Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2021

Δωράκια που πήρα

                          


Το κάθε πρωινό φέρνει και μία διαφορετική μέρα φίλοι μου, σήμερα το κατάλαβα καλά. Ξύπνια από τις..6..τα παυσίπονα δίπλα μου μου υπενθύμισαν πως όσο και να τα απεχθάνομαι δεν μπορώ πια χωρίς αυτά. Σηκώθηκα λοιπόν στα.. νύχια όπως λένε να μη ξυπνήσω τον Δημήτρη. Η Κάντυ με κοιτούσε στα μάτια , δεν ξέρει βλέπετε πως δεν μπορούσα ούτε να απλώσω το χέρι να την πιάσω. όμως.. σηκώθηκα , ντύθηκα στα...νύχια ,έστειλα το sms μου και νάμαι στους δρόμους σέρνοντας στη κυριολεξία τα πόδια μου.

Μα όταν η ερημιά του δρόμου σε κάνει να σκέπτεσαι , όταν ο μόνος συνοδοιπόρος σου είναι εκείνες που σηκώθηκαν από τα χαράματα να καθαρίσουν όσα οι ανεγκέφαλοι πετούν χωρίς σκέψη.. τότε σκέπτεσαι πόσο εγωίστρια είσαι  και.. τα βήματα γίνονται πιο σταθερά, τραβάς το λουράκι και λες καλημέρα στον πρώτο που βλέπεις μπροστά σου και σε κοιτάζει έκπληκτα γι΄αυτό!

Όταν γύρισα βρήκα το καφέ μου να με περιμένει.. άλλη μία σκέψη.. πόσο τυχερή είμαι που έχω εσένα καλέ μου.....

Άρχισα να συνέρχομαι από την ξαφνική πρωινή μου μελαγχολία καφεδάκι, συζήτηση, ένα .. κουλούρι που αγόρασα καθώς ερχόμουν . Μην ρωτάτε για τον .. υπό δίαιτα σύζυγο.. σουπίτσα μου δήλωσε ότι έφαγε πάλι μόλις είδε πως έλειπα!

Τότε το θυροτηλέφωνο και η φωνή του ταχυδρόμου.. παράπονο το έχω βρε παιδιά.. μόνο το δικό μου κουδούνι χτυπάει.. όμως πάλι η μέρα μου επιφύλασσε έκπληξη χαράς.. και ντροπής συγχρόνως που φέτος δεν έστειλα τίποτα σε σας.. σε φίλους..

Να αρχίσω από την Χριστίνα που μου έστειλε χθες βραδυ με κούριερ η...κακούργα τα πιο όμορφα σοκολατάκια που έχω δει φίλοι μου!!!!

                    


Πέστε μου πως είναι δυνατόν να.. κατασπαράξεις τέτοια σοκολατάκια!!Ευτυχώς.. ευτυχώς λέω που δεν μου αρέσει η σοκολάτα γάλακτος παρά μόνο η μαύρη, έτσι δοκίμασα (με.. δάκρυα που το κατέστρεφα) ένα δενδράκι και απόλαυσα τον.. υπό.. δίαιτα Δημήτρη που λατρεύει στη κυριολεξία τα σοκολατάκια . Τα πήρε αγκαλίτσα και τα τίμησε χωρίς τύψεις όπως είπε και άρχισε να μου λέει: -πάρε τηλέφωνο να την ευχαριστήσεις από μένα!
Μετά θα σας δείξω την επόμενη μου κάρτα με ευχές από την Μαρία από.. Αγγλία που κάθε φορά με σκέπτεται ενώ εγώ φέτος...Μαρία μου το ευχαριστώ είναι λίγο που με σκέφτηκες.
         

Και βέβαια.. κλείνω με το όμορφο στολίδι της Μαρίας Έλενας που εγώ πάντως το είδα για μπρελόκ και επειδή για να μη τα χάνω βάζω μεγάλα μπρελόκ θα αντικαταστήσω το.. γοριλάκι που έχω με αυτό!

      


   Είδατε φίλοι μου πόσο εύκολα μπορεί να αλλάξει η διάθεση και μέρα μας; Αλλάζει όταν έχεις δίπλα σου έστω και με απόσταση φίλους, ανθρώπους που  σε σκέπτονται και έχουν αισθήματα για σένα. Ο Θεός δεν μου έδωσε αδέλφια και ξαδέλφια.. μου έδωσε από την μεριά του άνδρα μου όμως και είναι το ίδιο, μου έδωσε φίλους καρδιάς , μου έδωσε ανθρώπους που με σκέπτονται με αγάπη... τα έχω λοιπόν όλα. 

Να σας δείξω και το ράδιο του φίλου Νίκου που το έβαλα δίπλα στα gaget με το λινγκ του σταθμού του και μου θύμησες φίλε στο χθεσινό σχόλιο του πως κάποτε είχα μουσική στο μπλοκ μου! Το ξέχασα φίλε..

Βλέπετε .. έχω το μπλοκ από το 2007.. πέρασαν τα χρόνια .. άλλαξα κι εγώ.. η Πάρκινσον φίλοι μου με έχει αλλάξει, ομολογώ πως το μυαλό μου έχει γίνει λίγο.. αργό.. και δεν έχω πια  την δυνατότητα να σκεφτώ και να κάνω πολλά . Πολλές φορές αναρωτιέμαι πως  μπορεί να ξεχνώ ακόμα και τα ονόματα καθηγητών μου.. γνώσεων μου στο τομέα μου.. 

