Κυριακή 8 Μαΐου 2011

Μανούλα ..μου λείπεις!

Γιορτή της μητέρας...γιορτή της ζωής , της θύμησης και της ευγνωμοσύνης στο πλάσμα που μας γέννησε , μας κανάκεψε, μας έδωσε αρχές, μας αγάπησε πάνω από τη ζωή της, μας ευχήθηκε πάνω από τα μπορώ της , μας συγχώρεσε πάνω από την υποχρέωση της να παραβλέπει τα τυχόν λάθη..
Μάνα.. μαμά μου..φέτος δεν θα μπορέσω να σε ξυπνήσω το πρωί , να σε φιλήσω και να σου πω δυνατά για να μπορέσεις να με ακούσεις: Χρόνια Πολλά μαμά μου !


Έτσι θέλω να σε θυμάμαι.. εγώ μικρή κι εσύ δυνατή, αρχηγός ...η μαμά μου!
Φέτος μόνο τα λουλούδια και το κεράκι που σου αγόρασα απλά θα στολίσουν το μέρος που σε πήρε μέσα του για πάντα.


glitter-graphics.com


Μα δεν είσαι εκεί.. εκεί έθαψα αυτό που απόμεινε, εσύ είσαι εδώ.. στη καρδιά και στις αναμνήσεις μου , όπως θα είμαι κι εγώ για τις κόρες μου κι εκείνες για τα παιδιά τους... πάντα η ίδια λέξη, η ίδια ιδέα..η ίδια στο βάθος μορφή σε όλα τα χρώματα, εθνικότητες και θρησκείες.. μάνα..

42 σχόλια:

moments collector είπε...

...δεν έχω λόγια...

Ανώνυμος είπε...

kyria giwrgia klaiw diavazontas ta grafomena sas.poso thathela na eixa ki egw tetoia synaisthimata gia th mhtera mou h opoia zei,alla pote den htan oute einai dipla mou,panta epikritikh kai eirwnikh,vevaia exw kanei th dikh mou oikogeneia,ta paidia mou einai megala omws me ponaei mallon me thymwnei h stash ths.kalhnyxta na xairesai thn omorfh oikogeneia pou eftiaxes mazi me ton kyrio dhmhtrh.elenh.

Lefkothea είπε...

ομολογω πως με πηραν λιγο τα ζουμια....ολοι εχουμε μια "μανα" καπου εκει...εγω εχω την γιαγια-μανα,πολυ προσφατη η αναχωρηση της...βρε Αχτιδενια μου,πως τα καταφερνεις και με συγκινεις καθε φορα που γραφεις κατι???

Rena Christodoulou είπε...

ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΓΕΡΗ ΝΑ ΤΗΝ ΘΥΜΑΣΕ ΤΗΝ ΜΑΝΟΥΛΑ ΣΟΥ!!!!!!!!!
ΟΣΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΑΝΩΝΥΜΗ ΚΛΑΙΩ ΚΙ ΕΓΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.
ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΝΑ ΜΗ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΦΑΛΜΑΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΜΗΤΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ.
ΑΥΤΟ ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΒΕΒΑΙΑ.
ΜΕ ΑΓΑΠΗ!!!!!!

Marina είπε...

Βιώνουμε και εμείς την απώλεια της υπέροχης μαμάς του...μου...μας...
Έφυγε και όμως εγώ νιώθω ότι είναι εδώ δίπλα μου, κάθε στιγμή!!!
Ο πεθερός μου στολίζει κάθε μέρα τη φωτογραφία της με τα άνθη από τη γλάστρα που της πήγα δώρο πέρσι τέτοια μέρα.

friendly είπε...

Σε νοιώθω και καταλαβαίνω πως νοιώθεις, αν έχεις αδέλφια είναι πιο απαλός ο πόνος, εγώ ήμουν μοναχοπαίδι και μου λείπουν πολύ και...σε νοιώθω πολύ, αυτά μόνο γιατί δεν βλέπω το πληκτρολόγιο....Καληνύχτα αχτιδένια.

