Παρασκευή 1 Μαρτίου 2013

Ένας σημαντικός μήνας ξεκινάει..



Λίγο νωρίς δεν άρχισα για Πάσχα;

Καλό μήνα να ευχηθώ και σήμερα πρέπει να πω ότι το ξεκίνημα του ήταν ευχάριστο για μένα ..
Ο καιρός καλός, ο ήλιος μάλλον θέλησε να κάνει τη πρώτη του μέρα χαρούμενη και φωτεινή.. Σαν το σαλιγκαράκι βγήκα κι εγώ..
Ένα πρωινό με τις φίλες μου , παλιές συμμαθήτριες από το Καλαμαρί..στο σπίτι της φίλης Αλίκης που μας περιποιήθηκε όσο δεν περιγράφεται..Πότε κύλησε το πρωινό δεν το κατάλαβα..πέρασα τόσο όμορφα μαζί τους..Παλιές και νέες ιστορίες, ανέκδοτα, συνταγές, ιδέες για καλλιτεχνίες..ένα υπέροχο περιβάλλον για μένα..
Αλίκη ευχαριστούμε για το κάλεσμα..

Το απόγευμα χώθηκα στο εργαστήρι μου..και τι δεν έκανα....το μυαλό μου ταξιδεύει σε χίλια πράγματα..ανήσυχη όπως πάντα..έχω κάνει το εργαστήρι μου πάλι άνω κάτω..με κάνει να χαμογελώ η εικόνα του και να θυμάμαι τη μητέρα μου ...
Είναι σαν να την βλέπω όρθια στη πόρτα..όταν μικρούλα εγώ..ούτε 5 χρονών..έπιασα πινέλα και χρώματα και έβαφα τα πάντα..Κουνούσε το κεφάλι της , κοιτούσε ένα ένα τα..μουτζουρώματα μου , χαμογελούσε στα κρυφά και μετά :
-Ελπίζω Γεωργίτσα να το δω το δωμάτιο σου όπως το βρήκες μετά!!!
Βραδάκι είχαμε και την περιπέτεια με το σκυλάκι που βρήκε η κόρη μου. Μόλις λοιπόν και ευτυχώς του βρήκα σπίτι με αυλή και καλό αφεντικό...το έσκασε το..σκασμένο..
Η γειτόνισσα χτύπησε το κουδούνι, άνοιξε η Ιωάννα μου τη πόρτα ( άρρωστη με πυρετό η καημένη) κι αυτό το έσκασε..
Όλο το απόγευμα μέχρι που νύχτωσε το ψάχνανε με τον άνδρα της στους δρόμους..Ευτυχώς το βρήκανε αργά το βράδυ..πόρτα πόρτα..ψάχνανε..το βρήκανε σε ένα πατάκι κουρνιασμένο..το ατιμούλι!!!!!! Τέλος καλό όλα καλά λοιπόν!
Αύριο έχω συνέχεια φίλοι μου  σε..έξοδο..( με έχει χάσει ο άνδρας μου!!). Έρχεται στη Θεσσαλονίκη η φίλη Αγγελική  (Μικρή Κουζίνα) , μου έστειλε μέιλ..οπότε αύριο στις 10 θα πάω να συναντήσω φίλες μπλόγκερ και χαίρομαι αφάνταστα γι' αυτό..
Την επόμενη Πέμπτη η ακούραστη Ρένα οργάνωσε συνάντηση με φίλες μπλόγκερ που έρχονται στη πόλη μας, η συνάντηση θα γίνει σπίτι μου..θα σας χωρέσω..Όπως έλεγε η γιαγιά μου:
-Χίλιοι καλοί χωρούν γιαβρί μου..μόνον ένας κακός δεν χωράει!!!
Οπότε..όποια από Θεσσαλονίκη θέλει θα χαρώ να σας δω γιατί ..μου είπε η Ρένα να θυμηθώ να καλέσω προσωπικά..μα ξεχνώ ποια να πρωτοκαλέσω..Οπότε..ένα μέιλ ..και θα τα βρούμε..Επόμενη Πέμπτη ( είναι και Τσικνοπέμπτη) ..ώρα10.30!!!!(πρωί..εννοείται)
Αχτιδένια φιλάκια φίλοι μου..Καλό μήνα να έχουμε..μήνας σημαντικός για την οικογένεια ..ας ελπίσουμε να πάνε όλα καλά για όλους..

25 σχόλια:

Fanypap είπε...

Πρώτη! Δηλώνω ότι θα είμαι παρούσα!!!!Ευχαριστώ πολύ γλυκούλα μου!! Μήπως να έρθουμε ντυμένες μασκαράδες;;!! Φαντάζομαι τρομάρα η Κλώντη!!Χα χα χα!! αστειεύομαι, δεν θα το κάνω, να μη την τρομάξουμε!!Φιλάκια πολλά Αχτίδα της ζωής μου!!
Α!! Από τη χαρά μου, ξέχασα...Απίθανο το μπουκάλι σου, όπως και όλα τ' άλλα!!!

Hfaistiwnas είπε...

Καλό μήνα Αχτίδα μου! Να είμαστε καλά! Καλό ΣΚ και καλή Άνοιξη πια! Μεγάλωσε και η μέρα!
Καλά να περάσετε!!!

Ποδηλάτισσα είπε...

