Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2012

9η μέρα..άσχημη μέρα;..ίσως..

Μη με διαβάζετε απόψε..είναι από αυτές τις μέρες ..νύχτες μάλλον..που δεν βλέπω παρά μόνο γκρίζα σύννεφα..4.28 ξημερώματα..ξύπνησα από ένα θόρυβο και δεν μπορώ να κοιμηθώ..η περιφερειακή οδός και τα αυτοκίνητα κάνουν παρέα στην αϋπνία μου.. κάτι τέτοιες στιγμές ξυπνάς και το μυαλό σου γίνεται ένας μικρός υπολογιστής που περνούν από μέσα του ένα σωρό στοιχεία..μετράς..με δάχτυλα..με νούμερα...αύριο 16 μέρες μακριά από το σπίτι μου..θέλω να κάνω εκείνο..θέλω να κάνω το άλλο..Ο Δημήτρης έρχεται κάθε μέρα..τα παιδιά μου το ίδιο..τους κούρασα..έγινα γι' αυτούς μία υποχρεωτική καθημερινή φροντίδα τους.
 Τους λέω να μη νοιάζονται τόσο , μπορώ και μόνη μου..μα λέω ψέμματα..και το ξέρουν.. Όταν φεύγει ο άνδρας μου στις 8.30 το βράδυ που τελειώνει το επισκεπτήριο του λέω να πάει στο καλό, τον φιλώ, του λέω να πάει κάπου να ξεσκάσει..και μέσα μου φωνάζει η ανυπόμονη πλευρά του χαρακτήρα μου και του λέει κλαψουρίζοντας : - Πάρε με μαζί σου.. Η καρδιά πάντα απερίσκεπτα πρωτοπορεί...η λογική του μυαλού λέει ότι πρέπει να μείνω..
Κλείνω το Laptop..κοντεύει 6..σε μία ώρα θα μπουν στο δωμάτιο μου..βλέπω και το αδέσποτο σκυλάκι από το παράθυρο μου όπως κάθε ξημέρωμα...άραγε το ταΐζει κανείς; Αν μπορούσα να πετάξω φαγητό από το παράθυρο θα του φύλαγα το τυρί  από το πρωινό μου...καληνύχτα..τι λέω..κοντεύει 6...

Μόλις γύρισα από τη φυσιοθεραπεία μου..ακόμα και ο Αργύρης με το Παναγιώτη το κατάλαβαν και ανησύχησαν.. δεν τους ζάλισα βλέπετε με τη φλυαρία μου..δεν είμαι στα καλά μου απόψε.. Μου έρχεται να βάλω τα κλάματα μα με κρατά η..αξιοπρέπεια..Τι να πουν τα νέα παιδιά που έβλεπα δίπλα μου πριν λίγο..γιατί όμως πρέπει να βλέπουμε του διπλανού μας το πόνο για να νοιώθουμε ότι εμείς υπερτερούμε και να αισθανόμαστε έτσι ενοχές όταν ..όταν λυγίζουμε ;...Το πόδι μου σήμερα πονάει..όχι πολύ μα αρκετά ώστε να σταματήσει τη φυσιοθεραπεία νωρίτερα και να με υποχρεώσει να ξεκουραστώ. Έμεινα στο 1ο σκαλοπάτι...Η έξοδος μου από εδώ μου φαίνεται μακρινή..

Συγχωρέστε με..μη με διαβάζετε σήμερα ..θεωρείστε ότι είναι μία άσχημη μέρα για μένα..όλοι σας έχετε τη δική σας κάποια στιγμή γιατί όχι κι εγώ..

54 σχόλια:

Mani di fata είπε...

ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ Σ'ΑΓΑΠΑΜΕ;ΠΟΥ ΣΕ ΝΟΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΔΕΛΦΗ ΜΑΣ;ΚΟΥΡΑΓΙΟ!ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΑΝ ΚΑΚΟ ΟΝΕΙΡΟ.ΦΙΛΙΑ ΙΩΑΝΝΑ

ΕΥΔΟΚΙΑ είπε...

Καλημέρα Αχτίδα μου. Λυπάμαι που η εξωτερική φασαρία δεν σε άφησε να ξεκουραστείς όσ έπρεπε. Σίγουρα ο καλός ύπνος και η ξεκούραση σου είναι απαραίτητα για να είσαι πιο αποδοτική στις καθημερινές σου ασκήσεις. Όλοι μας έχουμε άσχημες ημέρες που μας περιτριγυρίζουν άσχημες σκέψεις και κατηγορούμε τον εαυτό μας για πάρα πολλά θέματα αν και για τα περισσότερα από αυτά δεν είμαστε υπεύθυνοι εμείς αποκλειστικά. Αλλά γι' αυτό είναι οι φίλοι γλυκιά μου. Είμαστε εδώ για να διαβάζουμε όλα όσα θέλεις να μας πεις, ευχάριστα ή όχι, αστεία ή όχι. Θα είμαστε εδώ να διαβάζουμε όλα όσα μας γράφεις και να σε καλημερίζουμε καθημερινά. Γιατί αύριο είναι μία άλλη ημέρα και σίγουρα θα έχεις κάτι ευχάριστο να μας πεις.
Καλή σου ημέρα Αχτίδα μου.