Καλή μου ανώνυμη επειδή με συγκίνησε αυτό που μοιράστηκες μαζί μας θα σου πω μόνο τούτο: υπάρχουν ανθρωποι που δεν ξέρουν να δείξουν την αγάπη τους διότι δεν έμαθαν. Οι άνθρωποι αναθεωρούν όσο μεγαλώνουν κάνε λοιπόν την υπέρβαση και πλησίασε εσύ πρώτη και ίσως ξαφνιαστείς. Κάντο τώρα όσο είναι καιρός γιατί μετά ίσως το μετανοιώσεις, δώσε ευκαιρίες στους ανθρώπους και ίσως σε ξαφνιάσει η συμπεριφορά τους, τουλάχιστον θα ξέρεις ότι εσύ προσπάθησες.

Ανώνυμος είπε...

@αχτιδα,χρόνια πολλα,σε όλες τις μαμάδες,χρόνια πολλά μανούλα!χρόνια πολλά στην μητέρα μου και στην Κα Νούλα γιατί πραγματικά ηταν μοναδική μητέρα!!!!!!!!!!!και μοναδικός άνθρωπος ,,θα την θυμάμαι πάντα με πολύ αγάπη!να είναι καλά εκεί πάνω που είναι..

Ανώνυμος είπε...

Αχ ανώνυμη, η μάνα έχει πάντα δίκιο! Στα λόγια της καθρεφτιζόμαστε εμείς τα παιδιά, ο χαρακτήρας και η συμπεριφορά μας! Δε πρόκειται να γίνουμε ποτέ σωστές μάνες αν μιλούμε έτσι για τη γυναίκα που μας γέννησε και μας μεγάλωσε! Λυπάμαι πολύ κορίτσι μου για την αχαριστία αυτή! Ποτέ τη μάνα μη πικραίνεις!

Thalassenia είπε...

Μετά από 21 χρόνια το θλιβερό συναίσθημα της απώλειας, είναι το ίδιο όπως εκείνη την ημέρα που έφυγε.
Απλά δεν είναι τόσο συχνό.
Με συγκίνησες καλή μου.
Να τις θυμόμαστε.

Χρόνια Πολλά στις μανούλες.

Ειρηνη Σ είπε...

πεθαινει εκεινος που τον ξεχναμε
να εισαι καλα να χαιρεσαι τα παιδια σου και να την θυμασαι

Καλλιόπη είπε...

Αχ Αχτιδούλα πώς σε καταλαβαίνω. Σήμερα παντρέψαμε την ανηψιά μου, την κόρη της αδελφής μου. Το μοναδικό κορίτσι στην οικογένεια. Και πραγματικά ήταν πολύ μεγάλη η απουσία της μαμάς μου εκεί. Μας έλειπε πάρα πολύ. Κάθε μέρα μου λείπει. Το χάδι της, η αγκαλιά της, η ασφάλεια που ένοιωθα δίπλα της. Το κενό είναι αναντικατάστατο.

...irida... είπε...

Φτωχά τα λόγια ...μα οι ευχές...

είναι πολύ μεγάλες ...

και αν είναι μπόρα... η ζωή ...

να ΄ναι χαρές ..οι στάλες...

....για όλες...
...τις μανούλες...του κόσμου.....

...ΧΡΟΝΙΑ...ΠΟΛΛΑ....!!

...irida... είπε...

ΑΧ!ΚΑΛΉ ΜΟΥ!!
ίσως να κάνουν παρέα όλες μαζί΄΄κάπου εκεί ψηλά...
αν και εχει φύγει......
αρκετά χρόνια....
η παρουσία της..
.δίπλα μου...
εναι αισθητή....
και πολλές φορές....
οταν ειμαι...
σε δύσκολες..
φάσεις στη ζωή μου....
έρχεται ...
στον ύπνο μου...
με συμβουλές..................................................................................................

Γιαγιά Αντιγόνη είπε...

Γέρασα και ακόμα είναι παρούσα.. στις κινήσεις μου.. στα λόγια μου.. αποτυπώματα.. που έμειναν μέσα μου..

Ποδηλάτισσα είπε...

Μάνα!!! αέναη πηγή αγάπης και προσφοράς !!!! Ας είναι καλά όλες εκεί ψηλά... και σίγουρα οι ψυχές τους είναι για πάντα δίπλα μας!!! Χρόνια Πολλά σε όλες τις Μάνες!!!!!!!!!!!

lourdi lourdaki είπε...

