Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013

Μία μέρα διπλής όψης..χαρά και ταραχή!!!!!


Φίλοι μου σήμερα γιορτάσαμε οικογενιακά τα γενέθλια της εγγονής μας όμως στην ημέρα μας κυριάρχησε άλλο γεγονός...
Η κόρη μου η Ιωάννα την ώρα που γύριζε από σούπερ μάρκετ στη περιοχή μετά το αεροδρόμιο κάποιος ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΣ πέταξε από το παράθυρο του αυτοκινήτου του ένα χαρτοκιβώτιο μπροστά στις ρόδες του αυτοκινήτου της με αποτέλεσμα να το "πάρει " κάτω από τις ρόδες και να χτυπήσει και το πίσω της αυτοκίνητο.
Όταν κατέβηκε άκουσε ουρλιαχτά κάτω από τις ρόδες της και κάποιοι που σταμάτησαν να βοηθήσουν έβγαλαν μέσα από το σχισμένο πια κιβώτιο ένα κουτάβι 3 μηνών περίπου .Το ζώο χτυπημένο έκλαιγε δυνατά, η κόρη μου το πήρε και το πήγε σε κτηνίατρο όπου ευτυχώς είδαν οτι  είχε πάθει εξάρθρωση των 2 άκρων της μιας πλευράς. Εσωτερική αομοραγία δεν είχε ευτυχώς, το προστάτεψε το χαρτοκιβώτιο όπως είπε ο γιατρός. Του τα έβαλαν στη θέση τους και του έδωσαν τις πρώτες βοήθειες με ενέσεις παυσίπονες..
Έτσι όπως καταλαβαίνετε έχουμε ένα θηλυκό κουτάβι 3 μηνών λυκόσκυλο που θα το κρατήσουμε σπίτι για 7 μέρες τουλάχιστον για παρακολούθηση. 



Σας το δείχνω μήπως κάποιος το θέλει διαφορετικά θα δούμε τι θα γίνει.Βλέπετε η συνείδηση μας δεν μας αφήνει να το πετάξουμε στο δρόμο. Μία λύση είναι το κτήμα όμως θα μπορεί να μένει μόνο το καημένο;..Θα χαρώ πολύ αν κάποιος ενδιαφερθεί να το πάρει για συντροφιά κοντά του αν και το βλέπω ..χλωμό!!!!!
Δυστυχώς μέσα στη ταραχή της η κόρη μου δεν κράτησε τον αριθμό του αυτοκινήτου όπως μας ζήτησε η τροχαία..αν τον είχα στα χέρια μου το...παλιοκ.....ι..θα του έκοβα τα....σύριζα να με θυμάται!!!!!!! 
Φανταστείτε τι ατύχημα μπορούσε να προκληθεί σε τέτοιο δρόμο ταχείας κίνησης..



Παρόλη τη σύγχιση σβήσαμε απλά και μέσα στην οικογένεια τα 13χρονα λουλουδένια χρόνια της εγγονής μας με την υπέροχη τούρτα που έφτιαξε η μαμά της με τυρί μασκαρπόνε γαλάζια όπως την ήθελε και παραμυθένια..
                 
                ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΒΑΣΙΑ ΜΑΣ



Φίλοι μου σας έχω κάνει μέρος της ζωής μου, με έχετε κάνει μέρος της ημέρας σας..σας ευχαριστώ πάντα. 
Ήταν μία μέρα "γεμάτη" όπως λέω συχνά..το γεγονός με το σκυλάκι μας τάραξε μα δοξάσαμε το θεό που γλυτώσαμε κάτι χειρότερο.
Αχτιδένια φιλάκια φίλοι μου..

51 σχόλια:

linaaaap είπε...

Τι να πω, τραγικό αυτό που συνέβη με το πανέμορφο κουταβάκι!Ελπίζω να γίνει σύντομα καλά και να βρει μια άξια οικογένεια, να το φροντίζει. Όσο για την τούρτα, δεν έχω λόγια! Σαν ψεύτικη! Χρόνια πολλά κι ευτυχισμένα στην εγγονή!

Νίκη είπε...

