Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012

Σας θέλω όρθιες..δυνατές όπως πραγματικά είστε...

Ξύπνησα σήμερα πάλι με πόνο στο στομάχι  ( πλήρωσα το βραδινό γιαούρτι που έφαγα) ..ΟΜΩΣ..σκέφτηκα ...ΑΡΚΕΤΑ..όχι άλλη μιζέρια...δεν με αντιπροσωπεύει. Γύρω μου ακούω  τόσα άσχημα πράγματα ώστε δεν αντέχω άλλο αυτό το πνίξιμο , τις όμοιες συζητήσεις όπου κι αν βρεθείς, τις χαμηλωμένες ματιές, τα σκυθρωπά  δίκαια σκεπτικά πρόσωπα και τα δικά μου ..αχτένιστα μαλλιά κάγκελο!
Έκανα λοιπόν το μπάνιο μου με ότι πιο αρωματικό είχα, ντύθηκα , πέταξα στην άκρη τις παντούφλες μου και έβαλα το κραγιόν μου που είχα παρατήσει εδώ και μέρες. Μετά έβαλα νοητά στη ..ζυγαριά τα όσα αξίζουν στη ζωή και όσα ..εμείς και οι..άλλοι τα δίνουμε αξία και αποφάσισα ότι τα πρώτα έχουν πολύ περισσότερα σταθμά.. Πήρα λοιπόν τα άλλα και τα πέταξα όπως ακριβώς κλείνω τις ασχήμιες   όταν τις ακούω...
Βέβαια θα πείτε..εθελοτυφλώ..Δευτέρα ίσως ξημερώσει ένα ..αύριο..από αυτά που κάποτε ακούγαμε για χώρες τριτοκοσμικές, εκεί μας οδήγησαν.....Που θα μας βγάλει όμως αν η ψυχή και το πρόσωπο μας γίνουν σαν το γκρι φόντο της κατάστασης; Πρέπει να σταθούμε δυνατοί σε όποιο κύμα έρθει, έτσι ακριβώς όπως στεκόμαστε στη παραλία και το βλέπουμε να πλησιάζει χωρίς να ξέρουμε πόσο δυνατό θα είναι όταν θα σπάσει στα γόνατα μας.Όμως τότε ( αν το σκεφτείτε) στυλώνετε δυνατά τα πόδια σας στην άμμο και ετοιμάζετε το σώμα σας στο ράπισμα του..Έτσι και τώρα φίλοι μου προετοιμαστείτε σε ότι και αν έρθει..καλό ή κακό..
Έσβησα λοιπόν με το έτσι θέλω τη τηλεόραση από το παππού μας δίνοντας του να καταλάβει ότι..θα τα πάρω στο..κρανίο όπως λέει και η εγγονή μου αν ακούσω άλλα...
Αγκάλιασα τη μέση του άνδρα μου που ξύπνησε πρωί πρωί για να μαγειρέψει για την Ειρήνη και το Νίκο που σήμερα θα έρθουν το μεσημέρι.. Έβαλα φιογκάκι στη Κλώντη μου για να τη κάνω να αισθανθεί..σημαντική και της είπα πόσο την αγαπώ...Έφτιαξα χαλβά για το παππού μας που μου τον ζητούσε για να τον αποζημιώσω.. 
Σκέφτηκα ότι πρέπει να διαλέξω μια σειρά από φωτογραφίες για να φτιάξω ένα κολάζ να το κάνω κάδρο στο τοίχο..θέλω να θυμάμαι και να βλέπω κάθε στάδιο των εγγονών μου..
Μετά πήρα το καροτσάκι της λαϊκής , τον Δημήτρη μου αλλά μπρατσέτα και πήγα για χοντρές δεύτερες κουρτίνες από εκεί γιατί είμαι σίγουρη ότι θα τις βρω φθηνότερες όπως και έγινε..
Κάντε τη προσπάθεια φίλοι μου ..κάντε μέσα σας το διαχωρισμό όσο και αν είναι δύσκολο..σκεφτείτε το σήμερα..και σας το λέω εγώ που το..αύριο έχει πια στενέψει τα όρια του για μένα..δεν θέλω λοιπόν να χάσω ούτε μια σταγόνα από όσα μου φέρνει κάθε πρωινό. Έτσι απλά..κάντε το ίδιο..
Δεν χρειαζόμαστε Αγ. Βαλεντίνους.. ξενόφερτους..εμπορικούς...δεν χρειαζόμαστε χρυσό και ασήμι..το ψωμί είναι καλύτερο από το ..παντεσπάνι κι ας μην έχει τη γλύκα του.Η  χωριάτικη σαλάτα νοστιμότερη από του..σεφ.., το τζιν πιο βολικό από το δερμάτινο, τα ακριβά καλλυντικά μπορεί να τα αντικαταστήσει η φύση..και είμαι σίγουρη πως όλες εσείς που σαν γνώρισα μέσα από αυτό το χώρο έχετε τόση δύναμη και τόσο εφευρετικότητα που γρήγορα θα φτιάξετε ένα δικό σας κόσμο πιο υγιή και πιο όμορφο. 
Πολλές φορές ήθελα να σας το πω..Μπαίνοντας στα διάφορα μπλοκ δεν ξέρω ποιο να πρωτοθαυμάσω, δεν ξέρω σε ποιο να δώσω ένα βραβείο γι' αυτό βλέπετε ότι δεν το κάνω ποτέ..γιατί όλες είστε υπέροχες..Δημιουργικές, εμπνευσμένες, εφευρετικές, άξιες, σινικό τοίχο ολόκληρο μπορούν να κάνουν τα χαρίσματα σας..Όταν λοιπόν βλέπω μέσα σε ένα μικρό χώρο σαν κι αυτό τόσα χαρισματικά  πλάσματα πως μπορώ να χάσω το χαμόγελο και την ελπίδα μου πως..όσα κύματα κι αν έρθουν ..εσείς θα σταθείτε όρθιες...
Εν τη ευκαιρία ..για να μη μου θυμώσετε σας λέω ότι η ..google μου κάνει φαίνεται πόλεμο και χάθηκαν από δίπλα τα ιστολόγια που σουλατσάρω..έτσι πρέπει να σας βάλω από την αρχή και ..άντε να δούμε τι θα κάνω γιατί από εκεί έμπαινα σε κάθε μία που έκανε ανάρτηση! Μη μου στείλετε όπως μια φορά μέιλ ότι ..σας διέγραψα..βρε πως χαθήκατε και δεν σας βρίσκω; 
Αχτιδένια φιλάκια, απογευματάκι , πάω κάτω στο στούντιο να κάνω παρέα το Δημήτρη μου και να αφήσω το παππού μας να απολαύσει ειδήσεις και ..βρισίδι Κεφαλλονίτικο!

