Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2012

7η μέρα!

Καλημέρα καλημέρα φίλοι μου..Σήμερα ξύπνησα αντικρύζοντας από το παράθυρο δίπλα μου ένα πανέμορφο ουρανό έστω και συνεφιασμένο. Ήταν ένα γαλάζιο φόντο καμβά και τα σύννεφα άσπρα και βιολέ λες και τα άπλωσα επάνω του με τα δάχτυλα μου όπως μου αρέσει πολλές φορές να ζωγραφίζω.
Σηκώθηκα, πλύθηκα, φόρεσα τα ρούχα ασκήσεων ,έβαλα και το άρωμα μου που ξέρω οτι αρέσει σε όλες όσες με βοηθούν εδώ.Έπιασα ξέρετε φιλίες με το προσωπικό, όλες έρχονται εδώ για το διάλλειμα τους και μου κάνουν παρέα με το να μου λένε αυτά που τους απασχολούν. 
Κυλούν δύσκολα οι ώρες εδώ φίλοι μου ιδιαίτερα τις Κυριακές το πρωί που δεν έχω φυσιοθεραπείες και το πρωινό φαίνεται ατελείωτο.Έχω και πρόβλημα με το φαγητό τους που είναι απαράδεχτο..χθες βρήκα μέσα στο πουρέ μου μία ...τρίχα τεραστίων διαστάσεων ξανθιά!!!! Δεν έφαγα παρά λίγη σαλάτα όπως και τη προηγούμενη μέρα.Χάλασε το κέφι μου... Όμως ήρθε ο άνδρας μου με τη κόρη μου  και όλα άλλαξαν .
Το απόγευμα είχα πολλές επισκέψεις , ήρθε και η Κλώντη μου και βγήκαμε  και βολτίτσα πάλι στην αυλή. 
Το βραδάκι μόνη άνοιξα το Laptop και είχα εσάς στο κρεβάτι μου παρεούλα.
Μία φίλη χθες λοιπόν και η Πουαντερί σήμερα το πρωί μου έστειλαν κάτι που πραγματικά με άφησαν άφωνη. Ήταν από το face book , ο ηθοποιός Καρύδης έκανε αναδημοσίευση της ανάρτησης μου τη μέρα που πήγα να χειρουργηθώ φτιάχνοντας την σε αρσενική έκδοση..δηλαδή το -η σε -ο, λες και ήταν δική του και στο τέλος μετά από σχόλια που του έκαναν αναγκαστικά λέει οτι έκανε "φάρσα" και ότι δεν έχει τίποτα..δεν είναι άρρωστος.. Τι να πω..μένω κατάπληκτη..
Θεωρώ τα μπλοκ ένα μικρό "ιερό " χώρο, είναι ένα σπίτι..το σπίτι μας....είναι σαν να με κλέβουν.. Κάτι τέτοιες στιγμές θέλω να κλείσω το μπλοκ μου!
Πριν λίγο γύρισα από τη πρώτη μου φυσιοθεραπεία σε μηχανήματα.. Με μετάφεραν εκεί και είδα και μία ακόμη πλευρά .Ήταν όπως βλέπετε στα έργα..διάδρομοι ειδικοί για πρώτα βήματα, μπάλες, ειδικά κρεβάτια και μηχανήματα, μία αίθουσα γεμάτη από φυσιοθεραπευτές που έχει ο καθένας έναν ασθενή να βοηθήσει..
Ο Αργύρης δίπλα μου , βήμα βήμα ασκήσεις...Στο τέλος κατάφερα να σηκώσω το πόδι μου στο ένα σκαλοπάτι..!!!! Δοξάστε με!!! Μου βάλανε και βαρίδια  για κάποιες κινήσεις  και μου ζήτησαν να φοράω σπορτέξ την επόμενη φορά για να έχω τη σταθερή κίνηση και βάρος των βημάτων..
 Αισθάνομαι καλύτερά κατά...μία γραμμούλα κάθε μέρα..και χαίρομαι γι' αυτό. Υποσχέθηκα στα παιδιά εδώ από ένα πίνακα δωράκι οπότε γυρίζοντας με περιμένει δουλειά!!!!
Σας ζάλισα..το ξέρω..μα ήθελα να σας τα πω..Καλή μας εβδομάδα σε όλους σας...

48 σχόλια:

Μαίρη (Ginger) είπε...

Μιά μέρα πιό κοντά στις βολτούλες με την Κλωντη, καλή σου μέρα.

...irida... είπε...