TI NA ΠΩ...
ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΓΕΡΗ ΝΑ ΤΗΝ ΘΥΜΑΣΑΙ..
ΣΕ ΦΙΛΩ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΦΥΓΩ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΑ "ΔΩΡΑ" ΜΟΥ ΣΤΟ ΤΑΦΟ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑΣ ΤΑ ΦΛΟΓΗΤΑ, ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΑΣ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΤΑ ΑΙΣΘΑΝΕΣΤΕ.σΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΗ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΕ ΔΥΟ..ΜΕ ΤΗΝ friendly ΣΤΟ ΓΕΓΟΝΌς ΟΤΙ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΆΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΗΡΑΝ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΆΛΛΗ ΑΝΏΝΥΜΗ ΧΩΡΊς ΝΑ ΤΑΥΤΊΖΟΜΑΙ ΜΑΖΊ ΤΗΣ ΘΑ ΠΩ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΩ ΜΗΤΕΡΑ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΑΓΑΠΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ.ΜΙΛΩ ΤΩΡΑ ΣΑΝ ΜΗΤΕΡΑ.ΕΙΝΑΙ ΣΑΡΚΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΑΡΚΑ ΜΑΣ ΚΟΜΜΑΤΙ ΑΠΟ ΤΗ ΨΥΧΗ ΜΑΣ, ΑΝ ΜΟΥ ΖΗΤΟΥΣΑΝΜΕ ΝΑ ΠΕΣΩ ΣΤΟ ΓΚΡΕΜΟ ΓΙ'ΑΥΤΕΣ ΘΑ ΕΠΕΦΤΑ, ΑΝ ΜΟΥ ΖΗΤΟΥΣΑΝ ΤΗ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΘΑ ΤΗΝ ΕΔΙΝΑ ΕΝΩ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΞΕΡΩ ΠΟΤΕ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΑΥΣΤΗΡΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΩ ΧΩΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΛΑΘΗ.ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΟΜΩΣ ΠΑΝΤΑ ΕΔΩ, ΔΙΠΛΑ ΤΟΥΣ,ΣΕ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΖΗΤΗΣΟΥΝ , ΑΟΡΑΤΟΣ ΘΕΑΤΗΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥΣ.ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΖΗΤΩ ΤΙΠΟΤΕ, ΑΠΛΑ ΤΟΥΣ ΔΙΝΩ ΟΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΩ.ΜΑΝΑ ΓΙΝΕΣΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΟΤΑΝ ΣΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΕΝΑ ΜΩΡΟ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΤΟ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΓΕΝΝΗΣΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΥΟΘΕΤΗΣΕΣ.ΜΑΝΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ, ΘΥΣΙΑ, ΠΟΝΟΣ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΕ ..ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΧΑΡΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΙΩΝΑΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ...ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΕΣ ΕΣΑΣ..ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΣΑ, ΓΙΑ ΤΗ ΠΑΡΕΑ ΣΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΜΑΝΑ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΣΑΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΗΛΙΚΙΑΣ.ΚΑΠΟΤΕ ΜΙΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΓΙΑ ΝΑ "ΕΙΜΑΙ ΜΑΝΑ" ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΤΣΙ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ.

Hfaistiwnas είπε...

Όλες οι μανάδες να είναι καλά!!! Να τις χαιρόμαστε και να είναι πάντα καλά!!!!

Κωνσταντίνα είπε...

Με συγκίνησαν πολύ όσα γράψατε...
Χρόνια πολλά σε όλες τις μανούλες!
Όπου κι αν βρίσκονται για τα παιδιά τους είναι μοναδικές και αναντικατάστατες....

Γιώργος Πιτερός (gpiter) είπε...

Καλημερα χρονια πολλα σε ολες τις μανουλες ολου του κοσμου .Εχω χασει τον πατερα μου πριν απο 12 χρονια και η καθημερινη απωλεια ειναι μεγαλη ,η μανουλα μου γεμιζει το κενο....Ειναι πολυ παραξενο πραγμα το οτι καταλαβαινουμε τους γονεις μας μονο οταν γινουμε και εμεις γονεις.Καθε αμφισβητιση φευγει και θελουμε να μεγαλωσουμε τα παιδια μας σαν και αυτους.Και πραγματικα καμαρωνω οταν η κορη μου λεει οτι μερικες φορες κανω σαν την γιαγια της.Εμενα και την αδελφη μου μας μεγαλωσε με πολυ αγαπη παρ΄ολο που δεν μας το εδειχνε και δεν μας το ελεγε ποτε....μαλιστα το αστειο μας ηταν καθε γιορτη ...παμε να φιλισουμε την μαμα γιατι... του χρονου παλι....Ομως η αγαπη δεν εχει λογια.......ειναι εκει.Παρακαλαω να μεγαλωσω το παιδι μου κανοντας τα λιγοτερα λαθη να ειμαι διπλα της, ετσι, χωρις πολλα λογια ουσιαστικα.Ειμαι37 χρονων και πιστευω οτι ο θεος, μου, εκανε το μεγαλυτερο δωρο,με εκανε μητερα.