54 σχόλια:

...irida... είπε...

αχ!βρε ΑΧΤΙΔΑ!ΑΧ!ΚΑΛΟΑΠΟΓΕΥΜΑ!!

Ανώνυμος είπε...

@αχτίδα,καλησπέρα μανούλα μου!!συμφωνω απόλυτα με αυτά που λες .όλοι έτσι πρέπει να σκεφτόμαστε !!αυτόι θέλουν να μας πεθάνουν όλους !!εμείς όμως δεν ξέρουνε από τι γερά σκαριά είμαστε......λέω να φτιάξω coukies και μηλόπιτα να γλυκαθούμε!!!συνταγή??καλά θα ψάξω σ'αυτ'ες που μου έχεις στείλει.φιλάκια σε όλους μαμ.φαντάζομαι ομορφιά που το έκανε ο νταντούλης μου το εργαστήριο!!...

maya =^o^= είπε...

πολύ τρυφερή ανάρτηση..και περνάει όμορφα και αισιόδοξα μηνύματα,δεν εθελοτυφλείς απλά θωρακίζεις τον εαυτό σου και πολύ καλά κάνεις που ότι δεν σου αρέσει το πετάς!!!!!μπράβο σου!!σου εύχομαι πάντα να είσαι εφευρετική κι αισιόδοξη!!!πολλά φιλάκια στην κλώντη απο τον γατούλη μας τον μπέμπη..θυμάμαι την περιπέτεια που είχε..είδες όμως;όλα πήγαν καλά...!!!!!!!!

Despina είπε...