καλη σου μερα γλυκια μου!

maria είπε...

Καλημέρα Αχτίδα μου και καλή βδομάδα. Χαίρομαι που είσαι καλύτερα. Η καλή σου ψυχολογία είναι που σε βοηθάει.
φιλιά

ΕΥΔΟΚΙΑ είπε...

Καλημέρα Αχτίδα μου.
Έτσι πρέπει να συνεχίζεις καθημερινά με σταθερές έστω και μικρές κινήσεις που θα σε φέρουν πιο γρήγορα στο θεμιτό αποτέλεσμα και θα γυρίσεις γρήγορα στο οικείο περιβάλλον σου.
Όσο για την ανάρτηση στο άλλο blog, νομίζω γνωρίζουμε πως υπάρχουν και κακόβουλοι άνθρωποι, που ιδιοποιούνται τα γραφόμενα ή τα θέματα των άλλων και τα παρουσιάζουν σαν δικά τους, γιατί οι ίδιοι είναι ανίκανοι να γράψουν κάτι απλό και αληθινό αρκεί να το αισθάνονται. Ας μην ξεχνάμε ότι η πνευματική ιδιοκτησία κατοχυρώνεται νομικά και η κλοπή της είναι αδίκημα που τιμωρείται από το νόμο...... Αυτή η άτιμη πράξη που έκανε λοιπόν αυτός ο ...... "κύριος" δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να σε πτοήσει και φυσικά δεν θα σταματήσεις εσύ το blog σου για χατήρι κανενός. Δεν θα του δώσεις (δώσουμε) την χαρά ότι κέρδισε κάνοντάς σε να εγκαταλείψεις την δική σου ιδιοκτησία από την οποία αυτός έκλεψε τις δικές σου σκέψεις και τα δικά σου γραφόμενα......
Συνεχίζεις δυναμικά σε ό,τι κάνεις και σε ευχαριστεί και αφήνεις του κακόβουλους και τις κακίες τους μακριά από τη ζωή σου.
Να έχεις μία καλή ημέρα γλυκιά μου Αχτίδα.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Mary-Ginger καλημέρα φίλη μου σ' ευχαριστώ.

@ ...irida..καλημέρα όλη μέρα!

@ maria μου κάθε μέρα είμαι όπως είπα ..μια γραμμούλα καλύτερα!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Η ΕΥΔΟΚΙΑ μου όχι μόνον αυτό αλλά και πριν λίγα λεπτά μου έστειλε άλλη φίλη μία ηλεκτρονική εφημερίδα με αναδημοσίευση του κειμένου μου σαν να το έγραψε ο Καρύδης.Συγχίστηκα και τους έγραψα μέιλ..

Anna είπε...

Καλημερεςςςςςςςςςς!!! Μπραβο για τις ασκήσεις!!! θα δεις, καθε μερα και κατι!!! :)
Στεναχωρηθηκα πολυ με την ιστορια που γραφεις για την αναδημοσιευση ...τι βλακες υπάρχουν....
Θα έλεγα, δεν μας στελνεις το λινκ του..για να τον περιποιηθουμε λιγακι τον κύροιο???? Δεν θα βρισκει απο που να κρυφτει!!!
Δύναμικά εσυ..και μη στεναχωριέσαι!!!

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα και χίλια περαστικά...μας κρατάς την καλύτερη παρέα. Θα ήθελα να σε ενημερώσω, πως από το πρωι σε διάφορα sites, το κείμενο της εισαγωγής σου αναπαράγεται με τρομακτικούς ρυθμούς, ως κείμενο που το υπογραφει ο Ντίνος Καρύδης, ο ηθοποιός. Πολλά φιλιά!

Ανώνυμος είπε...

καλημέρα, καλή εβδομάδα, σιδερένια! στο newsit.gr και στο madata.gr, zappit.gr αναδημοσιεύουν το κείμενο σου, με υπογραφή του ντίνου καρύδη! απαράδεκτο! προς ενημέρωσή σου με πολλή αγαπη!!!

Anna είπε...

το ειδα το κειμενο...μαλλον δεν αξιζει ..ΟΥΤΕ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΣ !!! μη σπαταλας τα νευρα σου με τετοια!!! εχεις πολυ πιο σημαντικα να κανεις!! φιλια!

myStickland είπε...

