Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2013

Πήρα δωράκι!


Έφθασε και το ΣΚ..πάει μία ακόμα εβδομάδα..τις μετρά ο άνδρας μου μέχρι την Άνοιξη λέει..
Χθες μία δύσκολη μέρα για μας αφού την περάσαμε σε γιατρούς και οι..δύο όμως ..όπως λέω πάντα : Χαμογελάστε, όλα περνούν .
Πρωί πρωί φίλοι μου πήρα το δωράκι μου από τη Δέσποινα , και ..ΝΑΙ..το χάρηκα όπως χαίρομαι και το παραμικρό φυλλαράκι που παίρνω δώρο!



Το εργαστήρι μου το έφτιαξε φίλοι μου...το είδατε..μου είπατε ότι το ζηλέψατε ( με τη καλή την έννοια βέβαια )..εγώ λείπω από μέσα..
Δεν με αφήνει μόνη μου να μείνω..με θέλει παρέα όπου πάει με αποτέλεσμα να μπαίνω μέσα μόνο τις ώρες που ..λείπει δηλαδή..σπάνια ή τις ώρες που κοιμάται δηλαδή..ελάχιστα!! Τον στέλνω στους φίλους του...δεν πάει..να τον στείλω για ψώνια..απαγορευτικό για ένα τέτοιο άνθρωπο.. Η αλήθεια είναι ότι δεν μου λέει κάτι μα όταν δουλεύω μέσα και ακούω κάποιον να..αναστενάζει από στεναχώρια και να καπνίζει..ε! τότε πάει η όρεξη για ζωγραφική..
Έχει γεμίσει το εργαστήρι μου από..μισά πράγματα..Τώρα έχω να ζωγραφίσω και μία Αγία Αναστασία που μου ζήτησαν και σίγουρα θα την δει η κυρία το..Πάσχα!!
Στις κλεφτές λοιπόν ώρες έφτιαξα κάποια πραγματάκια γρήγορα..έτσι για να περνά η ώρα μου!

 
Κάνοντας λοιπόν χθες ένα γρήγορο σερφάρισμα στα μπλοκόσπιτα σας ( με το λάπτοπ δίπλα του..) είδα πρόσκληση για διαγωνισμό Ανακύκλωσης που κάνει η φίλη μας starhomecraft 
Τα  μπλοκ σας έχουν τόσο όμορφες αναρτήσεις, θέματα τέχνης, κείμενα , κατασκευές που πραγματικά αισθάνομαι σαν..κόκκος άμμου στην απέραντη αμμουδιά..
Είμαι περήφανη που ανήκω στο μπλοκοχωριό μας και έχω τόσες φίλες. Ακόμα μια φορά ζητώ συγνώμη που δεν γράφω πολλές φορές σχόλια σε όλες..γιατί περνώ στις περισσότερες και γράφω ελάχιστες φορές λόγω ελλείψεως χρόνου..να πάρει η ευχή!!!
Ακόμα ένας διαγωνισμός υπάρχει για ..φιλόζωους αυτή τη φορά στη φίλη Πλανήτης για όλους όσοι έχετε "φίλους" τέτοιους στο σπίτι σπεύσατε!!


Σας εύχομαι ένα όμορφο και ανέμελο ΣΚ φίλοι μου και τι άλλο;
Αχτιδένια φιλάκια..για όλους..σε όσους με αγαπούν, σε όσους με ανέχονται ακόμα και σε όσους δεν με αγαπούν καθόλου! Και κάτι από τα ..Αχτιδένια γνωμικά: Η ΖΩΗ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΑΓΑΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΓΑΠΙΌΜΑΣΤΕ!


31 σχόλια:

starhomecraft είπε...

Καλημερα Αχτιδα μου!Σου ευχομαι παντα να δεχεσαι δωρα!Καλοφορετο!Σε ευχαριστω για την γνωστοποιηση του διαγωνισμου μου.Ηδη οι συμμετοχες αρχισαν.Να εχεις ενα ευχαριστο Σ/Κ.Πολλα φιλια Αναστασια

foufoula89 είπε...