Να είσαι καλά γλυκειά μου ... έτσι μας θέλω με τα όνειρα στα μάτια και την αισιοδοξία στην καρδιά. Και εγώ έτσι πιστεύω γιατί ποτέ δεν είχα περίσια και πάντα για μια κρίση ετοιμαζόμουνα... Εκείνο που με πειράζει πιό πολύ είναι η κρίση αξιών...
Για με΄να κρίση θα είναι άν φυτέψω σπόρο στην γή και δεν φυτώσει... αν τα δέντρα δεν πρασινίσουν την άνοιξη... αυτή είναι καταστροφή για εμένα και όχι τα λιγώτερα χρήματα και τα πονηρά παιχνίδια των καιροσκόπων. Όταν είναι κλειστή η τηλεόραση τότε περνάμε καλύτερα. Πολλά φιλιά

Admin είπε...

Πέστα Αχτίδα μου! Και εγώ για το ίδιο μαλώνω με τον άντρα μου, που θέλει να βλέπει όλες τις ειδήσεις σε όλα τα κανάλια λες και έχουμε πόλεμο, ή λες και έχουμε καταθέσεις και θα τις χάσουμε! Έχω αποτινάξει από πάνω μου τον ζυγό της τηλεόρασης από τότε που γεννήθηκε ο Δημητράκης μου και αισθάνομαι πολύ ανάλαφρη! Ίσως εθελοτυφλώ δεν ξέρω, αλλά αυτούς όλους τους κακοχάμπαρους δεν μπορώ ρε παιδάκι μου να τους παρακολουθώ! πολλά φιλάκια καλό βράδυ!

anthivolon είπε...

Είναι χαρά που έχουμε η μία την άλλη σ΄αυτές τις δύσκολες ώρες!!! Παίρνουμε κουράγιο η μία από την άλλη και προχωράμε!!! Σε μας τα νέα μέτρα φαντάζουν ελαφρύτερα απ΄ότι σε άλλους γιατί μας φτάνουν λίγα και καλά!!! Σε χάρηκα πάλι σήμερα!!
Καλό Σ/Κ.

myStickland είπε...

Μπράβο αχτιδούλα..έτσι σε θέλουμε,να μας δίνεις κουράγιο και δύναμη..μετά απο μια μπόρα πάντα ο ήλιος που βγαίνει είναι δυνατότερος και πιο λαμπρός!!έτσι δεν λένε?
(μου έφτιαξες το σαββατόβραδό μου..)
σε φιλώ!!<3

Nena είπε...

ΑΧΤΙΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ....ΜΕ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΟΤΙ ΛΕΣ.........ΔΕΝ ΤΟ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΤΩ...ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ!!!ΦΙΛΑΚΙΑ

Marina είπε...

Aυτή είσαι Αχτιδούλα μου!!!!!!!!!!!
Μακάρι το τσουνάμι που έρχεται να σταματήσει πριν να μας καταπιεί!!!
Φιλιά γλυκά!!!

Tante Kiki είπε...

Να είσαι καλά Αχτίδα μου, γι αυτό σ' αγαπάω!!! Μου δίνεις κουράγιο γιατί είχα πολύ καιρό να "πέσω" τόσο ψυχολογικά. Έχω βαρεθεί αυτό το "αστείο" περί πτώχευσης για να μας τσακίζουν οικονομικά! Πολλά φιλιά!

δημητρα λαγονησι είπε...

πολυ καλα τα λες αχτιδουλα,φιλεναδα.μες στην κατηφια στην καταστροφολογια ειμαστε απο εχθες.σκετη τρομοκρατια.ας γινη οτι ειναι να γινη,και να βοηθησουμε ο ενας τον αλλον και να μην ειμαστε ατομιστες ατυην την ωρα.να κλεισουμε τα αυτια μας στις σειρηνες,που μονο πανικο και φοβο σκορπουν.φιλησε μου την κλωντη και χαιρομαι που εισαι καλα,πολλα φιλακια,και ο θεος να μας προστατευη εμας τουε ελληνες.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ ...irida.., καληνύχτα να πω εγώ καλύτερα!Φιλάκια Αχτιδένια γλυκά μαμαδίστικα!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Νεφέλη, να σου στείλω συνταγή παλιοχασούρα η θα βρεις από αυτές που σου στέλνω; βρε δεν σου είπα να κάνεις φάκελο με συνμταγ'ες;