Μα τι γλυκιά φατσούλα είναι αυτή;; Και το πέταξαν έτσι χωρίς να σκεφτούν ούτε αυτό το καημένο ούτε τι άλλο θα μπορουσε να προκληθεί; Ανθρωποι σου λέει μετά.
Μακάρι να βρει μια οικογένεια να το αγαπήσει! Εμείς εδω έχουμε μαζέψει ολόκληρη γατο-στρατιά και τα φροντίζουμε να περάσουν το χειμώνα.
Πολύχρονη να είναι η μικρή σας κι ευτυχισμένη, κι εσεις να την καμαρώνετε!
Φιλιά!

Unknown είπε...

Έχω σοκαριστεί με αυτό που διαβάζω!Δεν μπορώ να το πιστέψω!Μα τι ά-πά-νθρωποι υπάρχουν Θεέ μου.Δεν έχω λόγια να περιγράψω τα συναισθήματα απέχθειας που νιώθω για αυτή την πράξη.Απίστευτο!Ευτυχώς που το σκυλάκι γλύτωσε από τα χειρότερα.Πραγματικά κρίμα που δεν κράτησε κανείς την πινακίδα αυτού του ασυνείδητου.
Εύχομαι από εδώ και πέρα το σκυλάκι να είναι πιο τυχερό και να βρεθεί γρήγορα μια οικογένεια να το φιλοξενήσει!
p.s. Χρόνια σας πολλά και να την χαίρεστε την μικρή σας!Η τούρτα είναι ενα έργο τέχνης!
❁Anna
Snapshotjewellery

Rena Christodoulou είπε...

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΓΟΝΟΥΛΑ ΣΟΥ!!!
ΓΕΡΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟΤΥΧΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ!!!!!
ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΝΕΒΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΗ ΣΟΥ!!!!!
ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΤΟ ΣΩΣΑΤΕ!!!!!!
ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΑΧΤΙΔΑ ΜΟΥ!!!!!
ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΧΡΟΝΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΓΟΝΗ,ΜΕΝΩ ΣΕ ΕΠΑΡΧΕΙΑ ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΒΑΛΑΝ ΦΟΛΕΣ ΕΔΩ ΓΕΜΙΣΕ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΠΤΟΜΑΤΑ ΗΚΟΡΗ ΜΟΥΕΚΛΑΙΓΕ[ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΜΑΜΑ ΤΑ ΛΥΠΑΜΑΙ]ΕΛΕΓΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ,ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΖΩΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΛΥΚΟΣΚΥΛΟ Η Ο ΟΔΗΓΟΣ ΜΙΝΑ ΑΠΟ ΕΥΒΟΙΑ

Tante Kiki είπε...

Χρόνια πολλά για την κούκλα σας, να είναι γερή και τυχερή κι ευτυχώς που δεν έπαθε τίποτε περισσότερο η κόρη σου Αχτίδα μου αλλά και το σκυλάκι.
Υπάρχουν πολλοί ασυνείδητοι δυστυχώς!!! Τί να πω!!!

Πόπη είπε...

Αχτιδούλα μου,
Χρόνια Πολλά στη Βάσια,
υγεία, χαρά και καλή πρόοδο!!!
Καλορίζικος και ο νέος φύλακας
του κτήματός σας.
Αν ήξερε σε τι ανθρώπους έπεσε,
μόνος του θα έπεφτε στις ρόδες της Ιωάννας...
Φιλάκια- καλό ξημέρωμα!!!

Ανώνυμος είπε...

ΜΑ ΚΑΛΑ ΚΙΑΥΤΟΣ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΒΡΗΚΕ ΝΑ ΤΟ ΠΕΑΞΕΙ! ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ! ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΟΝΤΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ!

Hfaistiwnas είπε...

Χρόνια σας πολλά!
Όμορφο είναι! Μαλ@κες υπάρχουν παντού.. ένα χέρι ξύλο το θέλει, ο βλάκας..

vivi ka είπε...

Να τα εκατοστήσει η εγγονούλα σου!
Πάντα γερή και τυχερή στην ζωή της!
Η τούρτα είναι φανταστικήηηη!
Για το σκυλάκι τι να πω; Ντροπή σε αυτόν που το έκανε. Δεν σεβάστηκε ούτε ανθρώπους, ούτε ζώα! Ήθελε να κάνει μόνο κακό! Δόξα το Θεό που δεν έγινε κάτι πιο σοβαρό!
Να έχεις μια όμορφη μέρα! Φιλιά!!

