Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012

25η μέρα..ξέρετε τι δύσκολα τρώγεται η ουρά του..γαιδάρου;


Σήμερα είμαι λίγο πεσμένη..πονάει ο ώμος μου λες και εξαρθρώθηκε γιατί για όλα βάζω δύναμη στο χέρι μου ..αισθάνομαι πιασμένη παντού , πονάει η εγχείρηση ελαφρά, η μέση μου... ξέρω ..ξέρω..θα πείτε : " έμεινε κάτι που να μη σε πονάει;" 
 Ε! ..αφήστε με μια μέρα να γκρινιάζω...οι αχτίδες κάποιες στιγμές βρίσκουν και σύννεφα.. Θα τα περάσω όμως.. μη σκάτε... Το κατάλαβε και ο φυσιοθεραπευτής μου και δεν με πίεσε όπως άλλες φορές γιατί πονούσα.
Έφθασα στα όρια μου..το νοιώθω... αισθάνομαι σαν ένα πουλί σε κλουβί έστω και χρυσό.. Δεν θέλω να πω στους δικούς μου κάτι..δεν χρειάζεται να στεναχωριούνται για κάτι που σε τελική ανάλυση είναι για το καλό μου.. Θέλω να γυρίσω σπίτι μου.. Μου έρχεται να βάλω τα κλάματα..τι στο καλό..μωρό είμαι; Ακόμα μέχρι τη Τετάρτη υπομονή, θα τελειώσω το πρόγραμμα μου και θα φύγω με το Δημήτρη μετά τις 5 το απόγευμα...
 Θα σας φανεί παράξενο μα αφήνω πίσω πολλές γνωριμίες..έγραψα ένα σωρό διευθύνσεις και τηλέφωνα να προσπαθήσω να βοηθήσω κάποια παιδιά από εδώ και βέβαια θα ξανάρθω να επισκεφτώ τη φίλη μου  την Ευγενία που από τώρα κλαψουρίζει που θα μείνει μόνη.
Νοιώθω ότι κουράζω και τον άνδρα μου που κάθε μέρα έρχεται συνέχεια για να μου κάνει παρέα. του λέω να βγει να πάει κάπου μα..
Τέλος..αρκετά η γκρίνια..δεν είμαι ευχάριστη παρέα απόψε..δώστε μου χρόνο.. αύριο θα είμαι καλύτερα αν και τα ΣΚ είναι δυσκολότερα εδώ..
Αχτιδένια φιλάκια... και μη πείτε κάτι για την ουρά του..γαϊδάρου γιατί θα σας τη βάλω σε φάκελλο να σας τη στείλω να τη φάτε να δείτε τι δύσκολα καταπίνεται!!!..ουφ! τα είπα και ξεθύμανα!!!!

28 σχόλια:

Hfaistiwnas είπε...

Λίγο έμεινε!
Υπομονή την έχεις, απλά βαρέθηκες και λιγάκι! Λογικό!

Mary είπε...

Βουνό το δίκιο σου Αχτιδούλα, περνάς δύσκολα...
Όσοι μας αγαπούν, στέκονται δίπλα μας στα ζόρια και είναι ευλογία που τους έχουμε.
Αυτή η ουρά, είναι ατέλειωτη η άτιμη, τρως τρως και παραμένει μεγάλη, θα φαγωθεί εντελώς όμως, που θα πάει;

Κουράγιο, υπομονή, πολλά φιλιά και ζεστή αγκαλίτσα σου στέλνω!

Unknown είπε...

Πάντα αυτή η ουρά είναι το ποιο δύσκολο κομμάτι...
Υπομονή!!! Δεν είναι στο χέρι του αλλά στο χέρι σου!!
Καλό Σαββατοκύριακο!!!!

Memaria είπε...

Μπορεί να τρώγεται δύσκολα η ουρά, αλλά τρώγεται..λίγο κουράγιο ακόμα!!
Φιλιά!

...irida... είπε...

γεια σου κοριτσακι....τιποτα δεν εμεινε τωρα πια!!!τελειωσεεεεεεεεεεεεε!!!τεσσερις μερες!!!!!μονοοοοοοοο!!και ξερεις κατι....γκρινιαζε...οσο θελεις!!!!!!!!!!!!!!δεν μας πειραζει καθολου.....γιαυτο ειμαστε εδω....αλλιως...δεν θα ξανακαναμε...κλικ............
αγκαλιτσαααααααααααααααα!!!!!

ΕΥΔΟΚΙΑ είπε...

Έτσι συμβαίνει πάντα, ότνα φτάνεις σο τέλος αυτό το λίγο κομμάτι που σου έχει μείνει, σου φαίνεται ένα τεράστιο βουνό.....
Και είναι φυσικό να έχεις κουραστεί και να θέλεις να πας στη γωνίτσα σου. Αλλά αφού πρέπει να μείνεις ακόμα 5 ημέρες εκεί, εμείς είμαστε εδώ να μας λες τα παραπονά σου τον πόνο σου και να ξεσπάς. Ε, εντάξει, εάν θέλεις να μας στείλεις και την ουρά του γαιδάρου, δεν θα συ χαλάσουμε το χατήρι, στείλτην μας κι αυτήν να σε βοηθήσουμε στο φάγωμα.
Καλό μεσημέρι Αχτίδα μου....

vivi ka είπε...