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ maya:)Η δική μου γενιά δυστυχώς είναι υπεύθηνη για όλα όσα περνάτε τώρα.λοιπόν σε εμάς ανήκει η εντολή να σας βοηθήσουμε τουλάχιστον ψυχικά για να σταθείτε στα πόδια σας στα δύσκολα.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@Despina, έχεις απέραντο δίκιο μα τα νέα παιδιά ..δεν είναι δίκαιο να μη ζήσουν την επιβράβευση των σπουδών και των ονείρων τους γενικά..αυτοί οι..άγνωστοι ..οι υπεύθηνοι είναι ένοχοι μέχρι θανάτου.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ anthivolon, φίλη μου το γεγονός είναι οτι όπως και να αποφασίσουν δεν βλέπω ..φως..όμως πιστεύω οτι η Ελλάδα έχει το δικό της Θεό που θα την βοηθήσει όπως κάνει πάντα.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ myStickland, να είστε δυνατές φίλες μου, να σταθείτε ψύχραιμες και με θάρρος στην οικογένεια σας.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Nena μου όλα θα πάνε καλά..αρκεί εμείς να αντέξουμε ..

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Marina μου εμεις πρέπει τώρα να βοηθήσει ο ένας τον άλλο ..όμως ποιο να πρωτοβοηθήσεις..δεν μπορείς να φανταστείς τι μέιλ παίρνω.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Tante Kiki, εσύ άρχισε να ..ψάχνεις φθηνές συνταγές.!χα! χα!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ δημητρα λαγονησι, πως να μη πανικοβληθείς βρε κορίτσι μου..

mammy on line είπε...

Αχτιδούλα μου μείνε ήσυχη δεν πτοούμαστε με τίποτα εμείς!Είμαστε γυναίκες, μάνες, αδελφές, κόρες και αντέχουμε τα πάντα.Και με ένα μαγικό τρόπο βρίσκουμε πάλι τη δύναμη και τις μεθόδους να τα κάνουμε όλα να φαίνονται ευφικτά!Μη σου πω ότι τα δύσκολα μας δυναμώνουν και μας φέρνουν πιο κοντά.....
Φιλιά πολλά καληνύχτα!

Marie είπε...

Φίλη μου δεν το βάζουμε κάτω... η ζωή είναι ωραία, θα τα καταφέρουμε! Σε φιλώ! Καλό βράδυ!

KaPaworld είπε...

Πολύ δυνατή η ανάρτηση σου...μου δίνει κι εμένα δύναμη να συνεχίσω...
Γι'αυτό είσαι Αχτιδένια...

Σμαραγδάκι- Ρούλα είπε...

Αχτιδένια ....μου συνφωνώ και επ αξάνω και στην παραμικρή τελεία ....σε όα λές και βέβαια...θα τα καταφέρουμε ...ειμαστε λαός δυνατός ..παντα τα βγάζαμε πέρα..γιατί όχι και τώρα;;; φιλακια σμαραδένια..

ΝΑΪΑΔΑ είπε...

Αχτιδακι μου καθε φορα που σε διαβαζω σε χαιρομαι αληθεια...!
που την εχεις τοση δυναμη μεσα σου να μου πεις κι εμενα...!

σε φιλώ με αγαπη!

Lefkothea είπε...

Καλημερααααα.....τωρα αν σου πω πως μου εφτιαξες το πρωινο μου???Αχ αχτιδουλα,σ ευχαριστωωωωωω....αισιοδοξια...μεγαλη λεξη........φιλακια...