Ανώνυμος είπε...

χρονια πολλα στο καριτσακι και εκτος απο πολυ ομορφη τουρτα εμαθα οτι ηταν και πεντανοστιμη!οσο για το σκυλακι τι να πω ηταν τυχερο μεσα στην ατυχια του!φιλακια βασω λαρισα

Ανώνυμος είπε...

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗ ΜΙΚΡΟΥΛΑ ΣΑς!!!!
Ο σκυλακος...κουκλος...υπεροχος...
........δεν θα εκφραστω....για το...τερας.........................
.μονο..οτι..δεν σεβαστηκε,,,τη ζωη.. αυτης...της...ψυχουλας....αλλα ουτε...φυσικα...καιτη ζωη των... συνανθρωπουν του....αυτο τα λεει ολα!!................
...irida...

maria είπε...

Πολύχρονη η εγγονούλα σου, να την χαιρόσαστε. Οσο για τον "κύριο/α" που πέταξε το σκυλάκι, δεν έχω λόγια να εκφράσω τον θυμό μου. Πάλι καλά που δεν έπαθε κανείς τίποτα και το σκυλάκι βρέθηκε στην αγκαλιά σας. Πολύ θα το ήθελα αλλά έχουμε δύο σκυλιά. Το ένα απο αυτά είχε την ίδια τύχη με τον σκυλάκο σας. Την βρήκαμε και την κρατήσαμε έχει εξάρθρωση ισχίου, κουτσαίνει εμφανώς αλλά την αγαπάμε και την φροντίζουμε εδώ και πολλά χρόνια.
φιλιά αχτίδα μου

Μαίρη (Ginger) είπε...

Ευχές από καρδιάς γιά τη μικρή πριγκίπισσα σας που μεγάλωσε μια τσαλίτσα. Αν κάποιος θελήσει να πάρει το σκυλάκι πρέπει να είναι προετοιμασμένος οτι θα γίνει μεγαλόσωμο. Το γράφω αυτό γιατί πολλοί παίρνουν ένα κουτάβι γιατί είναι χαριτωμένο χωρίς να είναι προετοιμασμένοι γιά τις ανάγκες ενός μεγαλόσωμου σκύλου. Οπως σου έγραψα και στο φβ, ένα βροχερό Δεκεμβριάτικο βράδυ βρήκαμε την Μπάμπυ μας κουτάβι 6 μηνών. Κι εμείς την πήραμε γιά να τη δώσουμε κάπου που θα την ήθελαν αλλά δεν μπορέσαμε να βρούμε και την κρατήσαμε. Μακάρι να καταλήξει σε χέρια που θα την χαιδεύουν κάθε μέρα. Σε φιλώ αχτίδα μου.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ linaaaap, καλημέρα φίλη μου ευχαριστώ μακάρι να βρει κάτι διαφορετικά θα το κρατήσω εγώ στο κτήμα..

@ Νίκη μου νοιώσαμε φρίκη, η κόρη μου έπαθε σοκ πίστεψε με.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Anna δυστυχώς υπάρχουν τέτοιοι ασυνείδητοι άνθρωποι αν μπορε΄ςι να τους πεις ανθρώπους.Η τούρτα ήταν πολλή νόστιμη πίστεψε με

@ Rena Christodoulou, φίλη μου σ' ευχαριστώ θα τα πούμε από κοντά την επόμενη Πέμπτη.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ ΜΙΝΑ ΑΠΟ ΕΥΒΟΙΑ, φίλη μου δυστυχώς..αυτά είναι θέματα που με σοκάρουν,. αγαπώ τους ανθρώπους τα ζώα και τη φύση.Σέβομαι κάθε τι που δεν μπορώ εγώ να δημιουργήσω να πάρει η ευχή πως μπορούν να κ'άνουν εγκλήματα.

@ Tante Kiki. θα σε πέρω τηλέφωνο, θα συναντηθούμε πολλές την επόμενη Πέμπτη στο σπίτι μου το πρωί..

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Πόπη μου ..κατάλαβες που θα ..καταλήξξει το σκυλί..Λέω να το ονομάσω ΡΟΎΜΠΗ!!!!!