Ανώνυμος είπε...

καλημέρα! μη μασάς! παρέα σου έκανα, 3.20 ξύπνησα και στριφογύριζα για ώρες:) Τον πόνο του διπλανού τον βλέπουμε όχι για να νιώθουμε ενοχές αλλά για να παίρνουμε δύναμη. Κουράγιο, κι αυτό θα περάσει

Εφη Αδαμιδου Πασοπούλου είπε...

Γεωργία καλημέρα καλημέρα καλημέραααα
Βαρέθηκες ε; ελα βρές το κέφι σου και ολα θα γίνουν ...ηΥΠΟΜΟΝΗ σημαία!Αλλά γνωρίζω και το εξω από τον χορό πολλά τραγούδια λέγονται....Από πρακτικής πλευράς να ξέρεις οτι εσύ ο Αλκης(το στεφάνι) και όλοι όσοι έχουν κάνει αυτήν την εγχείρηση έχουν μετατραπεί σε έναν αλάνθαστο και πρώτης τάξεως βαρομετρικό σταθμό κάθε αλλαγή του καιρού έστω και μακρινή θα έχεις τη την σχετική ειδοποίηση και έτσι εσύ με την σειρά σου θα μας ενημερώνεις δια δικτυακά χα χα χα (ο Αρναούτογλου των blogs)Ειμαι Θεσ/νίκη στης κόρης το σπίτι Καλαμαριά και εχω αφθονο χρόνο για Blogging, shopping,dringing και ολα τα εις *ing* Γέλα και ο καιρός θα περάσει γρήγορα Φιλάκια πρωινά!!!

Βασ.Αννα είπε...

καποιες μερες εχει συννεφια..ομως...ΔΕΝ ΕΧΩ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΚΛΑΨΩ ΣΗΜΑΙΡΑ[οσα παιρνει ο ανεμος]γιατι οι ΑΧΤΙΔΕΣ τρυπωνουν παντου[ΑΧΤΙΔΑ]φιλακια!!!!!!!!!!!!!

Anna είπε...

Καλημερες!!! και βεβαια θα σε διαβασουμε και σημερα...γιατι δηλαδη...εσυ δεν εχεις δικαιωμα στο παραπονο???? φυσικα και εχεις! ξερεις..οι μερες εκει θα κανουν τον κυκλο τους, και ειναι απολυτως φυσιολογικο να εισαι για λιγο στην "κατω βόλτα" ...θα ανέβεις , θα δεις!κανε ..οτι πρεπει να κανεις, και θα περασει κι αυτη η μερα! Και μη σταεναχωριέσαι τοσο για τους άλλους...έχε τους εμπιστοσύνη! Τα καταφέρνουν!! ..όσο για το σκυλακι..και στην γερμανια που ήμουν, οι ασθενεις εκει είχαν υοθετησει σκυλακια και γατακια στο περίγυρο...και μαλιστα υπήρχε αναρτημενη λίστα στον πινακα ανακοινώσεων για το πια ζωάκια ειναι εκει εξω..ποτε τα τα βρηκαν, τι τους ταίζουν κτλ..για τους επόμενους! ;) σου στελνω φιλιά και χαιρετίσματα!

Unknown είπε...

αχτιδουλα μου γλυκια.. τι λες τωρα ?πως δεν θα σε διαβασουμε ?ολοι δεν εχουμε τα πανω κ τα κατω μας??ποιος το λεει οτι πρεπει παντα να ειμαστε καλα να ειμαστε χαρουμενοι υγιεις κτλ κτλ.. η ζωη ετσι ειναι.. για σενα το βραδυ σου δεν ηταν τοσο ηρεμο..αλλα ξημερωσε μια αλλη μερα..κ αυριο αλλη μια που θα ειναι διαφορετικη..πιο ηρεμη με πιο καλα αποτελεσματα για σενα
σε φιλω γλυκα..
μην τα παρατας

Ανώνυμος είπε...

kalhmera. Sas eixa grapsei oti ola tha pane kala giati h dynamh sas einai to myalo sas - den htan logia toy aera - htan to mhnyma pou phra apo ta keimena sas ta 3 xronia pou sas diavazo. Auta sas ta grafei kapoia pou sth zoh ths lygise polles fores alla den tsakise - kai me tis dyo ennoies - kaith.

dromaki είπε...

