Τρίτη 16 Αυγούστου 2011

Βαριέμαι; .. το εχω το κουσούρι!

Εξαφανισμένη..έτσι; κάτι περίεργο για μένα μα με φάγανε τα καθημερινές μίνι εξορμήσεις  μετά το ταξίδι μου στις Πρέσπες  στα εγγόνια και τα...  πέριξ μικρά μέρη... Έτσι χθες δεν το κούνησα από το σπίτι μου όσο κι αν με παρακαλούσε ο Δημήτρης!
Δεν ξέρω αν φταίει ο καιρός, αν κουράστηκα λόγω του προβλήματος στην υγεία μου, αν βαρέθηκα μα..θέλω πια δροσιά και λίγο καθημερινότητα.
Ήρθε και το ημερολόγιο το ταξιδιάρικο στα χέρια μου  και χθες το ζωγράφισα με τη σειρά μου για να το στείλω στην επόμενη.. Ένοιωσα σαν τότε..στο Λύκειο τελευταία τάξη..που είχαμε κάνει ένα τέτοιο και πήγαινε απο χέρι σε χέρι , γράφαμε , αποχαιρετούσαμε, ονειρευόμασταν σχεδιάζαμε..απο εκείνο το ημερολόγιο που το φυλώ ακόμα..λείπουν φίλες..έφυγαν φίλες..για πάντα.. μα μένουν μέσα σε αυτό οι φωτογραφίες, σχέδια για το αύριο.. κοριτσίστικες ερωτικές δηλώσεις.. σελίδες που αποδεικνύουν ότι ...απλά πρέπει να ζούμε το σήμερα σαν να είναι η τελευταία μέρα.. Ο άνδρας μου με κοιτούσε που το ζωγράφιζα και με ρωτούσε απορημένος γιατί κάνω παιδικές ζωγραφιές, περίμενε κάτι πιο σοβαρό από μένα εδώ..μα του είπα ότι με αυτό το ταξιδιάρικο ημερολόγιο που αύριο θα φύγει από τα χέρια μου για να πάει την..Ιθάκη ( Ρεβέκκα σου έρχεται..) αυτό λοιπόν το σχεδόν βιβλίο με κάνει ξανά ..παιδί!
Σήμερα περιμένω τη ψυχοκόρη μου την Αθηνούλα ( Νεφέλη) και έχω χαρά μεγάλη..η κόρη της καρδιάς μου.. έχουμε τόσα να πούμε κι εγώ ετοίμασα μπουρεκάκια για χάρη της..
Φίλοι μου καλά να περνάτε, για όσους γυρίσατε  και βαριέστε σαν κι εμένα..θυμηθείτε ότι η κάθε μέρα είναι σημαντική.. ζήστε την!

23 σχόλια:

Ξανθή είπε...

Καλημέρα και Χρόνια Πολλά!!!
Δεν είναι τίποτα όλοι βαριόμαστε αυτή την εποχή!!
Πολλά φιλιά.

love2love είπε...

χιχι αν ηρεμησεις λιγο θα μεινουν οι εικονες μεσα σου καλυτερα ηρεμησε και ξανα προς την δοξα τραβα κοιτα να χαρεις την κοριτσαρα σου και τα λεμε

Rena είπε...

