Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012

24η μέρα... μένουν 6 ακόμα.

Η Ευγενούλα δεν γύρισε ακόμα. Μας πήραν είδηση και θα υπογράψει υπεύθυνη δήλωση τελικά.. Μας ..τσακώσανε!!! Μου έλειψε χθες βράδυ μα σίγουρα θα έχουμε να πούμε πολλά το σημερινό.
Ο καλός μου Δημήτρης μας έφερε χθες ένα ολόκληρο τάπερ με τριών ειδών πίτες που έφτιαξε για να δώσουμε τα κορίτσια εδώ. Βλέπετε το δωμάτιο μας το λένε χαριτολογώντας όλοι τους : "το δωμάτιο των VIPS" γιατί πάντα μοσχοβολά άρωμα ( έχουμε ξοδέψει ένα μπουκάλι κολόνια ) και όταν θέλουν να ξεσκάσουν για λιγάκι έρχονται εδώ δήθεν ότι έχουν δουλειά για να κάνουμε κουβεντούλα,να μας πουν τα παράπονα τους, τις στεναχώριες τους αγόρια και κορίτσια. Εδώ κάνουν τα τηλέφωνα τους, εδώ ξεκουράζουν το μυαλό τους λένε. Υπάρχει σχεδόν πάντα να φάνε πίτα ή ένα γλυκό από τα κουτιά που βάλαμε στα ράφια.
Ακόμα να τα πληρώσουν τα καημένα..αν ακούσετε τι προβλήματα έχει το καθένα θα σας πιάσει στεναχώρια..Τα περισσότερα είναι κορίτσια από μακρινά μέρη που μένουν μόνα τους εδώ και κάνουν τη πρακτική τους. Κάλεσα τη μία να μείνει σπίτι μας αν θέλει για το χειμώνα γιατί μας έλεγε ότι δεν έχει λεφτά ούτε για τα εισιτήρια της..ούτε για θέρμανση..τρελάθηκα..μα μου αρνήθηκε ευγενικά και ντροπαλά..δεν κοιμήθηκα χθες με τη σκέψη της..
Η πιτούλες του άνδρα μου φαγώθηκαν προς μεγάλη του ικανοποίηση.. Την επόμενη Τετάρτη φεύγω από εδώ το ανακοίνωσα αν και μπορούσα να μείνω άλλες 10 μέρες.. μου είναι αδύνατον..ξεχείλισε το ποτήρι... με χρειάζονται..τους χρειάζομαι.
Ο Δημήτρης τα έχει βρει σκούρα με τη Κλώντη.. πρέπει να βάλω τα πράγματα στη θέση τους.. η...ΜΑΜΑ.. πρέπει να γυρίσει σπίτι έστω και με πατερίτσα! 
Πάντως έχω γίνει η πρώτη σε ταχύτητα με πατερίτσα..κάνω πρόβες κάνοντας το γύρω του κτιρίου κάθε που έχω χρόνο. Να με δείτε σε ..κάμψεις με μία τεράστια μπάλα στη πλάτη στο τοίχο και να μείνετε όπως ο φυσιοθεραπευτής μου με ανοιχτό το στόμα..γελώντας χθες με είπε..Κομανέτσι......!
Κάντε υπομονή μαζί μου..ξέρω ότι σας κούρασα μα..μου το υποσχεθήκατε..θα είσαστε μαζί μου.. κι εγώ αν μου τάξουν κάτι το δένω ..κόμπο!!!( αυτό το λέει ο άνδρας μου).
Έκανα τις ασκήσεις μου τις πρωινές για μία ώρα, κάθε μέρα μου προσθέτουν άλλες..σήμερα κάποια στιγμή με ανέβασαν σε ένα είδος μισής σφαίρας όπου κάνεις ισορροπία ( βέβαια υπάρχουν προστατευτικά δίπλα για να πιαστείς αν την χάσεις) .Είναι λέει άσκηση για τα αντανακλαστικά (!!!) , ποδήλατο και επιστροφή στο δωμάτιο.
Καθώς γύριζα  ζήλεψα τον ήλιο έξω..Φόρεσα το καπελάκι μου , πήρα τη πατερίτσα και βγήκα βόλτα..Έφθασα στο  εξωτερικό καφέ που υπάρχει  , κάθισα σε μία πολυθρόνα και λιάστηκα για λίγο..δυστυχώς χωρίς γυαλιά ηλίου ήταν αδύνατον να καθίσω..Έτσι πήρα το δρόμο για το δωμάτιο μας.. Πισίνα έχω στις 2.30 το μεσημέρι και στις 4.30 ξανά στην αίθουσα με τις ασκήσεις. Από εκεί πάω γραμμή στο καφέ γιατί έχω πάντα στις 5 μμ ραντεβού με...τον άνδρα μου ( εσείς πονηρά τι σκεφτήκατε; ). Κάπως έτσι κυλά η μέρα..κι εγώ μετρώ πλέον άλλες 6!!!
Αχτιδένια φιλάκια..εύχομαι σε σας τη καλύτερη μέρα φίλοι μου.

