Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2019

Ένα γλυκάκι;



Είπα να σας ..δελεάσω με ένα γλυκό ..έτσι για να σας καλοπιάσω και να μείνετε στο μπλοκόσπιτο μου να μου κάνετε παρεούλα και αυτό το Φθινόπωρο!
Βέβαια μία ροδακινόπιτα με ροδάκινα από τα δένδρα μας και τα κεκάκια με κεράσια μας που είχα βάλει στη κατάψυξη! Τι άλλο παρά μία δοκιμή με ότι με κατέβασε το μυαλό μου να τα φτιάξω για να κεράσω τις φίλες μου που θα έρθουν το απόγευμα για καφεδάκι.
Φίλη από την Γερμανία η Μαρία  από αυτές που μου χάρισε απλόχερα ο διαδικτυακός αυτός χώρος και τις έκανα δικές μου..παρέα μου  και βέβαια η γνωστή πια Μαιρούλα η φίλη μου από το σχολείο ακόμη που είναι σαν οικογένεια πια για μένα..
Ο Δημήτρης τι άλλο; Μία μελιτζανόπιτα φίλοι μου αφού οι μελιτζάνες μας είναι τόσες πολλές !



Το τριήμερο στο κτήμα με δροσιά ευτυχώς τις περισσότερες ώρες, μία ξαφνική βροχή και την τρομερή πια Κάντυ που μας βγήκε τελικά αλητάκι το αφιλότιμο.
 Δεν αφήνει σε ησυχία τον καημένο το Κανέλλο που προσπαθεί να βρει χώρο να κρυφτεί μέσα στα 4 στρέμματα του κτήματος και δεν το καταφέρνει!
Λυπάμαι αφάνταστα που δεν μπορώ να βάλω τα βιντεάκια που τους τράβηξα να κυνηγιούνται στη βροχή και την Κάντυ να τσαλαβουτάει στα νερά. Αυτό το πλάσμα είναι δεμένο μάλλον με το νερό αφού δεν τολμάμε να αφήσουμε την πόρτα ανοιχτή όταν κάνουμε μπάνιο γιατί ορμάει μέσα κάτω από το ντουζ!!
Χθες γυρίσαμε σπίτι και σαν..πτώματα ( αφού κάναμε κύκλους για να δώσουμε σε φίλους τα λαχανικά μας και τα φρούτα μας).  Έπειτα  από ..πάλη ποιος θα μπει πρώτος για μπάνιο καταλήξαμε να πιάσουμε τους καναπέδες μας και να ..βουλιάξουμε στη κυριολεξία στην τηλεόραση κάνοντας ζάπινγκ στα κανάλια. 
Μετά μου λένε γιατί έχω βάλει δορυφορική και netflix..και τι νέο δεν είδαν τα ματάκια μας αφού μάλλον άρχισε το καινούργιο  πρόγραμμα των καναλιών.
Ελπίζω  πως θα με καταλογίσετε το ελαφρυντικό της ηλικίας που θα κρίνω και θα κατακρίνω όμως φίλοι μου έπεσα σε αυτό το ρεσιτάλ κατακρεούργησης των νεαρών αυτών κοριτσιών που έχουν βάλει στα όνειρα τους να γίνουν βορά της αρένας των θηρίων του κόσμου που τόσο θέλουν να μπουν.
Ήταν λες και έβαζαν τον εαυτό τους σε ζυγαριά , πόσο άραγε τιμάται η αξία τους σώμα, σε προφίλ, ψωμάκια, κιλά και πόζες; Πόσο αξίζει η αξιοπρέπεια τους να περπατούν με μπικίνι και να υπακούσουν σε εντολές των κριτών; Μόνο λύπη αισθάνομαι πραγματικά .........
Καταλήξαμε σε μία παλιά ταινία το "άρωμα γυναίκας " με την εξαιρετική ερμηνεία του Αλ Πατσίνο και αποζημιωθηκαμε με τις αξίες που έβαζε ο πρωταγωνιστής σαν δίλημμα επιλογών σε μας.
Φίλοι μου τώρα πια θα τα λέμε Φθινοπωρινά και μετά από τις εξετάσεις που έχω να κάνω που η αλήθεια είναι πως έχω παραμελήσει ελπίζω να μπορέσω πάλι να ζωγραφίσω και να φτιάξω όλα όσα σχεδιάζω για την συνεισφορά μου στα ιδρύματα. 
Αστεία πράγματα να σε βάζουν να περπατάς στην άσπρη γραμμή, να σφίγγεις τα χέρια τους, να σηκώνεις διάφορα αντικείμενα, να ..βάζεις το χέρι σου στη..μύτη , να απαντάς σε ερωτήσεις μνήμης , να ανοίγεις καρτέλες με εικόνες να..να..να..
Λοιπόν περιμένω να τελειώσουν όλα αυτά και να ξεκινήσω όπως παλιά ( λέμε τώρα..).
                    Αχτιδένια φιλάκια φίλοι μου







7 σχόλια:

Αμαλία είπε...