Καλημέρα Αχτιδούλα! Η αλήθεια είναι πως δεν καταπίνεται εύκολα η ουρά αλλά θα κάνεις λίγο υπομονή και σε αυτή. Σε λίγες μέρες όλα θα είναι μια ανάμνηση! Φιλάκια!!

Ειρήνη Ε. είπε...

Καμμιά φορά η "ουρά του γαϊδάρου¨, τρώγεται πιο δύσκολα και από όλο τον γάιδαρο ίσως. Φταίει η αναμονή, φταίει η κούραση, φταίνε οι τρίχες της ουράς που δεν χωνεύονται εύκολα;;
Ίσως όλα αυτά μαζί. Ύπομονή. Η Τρίτη είναι κοντά!! Σύντομα θα είσαι στην ζεστή αγκαλιά των δικών σου και του σπιτιού σου!!
Καλό μεσημέρι.

Ανώνυμος είπε...

δικιο εχεις γλυκια μου δυσκολα τρωγεται...φιλακια βασω λρισα

Katerina V *Pause blog* είπε...

Καλησπέρα!Καλώς σε βρήκα..Διάβασα πολλές αναρτήσεις σου και σου εύχομαι όλα να είναι γρήγορα περαστικά! όσο σε διάβαζα μου έβγαζες μια ζεστασιά..σαν να είσαι δικός μου άνθρωπος! Έχεις δύναμη ψυχής και θα τα καταφέρεις! Σου στέλνω την θετική μου ενέργεια..
Σ'ευχαριστώ που πέρασες και για το σχόλιό σου! Υπομονή και κουράγιο! Φιλιά

Μαίρη (Ginger) είπε...

Αμ έλα που θα σου πω για την ουρα του γαιδάρου. Πολύ μαλιαρή βρε παιδάκι μου. Πως να παει κάτω. Αλλά εμείς πάλι απολαμβάνουμε τις καθημερινές αναρτήσεις σου που μας έγιναν συνήθεια. Από την άλλη δε θέλουμε να στεναχωριέσαι. Κι εγώ σκέφτομαι και την Κλωντουλα που δεν ξέρει γιατί η μαμά δεν είναι στο σπίτι. Ομως τί έμεινα καλή μου? Τόσο δα. Απόλαυσε τις καινούργιες σου φίλες ένα ΣΚ ακόμα. Θάψτε τους πάντες .... Φιλάκια

Aspa είπε...

Συγχαρητήρια Αχτιδούλα μου...Όχι για την υπομονή που έδειξες και δείχνεις...ήμουν σίγουρη ότι θα τα καταφέρεις...Αναφέρομαι στο γεγονός ότι ακόμη και με χάλια διάθεση δεν έχασες το χιούμορ σου και το τσαγανό...Με έκανες να γελάσω τόσο πολύ με την τελευταία παράγραφο!!! Φιλιά!!!

precious dreams είπε...

Αυτό ήταν φτάσαμε στο τέλος ..και μαζί σου και εμείς.... όλα καλά πάνε μην φοβάσαι τπτα ποια βλέπεις ακόμα το καλοκαίρι καλά κρατεί για σένα ο ήλιος είναι ακόμα τόσο λαμπερός..τα φιλιά μου και να έχεις μια όμορφη μέρα.....χαμογελαμεεεεεεε...

ΕΛΕΝΑ είπε...

Εχεις δίκιο Αχτίδα μου, οι τελευταίες μέρες είναι φυσιολογικό να σου φαίνεται ότι δεν περνάνε με τίποτα!!
Σκεψου την επιστροφή στο σπιτάκι σου την Τετάρτη, για να νοιώσεις πιο όμορφα!
Φιλιά!

Ανώνυμος είπε...

Υπομονη Αχτιδουλα μου γλυκια... εφτασαν οι μερες...να σκεφτεσαι ωραια πραγματα..οπως οτι θα πας σπιτακι σου και θα δεις την Κλωντη σου και θα την ταϊσεις με το χρυσο σου το χερακι...τις ωρες που θα περασεις παλι με τον Δημητρη σου και που θα σε περιποιειται..(γιατι σιγουρα θα σε προσεχει σαν τα ματια του!ποσο τυχερη εισαι που τον εχεις...οπως κι εκεινος ειναι τυχερος που εχει εσενα!)Ετσι θα παιρνεις δυναμη και θα περασουνε κι αυτες οι μερουλες!!!Θα το δεις!!!Σφιχτη αγκαλιτσα και πολλα φιλια!!Χαρά

Unknown είπε...

ΚΟΥΡΑΓΙΟ!!! ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΠΩΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ, ΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΒΟΥΝΟ!!! ΕΛΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ... ΕΣΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΘΕΤΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙΣ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠ΄ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΣΤΗ ΘΑΛΠΩΡΗ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΣΟΥ. ΤΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΕΡΑΣΑΝ, ΕΦΤΑΣΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ... ΚΑΝΕ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΡΙΞΕΙΣ ΜΙΑ ΠΕΤΡΟΥΛΑ ΠΙΣΩ ΣΟΥ, ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΓΕΡΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΗ. ΦΙΛΙΑΑΑΑΑΑΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ!!!