ElenaG είπε...

Αχ! Μάνα...

ElenaG είπε...

ΧΑ!ΧΑ! σίγουρα δεν είσαι εσύ αυτή!
πα πα πα μακριά από μας!
Μας έλειψες!

Ανώνυμος είπε...

γερη να σαι να τη θυμασαι

Μαιρη είπε...

Xρονια πολλα σας ευχομαι!Πιστευω πως οι δικοι μας ανθρωποι δεν χανονται ποτε,την ψυχη τους την κουβαλαμε παντου μαζι μας.

NANTIA είπε...

Χρόνια Πολλά σε σένα που είσαι μια γλυκιά μανούλα και γιαγιά! Εύχομαι πάντα η καρδιά σου να είναι γεμάτη από "μαμά"!

Ανώνυμος είπε...

Χρόνια Πολλά Αχτίδα μου και σε όλες τις μανούλες του κόσμου!!! Η δική μου μανούλα έχει φύγει εδώ και 18 χρόνια, μου λείπει, αλλά θέλω να πιστεύω ότι από εκεί ψηλά με βλέπει και με προστατευει.
Πολλά χαμόγελα και φιλιά,
Χριστίνα από Κατερίνη

Ανώνυμος είπε...

anwnymh isws namai ki egw axaristh,ma den borw na xexasw pws oses fores thn xreiasthka,kai de milaw gia ylika pragmata,giatiafto htan xekatharismenopws tha einai apousa,panta htan apousa.fantazomai tha eisai storgikh manoula giafto sou fainontai adianohta ta grafomena mou.kalo apogema.elenh.

OLINA M είπε...

Από το πρωί προσπαθώ να σου γράψω, αλλά συγκινούμαι και τα παρατάω....

Λοιπόν!
Αυτή η μέρα πάντα θα είναι δύσκολη για όσους έχασαν τη μανούλα τους, αλλά η πρώτη γιορτή χωρίς τη δική σου μαμά είναι ακόμη πιο δύσκολη αχτιδούλα μου....
Μακάρι όλες μας να αξιωθούμε να καμαρώσουμε τα παιδάκια μας ολοκληρωμένους ανθρώπους με δική τους οικογένεια,και όταν φτάσουμε στα χρόνια της δικής σου μαμάς, να φύγουμε ευτυχισμένες και γαλήνιες.
ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΠΟΛΛΑ!!!!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

ΑΠΟ ΤΑ ΦΛΟΓΗΤΑ ΑΓΑΠΕΣ ΜΟΥ ΣΑΣ ΣΤΕΛΝΩ ΦΙΛΑΚΙΑ, ΜΕ ΘΕΑ ΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ,ΨΑΡΆΚΙ, ΣΑΛΑΤΟΥΛΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ.

@.elenh.Γλυκιά μου, επέτρεψε με να δεχθώ τις ευχές σου με πολύ χαρά και να σου δώσω Αχτιδένια αγκαλίτσα και φιλάκι! Φαντάζομαι οτι μου στέλνεις και...ψηφιακά ένα λουλουδάκι!Για να σε κάνω να αισθανθείς καλύτερα θα σου πω οτι εμείς οι μανούλες ήμαστε και λιγάκι ..παραπονιάρες όταν μας ξεχνούν να μας πάρουν ακόμα τηλέφωνο.. μέχρι τώρα να μας πουν Χρόνια Πολλά μανούλα.Αγάπα το σύντροφο σου, αγάπα τα παιδιά σου μα κράτα για τον εαυτό σου ένα κομμάτι εντελώς δικό σου .

ΑΠΟ ΤΑ ΦΛΟΓΗΤΑ ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΣΕ ΟΛΕΣ...

πουαντερι είπε...