Μια από τα ίδια αν και τελικά όλα στο μυαλό μας είναι,αν οι σκέψεις μας είναι θετικές περνάμε καλά αν είναι αρνητικές περνάμε χάλια όπου και αν βρισκόμαστε.
Τα φιλιά μου!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ Αχτιδα!! πολυ ασχημο να κανουμε αρνητικες σκεψεις συνεχεια...αχ ποσες και ποσες φορες εγω δεν εχω φτιαξει ολοκληρα σεναρια καταστροφολογικα για την εκβαση των καταστασεων...φανταζομαι τα χειροτερα για τους αλλους..εκει που αφηνω την καρδια μου να μιλησει...ξαφνικα χωνεται μες στο μυαλο μου μια αρνητικη σκεψη και τα χαλαει ολα...ετσι με την πρωτη ευκαιρια τα χωνω στους αλλους μετα...ευλογα μετα και οι αλλοι αναρωτιουνται..τι στο καλο επαθε αυτη??? εγω ημουν ειλικρινης μαζι της..στο τελος εγω αρρωσταινω και οι αλλοι ειναι καλα και δεν τρεχει τιποτα για αυτους..δεν μπορουν να καταλαβουν πως εγω μπορει να βασανιζομαι μεσα μου...τωρα ποιος φταιει??? εγω κυριως!!
αυτα τα παθαινω ειδικα οταν συμπαθισω καποιο αλλο ατομο...ετσι οταν αυτο το ατομο εκφραζει τα συναισθηματα του με εντελως πρωτογνορο και διαφορετικο τροπο...απο οτι κανω εγω..αυτοματα πιστευω οτι με κοροιδευουν...και οσο το σκεφτομαι αυτο τοσο πιο μεγαλη γινεται η πιστη μου σε αυτο!!
Για αυτο ας προσπαθησουμε να αλλαξουμε..ας ζουμε ο,τι μας ερχεται στη ζωη μας...χωρις αρνητισμο.
Αχτιδουλα με το καλο να δεχτεις την κοπελια σου...να περασετε ομορφα!!
φιλαααααακιααα απο Παρο!!!
ΧΡΙΣΤΙΝΑ

Rena Christodoulou είπε...

ΚΙ ΕΓΩ ΕΙΠΑ ΤΙ ΕΠΑΘΕΣ ΚΑΙ ΧΑΘΗΚΕΣ!!!!
ΧΑΡΗΚΑ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ CAMPING ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΛΩΝΤΗ!!!!!!!!!!!
ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΞΑΝΑΕΡΘΕΤΕ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΩΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΟΥΖΑΚΙΑ!!!!!!!!!
ΦΙΛΑΚΙΑ!!!!!!!!!!

apinkdreamer είπε...

αχτιδουλα μου πολυ χαιρομαι που το ευχαριστηθηκες!!!
μπορεις αν θελεις να δημοσιευσεις τις δικες σου σελιδες που δημιουργησες!!!
σε ευχαριστω πολυ! να εισαι καλα!!!

Γιώργος Πιτερός (gpiter) είπε...

Αγαπημενη μου αχτιδουλα επιτελους μπορω και μαθαινω νεα σου [ειχαμε τον υπολογιστη για σερβις και τον κρατησαν για ενα μηνα περιπου......] ευτυχως ολα καλα για τον αγαπημενο σου, χαρηκα πολυ.Βρε παιδια τι ωραιες εκδρομες εχετε κανει πολυ ζηλευω!!!!εμεις εδω στα νοτια εχουμε βρασει.!!!Αχτιδουλα γιατι μελαγχολισες??μην ακους κανεναν, μπροστα μας εχει ,υπεροχες λιακαδες.....βαλε το υπεροχο ψαθινο καπελακι σου και κοιτα μπροστα !!φιλια απο Ναυπλιο.

labrini είπε...

Aχτιδούλα μου κι εγώ βαριέμαι!μας κούρασε η ζέστη και βαραθήκαμε!αλλά σύντομα θα ανακάμψω γιατί το Σάββατο έρχεται η κόρη μου που τα τελευταία δύο χρόνια ζει στην Αμερική και όπως καταλαβαίνεις έχω πολλές ετοιμασίες και μεγάλη προσμονή και χαρά!!με το καλό να δεχτείς σήμερα κι εσύ την Νεφέλη σου!
Πολλά φιλιά!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Ξανθή μου πότε θα μας έρθεις πάλι; να μαγειρέψετε αντάμα με τον άνδρα μου; στις 11 οκτωβρίου έχω το χρόνο της μητέρας μου και θα κάνω ένα κάλεσμα στο σπίτι για όσες θέλουν

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ love2love , δεν ηρεμώ βρε..δεν ηρεμώ..μου αρέσει έτσι..να γκουντουρντίζω!!!!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ rena αυτές τις δυο τελευταίες μέρες δεν είμαι καλά..ξέρεις..με δυσκολία ζωγράφισα ξέρεις και αυτό με έρριξε πάλι ψυχολογικά μα ..σήμερα έχω την Αθηνούλα μου εδώ και όλα πάνε καλά..

