Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2019

Περιμένοντας φίλες!

                                    ralph j mcdonald

Μπαίνω και επισήμως σε Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα και μετά την χθεσινή καθαριότητα αρχίζω το στόλισμα όμως..σε ελεγχόμενη φάση αφού..ε! κορίτσια..σκέπτομαι μετά το..ξεστόλισμα και κάνω βήματα ..όπισθεν!
Λοιπόν από σήμερα μία Χριστουγεννιάτικη εικόνα από αυτές που με κάνουν να νοιώθω χαρούμενη και να ονειρεύομαι πως ο..Άη Βασίλης θα έρθει και σε μένα ξεχνώντας πως δεν είμαι παιδί πλέον.
Το εργαστήρι μου πάντως δεν σταματάει να φτιάχνει πράγματα, τα δωράκια μου άρχισαν να βρίσκουν τους αποδέκτες κι εγώ να παίρνω τις πρώτες κάρτες με τις οποίες πάντα στολίζω και μετά τις αποθηκεύω στο..μπαουλάκι των αναμνήσεων μου!
Χθες λοιπόν έλαβα μία κάρτα από μία φίλη που δεν έχω ανταμώσει ποτέ, που δεν έχει μπλοκ και όμως πάντα με θυμάται. Πιστέψτε με..ήταν το πιο όμορφο μήνυμα μέσα σε μία κάρτα, με έκανε να ..δακρύσω και γέμισε την καρδιά μου με τόση αγάπη γιατί σκέφτηκα πως ένα άτομο που δεν γνωρίζω μου γράφει τόσο όμορφα λόγια..
Τίνα μου..σ' ευχαριστώ, ήταν μία υπέροχη κάρτα με ευχές όχι τυπικές μα μέσα από εκτίμηση και αγάπη. Βέβαια δεν έβαλες πλήρη την διεύθυνση σου επάνω μα..εγώ γλυκιά μου είμαι ένα ποντικάκι που τρυπώνει παντού και...θα την βρω!
Σήμερα περιμένω το "Δρομάκι" φίλη παλιά από τα μπλοκ που έγινε φίλη καρδιάς, κολλητή που λένε τα εγγόνια μου, είναι από τις φίλες που δεν βλεπόμαστε συχνά μα που ήμαστε τόσο κοντά λες και πιανόμαστε από το  χέρι όταν έχει κάποια ανάγκη ψυχική.
Αύριο κάποια άλλη να δώσω την προσφορά μου σε κατασκευές για τα ΑΜΕΑ , λίγες μέρες μετά την αγαπημένη μου Ποδηλάτισσα και μετά την κόρη μας από Αθήνα. 
Είναι τόσο γλυκιά η προσμονή και η αγάπη όταν περιμένεις ανθρώπους που αγαπάς, όταν το σπίτι των "δύο" γίνεται σπίτι των πολλών και το τραπέζι γεμίζει από αυτούς.
Θα σας το ξαναπώ έστω και αν γίνομαι γραφική, μη ξεχνάτε τους ανθρώπους που είναι μόνοι, αυτούς που περιμένουν να χτυπήσει η πόρτα ή το τηλέφωνο. 
Μη ξεχνάτε και αυτούς που..δεν περιμένουν κανένα και εσείς θα είστε κάτι σαν..αχτίδα σε σκοτάδι, θα δείτε πως η καρδιά σας θα γεμίσει με ..φως, στολίδια και πραγματική έννοια των Χριστουγέννων .
Σας εύχομαι ότι καλύτερο και για αύριο Χρόνια Πολλά σε όσους αγαπώ , τον γαμπρό μου Νίκο, τον εγγονό μου Δημητράκη που γεννήθηκε Αγίου Νικολάου και σε όσους γιορτάζουν αύριο και ίσως ξεχάσω να ευχηθώ ( ξεκούτιανα!!!)
                              Αχτιδένια φιλάκια

12 σχόλια:

drastiria είπε...

Καλά κάνεις και μας υπενθυμίζεις το σκοπό των Χριστουγέννων, καλή μου Αχτίδα γιατί υπάρχουν φορές που κάποιοι τα ξεχνάμε με όλη αυτή την εμπορική λάμψη. Να είσαι καλά, Αχτιδα μου!

Βαγια είπε...

Καλές γιορτές να έχετε

Αμαλία είπε...

Να περνάτε πάντα καλά.
Φιλιά και στις δυό σας.

Giannis Pit. είπε...

Όμορφες στιγμές Γεωργία μου. Και έχεις ένα χάρισμα να τις ζεις ακόμα πιο όμορφα. Τις ντύνεις με το προσωπικό σου στίγμα. Είναι πολλοί οι λόγοι που φέτος νιώθω "βαρύς", λίγο "κουρασμένος". Ξέρω ότι δεν είναι καλό και κάτι πρέπει να κάνω. Για να δούμε.
Όμορφες μέρες να έχεις.

ANNA FLO είπε...

Με το καλό να δεχθείς αγαπημένα πρόσωπα. Και περισσότερο την κόρη σου.
Εύχομαι να περάσετε καλά
Και σ'ευχαριστώ που δεν κουράζεσαι να υπενθυμίζεις το πνεύμα των Χριστουγέννων
Καλό σου βραδυ

Αρτίστα του βωβού είπε...

Να τους καλοδεχτείς όλους και να περάσετε υπέροχα!
Κι εμείς περιμένουμε πώς και πώς αυτές τις μέρες των γιορτών που θα έχουμε φιλοξενούμενους!
καλό βράδυ Αχτίδα!

Αννίκα είπε...

Άνθρωποι απ' τα τέσσερα σημεία του ορίζοντα "συναντιούνται" μεταφορικά ή κυριολεκτικά για να συνομιλήσουν, να χαρούν, να ανταλλάξουν ευχές. Υπάρχει μεγαλύτερη χαρά και ευλογία;
Με το καλό να τους δεχτείς Αχτίδα μου!
Χρόνια πολλά στους αγαπημένους σου!
Καλό ξημέρωμα!

nikol είπε...

Ανοιχτή η ψυχή σου , ανοιχτό το σπίτι σου , ζεστό φιλόξενο Αχτίδα μου !! Η ζεστασιά που νιώθω εκεί είναι απίστευτη !! Σας έχω πραγματικά επιθυμήσει !!

ΕΥΡΥΤΑΝΑΣ ΙΧΝΗΛΑΤΗΣ είπε...

Όμορφα να σ' ανταμώσει το γιορτινό κλίμα, με καλή διάθεση, δημιουργική έμπνευση και προσφορά.

Ariadni St. είπε...

Καλημερα αγαπημενη μας!
Ωραία συγκυρια η καρτούλα με το Χριστουγεννιατικό συναισθημα!
Ειστε τοσο τρυφερος ανθρωπος και καλλιτεχνικη ψυχη.
Σας φιλω

Maria είπε...

Όπου υπάρχει αγάπη όλοι χωράνε γλυκιά μου αχτίδουλα και πάντα να είναι γεμάτο το σπιτικό σας με όλα τα καλά του Θεού!!! Φιλάκια!!!

Katrina είπε...

Καλές γιορτές Αχτίδα μου να περάσετε υπέροχα!!!!