Αχτιδάκι μου Καλό Μήνα να έχεις... γεμάτο με υγεία και αισιοδοξία!!!Θα ήθελα να σου θυμίσω πως πριν από λίγες μέρες μου έγραψες..."που θα πας... θα ξανάρθεις".... την Τσικνοπέμπτη λοιπόν θα είμαι και εγώ εκεί... ζήλεψα που συναντιέστε και είπα ν' έρθω!!! Πολλά πολλά φιλάκια και καλή αντάμωση!!!!

irini είπε...

καλο μηνα Αχτιδα !!!!να εχεις ενα καλο ΣΚ . σιγα σιγα θα τα μυριζει ανοιξη. σαν το ομορφο μπουκαλη σου

Ανώνυμος είπε...

@αχτίδα,τι όμορφο το μπουκάλι μανούλα κ η πασχαλίτσα!!!τις λατρεύω!!καλό μήνα!!αχ μου θύμησες την μαμά..πάντα την θυμάμαι!!

Valavani είπε...

Είσαι καταπληκτική!!!!!

Σμαραγδάκι- Ρούλα είπε...

Μπραβο Αχτιδα μου ... που εκανες παλι το θαυμα σου ..στο μπουκαλι...και ζηλευω ..που θα συναντηθήτε οι φιλες για καφέ.. να περάσετε καλά όλες και φιλακια πολλα ...καλό μηνα να εχεις ...κορίτσι μου...να μου τις φιλήσεις όλες ...

nikol είπε...

Επιτέλους καλό μήνα , Αχτίδα μου με ήλιο που τόσο σου αρέσει και με την άνοιξη που ήρθε. Το μπουκάλι προάγγελος του Πάσχα πολύ όμορφο .
Χαίρομαι που τις προσεχείς μέρες θα έχετε όμορφη παρέα. Φιλάκια πολλά

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Φανή Παπ., Ζωγράφος, θα σας περιμένω με χαρά!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Hfaistiwnas καλημέρα φίλε μου, όπως βλέπεις..πρωινή -πρωινή .Σήμερα ξύπνησα στις...5 και έκανα μπάνιο για να περάσει η ..ώρα!!!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Ποδηλάτισσα, Βίκη μου σε περιμένω με μία ορθάνοιχτη αγκαλιά..

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ irini , καλό μήνα γλυκιά μου, όλα να πάνε καλά!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Νεφέλη μου μας λείπεις πάντα..

@ Valavani ευχαριστώ καλή μου μα τι να πω εγώ για σας..σας θαυμάζω όλες στα μπλοκόσπιτα σας.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Σμαραγδένια Ρούλα, να μή ζηλεύεις..να πάρεις πλοίο και βαρκάκι και να έρθεις..

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ nikol μακάρι να σιάξει ο καιρός πουλάκι μου..πάλι βλέπω βροχή σήμερα..

oldthings είπε...

Αχτιδούλα , Καλό και ηλιόλουστο μήνα !Τέλος καλό για το ταλαιπωρημένο σκυλάκι !Θα τα πούμε σύντομα !

Marina είπε...

Καλό μήνα όλο δραστηριότητες, αισιοδοξία και χαρά!!!

Μαρία Έλενα είπε...

Καλό μήνα με πολλά χαμόγελα και όμορφες κατασκευές.
Φιλάκια ...

Φιλία είπε...

Καλό και χαρούμενο μήνα Αχτιδούλα....
Να περνάτε καλά οι blogaτζούδες!!!!!!
Φιλιά πολλά

Unknown είπε...

Καλό και δημιουργικό μήνα με υγεία, χαρά και αισιοδοξία!
❁Anna
Snapshotjewellery

Το blog της Θεσσαλονικιας. είπε...

Καλο μηνα Αχτιδα μου...μπορω να περασω στο σπιτικο σας ?Εχω μηνες να φανω...και ντρεπομαι...Εχω χασει την ηλεκτρονικη μου διευθυνση εκεινη της χαλαζιας και φανταζομαι αν με θυμηθηκες Χριστουγεννα δεν μπορεσα να δω τιποτα...Εχω ενα παραπονο ..εχσα την παρουσιαση βιβλιου της Μαριας Τζιριτα το ειδα στο φεις ...και στεναχωρεθηκα...Σε παρακαλω αν γινει καποια εκδηλωση να με ενημερωνεις στο φεις να το βλεπω..Σ ευχαριστω Γεωργια μου.Εχω χασει πολλες αναρτησεις δικες σου και ολης της παρεας αλλα σημερα θα τις δω ολες...Φιλια ...

ΕΥΔΟΚΙΑ είπε...

Καλό μήνα και από μένα Αχτίδα μου και να είναι ένας μήνας γεμάτος χαρές και όμορφες στιγμές για σένα και τα αγαπημένα σου πρόσωπα.
Με το καλό να γινει και η συνάντησή σας την Τσικνοπέμπτη. Μακάρι να μπορούσα να βρεθώ κι εγώ κοντά σας για κουβεντούλα και καφεδάκι..
Καλάνα περάσετε.

Ανώνυμος είπε...

http://www.e-radio.gr/player/player.asp?sID=809

ακουστε και εμας ειμαστε απο Θεσσαλονικη. www.offradio.gr

Pepi είπε...

Να περάσετε πολύ πολύ όμορφα !!! Να διασκεδάσετε, να γελάσετε και να πιείτε και ένα ποτηράκι παραπάνω για μάς τις... ξενιτεμένες!! Φιλάκια και καλή εβδομάδα να'χεις!

Rena Christodoulou είπε...

ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΑΧΤΙΔΑΣ!
ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΒΑΛΕΙΣ;
ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ, ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ!!!!!!!!
ΦΙΛΑΚΙΑ!!