Ειιιι που είναι το χαμογελαστό μου κοριτσάκι σήμερα?
Περασες και χειρότερα τα ξέχασες?
Αντε ανέβα,ανέβαααα λέμεεεε δεν το βάζουν κάτω άνθρωποι σαν εσένα ναι?
Σου δίνω γλυκά φιλιά,ξέρω ότι θα σου περάσει:))

...irida... είπε...

καλημερα γλυκια μου!!!εδω ειμαστε για τις καλες και τις κακες μερες!!!κανε υπομονη...και ολα θα περα σουν σαν ενα κακο ονειρο...

μια γλυκια αγκαλια!!!

Γιαγιά Αντιγόνη είπε...

Εδώ είμαστε και στα δύσκολα και στις χαρές! Να ακούμε όλα τα συναισθήματα σου και να σου στέλνουμε ευχές να φύγει ο πόνος..
Σαν τα μωρά στην αγκαλιά που τα κανακεύαμε...θυμάσαι;
Ετσι κάπως γινόμαστε σε τέτοιες καταστάσεις.
Σου στέλνω Πειραιώτικη αύρα να σου απαλύνει τον πόνο..

Το σήμερα θα το θυμάσαι και θα γελάς σαν γυρίσεις σπίτι!

Ελευθερία είπε...

σου στέλνω μια μεγάλη αγκαλιά!!!!
δεν μπορείς πάντα να είσαι με το χαμόγελο, άνθρωπος είσαι και όπως όλοι μας, έχεις κ εσύ τα πάνω και τα κάτω σου...
δεν είμαστε εδω μόνο για να μας κάνεις να γελάμε, αλλά κι εμείς αν και όπως μπορούμε να σε βοηθάμε!
σου στέλνω πολλά φιλιά και πολλές πολλές αγκαλίες!!!!

<3

Ανώνυμος είπε...

μην νιωθετε τυψεις για την κακη σας διαθεση. ανθρωπινο και φυσιολογικο.αλλωστε και οι αχτιδες κρυβονται καποιες φορες πισω απο τα συννεφα,ομως υστερα που ξεπροβαλλουν ποσο πιο λαμπερες φαινονται...γι αυτο βαθιες ανασες και παμε για το αυριο που σιγουρα θα ειναι καλυτερο και τα συννεφα θα ειναι πισω μας! Βαλ

Admin είπε...

Καλημέρα Αχτίδα μας φωτεινή που ακόμα και έτσι μας γεμίζεις με αγάπη και φως. Σου στέλνουμε με το Δημητράκη που κάθεται στην αγκαλιά μου μια τεράστια αγκαλιά και πολλά φιλιά! Μη μας στενοχωριέσαι!

Λίγες μέρες έμειναν και θα είσαι πάλι στο ζεστό σπιτάκι σας παρέα με τη Κλώντη και τον κύριο Δημήτρη!

Βικτώρια

Marie είπε...

Όλοι έχουμε τα πάνω μας και τα κάτω μας φίλη μου, τι πιο φυσιολογικό! Όλα θα πηγαίνουν όλο και καλύτερα, απλά θέλουν το χρόνο τους... Κλάψε, θα σε κάνει να νοιώσεις καλύτερα. Αύριο θα΄ναι μια ομορφότερη μέρα! Πολλά φιλιά!!!!

Ανώνυμος είπε...

αχτιδα μου ετοιμασου να λαμψεις και παλι σε φιλω βασω λαρισα

Ανώνυμος είπε...

αχτιδα μου ετοιμασου να λαμψεις και παλι σε φιλω βασω λαρισα

Κάλη και Κατερίνα από Ανθομέλι είπε...

σε νιώθω! θα περάσει!
Kathy by anthomeli

labrini είπε...

Θα σε διαβάζουμε και τώρα και όσο υπάρχεις στην μπλοκογειτονιά!!!!!τι έγινε Αχτιδούλα μου?λυγίσαμε γλυκιά μου?όλα θα πάνε καλά!!!!!!!!!!!συμβαίνει αυτό μετά τα χειρουργεία.........υπομονή και σε λίγο καιρό θα τρέχεις στις βουνοκορφές!!!!!!!!τα φιλιά μου!

ΕΛΕΝΑ είπε...

Είμαι σίγουρη ότι αυτήν την στιγμή έχεις ξαναβρει το κέφι και την αισιοδοξία σου!
Ολα καλά θα πάνε Αχτίδα μου, θα το δεις!
Σε φιλώ!

el.mar είπε...

Άνθρωποι είμαστε αχτιδούλα...όλοι είμαστε μια έτσι μια αλλιώς...
Γλυκό φιλί για συντροφιά!!!

foufoula89 είπε...

ΜΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΧΗ ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ!!!!!ΥΠΟΜΟΝΗ ΤΗ ΑΣΧΗΜΗ ΛΕΞ ΠΟΛΛΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΟΡΟ ΟΜΩΣΕΜΕΙΣ ΣΕ ΣΚΕΦΤΟΜ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑΣΕΝΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΦΙΛΙΑ ΒΑΣΩ

Ανώνυμος είπε...

Αχτίδα μου, επειδή αύριο θα είναι πολύ καλύτερα τα πράγματα και η ψυχολογία σου(κύκλους κάνει άλλωστε) και όταν θα είναι καλύετρα τα πράγματα, ότι σε βασανίζει τώρα τσουπ!! θα το ξεχάσεις μαγικά(πάντα έτσι δν γίνεται?) προσπάθησε να μελαγχολείς μεν(είναι φυσικό) αλλά όχι πολύ και όχι για πολύ γιατί απλά ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ!!!Και εσύ το ξέρεις καλά έτσι?Σε φιλώ κ είμαι δίπλα σου νοερά.
Τζινα

Μαίρη (Ginger) είπε...

Aχτίδα μου, όταν η υγεία μας είναι πιό ευαίσθητη βρίσκουν ευκαιρία και οι ορμόνες μας να παίξουν το παιχνίδι τους, να δημιουργήσουν την κακή διαθεση που ένοιωσες και να βλέπουμε τα πάντα γκρίζα. Καμμιά φορά συμβαίνει και χωρίς σοβαρό πρόβλημα υγείας. Αύριο θα νοιώθεις καλύτερα, γιατί ευτυχώς αυτές οι κακοδιαθεσίες είναι περαστικές. Είπαμε κάθε μέρα είναι μιά μέρα πιό κοντά στις βολτούλες με την Κλώντη. Θα δεις τι ωραία που θα νοιώθεις αύριο. Φιλιά

Pepi είπε...

Και θα σε διαβάζουμε και η σκέψη μας θα είναι μαζί σου! Κάθε μέρα δεν είναι ιδια με τις άλλες! Αλλοτε έχουμε τα κέφια μας άλλοτε πάλι όχι! Πάντα, όμως, οι δικοί μας άνθρωποι μάς δέχονται και μας αγαπάνε! Αυριο θα είναι μια άλλη μέρα! Καλύτερη! Τα φιλιά μου!

OLINA M είπε...

Παλαβομάρες...
Ερχόμαστε γιατί σ'αγαπάμε, γιατί μας λείπεις και δεν μπορούμε χωρίς τη γλύκα σου. Κανείς δεν κάνει αγγαρία, και το ξέρεις!
Επενδύεις σε ένα μέλλον δίχως πόνους, αυτό να σκέφτεσαι.Τι κι αν το τίμημα είναι λίγες μέρες μακριά από το σπίτι; Έχεις κερδίσει πολύ δυσκολότερες μάχες.
Και στις άσχημες μέρες θα σου δίνουμε περισσότερα φιλιά...εντάξει;

Unknown είπε...

Να θυμάσαι μετά την φουρτούνα έρχεται και η ηρεμία!!!!!!!!!!!

Ειρήνη Ε. είπε...

Αχτιδούλα, λίγη υπομονή ακόμα. ΄Όλα καλά θα πάνε. Εμείς πάντως σε διαβάζουμε και η σκέψη μας είναι μαζί σου.
Φιλιά πολλά.

Ανώνυμος είπε...

Είμαι σίγουρη ότι τώρα θα είστε πολύ καλύτερα κ Γεωργία!!Μήπως χαλάσε ο καιρός και σας επηρέασε?Σας διαβάζω εδώ και πολλά χρόνια κ σας συμπαθώ πάρα πολύ!Κ εγώ δεν είμαι πολύ καλά σήμερα ,είμαι ξάπλα εδώ και καιρό για να μην γεννήσω πρόωρα κ έχω αρχίζει να κουράζομαι.Υπομονή και στις 2 μας,εύχομαι ότι καλύτερο,μη το βάζετε κάτω!!Εύη Γιαν.

maria είπε...

Τέτοια ώρα που τα κατάφερα και σου γράφω ελπίζω να έχει φτιάξει η διάθεση και το κέφι σου.
Κουράγιο λίγο ακόμα έμεινε, μετά ε ρε βόλτες εσύ και ο Δημήτρης σου.
καλό απόγευμα κορίτσι μου.

marilia είπε...

Από πότε εσύ, η χαρά της ζωής, έγινες ενοχική; Αυτοί που μας αγαπάνε είναι δίπλα μας γιατί... έτσι νιώθουν! Απλά κι αβίαστα. Και επειδή τους αγαπάμε, δεχόμαστε τη βοήθειά τους, χωρίς γκρίνιες και τύψεις. Το ίδιο ενδιαφέρον και την ίδια φροντίδα δεν έχεις προσφέρει κι εσύ στα παιδιά σου; Όσο για εμάς... ε, αυτό κι αν είναι αστείο. Άμα δε θέλουμε ΔΕΝ σε διαβάζουμε! Δεν έχεις υποχρεώσει κανέναν μας. Απλά κι εμείς θεωρούμε πως είμαστε μακρινοί φίλοι, οπότε... "απλά συμβαίνει η αγάπη". ;)

Πιάσε μια αγκαλιά.