ΚΑΛΟ ΓΛΥΚΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ!!!!!!!!!!!!!!

irini είπε...

ΚΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ !!!! ΑΧΤΙΔΑ

myStickland είπε...

Να είσαι τυχερή που τον έχεις τον αντρούλη σου!!Να είστε πάντα αγαπημένοι!!Το εργαστήρι σου είναι σούπερ!Καιπάντα να παίρνεις όμορφα δωράκια!
φιλιά και καλό σ/κ!

Ιωάννα (Ayten Aydan) είπε...

Πέρασα να πω ένα "γεια" και να σου ευχηθώ χαρούμενο Σαββατοκύριακο! ❀

ΕΥΔΟΚΙΑ είπε...

Καλοφόρετο το δωράκι σου Αχτίδα.
Καλό σαββατοκύριακο.

Hfaistiwnas είπε...

Είναι ωραίο από τη μια που είναι συνέχεια μαζί σου.. χεχε
πάντα δώρα!
Όμορφο ΣΚ!

Marie είπε...

Η ανάρτησή σου σήμερα έχει απ'όλα!!! Δώρο, συναίσθημα, δημιουργία, "μπλογκοπάσες" και πάνω απ'όλα... έναν επίλογο που τα λέει ΟΛΑ!!! Να'σαι καλά κούκλα μου! Σε ευχαριστούμε, πολλά φιλιά!!!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ starhomecraft , φίλη μου άρχισα κι όλας μία κατασκευή!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ foufoula89 κούκλα μου σ' ευχαριστώ καλά να περάσεις κι εσύ.

@ irini μου σ' ευχαριστώ.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ myStickland, φίλη μου το μόνο που παρακαλώ κάθε βράδυ το Θεό στη προσευχή μου είναι να είναι γερός και ευτυχισμένος.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Ιωάννα (Ayten Aydan) έρχομαι να δω αν είχες συνέχεια στο υπέροχο κείμενο.

@ ΕΥΔΟΚΙΑ σ' ευχαριστώ , απλά είχα μπει στο μπλοκ της και θαύμασα τις κατασκευές της.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Hfaistiwnas, φίλε μου πάντα έτσι ήταν από νέος..τον έστελνα σε ..διανυκτέρευση με τους ψαράδες φίλους του και μου ερχότανε σε..μία ώρα γιατί λέει..του έδωσα εύκολα την ...άδεια!!!χι!χι!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Marie μου θα σου στείλω φωτογραφία της Κλώντης μου!

OLINA M είπε...

Υπέροχες οι κατασκευές σου και το δωράκι σου, κι ακόμη ωραιότερο το Κλωντουλίνι.
Φιλί στο πονεμένο μου!

Ανώνυμος είπε...

Ήθελα από καιρό να σας στείλω μύνημα και ΄να ευχηθώ περαστικά.
Καλύτερα να αφήνουμε πράγματα μισοτελειωμένα, για τους αγαπημένους μας και να απολάμβάνουμε στιγμές μαζί τους, γιατί τελικά αυτά μας μένουν.
Πόσο μου αρέσουν τα κοσμήματα που φτιάχνεται , είναι πάρα πολύ όμορφα.
Για τους πίνακες και γενικότερα γιατ η δουλειά σας δεν έχω λόγια , να πω.Είναι όλα υπέροχα, συγχαρητηρια.
Να έχετε μια υπέροχη Κυριακή με τον αντρούλη σας.
Ειρήνη Γρ.

ο παρατηρητης είπε...

καλλιτεχνιδα σωστη

σε περιμενω στο σπιτακι μου να μου λες και απο εκει τις αποψεις σου για οτι κανω.

κορδονέτο είπε...

Πολύ όμορφο το δωράκι σου και οι δημιουργίες σου υπέροχες.

Fanypap είπε...