31 σχόλια:

...irida... είπε...

καλημερα!!!!!!!!!!

Hfaistiwnas είπε...

Την πατερίτσα πότε θα την πετάξεις;;;

ΕΥΔΟΚΙΑ είπε...

Έτσι μπράβο αχτίδα μου.
Έχεις ξεπεράσει και τον ίδιο σου τον εαυτό πιστεύω...
Συγχαρητήρια Κομανέτσι. Μήπως πρέπει ναρχίσεις να προπονείσαι για τους επόμενους ολυμπιακούς?????
Τί θα γίνει με την γειτόνισσά σου που άργησε να επιστρέψει και την τσάκωσαν???? Σίγουρα θα έχετε να πείτε πολλά για την χθεσινή της απόδραση.....
Είναι λυπηρό για τ' άτομα που σας βοηθούν τόσο πολύ να μην πληρώνονται τόσο καιρό, αλλά αυτό δυστυχώς γίνεται σε πολλές επιχειρήσεις ακόμα και στις υγιείς, οι οποίες με αφορμή την λεγόμενη οικονομική κρίση που επικαλούνται οι προβληματικές επιχειρήσεις, κάνουν μειώσεις, περικοπές μισθών και καθυστερούν να πληρώσουν τους υπαλλήλους τους καιρό, ενώ οι ίδιοι έχουν ρευστό στα ταμεία τους.... Άτιμη κοινωνία, ό,τι και να γίνει πάντα τα μεγάλα κεφάλαια κερδίζουν!!!
Καλή συνέχεια Αχτίδα μου
Φιλάκια

Κωνσταντίνα είπε...

Μεγάλη πρόοδο έχεις κάνει αχτιδούλα! Και πάντα να βοηθήσεις τους άλλους έχεις στο μυαλό σου. Έχω καταλήξει πως όποιος σε γνωρίζει και σε έχει στη ζωή του είναι πολύ τυχερός. Εύχομαι πραγματικά κάποια μέρα να σε δω κι εγώ από κοντά....

Ανώνυμος είπε...

αραγε η Κομανετσι ελαμπε ετσι? μπραβο σας!!! χαιρομαι παρα πολυ για σας!με το καλο να γυρισετε στο σπιτι σας και μακαρι αυτη να ειναι η τελευται δοκιμασια της οικογενειας σας. να ειστε παντα καλα! Βαλ.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ ...irida...καλό μεσημέρι να πω..μόλις πριν μία ώρα έφαγα και σε λίγο πάω πισίνα!!!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Hfaistiwnas μου είπαν για 4 μήνες μα επειδή πηγαίνω πολύ καλά μου είπαν ότι ο γιατρός θα δει το πότε θα την αφήσω.Στην αρχή μου έλεγαν να πατώ το πόδι μόνο κατά 10%, τώρα μου λένε κατά 50%..πρόοδος!!!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ ΕΥΔΟΚΙΑ μου δυστυχώς έμαθα οτι το ίδιο έγινε και σε 3 ιατρικά κέντρα της πόλης μας πολλή σημαντικά..Σε λίγο πάω πισίνα για ασκήσεις..

