Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2020

Παρεούλα;;; τι μου κάνετε;

                                   


Το πήρα απόφαση φίλοι μου πως.. ΕΔΩ ..ΜΑΖΙ σας θα την.. βγάλω φίλοι μου όμως.. αποφάσισα πως η γκρίνια είναι περιττή, δεν βγάζει πουθενά και τότε ο καλός Θεούλης μου έστειλε δωράκι γιατί βλέπετε εκτός από κόρες έχω και.. ψυχοκόρες χωρίς υποχρεώσεις και από χθες η αγαπημένη μου Αθηνά ένωσε την μοναξιά της καραντίνας της με την δική μας και έτσι!!!!!!.. έχουμε παρέα φίλοι μου. Δηλώνω ευτυχής και ακόμα πιο ευτυχισμένη η Κάντυ που πηγαίνει και απογευματινή βόλτα πια και κάποιον να την παίζει.

                        

Κακά τα ψέματα φίλοι μου ..μόνοι έλεγε η γιαγιά μου ούτε στο Παράδεισο! Η καραντίνα όπως βλέπω μας...παντρεύτηκε.. λες και την θέλαμε.. ούτε καν προίκα δεν έχει μόνο να μας κάνει τη ζωή πατίνι!.

Εγώ πάντως ..πείσμα μεγάλο.. θα φτιάχνω δωράκια και από εβδομάδα θα κάνω μια προσπάθεια με το ταχυδρομείο και μαζί και μία προσευχή να βρει ο ταχυδρόμος  τον.. παραλείπτη. Θα ομολογήσω πως έχω κάνει τα πάντα για να γεμίσω το χρόνο μου, κέντησα, έπλεξα χαλάκια ,έφτιαξα στολίδια, ημερολόγια , έφτιαξα δωράκια, έκανα γλυκά, ο άνδρας μου φαγητά και πίτες.. 

                                    


Δια του.. λόγου το αληθές.. έφτιαξα υπέροχα σε γεύση Μάφινς με κολοκύθα , καρύδια, κανέλλα και.. μη ζητάτε συνταγή(!!!!) χα! χα! απλούστατα την έφτιαξα με το.. μάτι όπως λένε και να πάρει η ευχή έγιναν υπέροχα, άντε τώρα να τα ξαναφτιάξω!
Τώρα έχω και κάποια να ταΐζω και μάλιστα ξέρω από παλιά που την είχα στη πολυκατοικία μας φοιτήτρια τότε υπό την.. προστασία μας , πως όσα και να φάει σαν την κόρη μου την Ειρήνη δεν βάζει γραμμάριο!

Όλες οι γειτόνισσες πια με ξέρουν από τη πόρτα τους έστω και με ..μάσκα, πηγαίνω και στο κύριο στο φορτηγάκι που τα δέχεται πια ίσως τα σισίτια να σταμάτησαν.. δεν ξέρω..

Θέλω να με συγχωρέσετε που επειδή δεν ανοίγω υπολογιστή και ξαπλωμένη λόγω.. πόνου σας βλέπω από το τάμπλετ και όταν πάω να κάνω σχόλιο κάτι γίνεται και.. χάνεται το αφιλότιμο. Όμως η τυχερούλα σε λίγο καιρό θα αποκτήσω τις.. ίνες όπως μου είπε η Ρηνούλα μου δωράκι για την.. μανούλα και πιστεύω να είναι καλύτερα.

Θέλω να σας ευχαριστήσω γιατί.. είστε εδώ.. σας βρίσκω όποτε θέλω παρέα, σας μιλώ όποτε έχω ανάγκη και μου λείπετε όταν δεν σας διαβάζω. Μέσα στη καραντίνα νομίζω πως εμείς.. η μπλοκοπαρέα ήμαστε ένα φως φίλοι μου, ένα χαμόγελο, μία ελπίδα.. Ευχαριστώ!

                                  Αχτιδενια φιλάκια 

9 σχόλια:

Αμαλία είπε...

Γλυκειά μου,
Καλώς την δέχτηκες την Αθηνά σου. Μπράβο της κοπέλας που μοιράζεται την μοναξιά της καραντίνας της με εσάς. Μπράβο της για την αγκαλιά στο ψυχουλίνι σου.
Να σας έχει ο Θεός καλά.
Όλα θα περάσουν.
Φιλιά σε όλους σας.

ANNA FLO είπε...

Α τι ωραία που έχετε παρέα!! Η καλύτερη συντροφιά. Μπράβο της.
Και εμείς σ'ευχαριστούμε που είσαι εδώ και δεν μας ξεχνάς.
Βάστα γερά, φτιάχνε γλυκά, κάνε τις κατασκευές σου και θα περάσει πού θα πάει...
Σε φιλώ

Χελώνα είπε...

Καλώς τη δέχτηκες τη ψυχοκόρη σου αχτίδα μου, να περνάτε εσείς καλά και μεις καλύτερα.... χα χα

Σοφία Τσιμάρη είπε...

μεγαλο πραμα να εχεις ανθρωπο!!!
οπως ειπες κ ο παραλυτος στον Χριστο...."ανθρωπο δεν εχω"
πραγματι τα πλουτη ολου του κοσμου να εχεις αμα δεν εχεις ανθρωπο
να σε εξυπηρετει απο αγαπηηηηηηηηηη κ ανεδιοτελεια αστααααααα
το εζησα το ειδα με τα ματια μου να εχεις μια τουμπα λεφτα στην τραπεζα
να σου κανουν τι??? οπως ελεγε κ η συχωρεμενη πεθερουλα μου
"πατε λεφτα να με παρετε ψωμι" .... αχ μεγαλο πραμα κανεις να μην ειναι μονος!!!!
ασε η συνταγη ο,τι κανεις εσυ με το ματι αρκει....σας ευχομαι τα καλυτερααααααααα
χοχοχοοχοχοχο

...irida... είπε...

καλη σου μερα γλυκια μου!!εισαι η παρεα μας!!!

Giannis Pit. είπε...

Εδώ θα την βγάλουμε Γεωργία μου! Μην το συζητάς! Με ότι δημιουργικό και όμορφο αγγίζει τον καθένα από εμάς. Για να το μεταλαμπαδεύσει στους άλλους, να κάνει τον κύκλο του ανθρώπινα και θετικά.
Την καλησπέρα μου και ευχές μου να είστε καλά.

Μαρία Κανελλάκη είπε...

Μια γλυκιά καλημέρα με όλη μου την αγάπη και τον θαυμασμό για όοοοολα αυτά που καταφέρνεις στη ζωή σου ♥
Είσαι το είδωλό μου Γεωργία μου!

Αννίκα είπε...

Καλημέρα κι από μένα χωρίς δυσάρεστες σκέψεις και άγχη.Θα πορευτούμε με σύνεση κι ότι μας είναι γραμμένο. Να είστε καλά και να περνάτε ακόμη καλύτερα!

Κική Κωνσταντίνου είπε...

Καλημερα γλυκια μου
να περνατε ομορφα