Aχτιδούλα,καλημέρα!
Καταρχήν διάβασα μόλις τώρα την ανάρτηση του ηθοποιού μόλις τώρα και λεω''δεν μπορεί,αυτά είναι λόγια της Αχτίδας!!''
Εχω εκνευριστεί τόσο πολύ με αυτό!!
Λυπάμαι...Δεν σέβονται τίποτα και κανένα!!Ντρέπομαι για λογαριασμό τους..
Μη μου στεναχωριέσαι όμως..''ο θεος αγαπάει τον κλέφτη,αγαπάει όμως και τον νοικοκύρη'',συνήθιζε να λέει η μαμά μου και είχε δίκιο..
τα φιλιά μου!

Ανώνυμος είπε...

αχτιδενια μου ποσο χαιρομαι που σε ακουσα καλα στο τηλ που κανεις προοδο που σε εχω στη ζωη μου!!!βασω λαρισα

Τζίνα είπε...

Καλο μεσημερι και απο εδω.
Ο Καρυδης ηταν στις επαφες μου στο facebookοταν αρχισα να διαβαζω την χθεσινη αναρτηση του -που ομολογω πως δεν προσεξα πως ειχε αλλαξει τις καταληξεις γιατι δεενβ χρειαστηκε αν διαβασω παρα μονο λιγες λεξεις για να καταλαβω πως το κειμενο ηταν της Αχτιδας του εκανα αμεσως σχολιο με τουτς συνδεσμους και του blog και του λογαρισμου της στο Fb οταν ειδα πως απαντηση δεν παιρνω και κανεις απο οσους εστελναν ευχες στο Καρυδη για περαστικα κλπ εκανα ξεχωριστη αναρτηση στο προφιλ του, μου απαντησε πως το βρηκε και του αρεσε και το εβαλε του ειπα πως επρεπε να γραψει την πηγη, ανταπαντησε πως ειναι απειρος με το διδικτυο και μετα εσβησε την αναρτηση μου.Σημερα του εκανα ερνα πολυ καυστικο σχολιο του τα εχωσα δηλαδη αγρια και τον διεγραψα απο τις επαφες μου αλλα διαπιστωσα πως με απεκλεισε να μην βλεπω καθολου το προφιλ του και ισως διεγραψε και το σχολιο μου.

Μαρία είπε...

Καλή αποκατάσταση,Αχτίδα μου,γρήγορη και΄,όσο γίνεται,ανώδυνη...Φιλιά και αγάπη σου στέλνω...

Ανώνυμος είπε...

καλη βδομαδα!!!! χαιρομαστεεεεεεεε φιλια απο Παρο!!
Χριστινα

Elena είπε...

Καλησπέρα Αχτίδα μου και καλή εβδομάδα! Η ανάρτησή σου είναι υπέροχη όπως πάντα.... Καλό φθινόπωρο με υγεία, μπόλικη αγάπη και πολλές δημιουργίες! Πολλά φιλιά! :-)

DIMI είπε...

Μπράβο Αχτίδα μου!Χαίρομαι πού κάθε μέρα πού περνάη είσαι καί καλύτερα!Περνάνε γρήγορα οι μέρες!!Σύντομα θά πάς σπιτάκι σου στά αγαπημένα σου πρόσωπα!!Πολλά φιλάκια!!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ anna μου το έμαθα χθες βράδυ αλά σήμερα τσατίστηκα γιατί το δείχνουν όλα τα σάιτ.Μπήκα στο μέρος που το δημοσίευσε και του έκανα ένα σχόλιο ευγενικό θα έλεγα.Ελπίζω αν είναι άνδρας να μη το διαγράψει.

@ Ανώνυμος, Ανώνυμος, φίλοι μου σας ευχαριστώ διαβάστε την επάνω απάντηση μου που ισχύει και για σας.Νομίζω οτι μεγαλύτερη βλακεία από τη πνευματική κλοπή δεν υπάρχει.

Faidra είπε...

Καλη εβδομαδα!!!!
Πολλα φιλια!

Αντυ είπε...

Καλή εβδομάδα εύχομαι. Διαβάζω ότι κάθε μέρα κάνεις κι ενα βήμα και πολύ χαίρομαι. Όλα θα πάνε καλά και σύντομα θα σουρτουκεύεις!
Πολλά πολλά φιλιά

Stone είπε...