Καλημέρα Αχτιδούλα μου.
Μην μας ανεβάζεις το ζάχαρο πρωί πρωί σε παρακαλώ. 'Ασε δε τις πίτες του Δημήτρη.
Κάνε κάτι για να δούμε την καταδίωξη του φουκαρά του Κανέλλου από την αμαζόνα Κάντυ. Έστω φωτογραφίες. Καλά κάνατε και είδατε την υπέροχη αυτή ταινία, αντί να δείτε το "χασάπικο" νεαρών και αφελών κοριτσιών.
Πολλά φιλιά και στις δυό σας.

...irida... είπε...

καλο φθινοπωροοοοοοοοο!!!
εδω θα ειμαστε
και χωρις γλυκακι....
.θελουμε να δουμε το μικρο σας.....σιφουνα.
..χιχιυπομονη....μωρο ειναι ακομη....
την αγαπη μου.

Αννίκα είπε...

Ο λόγος σου μας χόρτασε, χάρισμα τα γλυκά σου. Δεν θα έλεγα όμως όχι για ένα κομμάτι πίτα.
Εδώ θα είμαστε για τα καλά και τα κακά, για τα στραβά της τηλεόρασης και όοοοτι άλλο.
Φιλιά πολλά και να είσαι καλά!

ANNA FLO είπε...

Μμμμ μοσχομύρισε έως εδώ! Γλυκά και πίτα τι καλύτερο;
Όσο για την τηλεόραση την έχω καταργήσει και εγώ στο Νetflix παρακολουθώ καμιά ταινία
Καλά να περνάτε και καλά αποτελέσματα των εξετάσεων
Φιλάκια πολλά

Ανώνυμος είπε...

Όταν είμαι στα κάτω μου βάζω τη σκηνή από το ταγκό του Αλ Πατσίνο και την υπέροχη μουσική του και έρχομαι στα ίσια μου.....Αυτά είναι έργα!

Γιαγιά Φαιη.

Σμαραγδάκι- Ρούλα είπε...

Να μαι και εγώ φιλενάδα από το Σμαρτ.. Καλά αν θέλεις να με δελεαστική με κάτι αυτό θα είναι μια πίτα χι χι με ότι να ναι μέσα απλά πίτα να είναι...Φθινοπωριασε γρήγορα και εδώ σήμερα του Σταυρού φυσάει 8 με 9 μποφόρ... Την Δευτέρα την κάνουμε και εμείς για την πόλη...
Να περνάς όμορφα και το φθινόπωρο φιλενάδα... Θα μάθεις να βάζεις και βίντεο εδώ έμαθα εγώ βρε αγάπη μου.. Χι χι.. Φιλακι..

Κλαυδία είπε...

Καλό Φθινόπωρο Γεωργία μου.....τα γλυκάκια σου τα τίμησα όπως και την μελιτζανόπιτα του Δημήτρη....μασουλούσα με ευχαρίστηση όσο απολάμβανα την ανάρτησή σου. Η Κάντυ "το αλητάκι" γεμίζει την καθημερινότητά σας και είναι πολύ τυχερή που βρίσκεται στο κτήμα και το σπιτικό σας.Εύχομαι να ολοκληρώσεις σύντομα το τσεκ απ σου και να επιδοθείς στις καλλιτεχνικές δραστηριότητές σου , γιατί όπως λέει και η φίλη μας η Βίκυ, δεν είναι και πολλές οι ημέρες που μας απομένουν για τα Χριστούγεννα και τα παζάρια !!!Η τηλεόραση και οι εκπομπές της είναι κάτω του μετρίου και αρνούμαι να αφιερώσω έστω και λίγο χρόνο, γιά να παρακολουθήσω την αισχρή εκμετάλλευση αυτών των κοριτσιών, που έχουν πιστέψει ότι η έκθεσή τους στη μικρή οθόνη, θα τους προσφέρει ευκαιρίες καριέρας στη μόδα ή όπου αλλού...επίσης βαρετά και ανόητα θεωρώ και τα περισσότερα τηλεπαιχνίδια, πρωϊνές και μεσημεριανές εκπομπές κλπ...Περιμένω το VOICE που θεωρώ αξιόλογο, καμιά ταινία και ευτυχώς που έχουμε το NETFLIX γιά να επιλέγουμε....Σε φιλώ