@ Hfaistiwnas , ευχαριστώ φίλε μου για τις ευχές, όσο για το σκυλάκι οι άνθρωποι είναι σκληροί πολλές φορές.

@ confusedmind, ευχαριστώ φίλη μου, όντως η τούρτα ήταν φανταστική και μέσα και έξω!!!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ βασω λαρισα. κοριτσάκι μου ευχαριστώ, η τούρτα ήταν υπέροχα νόστιμη!!!!

@ ..irida...είδες τι σκληρή είνι η ζωή για τα ανυπεράσπιστα πλάσματα ;

@ maria μου ήταν θαύμα που δεν σκοτώθηκε η κόρη μου αν τα ε΄χανε στο τιμόνι..

@ Ѧαяʏ-Ǥιиɢɛя©, μάλλον σε με΄να θα μείνει..το ονόμασα Ρούμπη..κανείς δεν το θέλει..

despina είπε...

Χριστέ μου!!!!τι θα μπορούσε να είχε γίνει από την απανθρωπιά και....μην το πω κάποιων αχρείων!!!!για μένα αχτιδούλα μου να το κρατήστε για το κτήμα....τα λυκόσκυλα είναι φοβεροί φύλακες το ξέρω γιατί έχω δύο!!!μακάρι αν μπορούσα θα το έπαιρνα εγώ!!!!τα αγαπώ πάρα πολύ τα σκυλιά!!!!
να χαίρεστε την μικρούλα σας!!!!γερή και καλότυχη!!!!φιλάκια!!!!

Γεωργία(keywoman.blogspot.gr) είπε...

χρόνια πολλά στην εγγόνα!!!!

όσο για τον τύπο....αυτός ο ίδιος "άνθρωπος" είναι σίγουρο πως με την ίδια ευκολία κακοποιεί ΚΑΙ τα παιδιά του,την γυναίκα του ,τα εγγόνια του!

Ανώνυμος είπε...

Να είσαι πάντα καλά να σε διαβάζω κάθε μέρα

Σταύρος Καλαμάτα

Anna είπε...

Πρωτα πρωτα : Χρονια πολλα στην εγγονουλα! Τι τουρτα ειναι αυτη??? !!!! Τέλεια!!! να την χαιρεστε την κοπελα και να ειναι παντα ευτυχισμενη!!! Για το σκυλακι...δεν υπάρχουν λόγια...τι μα...κας ανθρωπος, θα του άξιζε να παθει τα ιδια!!! όμως..ισως μεσω facebook αν γινει αναφορα στο γεγονος και μοιραστει απο δω και απο κει..μπορει να βρεθει!!! ισως ειδε και καποιος αλλος οδηγος την στιγμη που πεταξε το κουτι!
εχω καιρο να σου γραψω...αλλά διαβαζω τακτικά τις αναρτήσεις σου και χαίρομαι καθε φορά! να εισαι καλά!!! χαιρετισματα πολλά! Αννε

ikaxela είπε...

Καλημέρα, τί να πω πλέον, θα τα ακούσουμε όλα... τους καιρούς που ζούμε! Χρόνια πολλά, το καημένο είναι πολύ όμορφο μακάρι να βρεθεί κάποιος. Φιλιά!

Ριτα Τρικαλα είπε...

Χρονια Πολλα να τη χαιρεσαι Αχτιδα μου.Οσο για το σκυλακιτι να πω!Μηπως θα επρεπε να του δωσετε και ενα ονομα σχετικο με τη Βασουλα?Να ειστε καλα φιλια πολλα!!!!!

Ανώνυμος είπε...

με συγχυσε πολυ η αναρτηση σου αχτιδα. το μονο που εχω να πω ειναι πως, επειδη πιστευω οτι στη ζωη οτι δινεις παιρνεις, αυτο το τέρας που πεταξε το σκυλακι το κακο που ηθελε να κανει (να σκοτωσει το κουταβι και πιθανον ανθρωπους) να το βρει μπροστα του στο πολλαπλασιο. οχι πως θα το καταλαβει...
ελιζα

Marie είπε...