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ mammy on line, καλημέρα και ..το ξέρω γλυκιά μου, εμείς οι γυναίκες ήμαστε φτιαγμένες από σκληρό υλικό από τη γέννα μας γιατί ο Θεός μας ΄προόρισε για τα δύσκολα να γίνουμε μάνες σε ένα μωρό ή σε ένα ..σύζυγο.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Marie, να ένα ακόμα αισιόδοξομ κοριτσάκι δημιουργικό..σε κάτι τέτοιες επενδύω τις ελπίδες μου.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Μαζί... KaPa, να είσαι δυνατή, π[ροετοιμασμένη πάντα για δυσκολίες και μετά για τα εύκολα.τώρα θα ενωθούμε και θα είναι αυτό που θα μας κάνει καλύτερες.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Ρουλα Σμαραγδενια, κι εσύ είσαι ένα όμορφο χαρισματικό και ευαίσθητο 'άτομο, το βλέπω σε κάθε στίχο σου.Καλημερα φίλη μου.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ ΝΑΪΑΔΑ μικρή μου όμορφη φίλη..ένα πουλάκι μου είπε οτι σίγουρα εσύ έχεις τους λόγους από εδώ και πέρα να είσαι δυνατή ..γιατί τώρα δεν είσαι μόνη .Η γυναίκα αγωνίζεται σαν λέαινα για όσα έχει και όσα θέλει να προστατέψει..θα το καταλάβεις στο πέρασμα του χρόνου.Με ρωτάς από που αντλώ αυτή τη δύναμη..απλά..από την αγάπη μου γι' αυτούς που θεωρώ δικούς μου αγαπημένους και την ανάγκη μου να τους κάνω να νοιώθουν ασφαλείς.Χάρηκα αφάνταστα που σε είδα ..όπως τότε κούκλα νυφούλα.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Lefkothea, γι' αυτό είμαι εγώ καλέ...για να φτιάχνω ευχάριστα πρωινά!

pisces είπε...

Καλημερα Αχτιδουλα ,οι μερες ειναι δυσκολες για ολους ,προσπαθουμε να βρουμε ενα φως απο καπου αλλα ,παντου σκοταδι.......απο οποια πλευρα και να κοιταξεις μαυριλα και απελπισια....Μονο το χαμογελο απο τα παιδια μας να κοιταζουμε και απο τους αγαπημενους.Αγαντα Ελληνες ....την περηφανια μας δεν την χρωσταμε σε κανεναν....Φιλακια πολλα!!

Rena είπε...

Καλημέρα από τη βροχερή Αθήνα Αχτίδα και ναι επιτέλους μπορώ να σου γράψω γιατί εδώ και κάμποσες μέρες όταν πήγαινα να σου γράψω εμφανίζονταν κινέζικα!!!!!!
Φιλιά!!!!

Ερωφίλη είπε...

΄Ισως το καλύτερο κείμενο που έχω διαβάσει το τελευταίο διάστημα.
Συγχαρητήρια και πάντα να μας γλυκαίνεις με τον τρόπο σου......

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ pisces, ο άνθρωπος είναι το πιο σκληρό πλάσμα στο κόσμο γλυκιά μου και η γυναίκα ειδικά το πιο με αντοχή.Κι αυτό ..θα περάσει..

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ rena μου κι εγώ πάλι δεν μπορώ να μπω στις παρακολουθήσεις και τώρα χάθηκαν τα μπλοκ που παρακολουθούσα και τα βάζω ..εδώ κι εκεί..και ..άστα να πάνε.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Ερωφίλη, με αγαπάς γλυκιά μου γι' αυτό.

Litsa είπε...

Αχτιδούλα ευχαριστούμε.
Πάντα πρέπει να υπάρχει κάποιος που θα ταράξει τα νερά και θα ξυπνήσει τους υπόλοιπους!
Η ισχύς εν τη ενώσει...
Σε φιλώ

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ....ΕΙΡΗΝΗ Κ

Fanypap είπε...

Αχτίδα μου, μπράβο!!αισιόδοξή μου εσύ, μας δίνεις κι εμάς λίγη ελπίδα...καλή σου εβδομάδα γλυκιά μου! φιλάκια.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ L., φίλη μου πρέπει να ήμαστε ενωμένοι ολοι απέναντι στο κακό αυτό δυστυχώς.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ ΕΙΡΗΝΗ Κ, λυπάμαι και ..φοβάμαι για τα νέα παιδιά..

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Φανή Παπ., Ζωγράφος , να δούμε τι μέρα θα ξημερ'ωσει..όμως εμείς όρθιες Φανή μου και ενωμένες.

ElenArt είπε...

