwnas είπε...

Δεν ξέρω για τις άλλες αλλά εσύ δεν βάζεις πωπό κάτω! χαχαχαχα!
Και μην αγχώνεσαι για τα σχόλια! Δεν πειράζει! Πολύ όμορφα τα γυαλικά και τα φωτιστικά! :)

κυκλάμινο είπε...

πραγματικά πως τα προφταίνεις όλα δεν ξέρω μάλλον είσαι σβούρα παιδάκι μου. για τα άλλα μην νοιάζεσαι εμείς είμαστε εδώ σε περιμένουμε και καμαρωνουμε

Unknown είπε...

ομορφο το χαδι σου στα γυαλινα.. οσο γι ολα τ αλλα που γραφεις..μην ανησυχεις..εσυ να εισαι καλα κ μας φτανει αυτο

Μπομπότη Αρετή είπε...

Είμαι αναγνώστριά σου πολύ καιρό, όταν εισήχθης στο νοσοκομείο για τρην επέμβαση αισθάνθηκα την ανάγκη να σου στειλω τις ευχές μου για γρήγορη ανάρρωση και έγινα μέλος στο σπιτάκι σου! Σε διαβάζω καθημερινα, τώρα σου ξαναστέλνω τις ευχές μου, να στεφθεί με τρελλη επιτυχία το νέο εγχείρημα των παιδιών σου και είμαι σίγουρη γι' αυτό, βλέποντας με πόσο μερακι φρόντισαν κι' επιμελήθηκαν το χώρο.Οι δε δικές σου πινελιές είναι οι λεπτομέρειες που κάνουν την διαφορά! Καλό βράδυ!!

ΔΕΛΦΙΝΑΚΙ είπε...

Ομορφα τα γυάλινα και το φωτιστικό

Marina είπε...

Σαν κέντημα τα βάζα σου Αχτιδούλα!!!!
Με το καλό να ολοκληρωθεί το μαγαζί να μας το δείξεις! Ως τώρα δίχνει πανέμορφο!!!!

Tante Kiki είπε...

Υπέροχη η πινακίδα, υπέροχα τα βάζα...με το καλό να γίνει το μαγαζί και καλές δουλειές να έχουν τα παιδιά. Μη βλέπεις που δεν αφήνω συνεχώς μήνυμα ...σε επισκέπτομαι καθημέρινά... το ξέρεις, Αχτίδα μου, ότι κι εγώ τρέχω και σε λίγες μέρες ελπίζω να τα πούμε...
Φιλάκια

Xris Kat είπε...

πολύ προσεγμένη δουλειά τα γυάλινα αλλά η οροφή στο είπα και χτες και θα στο πω και σήμερα μπήκε στην καρδιά μου.

myStickland είπε...

Είμαι σίγουρη οτι θα τους αρέσουν!!!! Ειναι τόσο όμορφα και ξεχωριστα:):)
Φιλάκια και καλή σου μέρα:):):)

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΦΕΥΓΩ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ..ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ..ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΠΑΩ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑΙΣΩ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ..

Ανώνυμος είπε...

πωπωω φοβερος πολυελαιος!!! Εχω μεινει!! Και τα γυαλινα τελεια.Ζηλευω τοσο που μπορεις να κανεις υπεροχα πραγματα ..
Εισαι οντως ακουραστη...
ΠΑρεπιπτοντως ηθελα να σε ρωτησω κατι ασχετο μεν αλλα δεν ξερω που να ρωτησω.Επειδη ειδα οτι παρακολουθεις το blog της iridas art και ειναι ενα απο τα αγαπημενα μου εδω και καιρο οταν παταω στην σελιδα της μου γβαζει μια φορμα να συμπληρωσω αλλα αν καταλαβα καλα πρεπει να εισαι bloger και εγω δεν ειμαι.Ξερει καμια τι συμβαινει? Κριμα γιατι ειχε καταπληκτικα βιντεακια με οδηγιες.
Ευχαριστω πολυ! Αννα

mammy on line είπε...