Πω πω τρελλάθηκα!!!!!! Το καθ___μα να κάνει τέτοιο πράγμα...! Και σε ένα τόσο αξιαγάπητο πλάσμα, αυτό το σκυλάκι είναι ένα κουκλί!!!! Πόσο τυχερό όμως ήταν μέσα στην ατυχία του που έπεσε στα χέρια (στις ρόδες μάλλον) της κόρης σου! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!! Μέσα από την καρδιά μου συγχαρητήρια στην οικογένειά σας για το ήθος σας και την αξιοπρέπειά σας!!!!! Νοιώθω υπερήφανη που σας "γνωρίζω" είστε παράδειγμα προς μίμηση! 'Εχω συγκινηθεί πολύ Αχτίδα μου, δυστυχώς σπανίζουν οι άνθρωποι που νοιάζονται αν θα ζήσει ένα σκυλί που το πέταξε κάποιος, αν πονάει ή αν υποφέρει ή αν αξίζει να προσπαθήσει να το σώσει... Λες και η ζωή έχει αξία μόνο αν είσαι άνθρωπος όλες οι άλλες ζωές δεν έχουν καμία αξία, στα σκουπίδια... Πόσο άδικο είναι αυτό πόσο ΛΑΘΟΣ!!! Μη σε κουράζω άλλο... Να τα εκατοστήσει η μικρή κουκλίτσα!!! Να τη χαίρεστε!!! Πολλά φιλάκια με την αγάπη μου!

ΕΥΔΟΚΙΑ είπε...

Πολύχρονη και πάντα γλυκαμένη η εγγονούλα σου.
Να την καμαρώσετε όπως είναι καλύτερα για την ίδια και όπως επιθυμεί εκείνη. Να είστε πάντα κοντά της και να την βοηθάτε όταν χρειαστεί.
Για τον ασυνείδητο που πέταξε το σκυλάκο τα είπαν όλα οι προηγούμενοι, οπότε συμφωνώ και επαυξάνω.
Καλή σου ημέρα.

Μαρία Έλενα είπε...

Μερικοί άνθρωποι είναι πολύ ασυνείδητοι.
Φιλάκια ...

Εφη Αδαμιδου Πασοπούλου είπε...

Με αναστάτωσε αυτή η ανάρτηση σου αισθάνθηκα άσχημα και στεναχωρέθηκα φοβερά ..δεν αντέχω να βλέπω αυτά τα ματάκια τρομαγμένα, δεν μπορώ να πιστέψω αυτήν την βάρβαρη συμπεριφορά και τα επακόλουθά της ...Απίστευτο!!! και τώρα μετά την δική σας θαλπωρή η αβεβαιότητα η απόρριψη και βάλε...
Τι να πω τα έχασα.... Καλό απόγευμα Αχτίδα και όλα να πάνε καλά για αυτήν την ψιχούλα...

Εφη Αδαμιδου Πασοπούλου είπε...

Ε! Ε ! Να χαίρεστε το κοριτσάκι σας του εύχομαι ολα τα καλά του κόσμου! καλή πρόοδο στα μαθήματα και πολλές στιγμές ανεμελιάς και γέλιου...

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ despina μου μάλλον αυτό θα γίνει αν και ο άνδρας μου φοβάται τη δέσμευση γιατί είναι μικρό και πρέεπι αναγκαστικά να πηγαινουμε κάθε μέρα..τι θα γίνει αν πάμε κάπου;

@ Γεωργία(keywoman.blogspot.gr) σ' ευχαριστώ γλυκιά μου , δυστυχώς μερικοί είναι σκληροί με τα ζώα..άκαρδοι.

@ Σταύρος Καλαμάτα, φίλε μου σ' ευχαριστώ και σε..ανακυρήσω ήρωα που με ανέχεσαι !!!!!

@ anna μου το έβαλα και στο face book όμως είναι τόσα πολλά που χαρίζονται που ποιος θα δώσει σημασία στο δικό μας...

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ ikaxela,σ' ευχαριστώ κοριτσάκι μου.

@ Ρίτα Τρίκαλα, βρε πουλάκι μου πως να το πούμε; Βασουλίνι; να δούμε τι θα γίνει..Μας απασχολεί το θέμα όλη την οικογένεια..

@ Ελίζα, εγώ όταν μας πήρε η κόρη μου έπαθα σοκ..το πήγαινε εκείνη τη στιγμή σε κτηνίατρο..