Ποδηλάτισσα είπε...

Αχτιδούλα μου έτσι γίνεται πάντα... όταν φτάνουμε στο τέλος το υπόλοιπο του δρόμου μας φαίνεται ατέλειωτη ανηφόρα!!!! Εσύ θα σκέφτεσαι μόνο το απόγευμα της Τετάρτης!!!!!!!! Πολλά πολλά φιλάκια!!!!!

Πόπη είπε...

Στίχοι: Βασίλης Τσιτσάνης, Βλάχος
Μουσική: Βασίλης Τσιτσάνης, Βλάχος
Πρώτη εκτέλεση: Σωτηρία Μπέλλου & Βασίλης Τσιτσάνης, Βλάχος ( Ντουέτο )

Διώξε τα σύννεφα απ' την καρδιά σου
και μες το κλάμα μην ξαγρυπνάς
τι κι αν δε βρίσκεται στην αγκαλιά σου
θα 'ρθει μια μέρα μην το ξεχνάς

Γλυκοχαράματα θα σε ξυπνήσει
και ο έρωτας σας θ' αναστηθεί
καινούργια αγάπη θα ξαν' αρχίσει
κάνε λιγάκι υπομονή.
Άντε Αχτιδούλα, κοντά είναι η Τετάρτη.....

ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ είπε...

Μπορεί να είναι μεγάλη η ουρά του αλλά που θα πάει θα φαγωθεί. Και να σου πω θέλω να φύγεις τρέχοντας από εκεί.

Marina είπε...

Αχτίδα -μητέρα...ΟΛΩΝ- μου θύμισες μία κρητική παροιμία που λένε στο χωριό του μπαμπά μου: "πονάω δω, πονάω εκεί, πονάω όλος και όλος! Μόνο ο κ.λ.ς δεν πονεί που να'μουν όλος κ.λ.ς!!!!" Γελάς;;;Ελπίζω ναι! Εγώ τη θυμάμαι πάντα όταν έχω πόνους, έτσι για να μου φτιάχνει το κέφι!
Να σκέφτεσαι ότι μετά από αυτό το Σαββατοκύριακο θα πας σπίτι σου σχεδόν αμέσως! Είσαι ατσάλινη, μέσα και έξω, δε σε φοβάμαι!
Εξάλλου είμαστε και όλες μαζί, σαν μια γροθιά, να νικήσουμε όλους τους πόνους σου...!
Πολλά χαμογελαστά φιλιά!!!:)

DIMI είπε...

Νάσαι καλά Αχτίδα μου!Μέ έκανες καί γέλασα μέ τήν ουρά τού γαιδάρου!!Ελα,κοντεύουμε φίλη μου!!Πέρασαν οι μέρες!Εσύ νά είσαι καλά!!Καλό καί ήσυχο βράδυ!!Φιλάκια!!

Ανώνυμος είπε...

νομιζω οτι εχετε δικιο! τι νοστιμια να βρειτε στην ουρα του γαιδαρου...να μην τη φατε!!!σκεφτητε οτι απλα τον καβαλησατε τον γαιδαρο..ηταν αγριος και πολυ πεισματαρης και τωρα, απλα εμεινε να τσουλησετε απο την ουρα φυσικα και ξερετε καλα που θα βρεθειτε:στη φωλιτσα σας.καλο βραδυ και ακομα καλυτερο ξημερωμα! φιλια! Βαλ

Ανώνυμος είπε...

@αχτίδα,έμειναν 5 μερούλες μαμ!!!!τίποτα!!!κ μετά σπιτάκι σου...σε φιλώ!!!ξεκουράσου κ ηρέμησε.το καταλαβαίνω όσο μπορώ πόσο δύσκολα πέρασες.σε φιλώ γλυκά μανούλα μου!!!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΙΟ ..ΣΥΓΝΩΜΗ..ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ..ΝΑ ΠΩ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ ΟΛΟΥΣ!

Φιλία είπε...

Κομανέτσι..... έλα, μωρό μου, τον φάγαμε το γάιδαρο. Στην ουρά θα κωλώσουμε τώρα; Πέντε μέρες μείνανε, μόνο πέντε....
Φιλάκια πολλά

Ανώνυμος είπε...

Αχ βρε κοριτσια αμαν πια με την ουρα του γαιδαρου, αηδια πια. τοσα και τοσα εδεσματα υπαρχουν για την ουρα του γαιδαρου θα μιλαμε πια

Τζόνσον ο αλογόμυγας είπε...

Μη σκας! Το άλλο Σάββατο θα είσαι σπίτι σου και θα ψήνεις μπριζόλες!

ΕΥΔΟΚΙΑ είπε...

Καλημέρα γλυκια μου. Καλό σαββατοκύριακο να έχεις. Και σκέψου ότι το επόμενο σαββατοκυριακο θα μας κεράσεις γλυκάκι στο σπίτι σου