Υ.Γ. Ο μηνίσκος μ' έχει τρελάνει αυτές τις μέρες. Πόσο μάλλον σήμερα που ήρθαν τα καινούργια Πρωτάκια μου και χοροπηδάω απ' το πρωί! Πονάει ΚΑΙ το αριστερό μου πόδι γιατί μάλλον το επιβαρύνω αρκετά ανεβοκατεβαίνοντας σε σκάλες και καρέκλες. Ε, και τι να κάνω δηλαδή; Να μην παραπονεθώ ότι πονάω, επειδή γύρω πονάνε περισσότερο; Θέλω να πω... για τους ανθρώπους τα ανθρώπινα και μακριά από εμάς οι ενοχές. ;)

Stone είπε...

Να έχεις δυναμη, εχεις το πιο ισχυρο χάπι, παυσιπονο και αντικαταθληπτικό'την οικογένεια σου!Τόσο τους εχεις φροντισει όλα αυτα τα χρόνια, η χαρα τους ειναι να σε βλέπουν καλά!Φιλια και όλα θα περασουν!

Ε.Δ. είπε...

ΝΑ ΣΑΣ ΕΧΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΛΑ...
ΜΗ ΛΥΓΙΖΕΤΕ! Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΛΕΜΑΕΙ Κ Ν ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ...
ΓΙ΄ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΕΧΕΙ ΦΤΙΑΧΤΕΙ!
ΔΕΙΞΤΕ ΔΥΝΑΜΗ! ΣΥΝΤΟΜΑ, ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ, ΘΑ ΦΑΝΤΑΖΟΥΝ ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΙΝΑ...
ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΥΧΕΣ ΜΟΥ!

Κωνσταντίνα είπε...

Είχα καιρό να μπω στο μπλογκοσπιτάκι σας και να μάθω νέα σας. Χαίρομαι που πήγαν όλα καλά και είμαι σίγουρη πως θα τα καταφέρετε κι εκεί. Μια δύσκολη μέρα σήμερα, μια πιο εύκολη αύριο, αλλά κάθε μια που περνάει σας φέρνει πιο κοντά στο στόχο σας, πιο κοντά στο σπίτι σας. Καλό κουράγιο...θα σας σκέφτομαι....

Unknown είπε...

Αχτιδουλα μου, ολα τα παραπανω σχόλια με καλυψαν απλα θα επιμεινω στο οτι εχεις δικαιωμα να εισαι στα κατω σου και οτι αποκλειω να κουραζεις τους ανθρωπους σου οπως εσυ το εννοεις, οπως ειμαι σιγουρη οτι ουτε εσυ θα κουραζοσουν στην θεση τους.
αντε ανεβα γιατι ζω μια περιπτωση αρρωστιας δικου μου νεου ανθρωπου που ειναι στο νοσοκομειο απο το Πασχα και..ο Θεος βοηθος
Ανεβαααααα!!!
Σε φιλω!!!

Marina είπε...

Η δική μου άσχημη μέρα ήταν εχθές...!
Ντρέπομαι να σου πω τους λόγους γιατί είναι τόσο...μηδαμινοί μπροστά στους νοσηλευόμενους!
Και επειδή "της νύχτας τα καμώματα τα βλέπει η μέρα και γελά" σε παρακαλώ όταν ξυπνήσεις πάλι τέτοια ώρα σκέψου κάτι θετικό, σκέψου γεγονότα που σε έκαναν και γέλασες, σκέψου-σχεδίασε στο μυαλό σου, βάλε στόχους που θα πετύχεις όταν βγεις με το καλό, γιατί ΕΤΣΙ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΑΧΤΙΔΟΥΛΑ!!! Η νύχτα έχει το ελάττωμα να διογκώνει κάθε τι που κολλάει στο μυαλό μας και να του δίνει τεράστιες διαστάσεις!!! Σου δίνω ένα γλυκό φιλί, έτσι για δύναμη!!! Το'νιωσες;;;

myStickland είπε...

Αχτιδούλα μου,γλυκειά,σε καταλαβαίνω..
Μα κάνε υπομονή,,τόσοι άνθρωποι γύρω σου σε αγαπάνε και νοιάζονται για σενα..
Θα περάσει..όλα θα περάσουν,θα δεις!!
Μόνο λίγη ακόμη υπομονή!!
Σε αγαπάμε και σε νοιαζόμαστε!(να το θυμάσαι)

KatrinArt είπε...