Σιδερενια Αχτιδα μου!Βλέπω εχεις κανεις νεες φιλιες και γνωριμίες..Να εισαι καλά και να περνα ευχαριστα ο χρόνος σου εκει μεχρι να ερθει η ωρα να βρεθεις στον αγαπημενο σου χωρο, το σπιτικό σου!Μην πτοεισαι!Φιλια πολλά!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΩ ΣΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ, ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΗ, ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΗ ΠΑΡΚΙΝΣΟΝ ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΟΛΙΣ ΓΥΡΙΣΑ ΑΠΟ ΤΗ ΦΥΣΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΟΛΥ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΗ..ΤΡΕΜΩ ΠΟΛΥ..ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΚΟΝΤΑ ΜΟΥ..

Dee Dee είπε...

αχτιδουλα μου καλη δυναμη σου ευχομαι! Ολα θα περασουν και μονο ακριβες εμπειριες σε γεμιζει η καθε περιπετεια της ζωης! Κουραγιο και να μην απογοητευεσαι βλεποντας τις ασχημιες γυρω σου!

Πολλα πολλα φιλακια κι ευχες για γρηγορη και ανωδυνη αναρρωση!!!!!!

υ.γ. δεν κανει να σου φερει καμια χορτοπιτουλα ο Δημητρακης σου να χορτασεις;; :)

precious dreams είπε...

καταρχας σ ευχαριστω απο καρδιας για την επισκεψη στο blog μου..τα σχολια σου μοναδικα...σου ευχομαι τα καλυτερα και ειμαι χαρουμενος που σε γνωρισα.....καλο απογευμα....

Andria είπε...

http://www.tlife.gr/Article/news-karidis/0-9-36528.html
Δεν άντεξα και το σχολίασα!!!!

Δάφνη Χρονοπούλου/ Daphne Chronopoulou είπε...

Καλώς σας ήρθε η Κλώντη!
Γι αυτό που σας συνέβη με τον κλέφτη ήθελα να σας πω, όταν εχετε λίγο χρόνο καλό είναι μια κι είστε δημοφιλής να βάλετε Tynt-
είναι ένας μετρητής που θα σας στέλνει μειλ ποιος πήρε τι (κι άλλα πολλά χρήσιμα) κι επίσης κάθε φορά που κάποιος 'ξεσηκώνει' κάτι θα βγάζει το όνομα του blog σας με διεύθυνση από κάτω. (Δοκιμάστε να κόψετε μια φράση από το δικό μου, π.χ. & να την κολλήσετε κάπου, θα δείτε τι εννοώ).
Επίσης υπάρχει ένας διασφαλιστής copyright, δηλώνουμε τι επιτρέπουμε και τι όχι- (εγώ δίνω τα παντα δωρεάν φτάνει να αναφέρεται πως είναι δικά μου, άλλοι ζητούν αμοιβή κλ)
Σας κουράζω; Συγγνώμη αλλά το ζήτημα της κλοπής στο Διαδίκτυο είναι σοβαρό και εμείς θα το διασφαλίσουμε.
Δεν το κάνω για 'διαφήμιση' μα για ευκολία: Δείτε στο blog μου κάτω-κάτω δεξιά έχω μια λίστα με όλα τα δικαιώματα/μετρητές κ.λ. Κάνοντας κλικ στο καθένα θα σας πάει εκεί που μπορείτε να δηλώσετε το δικό σας.
(Το Tynt που ανέφερα είναι καταπληκτικό και γράφεστε πανεύκολα: το μειλ σας, η διεύθυνση του blog κι αμέσως σας στέλνουν εκείνοι τα υπόλοιπα).
Καλή τύχη και Καλή ανάρρωση
(κι αν χρειαστείτε βοήθεια είμαι στη διάθεσή σας)

fotolabida maria είπε...

ΑΧΤΙΔΑ ΜΟΥ ΣΙΔΕΡΕΝΙΑ!!!!ΚΑΛΗ ΑΝΑΡΡΩΣΗ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ!!!!!ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ!!!ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ!!!!

el.mar είπε...

Ώπα και αρώματα η αχτιδούλα μας..τι είπαμε ότι κάνεις εκεί?!..χιχι..σε πειράζω βρε παραπονιάρικο πλάσμα!!!
Το κατάφερες και αυτό το βήμα-ΜΠΡΑΒΟ-πάμε στο επόμενο!!!
Κρίμα για το φαγητό,υπομονή μέχρι να σου μαγειρέψει ξανά ο αντρούλης σου!!!
Το είδα και εγώ αυτό..το αφήνω ασχολίαστο...
Να προσέχεις,εντάξει?..και για να περάσει η ώρα σου σκέψου τι θα ζωγραφίσεις στα παιδιά,μα τι λέω το έχεις σχεδιάσει ήδη στο μυαλό σου ;)...Φιλάκια πολλά!!!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Dee Dee μου σ' ευχαριστώ γλυκιά μου ,αν πάει το κοριτσάκι σου σχολείο εύχομαι καλή χρονιά.