Aχτιδούλα μου γλυκιά, μεγειά σου το ομορφο κολιέ της Δέσποινας!!!Πολύ όμορφο και πολύ Ελληνικό!!! Πανέμορφα και τα δικά σου κοσμήματα γλυκούλα μου!!!Μπράβο σου!! Σε επιθύμησα, θα πάρω τηλ. να σε δω μόλις μπορέσεις!!φιλάκια πολλά!!!!Υπέροχη Κυριακή να έχεις γλυκούλα μου!!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ OLINA M, μας λείψατε!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Ειρήνη Γρ, φίλη μου επικοινωνησε μαζί μου με μέιλ και δώσε μου διεύθυνση να σου στείλω δωράκι κάτι από όλα αυτά.Ευχαριστώ γλυκιά μου.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ ο παρατηρητης, έρχομαι καλέ..βραδάκι βέβαια μα..θα με φάει η περιέργεια!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ κορδονέτο μου σ' ευχαριστώ.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Φανή Παπ., Ζωγράφος, αν έβαζα όλα τα δικά σου θα ήθελα πλήθος αναρτήσεων γλυκιά μου.Σήμερα βρέθηκα σε συναντηση φίλων με μία κοινή μας φίλη και λέγαμε τι..κακό κορίτσι είσαι και πόσο δεν σε αγαπάμε!!!!!Πότε θα έρθεις για καφεδάκι και τα..τοιαύτα;

Ανώνυμος είπε...

@αχτίδα,πολύ όμορφα όλα μανούλα μου!!αχ το κλωντίνι...στην θέση του!!

Εφη Αδαμιδου Πασοπούλου είπε...

Καλή και ξεγνοιαστη Κυριακή Αχτίδα μου....Να'σαι καλά και περιμένω να βλέπω ζωγραφική!!πολύ ζωγραφική!!!Φιλάκια πολλά

OLINA M είπε...

Καλά που δεν ήρθαμε, να λες! Η μεγάλη ψήνεται στον πυρετό και σίγουρα δεν είναι κρυωματάκι. Περιμένω να ξυπνήσει και πάμε για εφημερεύοντα. Θα σας κολλούσαμε κι εσάς και μετά...όλοι μαζί παρέα με την αντιβίωση!
Θα σου τηλεφωνήσω όταν έχω νέα.
Φιλάκια πολλά.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Εφη Αδαμιδου Πασοπούλου, καλημέρα φίλη μου ευχαριστώ!

@ ΟΛΙΝΑ, τι να σου πω!Κι εμείς δεν ήμαστε καλύτερα, ο Δημήτρης έσπασε το δόντι του και ευτυχώς που ο οδοντίατρος μας εχει το σπίτι του πάνω από το ιατρείο του..Θα πάρω τηλέφωνο να τα πούμε.

Χειρ/τα Μπλε Όνειρα/Handmade Blue Dreams είπε...

Καλημέρα!Καλή Κυριακάτικη μέρα να έχουμε.Εδώ στη Ν.Καλλικράτεια ο καιρός είναι καλός.Από blog ακόμα δεν κατέχω πολλά όμως το ψάχνω.Σας ανακάλυψα-βρήκα πριν λίγες μέρες και από τα λίγα που διάβασα με θυμίσατε λίγο εμένα και το σύζυγο μου.Να είστε καλά,περαστικά και η δημιουργία δεν έχει ηλικία.Η καλλιτεχνική φύση ενός ανθρώπου από την στιγμή που την έχει μένει για πάντα!

Fotini Crafthappy είπε...

Δεν χορταίνω να διαβάζω, πόσο πολύ δεν σε χορταίνει ο αντρούλης σου ! Αλλά να σε αφήνει να κάνεις και καμιά δουλειά, βρε τσουπάκι μου !!! χαχαχα
Αν και όλο κάτι προλαβαίνεις ! Όμορφα κοσμηματάκια, πολύχρωμα, όπως εσύ !!!!

Κατια Μαρκουϊζου είπε...

ΚΑΛΟΦΌΡΕΤΑ ΚΟΠΈΛΛΑ ΜΟΥ