ΕΛΑ ΒΡΕ ΑΧΤΙΔΟΥΛΑ ΜΟΥ,ΜΗΝ ΤΟ ΒΑΖΕΙΣ ΚΑΤΩ! ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΔΥΝΑΤΗ ,ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ. ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΟΛΑ, ΕΙΠΑΜΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΙΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ. ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΕΣ ΠΙΣΤΕΨΕ ΤΕΣ ΚΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΓΡΗΓΟΡΑ. ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙΣ... ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΙ ΑΝΕΒΑ!!!

vivi ka είπε...

Κάτι τέτοιες στιγμές έχουμε την απόλυτη ανάγκη για παρεούλα.
Είμαστε εδώ, διαβάζουμε κάθε σκέψη σου και σε σκεφτόμαστε. Λίγο υπομονή ακόμα Αχτιδούλα! Σε λίγες μέρες όλα θα περάσουν και θα είσαι στο σπίτι με τους αγαπημένους σου.

pisces είπε...

ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!Αχτιδουλα!!οχι τετοια !!!!!!Μασανε τα παλικαρια??Οχι !!!φυσικα οχι!!!!τωρα που κοντευεις?μην ξεχνας ολους οσους σε περιμενουν στο σπιτι!!!!Ολα καλα θα πανε ηταν απλα μια ασχημη μερα και ευτυχως περασε, αυριο ολα θα ειναι καλυτερα ψηλα το κεφαλι αγαπημενη.ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ!!!!!!!!!!φιλια πολλα πολλα.

ασωτος γιος είπε...

γλυκεια μου ολα θα πανε καλα
θ αναρρωσεις απλα δεν ειναι ροδινα
υπομονη
εσυ ξερεις απο υπομονη
τοσα χρονια εφτιαξες μια υπεροχη τυχερη οικογενεια
χριαστηκε αγαπη και υπομονη
σου στελνω την αγαπη μου

Ανώνυμος είπε...

Αχτίδα μου καλησπέρα,
Κάθε μέρα μπαίνω διακριτικά στο
blogoσπιτάκι και διαβάζω την μετεγχειριτική σου εξέλιξη.Μην το
βάζεις κάτω. Να σκέφτεσαι ότι σύντομα θα γυρίσεις στο σπίτι σου, στους αγαπημένους σου και στις δραστηριότητες σου.
Ευχές για ένα καλό και ήρεμο βράδυ.
Φιλιά,
Βαρβάρα

Ανώνυμος είπε...

@αχτίδα,αχ μανούλα μου..είσαι κ εσύ άνθρωπος!!!εγώ πολλές φορές είμαι έτσι χωρίς λόγο...θα περάσει θα δεις!!κ όλα θα σου φαίνονται τόσο μα τόσο...μακρινά!!!κ θα πηγαίνετε ξανά βολτούλες που σου αρέσουν πολύ,με τον νταντούλι μου,κ το κλωντίνι.ξεκουράσου!!σάγαπώ!!

Georgina είπε...

Καλημέρα μωρό μου, σου στέλνω το μήνυμα αυτό γιατί την τελευταία φορά που σε είχα ρωτήσει αν θα μου κάτσεις, μου είχες πει: «με καμία κυβέρνηση» και σκέφτηκα μήπως είναι τώρα η ώρα ....

-Αντρούλη μου πάω στο supermarket!! Θες να σου φέρω κάτι;
-Ναί.
-Τί;
-Ρέστα .....

-Συγχαρητήρια κύριε, είναι αγόρι.... μπορείτε να μιλήσετε με την γυναίκα σας....
-Μωρό μου να μας ζήσει.... ποιανού μοιάζει;
-Και να σου πω δεν τον ξέρεις.-

-Ναι γεια σας.... την Αντωνία θέλω.
-Λάθος κάνετε κύριε....
-Όχι είμαι σίγουρος. Την Αντωνία θέλω.-

Συζητούν 2 φίλοι.....
-Πω πω, δεν μπορώ να κοιμηθώ με τίποτα τις τελευταίες μέρες. Η κρίση και τα νέα μέτρα της κυβέρνησης....
-Εγώ πάλι κοιμάμαι σαν μωρό.... κάθε 2 ώρες ξυπνάω και κλαίω....

Είναι μία κατσαρίδα ανάποδα και κουνάει τα πόδια της συνέχεια. Μια άλλη κατσαρίδα απορώντας την πλησιάζει και τη ρωτάει:
-Αερόμπικ, αερόμπικ;;
Και της απαντάει η άλλη:
-Όχι ΑΕΡΟ-ΖΟΛ. -

-Παιδί μου δε σου είπα να μην πηγαίνεις κάθε βράδυ στο κλαμπ! Θα κουφαθείς στο τέλος!
-Έφαγα ρε μάνα, παράτα με!!