@ precious dreams έχουμε φίλε μου ολόκληρο χειμώνα μπροστά μας για συζητήσεις..παρεούλα όλοι αγαπημένοι.

@ Andria μου επικοινώνησε μαζί μου ο ίδιος και μου ζήτησε συγνώμη, θεωρώ το γεγονόα λήξαν, δεν μπορώ εγώ τους καυγάδες.

@ Δάφνη Χρονοπούλου, φίλη μου εσύ γράφεις όμορφα κείμενα..εγώ γράφω σκέψεις και συναισθήματα στιγμής.Μη με βάζεςι στα δύσκολα..μου έστειλε μέιλ και μου ζήτησε συγνώμη , του απάντησα οτι θεωρώ το γεγονός λήξαν δεν είμαι εγώ για είπα -είπες. Με τσάτισε το γεγονός οτι κάποις φυλλάδες έγραφαν οτι του έκανε κάποιος φάρσα, έχω το μήνυμα του που με ζητά συγνώμη και το παραδέχεται.Δεν του κρατώ κακία, δεν μπορώ εγώ να κρατήσω κακία σε κανένα..Η ζωή έχει αρκετές άσχημε πλευρές ωστε να την κάνουμε χειρότερη..Καληνύχτα σε όλους..

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ fotolabida maria, ευχαριστώ κοριτσάκι μου!

@ el.mar, ε! είπαμε..νεαρούλια κυκλοφορούν να μη μοσχοβολάμε!!καληνύχτα!

Mania είπε...

Αχτίδα μου περαστικά σου!! Εύχομαι να γίνεις γρήγορα καλά και μη στεναχωριέσαι για κάποιους που ειναι ηλίθιοι. Φιλάκια!!

Ανώνυμος είπε...

@αχτίδα,υπομονή μανούλα μου λίγο ακόμη κ όλα θα γίνονται μέρα με την μέρα καλύτερα!!!σ'αγαπώ πολύ!!!!!!!!!!!

Φιλία είπε...

Μπράβο.... πάει άλλη μια μέρα!!!
Καλή δύναμη, Αχτιδούλα
Φιλιά

Hfaistiwnas είπε...

Να λες να σου φέρνουν απ'έξω φαγητό, δεν γίνεται;
Ο ηθοποιός Καρύδης την έκανε; Ντροπή του..
Καλή εβδομάδα!!!

Δημιουργία είπε...

Καλο βραδυ Γεωργια, ονειρα γλυκα να εχεις.

Ανεράιδα είπε...

Κάθε μέρα και καλύτερα εύχομαι!!! Περαστικά σου και γρήγορα!!!

Σμαραγδάκι- Ρούλα είπε...

Αχτιδένια μου...ενα μεγαλο μπράβο ...ειδες οτι καθε μερα που περναει ειναι ενας μεγαλος άθλος και ενα μικρό βήμα πρός τα καλήτερα.. οσο για τον Καρύδη.. ντροπή του...τι άλλο να πεί κανείς; φιλακια πολλα..

DIMI είπε...

Ελπίζω νά μήν κοιμάσαι!!Εχης βραβείο φίλη μου!!Μία χρυσή καρδιά,σάν τήν δική σου!!Καλό βράδυ!!Φιλάκια!!

xeiropoiein είπε...

Ελπίζω να επιστρέψεις πολύ σύντομααααα και να δημιουργήσεις τα καδράκια που υποσχέθηκες!! Καλή εβδομάδα, που σίγουρα θα είναι καλή αφού έχεις ανθρώπους γύρω σου που σε αγαπάνε! :)

Anna είπε...

θα ξημερωσει νεα μερα σε λιγο...σημερα μαλλον αρκετα "ζαλιστηκες" με όλα που συνέβησαν...Παλι καλά που ο άνθρωπος σου έγραψε...ε, δεν του έμενε και τίποτε άλλο να κάνει...το έφαγε το κράξιμο!!!! Εγω πάντως χαίρομαι που θα είδε ότι έχεις τόσες και τόσες γνωστες και άγνωστες φίλες να σε υποστηρίζουν!!!
Δύναμη σου εύχομαι ξανά και για την καινούργια μερα , κουράγιο και κέφι!!! όνειρα γλυκά !!

marilia είπε...