Η νευρολόγος μου λέει να επιμένω να βρω κάθε φορά την σωστή λέξη που ξεχνώ.. το κάνω..  και με το χιούμορ μου σας λέω πως πολλές φορές ξάφνου εκεί που βλέπουμε τηλεόραση πετάγομαι και φωνάζω στο Δημήτρη τη λέξη που ψάχνω από το πρωί!!  Δεν θέλω γελάκια ατιμούλα. Δεν χάνω το σήμερα φίλοι μου, έχω μέσα μου πάντα την Αχτίδα που προσπαθεί να τρυπώνει παντού και κάθε ημέρα αρχή της και τέλος της λέω ευχαριστώ.   

              Αχτιδένια φιλάκια  

14 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

http://www.e-radio.gr/G-Radio-Internet-Radio-i2299/live

Ανώνυμος είπε...

Το ιντερνικο ραδιοφωνο δεν ανοιγει.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

Αχ φίλε μου..τι έκανα λάθος πάλι; Θα το ψάξω.

Ανώνυμος είπε...

Κυρία Γεωργία σκέπτομαι μετά την κλεισούρα να έρθω Θεσσαλονίκη να σας γνωρίσω.Θέλω να σας δώσω αυτή την αγκαλιά που ονειρεύομαι εδώ και χρόνια να σας κάνω όταν σας δω. Βλέπετε κι εγώ είμαι από τις πρώτες σας που κόλλησα στο μπλοκ σας. Κάποτε σάς έστειλα ένα μέιλ με ευχές κι εσείς μου απαντήσατε αμέσως. Να είστε γερή , φίλη μου θα σας πω αν με αφήσετε.Καλή Χρονιά. Κατερίνα Β.

Giannis Pit. είπε...

Καλησπέρα Γεωργία μου,
παρακολουθώ πάντα τη σκέψη σου και τα συναισθήματά σου με προσοχή και σεβασμό.
Μας στέλνεις θετική αύρα και μηνύματα πάντα με τον καλό σου λόγο Αχτίδα μας.
Και το φως της σκέψης σου έρχεται κοντά μας φιλικό και ζεστό.
Τα δωράκια σου υπέροχα. Δεν υπάρχει καλύτερη χειρονομία από αυτή στις μέρες μας.
Καλοδεχούμενα και να τα χαρείς.
Καλό Σαββατοκύριακο.

Μαρία Κανελλάκη είπε...

Όταν σε περιμένει ένα φλιτζάνι καφές και πολύτιμα δωράκια από φίλους, πώς να μην πάει καλά η μέρα σου;
Βάλσαμο στους σωματικούς πόνους, είναι οι άνθρωποι που σε νοιάζονται και σου δείχνουν έμπρακτα την αγάπη τους. Γιατί το αξίζεις, Γεωργία μου ♥

Ελένη Φλογερά είπε...

Γεωργία μου αυτό το καφεδάκι έχω και εγώ το προνόμιο να το πίνω έτοιμο από τα χεράκια του καλού μου κάθε μέρα.
Να είστε και οι δύο καλά.
Φιλιά!

Ρένα Χριστοδούλου είπε...

Να είστε καλά Γεωργία μου και να πίνετε το καφεδάκι σας, πολλά πολλά χρόνια ακόμα μαζί.
Η αισιοδοξία σου , μας δίνει δύναμη κι εμάς.
Φιλάκια πολλά.

Χελώνα είπε...

Μπράβο Αχτίδα μου, έτσι να μην το βάζεις κάτω. Σ αγαπάνε πολλοί και πολύ. Τι υπέροχα δωράκια!!! Να τα χαρείς.

Δημιουργία είπε...

Καλή χρονιά Γεωργία μου με υγεία και όλα τα καλά του Θεού.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ. ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ !!!!
Ο ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΕΙ Η ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ.ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΕΔΩ :
https://www.gradio.gr/

Χαρά Θεοδωρίτση είπε...

Προσυπογράφω τα γραφόμενά σου Αχτίδα μου,αλλά ας μην αφήσουμε την αχτίδα της ελπίδας να σβήσει,ειδικά οταν οι άνθρωποι γύρω μας μας δείχνουν τόσο πολύ την αγάπη τους! Είμαστε τυχερές και ευγνώμονες γι αυτήν και ειλικρινά,προσωπικά,βρίσκομαι σε μεγαλο δίλημμα πώς ν ανταποδώσω.
Φιλιά πολλά,ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ και αν χασουμε και κανένα κιλό απο την αναθεματισμένη καραντίνα κακό δε θάναι ;)
Την αγάπη μου και στους δυο σας.

Σμαραγδάκι- Ρούλα είπε...

Η αγαπη φιλεναδα το ξέρεις καλύτερα από τον καθένα όταν απλόχερα την δίνεις τόσο μεγαλύτερη επιστρέφεται πίσω σε σένα και το βλέπεις με την αγάπη των φίλων που σε σκέφτονται...
Μόνο αυτό αρκεί, και περισσότερο όταν έχεις ένα Δημήτρη δίπλα σου..
Να είστε καλά τα δυο σας και να αντλείς δύναμη από την αγάπη που ξέρει να δίνει χωρίς να παίρνει!!!φιλιαααα!!❤

Κική Κωνσταντίνου είπε...

αγαπη μου
να τα χαρεις
καλη χρονια
με υγεια
φιλια πολλα