Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2019

Καλή παρέα!

                              

Μετά από ένα υπέροχο τριήμερο με τις φίλες μας ε!..δεν μπορούσα να μη μπω στο μπλοκόσπιτο μου με ενθουσιασμό. Ναι οι φίλες μου ήρθαν, το σπίτι γέμισε με γέλια, συζητήσεις, πειράγματα 
Όμως και η Κάντυ είχε παρέα όπως θα δείτε, η Τζίνα ήταν άψογη και η Κάντυ άρχισε τα παιχνίδια μαζί της.


Έτσι γνώρισα από κοντά την φίλη..συνονόματη Γεωργία που εδώ και 2 χρόνια μιλάμε στο τηλέφωνο, ανταλλάσσουμε δωράκια ( κάνει φοβερά κουλουράκια, τα τσάκισα)και λέμε καλημέρα κάθε πρωί την ώρα του καφέ. Αυτές τις μέρες λοιπόν τον ψήναμε και τον πίναμε μαζί και μετά πιάσαμε τον καναπέ και λέγαμε τα πάντα. 
Γεωργία μου μπήκες στη ψυχή μου και στην οικογένεια  μου.
Η Βίκυ και η Δήμητρα θεωρούνται πλέον του...σπιτιού αφού δεν είναι δυνατό να έρθουν Θεσσαλονίκη και να μη φάνε την παραγγελιά τους στον άνδρα μου την κιμμαδόπιτα του!! 


Το ίδιο ισχύει για την Ολίνα και τον Ηρακλή και την γνωστή Μαιρούλα την κολλητή μου. Η παρέα μας πλήρης και μοναδική. Μία φράση τα λέει όλα περάσαμε δύο μέρες μαζί υπέροχες.


Μη ξεχάσω την υπέροχη λαγάνα που μας έφτιαξε ο Δημήτρης και τη θαυμάσια τούρτα της κόρης μου Ιωάννας που ...ξέχασα να φωτογραφίσω και μου έκανε τα σχετικά παραπονιάρικα σχόλια  στο τηλέφωνο και με το δίκιο της..
Δυστυχώς η Γεωργία έπρεπε να φύγει γιατί δούλευε την Δευτέρα κι εγώ με τον Δημήτρη φύγαμε επίσης για το κτήμα. Γυναίκα του..χάους παιδί μου, ακόμα και εδώ χάος στο τραπέζι της γωνιάς μου!


Όμως και εδώ όλοι οι φίλοι γείτονες ήρθαν να με δουν γιατί είχα καιρό να έρθω εγώ  λόγω υποχρεώσεων στις μαθήτριες μου μέχρι να γίνουν τα ωράρια μας κανονικά σε στάνταρ ώρες και ημέρες λόγω σχολείου.
Τους χάρηκα όλους, τους κέρασα τα φημισμένα κουλουράκια της φίλης Γεωργίας και το πρώτο βράδυ ήπιαμε και τα..ουζάκια μας. 
Όμως φίλοι μου έπρεπε να γυρίσω την επόμενη μέρα γιατί ...γιατί..σαράβαλο άνθρωπος τι περιμένετε, πέθανα στους πόνους στην εγχείρηση μου και δεν μπορούσα να σκύψω και να περπατήσω οπότε..σπίτι, γιατρός, φάρμακα, κορτιζόνη και σήμερα ξεκούραση ...λέμε τώρα!!!
Είναι τόσο γεμάτη η ψυχή μου από τις φίλες μου και το πόσο όμορφα περάσαμε  που νομίζω όλα θα είναι περαστικά.
Τώρα έχουμε μπροστά μας άλλο ..μανίκι..το βάψιμο του σπιτιού σε 10 μέρες και ο καλός μου πήγε για μπογιές και τα σχετικά. Όσο για μένα..προσωρινά ξεκούραση ...λέμε τώρα..( άπλωσα ρούχα και πάω για καναπέ).
Σας κούρασα, σας ζάλισα ίσως πολλές λέτε..τι μας λέει τώρα..μα είπαμε..είστε στο μπλοκόσπιτο μου, στο καναπέ μου και..οφείλετε να είστε ευγενικές με τον..οικοδεσπότη!!!
                                     Αχτιδένια φιλάκια

12 σχόλια:

Αμαλία είπε...