-Κύριε Μπάμπη μου, ζητώ το χέρι της κόρης σας.
-Γιατί, δεν κατάλαβα, εσύ δεν έχεις χέρι;
-Έχω, κύριε Μπάμπη, αλλά έχω βαρεθεί πια με το δικό μου χέρι!

Πέφτει ένα αυτοκίνητο πίσω από ένα άλλο.
-Καλά, ρε στραβός είσαι;
-Γιατί ρε δεν σε πέτυχα ;;

Ήταν κάποτε δύο πολύ άτακτα παιδιά, και η μαμά τους αποφάσισε να τα πάει στον παπά της εκκλησίας να τους μιλήσει, μήπως και βελτιωνόντουσαν καθόλου. Ο παπάς παίρνει πρώτα κατά μέρος τον μικρό αδερφό, του προσφέρει καρέκλα, και κάνει την πρώτη ερώτηση.
-Πού είναι, παιδί μου, ο Θεός; Ο μικρός δεν απαντά.
-Πού είναι ο Θεός; ξαναρωτά ο παπάς. Πάλι δεν απαντά ο μικρός.
-Που είναι ο Θεός, παιδί μου; ρωτά και τρίτη φορά ο παπάς.
Ο μικρός δεν απαντά και τρέχει έξω από το δωμάτιο. Βρίσκει τον μεγάλο αδερφό και του λέει:
-Άστα ρε! Χάσανε τον Θεό, και ο παπάς νομίζει ότι τον πήραμε εμείς!


Είναι ένα πρεζόνι και κάθεται στο σαλόνι του σπιτιού του σκεπτικό.... Σκέφτεται μισή ώρα, μια ώρα....
Η μάνα του τον βλέπει αλλά δεν λέει τίποτα.... Σκέφτεται δύο, τρεις ώρες και τότε η μάνα του απορημένη τον ρωτά....
-Καλά ρε Γιώργο.... Τι σκέφτεσαι τόσες ώρες;
- Μπράβο ρε μάνα.. Γιώργος.... Γιώ-ργος.-

O ξυλοκόπος κόβει ξύλα δίπλα στο ποτάμι. Κάποια στιγμή γλιστρά, πέφτει και του φεύγει το τσεκούρι μέσα στο ποτάμι. Μεγάλη η ζημιά, τον είχαν πάρει σχεδόν τα κλάματα, όταν εμφανίζεται ο θεός και ρωτά:
-Γιατί κλαις;
Ο ξυλοκόπος του λέει για το τσεκούρι, ο θεός βυθίζεται στο ποτάμι και, όταν ξαναεμφανίζεται, κρατάει ένα χρυσό τσεκούρι:
-Αυτό είναι το τσεκούρι σου; τον ρωτάει.
Ο ξυλοκόπος απαντάει: Όχι!
Ο θεός ξαναβυθίζεται και εμφανίζεται με ένα ασημένιο τσεκούρι:
-Αυτό είναι το τσεκούρι σου; ρωτάει.
Ο ξυλοκόπος: Όχι!
Τρίτη βουτιά ο θεός και βγαίνει με ένα σιδερένιο τσεκούρι:
-Μήπως, αυτό είναι το τσεκούρι σου; Ναι!
Ο θεός χάρηκε για την τιμιότητα του ξυλοκόπου και του χάρισε ΚΑΙ τα άλλα δυο πολύτιμα τσεκούρια. Ο ξυλοκόπος γύρισε σπίτι του πασιχαρέστατος.... Μετά από καιρό, καθώς έκαναν βόλτα με τη γυναίκα του άκρη - άκρη στο ποτάμι, τρώει αυτή μια γλίστρα και παρ' την μέσα. Ο ξυλοκόπος, που δεν ήξερε μπάνιο, το 'ριξε στο κλάμα, οπότε να σου πάλι ο θεός:
-Γιατί κλαις;
-Κύριε, η γυναίκα μου έπεσε μέσα στο ποτάμι!
Ο θεός ρίχνει μια βουτιά και βγαίνει με την Κλώντια Σίφερ:
-Αυτή είναι η γυναίκα σου;
-Ναι! φώναξε ο ξυλοκόπος.
Ο θεός έγινε έξαλλος:
-Τί λες, ρε ψεύτη του κερατά!
Ο ξυλοκόπος:
-Συγχώρεσέ με, θεέ μου... πρόκειται για παρανόηση.... Αν έλεγα "όχι" στην Κλώντια Σίφερ, μετά θα μου έβγαζες την Σάρον Στόουν.... και αν έλεγα "όχι" και σ' αυτήν, μετά θα μου έβγαζες την γυναίκα μου.... εγώ θα έλεγα ναι.... και θα μου τις έδινες και τις τρεις.... αλλά, θεέ μου, εγώ είμαι ένας φτωχός ξυλοκόπος, πώς να τις συντηρώ ΤΡΕΙΣ γυναίκες;.... γι' αυτό είπα "ναι"!

