Πέμπτη 15 Αυγούστου 2019

Χρόνια Πολλά !

                     Î ÏŒÏƒÎ¿ Φοβούνται οι Δαίμονες την Παναγία μας;

Φίλοι και φίλες μου σήμερα γιορτάζει η..Ελπίδα, η Μάνα, η Προσφυγή , η Κατανόηση , η Συγχώρεση ..
Σήμερα γιορτάζει η Παναγιά μας..έτσι απλά..η Παναγιά μας, αυτή που το όνομα της προφέρεται στην ύστατη στιγμή ακόμα και από αυτούς που δεν την αγκάλιασαν ποτέ μα που μέσα τους ξέρουν πως η Μάνα έχει την αγκαλιά της παντοτινά ανοιχτή.
Την ζωγράφισα άπειρες φορές, της ζήτησα χάρες άλλες τόσες, της είπα ευχαριστώ με δάκρυα αμέτρητες φορές και ζήτησα συγχώρεση γιατί σαν.."κόρη" ίσως την πίκρανα άλλες φορές εκούσια ή ακούσια. 
Ένοιωσα την Παρουσία της έξω από ιατρεία, από χειρουργεία, πάνω από παιδικά μέτωπα ζεστά από το πυρετό, από αγωνίες και φόβους μου και κατανόησα τις φορές που δεν έγινε το αίτημα δεκτό λέγοντας της " Εσύ ξέρεις σίγουρα..ότι είναι καλό ας γίνει".
Φίλοι μου από το κτήμα μας σας στέλνω τις ευχές μου για τις αμέτρητες φίλες που γιορτάζουν σήμερα εκείνες ή οι δικοί τους άνθρωποι. 
Ίσως δεν τηλεφωνήσω σε όλες, ξεχνώ πια, θυμάμαι στιγμιαία και ..ξεχνώ πάλι...μα η αγάπη , η προσευχή και οι ευχές μου δίπλα σας μαζί με ένα μικρό απλό κεράκι στην εκκλησία του χωριού εδώ δίπλα.

                                Î£Ï„είλε ευχές γιορτής και γενεθλίων στα αγαπημένα σας προσωπα.:)

    Χρόνια Πολλά και..
         Αχτιδένια   φιλάκια!

3 σχόλια:

Αμαλία είπε...

Καλημέρα Αχτιδούλα,
Εύχομαι υγεία και αγάπη για όλους. Να περνάς καλά.
Φιλιά πολλά.

Αννίκα είπε...

Χρόνια Πολλά Αχτίδα μου η Μητρική Της παρρησία να σας σκεπάζει.
Πολλά Φιλιά!

Giannis Pit. είπε...

Χρόνια σας πολλά Γεωργία μου. Με υγεία, δημιουργία και αγάπη σε κάθε σας βήμα. Και του χρόνου να είστε καλά καλή μου φίλη.