Aχτίδα μου, γλυκειά....καλησπέρα...κατ΄αρχήν να σ'ευχαριστήσω για την επίσκεψή σου στο μπλογκοσπιτάκι μου και για τα καλά σου λόγια. Εεε....λοιπόν...ναι...είμαστε όλες μια τρομερή παρέα, ικανές για πάρα πολλά πράγματα. Η σημερινή σου ανάρτηση πραγματικά με πρόλαβε γιατί συμφωνώ σε όλα όσα γράφεις. Ηθελα λοιπόν κι εγώ να γράψω κάτι σχετικό γιατί, δεν σου κρύβω, είναι φορές που ντρέπομαι γιατί ο κόσμος καίγεται...κι εγώ ασχολούμαι με καλλιτεχνίες και χόμπυ διάφορα. Ομως πιστεύω ότι κι αυτός είναι ένας τρόπος να ξεφεύγω από την τρομακτική κι απαισιόδοξη πραγματικότητα. Διαφορετικά θα ήμουν πολύ δυστυχής. Εύχομαι το κακό να περάσει όσο γίνεται ανώδυνα κι ο Θεός να μας δώσει δύναμη να το αντέξουμε και να το ξεπεράσουμε. Πολλά φιλιά......

ElenArt είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
KaPaworld είπε...

Μόλις μπήκα στο μπλογκ μου και διάβασα το σχόλιο σου στην ανάρτηση μου...σε ευχαριστώ Αχτίδα...Με συγκινείς βαθιά.Τα λόγια αυτά από εσένα που ξέρεις που το έχεις ζήσει...είναι πηγή ελπίδας.Λυπάμαι που έκλεισε το κασελάκι για εσένα...δεν θέλω να ξεχάσω τα όνειρα μου...κάθομαι στο σκαλοπάτι να ξαποστάσω έχεις δίκιο,έχω πολύ κουράγιο μέσα μου κι αν το έχασα για λίγο με βοήθησες να το ξαναβρώ...η μαμαδίστικη αγκαλιά σου μου έφερε δάκρυα στα μάτια...ιδιαίτερα μια τόσο σκληρή νύχτα σαν τη σημερινή!! Σε ευχαριστώ από καρδιάς, είσαι πρότυπο για εμένα...

Fanypap είπε...

Αχτιδούλα μου, πέρνα από το μπλοκ μου να πάρεις την πρόσκληση για την έκθεση του συλλόγου "Πίστη", και αν θέλεις άνήρτησέ την, για να πληροφορηθεί ο κόσμος και να πουληθούν τα εργάκια. φιλάκια.

Ν. είπε...

Σε διαβάζω και γλυκαίνομαι...Για λίγο...Γιατί μετά θυμάμαι πως χρωστάω δύο νοίκια, εδώ και μηνα πια δεν εχω θερμανση, εχω μοιρασει 300 βιογραφικά και φως πουθενα και αυριο πρέπει να πάω στο κέντρο να δω που πουλάνε ψωμί με 60 λεπτά γιατί είναι τα μόνα που έχω. Κι όταν τελειώσει κι αυτο το χωμί...βλέπουμε!

Αχ βρε αχτιδα...Κόψε ενα κοματι απο την αισιοδοξια σου στειλε την προς τα δω γιατι στερεψα...

Ολυμπία είπε...

Καλό μεσημέρι!!!Πέστα καλή μου γιατί τελικά ετσι είναι τα πράγματα.Το να μιζεριάζουμε κάθε μέρα όλη μερα δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα.Στις στιγμές είναι οι διαφορά και στις θετικές σκέψεις.Και αισιοδοξία.Που θα πάει θα φτιάξει.Τα πρώτα 100 είναι δύσκολα και είμαστε κιολας στην μέση!!!!Χα,χα,χα!!!!

Evita είπε...

Γλυκιά μου Αχτίδα, δεν υπάρχει περίπτωση να μην μου δώσεις έναν δροσερό τόνο ή ένα μήνυμα αισιοδοξίας, κάθε φορά που θα σε επισκεφτώ. Έστω και όταν ακόμα σου συμβαίνει κάτι που κάποιον άλλον θα τον έφερνε τουλάχιστον κατάθλιψη, εσύ βρίσκεις την όμορφη πλευρά. Εύχομαι να συνεχίσεις και έτσι. Φιλιά πολλά και την καλημέρα μου.

ikaxela είπε...

:)

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Ν, γλυκιά μου..απαντώ μόνο σε σένα και λυπάμαι που βλέπω τώρα το σχόλιο σου..στείλε μου μέιλ αν θες να μιλήσουμε..μπορούμε να κάνουμε κάτι με τις φίλες μπλογκερ των Αθηνών; είσαι από Αθήνα;