Το ηθικό δίδαγμα της ιστορίας είναι ότι όποτε ένας άντρας λέει ψέματα, το κάνει για κάποιο αξιοπρεπή και συνετό λόγo.!!!!


για να γελάσεις λίγο...

Ανώνυμος είπε...

θα περάσει !! αύριο θα είναι μια καινούργια μέρα !!

Nena είπε...

ΑΧΤΙΔΑ ΜΟΥ ΓΛΥΚΕΙΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΠΡΙΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΑΦΗΣΩ ΜΉΝΥΜΑ!!
ΛΟΙΠΟΝ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΓΥΡΙΣΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΣΟΥ ΓΡΑΦΩ...
ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΙΔΕΡΕΝΙΑ !!!!!ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ!!
ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ ΝΕΑ ΣΟΥ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΧΤΙΔΕΝΙΑ ΣΟΥ ΑΥΡΑ!!!ΦΙΛΑΚΙΑ

Φιλία είπε...

Πάει.... ξέχασέ τη αυτή τη μέρα....
Αύριο όλα θα είναι πάλι φωτεινά και αισιόδοξα, θα δεις!
Κουράγιο, Αχτιδένια μου...

"ζαχαρούλα.." είπε...

μέρα είναι θα περάσει...

τα πάνω μας και τα κάτω μας τα έχουμε και στην καθημερινότητά μας!!! όχι μόνο εσύ , όχι μόνο εκεί...

χαμογέλα γλυκιά μου.... όλα θα πάνε τέλεια!!!!!

σε φιλώ...

Σμαραγδάκι- Ρούλα είπε...

Ελπίζω αυτην την στιγμή που σου γραφω να εχει αλαξει η διαθεσή σου...και εξ άλλου Αχτιδα μου τι άνθρωποι θα ειμασταν αν δεν είχαμε τις κάτω και τις πάνω στιγμές μας...;;;σκέψου μονο οτι καθε στθιγμή που περνάει ειναι και μια στίγμή για την έξοδό σου απο εκεί.... φιλακια καλή νύχτα σου...

mia maria είπε...

Μια μεγάλη αγκαλιά:)

Ανώνυμος είπε...

Όταν έπαθα το έφραγμα έμεινα 3 ατελείωτες ημέρες στην εντατική μισοναρκωμένη και κοιτάζοντας απέναντι τη θέα μιας...κουρτίνας. Όταν βγήκα και πήγα στο θάλαμο, έκοψα βόλτες στο νοσοκομείο, που πήγε σύννεφο, ξέχωρα τις ώρες που πέρασα χαζεύοντας το Μέγαρο Μουσικής. Ο νους μου στο σπίτι μου φυσικά. Είναι ανθρώπινα όλα αυτά. Μη στεναχωριέσαι. Αφοσιώσου στη θεραπείας σου, διότι έτσι θα φύγεις μια ώρα αρχήτερα. Α, σήμερα υιοθετήσαμε ένα σκυλάκι από τη Φιλοζωική. Θα το χαρίσω στη μαμά μου που έχασε το δικό της από πυομήτρα και έπεσε σε κατάθλιψη. Τεράστια αγκαλιά και σκαστό φιλί στο μάγουλο. Φιλιά. Σοφία

Hfaistiwnas είπε...

Έπεσε λίγο η ψυχολογία σου! Δεν έγινε και κάτι!
Σήμερα θα είσαι οκ!!!
Καλημέρα!!!

Μιχάλης Κ είπε...

Στα κομμάτια γέρος άνθρωπος!
Βγήκα στην γύρα για άγρα αναγνωστών και πέφτω επάνω σε γριά
Αφού γέρασες ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙΣ!
Βέβαια για το πόδι φταίει περισσότερο η διατροφή και η κακή κίνηση. Θα σου στείλω μερικές πληροφορίες και ελπίζω να σε βοηθήσουν.

Heaven Creations είπε...

καλημερα γλυκια μου Αχτιδα!!!
δε θελω να σκεφτεσαι αρνητικα και απαισιοδοξα...η ζωη ειναι πολυ μικρη και στο προγραμμα της ζωης δε χωραει η απαισιοδοξια,η θλιψη και η στεναχωρια..μα ξερω.. ειναι ολα μεσα στο παιχνιδι της ζωης, οπως επισης ξερω διαβαζοντας τα λογια σου πως εισαι δυνατη και αγεροχη προσωπικοτητα!!!
θα βγεις νικητρια, ειμαι σιγουρο και το καλυτερο ειναι οτι δε θα καταλαβεις ποτε περασε ο καιρος!!!
απο μενα εχεις σιγουρα τα περαστικα μου αλλα και τη θετικη μου σκεψη!!!!ολα θα πανε καλα...
σε φιλω γλυκα...