Πανέμορφα τα γυάλινα που ζωγράφισες και ο χώρος φαίνεται υπέροχος!
Με το καλό για την Ιωάννα στην νέα της προσπάθεια.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Άννα, νομίζω οτι το μπλοκ της είναι ανοιχτό σε λίγους , σ' εμένα δεν βγάζει.Ίσως πρέπει να συμπληρώσεις τη φόρμα.

Ανώνυμος είπε...

αχτιδα μου το μαγαζι ειναι σουπερ κλασατο φινετσατο!καλες δουλειες ιωαννα μου!σε φιλω!βασω λαρισα

oldthings είπε...

Τα γυάλινα Αχτίδα μου υπέροχα !Λεπτοδουλεμένα και φινετσάτα !
Τα μπισκοτάκια άραγε θα τα επισκιάσουν με τη νοστιμιά τους ? Θα σου το πω όταν τα δοκιμάσω !!!

Unknown είπε...

Μπράβο σου που βρίσκεις χρόνο για όλα και για όλους. Δεν αφήνεις κανέναν παραπονεμένο απ΄ό,τι φαίνεται. Σε όλες σου τις δημιουργίες βάζεις μάλλον πολλή αγάπη και αυτό φαίνεται!!! Σου εύχομαι να έχεις πάντα δύναμή και να τα προλαβαίνεις όλα.

Aθηνά Π.Κ. είπε...

Πολύ όμορφα τα βαζάκια σου , ταιριαστά με τον χώρο !!
Συγχαρητήρια στην Ιωάννα, πολύ αρχοντικός και φινετσάτος σε διακόσμηση , ο χώρος !!
Ευχαρίστως θα απολάμβανα καφέ και γλυκό , όταν έλθω για το πτυχίο του γιού !!
Σαμιώτικα χαιρετίσματα

Ανώνυμος είπε...

@αχτίδα,πανέμορφα όλα μανούλα μου!!εύχομαι μέσα από την καρδιά μου ότι καλύτερο για την ιωάννα κ την δουλειά της!!!σας φιλώ γλυκά!!!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΜΟΥ ΑΠ'ΕΞΩ ΒΈΒΑΙΑ..ΕΙΠΑΜΕ ΑΥΤΗ Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ, ΑΥΡΙΟ ΔΟΚΙΜΑΖΕΙ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΣΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΓΩΝΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΗΛΕΚΡΤΟΛΟΓΙΣΗς ΤΟΥ ΜΑΓΑΖΙΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΆ .ΕΤΣΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΈΡΑ..ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΣΑΣ

Unknown είπε...

Καλές δουλειές!!!!
Είναι όλα ονειρεμένα!Πολλά μπράβο αξίζουν στα παιδιά... αλλά περισσότερα στη μαμά που αγόγγυστα βοηθάει και προσφέρει(και)σε αυτή την προσπάθεια!!!
❁Anna
Snapshotjewellery

Εφη Αδαμιδου Πασοπούλου είπε...

Καλησπέρα!! Καλέ δεν σε προλαβαίνω!!'Ηθελα να σου πω πως μου άρεσε πολύ η ταμπέλα ** λιτή και φινετσάτη ** αψογη στην γραφή και στα σχέδια της ..αλλά και τα γυάλινα για τα μπισκοτάκια με την δική σου παρέμβαση τελειοποιήθηκαν....Για την¨ ώρα όλα άψογα!! εύχομαι όλα να πάνε καλά!!! Φιλάκια πολλά και καλό σου βράδυ!!

love2love είπε...

ελα κουκλα μου με το καλο να ανοιξει το μαγαζι να ηρεμησεις και εσυ και ολα θα στρωσουν περιοδος χαριτως τελος

Ανώνυμος είπε...

Σε ευχαριστω πολυ που μο υπαντησες.Μαλλον ετσι θα ειναι το εχει κλεισει αν και δεν καταλαβαινω τον λογο!
Μακαρι να το κανει οπως πριν και να βλεπουμε τις αναρτησεις τις.
Διαβαζα και την τελευταια δικη σου αναρτηση και δεν μπορεσα να μην σκεφτω ποσο ευλογημενη εισαι.Και ποσο τυχερη που εχεις εναν αντρα τετοιο να σε στηριζει τοσο και να εχετε ΄΄κοινους΄΄ στοχους!
Να εισαι καλα
Αννα