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ ΧΡΙΣΤΙΝΑ απο Πάρο. είπες θα έρθεις Οκτώβρη..φρόντισε να έρθεις τις μέρες που έχω το κάλεσμα ..θα γνωρίσεις πολλές.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Rena Christodoulou, δεν ήμουν πολύ καλά..μα θα σου έρθω καλέ..είσαι τόσο όμορφα εκεί..

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ apinkdreamer, το πακετάρισα..αύριο πριν φύγω στα Φλογητά θα το στείλω. Το σκέφτηκα να το φωτογραφίσω μα..μετά είπα οτι δεν θα ήταν ευγενικό εκ μέρους μου να το κάνω και να το δείξω.πίστεύω να σου αρέσει το έκανα επάνω σε μουσαμά..δεν ήμουν πολύ καλά και δεν έγινε όπως ήθελαμα..εντάξει είναι..Σ' ευχαριστώ πολύ για τη χαρά που μου έδωσες.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ pisces, φίλη μου ..ξέρεις οτι χθες στιγμιαία σκέφτηκα να φύγω πια απο τα μπλογκς; δεν είμαι πολύ καλά, δεν αισθάνομαι καλά και πρέπει να ξαναρχίσω τις εξετάσεις μα..και για ποιό λόγο άλλωστε..όλα θα πάνε καλά..όπως και να έρθουν αρκεί να είναι οι γύρω μου καλά.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ labrini μου καλώς να την δεχθείς και να την χαρείς..φαντλάζομαι ετοιμασίες..εδώ εγώ που περίμενα την Αθηνούλα μου και έκανα όσα..όταν αγαπούμε κάποιον ..

Αναστασία είπε...

Δεν μπορώ να σε φανταστώ να βαριέσαι! Εκπέμπεις ζωή!!!!!!!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Αναστασία μου μόλις τελείωσα μια ..κατσαρόλα ντολμαδάκια και καρυδόπιτα..για να μη βαριέμαι!!!

SpIrToKoYto είπε...

άνθρωποι είμαστε Αχτιδούλα μου...
και σαν άνθρωποι έχουμε τα πάνω και τα κάτω μας...
αρκεί τα πάνω να είναι περισσότερα...
αλλά δεν σε φοβάμαι εσένα...
καλώς τα δέχτηκες...-:))

mia είπε...

Και ποιός δεν βαριέται νομίζεις?

Όταν πας κόντρα στην κακή διάθεση σου, κάνεις υπέροχα πράγματα. Τόχω δοκιμάσει.πίστεψέ με.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ SpIrToKoYto, καλημέρα γλυκιά μου..

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ nancy, νομίζω οτι αυτή η ζέστη δεν μου πάει όπως και σε όλους.Βαριέμαι απλά..όχι οτι είμαι στις κακές μου μια χαρά είμαι καλέεεε..

Fanypap είπε...

Με στεναχώρησες τόσο Αχτίδα μου, που δεν μπορούσα να σου γράψω και σε σκεφτόμουν όλες αυτές τις μέρες. Δεν σε γνωρίζω προσωπικά, ούτε μιλάμε πολύ καιρό, αλλά ένιωσα ότι είσαι πολύ απογοητευμένη, και λυπήθηκα!!!Μή το βάζεις κάτω!!!! Και τί θα κάνεις, αφού δεν θα έχεις και το μαγαζί; καλύτερα δεν είναι να συζητάς με τους ανθρώπους που έχουν τα ίδια ενδιαφέροντα με σένα, από το να είσαι στην απραξία; και άν θέλεις ζωγράφιζε κάπου κάπου, έτσι για γούστο σου, και να μας τα δείχνεις , μας αρέσουν! ή να μας διηγείσαι πως περνάς! τα λές τόσο ωραία!!!! εκτός αν κουράστηκες, τουλάχιστον κάνε για λίγο αποχή, ώσπου να ξαναβρείς το κέφι σου και τα ξαναλέμε. Σ'αγαπάμε και σε θέλουμε στην παρέα μας, φιλακια.