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Κωνσταντίνα μου το έχω πει, όποια έρθει Θεσσαλονίκη έχει ένα σπίτι να μείνει όσο θέλει και ..δωρεάν..μάγειρα!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Βαλ., μακάρι φίλη μου, έχω ακόμα ένα πρόβλημα με τη κύστη στη μέση μου που πρέπει να αφαιρέσω ..ας βγω με το καλό!

Ανώνυμος είπε...

ΓΥΡΙΣΕ Η ΕΥΓΕΝΙΑ;

Unknown είπε...

όπου και αν πας τα σημάδια σου τα αφήνεις φιλάκια !!!!!!!

Χρυσομέλισσες είπε...

Αχτιδούλα σε αφήσαμε για λίγο να κάνεις τις προόδους σου και σε βρίσκουμε σήμερα, σε απίστευτη φόρμα και με εξαιρετικά νέα....
εμείς ασχοληθήκαμε με τα της κυψέλης μας να συμμαζευτούμε να ξεκινήσουμε τα μαθήματα και με τη συγγραφή στίχων...μπες στο Craftmakesmyday.blogspot.gr για να κάνεις παράλληλα με τις ασκήσεις σου και γελωτοθεραπεία !!!
Περαστικά απο όλες τις Χρυσομέλισσες

Stone είπε...

Λιγότερο κι απο βδομαδα δλδ!!Με το καλό να περασουν κι αυτες οι λίγες μερες που ισως σου φανουν βουνό, και να γυρισεις στους δικους σου!Οι πιτουλες και τα γλυκα βλέπω παν' κι ερχονται, τυχερούλα!
Καλό απόγευμα και φιλιά!

Marina είπε...

Δηλαδή αυτή τη στιγμή πίνεις καφεδάκι με το...έτερον ήμισι;;; Τι καλά ύστερα από μία κουραστική μέρα!!! Ύστερα από αυτά που διάβασα ότι κάνεις...τι να σου πω...είσαι η γυναίκα λάστιχο!!! Εγώ ούτε τα μισά δε θα μπορούσα!!! Άσε που μου πονάει και η μέση μου εδώ και αρκετό καιρό, μουδιάζει το πόδι μου και γενικά είμαι για επισκευή και...πέταμα!!! Αλλά το γιατρό ούτε να τον δώ! Κάθομαι και υποφέρω! Μου φαίνεται ότι αν συνεχίσει δε θα τον γλιτώσω...
Καλό βράδυ φιλενάδα!!! Εις αύριον τα ωραιότερα!!!

Ανώνυμος είπε...

αχτιδα μου η γειτονισσα μα βγηκε ατακτουλα ετσι;πολλα φιλακια βασω λαρισα

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Ανώνυμος γύρισε η..Σταχτοπούτα.. μα το πλήρωσε γιατί κουράστηκε το πόδι της και πονούσε φοβερά στη φυσιοθεραπεία..

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Η Valadi Lakoutsi απέκτησα πολλές φίλες εδώ και θα ξαναγυρίσουν με δωράκια..πήρα όλες τις διευθύνσεις τους.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Χρυσομέλισσες, σας ευχαριστώ πολύ όλες που με σκέπτεστε και με επισκέπτεστε..Είμαι καλά και ελπίζω να γίνω καλύτερα ..

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Stone, τα δίνουμε στο προσωπικό που έρχονται να φάνε στο δωμάτιο μας κανένα γλυκάκι..

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Marina μου έρχεται ο καημένος πρωί και απόγευμα..έφυγε πριν μισή ώρα αφού μου φέρανε το φαγητό.Τον κούρασα μα τελειώνει πλέον..όλα θα πάνε καλά..

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ βασω λαρισα, τώρα είναι έξω στο κήπο με τους δικούς της, κάναμε γέλια όταν ήρθε που δεν λέγονται.

Σμαραγδάκι- Ρούλα είπε...