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Marie μου δεν υπήρχε περίπτωση δική μου κόρη να εγκαταλείψει ζώο χτυπημένο..Τα παιδια΄κάνουν ότι βλέπεουν.Το κάναμε μπάνιο, το αγκαλιάσαμε ..μακα΄ρι να βρούμε κάπου να το δώσουμε γιατί το κτήμα είναι ακόμα κενό και δεν θέλουμε να δεσμευτούμε με ζωντανό γιατί δεν ήμαστε άνθρωποι να το αφήνουμε νηστικό και μόνο του

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ ΕΥΔΟΚΙΑ μου αύριο γιορτάζεις ..θα σε πάρω τηλέφωνο γλυκιά μου!

@ Μαρία Έλενα, δυστυχώς κορίτσι μου υπάρχουν και τέοιοι άνθρωποι.

@ Εφη Αδαμιδου Πασοπούλου, το καημένο είναι τόσο τρομαγμένο μα χαιδεύεται..μας ανοίγει τη κοιλιά του που δείχνει οτι μας εμπιστεύεται..Ευχαριστώ για τις ευχές.

marilia είπε...

Να τα εκατοστίσει η εγγονή και να 'ναι πάντα ευτυχισμένη.
Ευτυχώς το κουτάβι, μέσα στην ατυχία του, έπεσε σε καλά χέρια. Μήπως... λέω τώρα... μήπως είναι δώρο της Βάσιας; Γιατί κι εμάς ο Μίου "ήρθε" μία μέρα πριν τη γιορτή μου και είπα ότι ήταν εξαιρετικό δώρο. ;)

φιλάκι

Δημιουργία είπε...

Να τα εκατοστησει το κοριτσάκι σας Γεωργία μου,χαρούμενο και πάντα ευτυχισμένο.Για το περιστατικό με το σκυλάκι τι να πω από την ώρα που το διάβασα γυρνάει συνέχεια στο μυαλό μου η ασυνειδησία στο μεγαλείο της.

BUTTERFLY είπε...

Οσο σκεφτομαι οτι το πεταξε για να ΤΟ ΣΚΟΤΩΣΕΙ και μαλιστα αδιαφορωντας οτι ισως σκοτωνε και καποιους αλλους, με κανει να θελω να τον σπασω στο ξυλο!!!
Κρατηστε το για το κτημα, μπορει να μην σας ηρθε τυχαια, χρειαζεστε στο κτημα ενα φυλακα και το σκυλακι χρειαζεται ενα ζεστο σπιτικο, ασε που θα λατρεψει την εξοχη!!!!
Να χαιρεστε την Βασια σας! Η τουρτα οντως παραμυθενια!

Craftlandgr είπε...

πολυχρονη η εγγονη!!!η τουρτα φανταστικη φαινεται!!!για το σκυλακι,ευτυχως που ειναι καλα,ποσο τσαντιζομαι ομως που αυτος ο...θα μεινει ατιμώρητος....ας το αφηνε καπου,ειναι δυνατον να το πεταξει απο το αυτοκινητο εν κινησει αδιαφοροντας ακομα και για τους αλλους οδηγους;;

Onirokosmos είπε...

Πολύχρονη η πριγκίπισσά σας, να είναι πάντα γερή κι ευτυχισμένη κι εσείς δίπλα της να την καμαρώνετε! Απίστευτα όμορφο το κουταβάκι! Μακάρι να βρεθεί μια αγκαλιά, τόσο ζεστή και τρυφερή, όσο και η δική σου, να το κρατήσει. Για το...τέρας, προτιμώ να μην εκφραστώ! Κρίμα που κάτι σαν κι αυτόν κυκλοφορούν ατιμώρητοι!

Φιλία είπε...

Χιλιόχρονη η εγγονή σας, να τη χαίρεστε και να είναι πάντα ευτυχισμένη και τυχερή στη ζωή της... Η κόρη σου, Αχτιδούλα, είχε Άγιο που λένε! Θα μπορούσε ο αλήτης να είχε προκαλέσει μεγάλο δυστύχημα! Ευτυχώς! Το λυκοσκυλάκι είναι ολόγλυκο, φοβερή φατσούλα, μακάρι να του δώσει κάποιος ένα ζεστό σπιτικό!!!!
Φιλάκια πολλά

Ανώνυμος είπε...