Παντα μαζι μας ειναι και ας μην φαινονται.

Χρονια πολλα μανουλα!!!!!!!!!

ΕΛΕΝΑ είπε...

Να είσαι καλά Αχτίδα μου, και να θυμάσαι πάντα με αγάπη την μανούλα σου!
Φιλιά!

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ΜΑΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ .Εσυ το γνωριζεις καλυτερα απ ολους μας φιλη μου αφου δεν την εχεις.

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ

Rena είπε...

Το πιο συγκινητικό αφιέρωμα....
Χρόνια πολλά Αχτίδα μου να ζήσεις να τη θυμάσαι!!!

Δέσποινα είπε...

Η μάνα εν Θεός, η μάνα Πανα'ί'α! Όσο έγραφα στο blog μου τη δική μου αφιέρωση στη μανούλα μου έκλαιγα...τώρα με όσα διαβάζω έχω μουσκέψει την κουβέρτα μου...αν λέμε ότι αγαπάμε το Θεό τότε όλον τον κόσμο αγαπάμε, πόσο μάλλον τη μάνα! Όλοι κανουμε λάθη, ακόμη και η μάνα κάνει λάθη,άνθρωπος είναι κι αυτή με τις αδυναμίες της.Πρέπει να την συγχωρέσουμε γιατί ''Η μάνα εν κρυό νερό, και στο ποτήρι δεν μπαίνει, κι όταν θα έρθει η ώρα και άλλο δε θα ζει άμα δεν κάνεις το χρέος σου θα καίγεται η ψυχή σου...!Με αγάπη, συγχωρέστε τις μανούλες σας για να συγχωρέσει κι ο Θεός τα δικά μας λάθη όταν έρθει η ώρα της κρίσης!Αγάπη αγάπη αγάπη, αυτό είναι το Α και το Ω, και να δείτε τι αγάπη θα σας δώσει ο Θεός, δε θα χωράει στην ψυχή σας, θα πλημμυρίζει η καρδιά!Χρόνια πολλά σε όλες τις μανούλες του Κόσμου!

Δέσποινα είπε...

Αχτίδα μου εύχομαι ο Θεός να αναπαύση την ψυχούλα της μανούλας σου και σε σένα εύχομαι να'σαι ευτυχισμένη με την οικογένειά σου μέχρι τα βαθιά γεράματα! Χρόνια σου πολλά και ευτυχισμένα!

Rena Christodoulou είπε...

ΑΦΙΕΡΩΝΩ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΟΝ ΥΜΝΟ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ
Η ΜΑΝΑ ΕΝ ΚΡΥΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΟΤΗΡ'ΚΕ ΜΠΑΙΝ'

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμη των 12.24
Στην ίδια θέση δυστυχώς είμαι κι εγώ.Ή μάννα μου αυταρχικός χαρακτήρας από τότε που την θυμάμαι.Ποτέ δεν πήρα στοργή και τρυφερότητα παρά μόνο απόρριψη.
Εχω κι εγώ την δική μου οικογένεια, παιδιά κι εγγόνια

Ανώνυμος είπε...

απευθυνομαι στην παραπανω ανωνυμη

κι εγω τα ιδια!!!!απορριψη και μονο απορριψη!!!!!

Ανώνυμος είπε...

αγαπημένη μου αχτιδα έγραψες αυτό που νιώθω σήμερα... και μ'έκανες να δακρύσω με τα υπέροχα λόγια σου...χρόνια πολλά στη μανούλα σου και στη δική μου μανούλα γιατί ίσως κι εκεί που είναι μπορούν να νιώσουν την αγάπη που τους στείλαμε σήμερα. πολλά φιλιά μοναδική μου αχτίδα. ΄Ολγα.

Ανεράιδα είπε...

Από τα ωραιότερα κείμενα που έχω διαβάσει για τη μητέρα.....κι αυτό γιατί είναι αληθινό και αυθεντικό! Χρόνια σου Πολλά!!

Ανώνυμος είπε...

ευχαριστώ πολύ !!!
το κλέβω για να πω με αυτόν τον τρόπο χρόνια πολλά σε κάθε μανούλα που έχει "φύγει"
σας ευχαριστώ πολύ, ας είναι η ψυχή της στην αγκαλιά του Θεού γεμάτη γαλήνη και ευτυχία...
έφη πανίδου