Καλησπερα Αχτιδα μου δεν περασα εχθές και εκανα μια βόλτα και στην χθεσινή σου μέρα ..αλλα και η σημερινή;; μπραβο σου οπως το λές καθε μερα και ενα άθλος ..ουτε ο Ηρακλής να ήσουνα κορίτσι μου..μπραβο σου.. αντε και οι μέρες τελειώνουν...καλή συνέχεια..και να μπείς εκεί που σου γραφουν οι Χρυσομέλισσες.. το ίδιο θα σου πρότεινα και εγώ..φιλακια πολλα..

marilia είπε...

Σε νιώθω!!! Σήμερα πήγα δεύτερη μέρα γυμναστήριο και, ενώ χθες ήμουν... περδίκω, σήμερα δεν μπορώ να κουνήσω!!! Αυτές τις δυο μέρες σου κάνω τρελή συμπαράσταση: Σχολείο-γυμναστήριο-θάλασσα-μπάνιο-μαγείρεμα-ζζζζζζ.... κάτι σαν ύπνος, αλλά είμαι σίγουρη πως είναι βαθύς θάνατος! χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!

Ουφ, το 'γραψα το μήνυμα! Ευτυχώς κινούνται ακόμα τα δάχτυλά μου! χαχαχαχαχαχαχαχα! Φιλί

Άννα είπε...

Ελπίζω να μην μάλωσαν πολύ την Ευγενια... (να κάνουμε συμπαράσταση και στη γειτόνισσα, σωστά;!). Με το καλό να γυρίσεις στο σπίτι σου και μην ανησυχείς οτι κουραζεις τους δικους σου, μολις γυρίσεις θα τους φυγει όλη η κουραση! Φιλάκια !

Ανώνυμος είπε...

@αχτίδα,αχ την τσακώσανε την καημενούλα?άντε 6 μέρες κ σπιτάκι μανούλα !!τον φάγαμε τον γαίδαρο!!έμεινε όυτε η μισή ουρά!!καλό βράδυ μανούλα

ΑΓΓΕΛΙΚΗ είπε...

άντε τον φάγαμε το γάιδαρο κι έμεινε η ουρά... Καλή ανάρρωση

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Ρούλα - Σμαραγδένια,καλημέρα φιλενάδα μου έχω συντροφιά την εικονίτσα σου και σε θυμάμαι κάθε μέρα.

@ marilia έτσι μπράβο..πλήρης συμπαράσταση..όταν έρχεται στις 5 ο άνδρας μου εγώ γυρίζω κατευθείαν από τις ασκήσεις και ..είμαι πτώμα..

@ Άννα, το πλήρωσε η καημενούλα με πολύ πόνο..όλη νύχτα πονούσε φοβερά..κουράστηκε

@ Νεφέλη έλα γρήγορα από την Αθήνα για ..ρεκτιφιέ..θέλω γενική αποτρίχωση!!!

@ ΑΓΓΕΛΙΚΗ, δεν ξες ότι η..ουρά δύσκολα μασιέται; ευχαριστώ γλυκιά μου που με θυμάσαι μέσα στα δικά σου προβλήματα.

Ανώνυμος είπε...

Δεν γνωριζόμαστε προσωπικά αλλά είστε η καθημερινή πρωινή μου συντροφιά, χαίρομαι πολύ που μαθαίνω ότι τα καταφέρνετε τόσο καλά. Μια αχτίδα κουράγιου σε ένα, δυστυχώς, ζοφερό παρόν. Keep up the good work!!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Keep up the good work!!, με πολλή αγάπη να σου ευχηθώ καλύτερη παρέα από εμένα γλυκιά μου. Σ' ευχαριστώ που μου κάνεις τη τιμή να είμαι μέρος της ημέρας σου.

starhomecraft είπε...

Γεια σου Αχτιδα!!!Σου στελνω τις ευχες μου για γρηγορη αναρρωση και πολλα φιλια.Μολις βρω ευκαιρια θα ξαναρθω! Αναστασια