@αχτίδα,αχ οι ασυνείδητοι !!!!χρονια πολλά στην βασούλα!!!

Pepi είπε...

Σοκαρίστηκα με αυτά που διάβασα! Τι να πώ, ας το βρεί από αλλού ο παλιάνθρωπος! Μακάρι να βρεί ένα ζεστό και φιλόξενο σπιτικό η γλυκειά σκυλίτσα!
Χρόνια πολλά στη μικρή, πολύχρονη , ευτυχισμένη, χαρούμενη και πάνω απ'όλα υγιής! Φιλάκια !

Σμαραγδάκι- Ρούλα είπε...

Αχτίδα μου....να χαιρεστε την μικρούλα σας.. που τωρα πια θα γινεται και δεσποινιδουλα .13 χρονών....να τα εατοστησει.....αν δεν ήτανε το γεγονός μα το σκυλάκι να σας στεναχωρεσει... δυστηχώς κορίτσι μου υπαρχουν και οι ασυνηδητοι....ευτυχώς που δεν επεθε κανεις τιποτε... δώξα τω Θεώ....φιλώ σε..

Ανώνυμος είπε...

KALO MHNA PATRIDA!!!!!!
http://www.offradio.gr/player
AKOYSTE KAI EMAS APO TIN THESSALONIKI!!!!!!!!!!!!!!

Marie-Anne είπε...

Πολύχρονη η εγγονούλα σου, Αχτίδα!
Τί φοβερό περιστατικό με το κουταβάκι! Πραγματικά σοκαρίστηκα
Καλό μήνα και καλή 'Ανοξη!!!!!!!

hamomilaki gr είπε...

Συγχαρητήρια Αχτίδα μας για την κόρη σου. Και σε σένα βέβαια που την μεγάλωσες έτσι. Μπραβο σας.

Όσο για τον Ασυνείδητο, τι να πεις !

Δάφνη Χρονοπούλου/ Daphne Chronopoulou είπε...

Τα σκυλιά μας δεν τα βρίσκουμε, μάς βρίσκουν κι η μέρα ήταν σημαδιακή.
Χρόνια Πολλά στην εγγονούλα σας κι εύχομαμαι να βρεθεί μια λύση γιατί για το σκυλί (το ξέρετε), σα ζώο αγέλης που είναι, η μοναξιά (στο κτήμα) είναι η χειρότερη τιμωρία.
Εύχομαι να βρει αγάπη μια κι είχε την τύχη να σωθεί!

Δάφνη Χρονοπούλου/ Daphne Chronopoulou είπε...

Τα σκυλιά μας δεν τα βρίσκουμε, μάς βρίσκουν κι η μέρα ήταν σημαδιακή.
Χρόνια Πολλά στην εγγονούλα σας κι εύχομαμαι να βρεθεί μια λύση γιατί για το σκυλί (το ξέρετε), σα ζώο αγέλης που είναι, η μοναξιά (στο κτήμα) είναι η χειρότερη τιμωρία.
Εύχομαι να βρει αγάπη μια κι είχε την τύχη να σωθεί!

Δάφνη Χρονοπούλου/ Daphne Chronopoulou είπε...

Τα σκυλιά μας δεν τα βρίσκουμε, μάς βρίσκουν κι η μέρα ήταν σημαδιακή.
Χρόνια Πολλά στην εγγονούλα σας κι εύχομαμαι να βρεθεί μια λύση γιατί για το σκυλί (το ξέρετε), σα ζώο αγέλης που είναι, η μοναξιά (στο κτήμα) είναι η χειρότερη τιμωρία.
Εύχομαι να βρει αγάπη μια κι είχε την τύχη να σωθεί!

Δάφνη Χρονοπούλου/ Daphne Chronopoulou είπε...

Τα σκυλιά μας δεν τα βρίσκουμε, μάς βρίσκουν κι η μέρα ήταν σημαδιακή.
Χρόνια Πολλά στην εγγονούλα σας κι εύχομαμαι να βρεθεί μια λύση γιατί για το σκυλί (το ξέρετε), σα ζώο αγέλης που είναι, η μοναξιά (στο κτήμα) είναι η χειρότερη τιμωρία.
Εύχομαι να βρει αγάπη μια κι είχε την τύχη να σωθεί!