Καληνυχτοφιλί! :)

Υ.Γ. Μη χαλιέσαι με ασήμαντα και μικρά πράγματα!

Ανώνυμος είπε...

agaphth kyria ola tha pane kala giati h.dynamh sas einai sto myalo sas -kaith

Marina είπε...

Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί δημοσίευσε την ανάρτηση αυτή αφού δεν είναι άρρωστος, όπως λέει! Απάντησε πως απλά συγκινήθηκε από τα λόγια σου!!! Μα τότε θα έπρεπε να αναφέρει και τον τόπο που βρήκε αυτή την αναρτηση, το όνομα του συγγραφέα και οπωσδήποτε ότι δεν τον αφορά, και όχι να κάνει τόσο κόπο για να αλλάξει το γένος της ανάρτησης από θηλυκό σε αρσενικό, να την υπογράφει και μετά να λέει πως δεν είναι καν άρρωστος!!!
Σπουδαία διαφήμιση πάντως!!! Όλοι ξέρουν πλέον ότι ανεβάζει παράσταση και πια είναι αυτή!!!

55fm είπε...

Με το καλό να ξαναρχίσεις!Διάβασα κι εγώ τη δική σου ανάρτηση με την υπογραφή του ηθοποιού και έμεινα άφωνη!Νόμιζα ότι κάτι δεν κατάλαβα καλά!Τι να πω...

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ, ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΑΣ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΑ ΤΑ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ.

Ειρήνη Ε. είπε...

Αχτίδα, ακόμα και στην φυσιοθεραπεία, πηγαίνεις με τα αρώματά σου και στην τρίχα! Μπράβο, αυτό δείχνει ότι ανεβαίνει η διάθεσή σου και βελτιώνεσαι συνεχώς. Όσο για την τρίχα στον πουρέ, τι να πω; Το ανέφερες στην προϊσταμένη;
Τις κλοπές, λίγο πολύ τις βλέπουμε τριγύρω, σαν παλιά μπλόγκερ το ξέρεις. Δεν περίμενα όμως ένα τόσο γνωστό άτομο να κάνει κάτι τέτοιο, αναφέροντας ότι κάνει...πλάκα στο τέλος και αφού αναγκάστηκε να το κάνει, πιεζόμενος από τους αναγνώστες του. Η ευαισθησία των ανθρώπων, στην δύσκολη ώρα του συνανθρώπου, πάει περίπατο ως φαίνεται και μάλιστα αυτή την δύσκολη εποχή, που οι γνωστοί και διάσημοι θα έπρεπε να δίνουν το καλό παράδειγμα, σε εμάς τους απλούς ανθρώπους. Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να κλείσεις το μπλογκ, ακριβώς το αντίθετο πρέπει να κάνεις.
Στην επόμενη ανάρτησή σου, περιμένω να είσαι καλύτερα.
Φιλιά πολλά.

SpIrToKoYto είπε...

κοριτσάκι,εσύ κερδίζεις τα βήματά σου με κόπο και προσπάθεια μέρα τη μέρα...
και είναι αυτό που θα σε κάνει να βγάλεις φτερά και να πετάξεις φεύγοντας από εκεί...
Είναι κάποιοι,που νομίζουν πως μπορούν να πετάξουν,ενώ η ψυχή τους έχει βαρίδια και τους κρατά χαμηλά...

Βάλε τα αρώματά σου και συνέχισε να σουλατσάρεις,σκορπίζοντάς το μαζί με το χαμόγελο και τη δύναμή σου...-:))

( χαίρομαι που διάβασα οτι σου ζήτησε συγνώμη...
ήταν το ελάχιστο που θα μπορούσε να κάνει για να αμβλύνει αυτό το ατόπημα,για να μη το χαρακτηρίσω αλλιώς...
Οσες το πληροφορηθήκαμε,τον "περιποιηθήκαμε" αναλόγως,μέχρι που κάποια στιγμή έκλεισε τη σελίδα του...)

Unknown είπε...

θα ξεκινησω αναποδα..δεν με ζαλισες καθολου.. παντα οι αναρτησεις σου μ αφηνουν με μια γλύκα.. εκνευριστηκα βεβαια με τον Καρύδη κ μου φανηκε πολυ ήλιθιο ολο αυτο... ουτε καν να το σκεφεται να κλεισεις το σπιτακι σου ...
λοιποννννννν βημα βημα ..ενα ..ενα ολα θα γινουν μικρες νικες καθημερινα
την αγαπη μου σου στελνω