Καλημέρα καλή μου.
Πολλές ζημιές υπέστην πρωί πρωί. Πρώτα η υπέροχη φωτό με τις δύο κουκλίτσες. Ως μέγα ψώνιο που είμαι με τα ζούδια, την βλέπω και χαζεύω. Και αμέσως μετά πέφτω στα φαγιάάάάάά.....
Εγώ και οι σκύλοι τέτοια σιελόρροια.
Να περνάς πάντα καλά με τις φίλες σου.
Φιλιά και στις δυό σας.

Σοφία Τσιμάρη είπε...

πάντα τέτοιες χαρές....οι φιλίες είναι πολύτιμες!!!

Giannis Pit. είπε...

Καλά τώρα....
Στάθηκα πρώτον σε αυτήν τη γευστική ....πανδαισία στο τραπέζι! Αμαν βρε Γιωργία μου, δεν μας λυπάσαι καθόλου έτσι; απαπαπαπαπα
Και επίσης στην υπέροχο φωτογραφία εκεί στο κτήμα. Τι να πω, γαληνεύει η ψυχή σου.
Πάντα τέτοιες όμορφες στιγμές καλή μου φίλη.

Μαρία Κανελλάκη είπε...

Αμάν βρε Γεωργία μου, παραλίγο να δαγκώσω την οθόνη...
Η κιμαδόπιτα είναι απ' τα αγαπημένα μου εδέσματα.
Το πόσο όμορφα περάσατε, φαίνεται στο πρόσωπό σου.
Πάντα τέτοια τραπεζώματα αγαπημένη μου!

ANNA FLO είπε...

Ξέρεις ότι δεν μας ζαλίζεις. Αμέσως μόλις δείξει το blogroll ότι έκανες ανάρτηση έρχομαι να σε διαβάσω. Να μάθω νέα και να χαρώ με τις χαρές σας
Πάντα να περνάτε ωραία και ευτυχώς που ξέχασες την τούρτα να τη φωτογραφίσεις γιατί με τόσες νοστιμιές θα πάθαινα...
Πάντα να χαίρεσαι με τις φίλες σου καλη μου
Φιλιά πολλά

Νίκη είπε...

Μοναδικές οι στιγμές που μοιραζόμαστε με φίλους αγαπημενους!
κι αυτες οι νοστιμιές που ετοιμάζετε, πειρασμός! Γιατί να μη μπορούμε να τσιμπήσουμε ένα κομματακι πιτούλα απο την οθόνη;
Να περνάτε πάντα όμορφα! ΦΙλιά πολλά!!!

Αννίκα είπε...

Ο κόσμος μόνο όταν τον μοιράζεσαι υπάρχει, γιατί απλά κάποιοι άνθρωποι σε γεμίζουν με θετική ενέργεια και αισθάνεσαι ευγνωμοσύνη που κάποτε τους συνάντησες. Να είστε καλά Αχτίδα μου, να περνάτε όμορφες στιγμές πάντα!

Σμαραγδάκι- Ρούλα είπε...

Οταν μοιραζεσαι Γιωργια μου την αγαπη εκεινη γυριζεις σε σενα πολλαπλασια και τις κιμαδοπιτες βεβαιως βεβαίως τι τραπεζια ειναι αυτά; χζηλευω πολλαπλως ..κκαι γιατι ειχες φιλεναδα τις φιλεναδες και για το οτι εισασταν στην πατριδα .. να περνας παντα ομορφα και να είστε ολοι καλα φιλακιαααα!!!!

Ο κόσμος της Ράνιας είπε...

Είναι πανέμορφα αυτά τα ανταμώματα με φίλους και ειδικά με τέτοιους οικοδεσπότες !!!
Τι απολαυστικό τραπέζι είναι αυτό !!!! αλλά και η εικόνα απ το κτήμα...θαυμάσια και δεν βλέπω κανένα χάος....Πάντα τέτοια αγαπημένη... σε φιλώ !!

Ariadni St. είπε...

Καλημερα και καλό Σαββατοκυριακο!
Τι ωραία καλουδια ειναι αυτα;;; Χρυσοχερης ο κ.Δημητρης.
Φιλια στα σκυλακια!

Mia Petra είπε...

Σα να μύρισε νοστιμιές μέχρι εδώ!
Να περνάτε πάντα όμορφα και φυσικά
παρέα με γλυκούς ανθρώπους και ζωάκια!
Πολλά φιλιά και περαστικούλια!🌸

Katrina είπε...

Οι μυρωδιές έφτασαν μέχρι εδω πάντα να περνάς έτσι τέλεια!!!!! Φιλάκια!!!!!