Τρίτη 30 Απριλίου 2019

Ένα ολόφωτο 4ήμερο.

 
   

Χριστός Ανέστη φίλοι μου και το φετινό Πάσχα ήταν όπως το ήθελα..Μια ολόφωτη μέρα, φίλοι , γείτονες εγγόνια και τι άλλο θέλει ο άνθρωπος ; Αγάπη φίλοι μου..Αγάπη..
 Βέβαια τα είχα και τα..ευτράπελα αφού φανταστείτε να πηγαίνουμε όλοι οι γείτονες στην εκκλησία του χωριού, όλοι με τις λαμπάδες που τους έφτιαξα ( πλημμύρισε ο αυλόγυρος με χελιδόνια!!!) κι εγώ η..τι να πω..εγώ η αφηρημένη να ξεχάσω τις δικές μας στο τροχόσπιτο και να τρέχει ο άνδρας μου να αγοράσει από την εκκλησία από ένα κεράκι λευκό.


Η Ανάσταση στο χωριό πολύ πιο απλή από ότι περίμενα.. ούτε καν ένα βαρελότο ! Ήρεμα, όμορφα, ο ιερέας γνωστός αφού έχει απέναντι από το δικό μας κτήμα το δικό του με ελιές. 
Ένα σκυλάκι έτρεχε στα πόδια μας και νόμιζα ότι χάθηκε και φοβόταν όμως κάποιος μου είπε ότι ήταν της..εκκλησίας!!!
Πέρασα υπέροχα όλο αυτό το 4ήμερο με τους γείτονες μας που ήταν όλοι μαζεμένοι στο γλέντι της Κυριακής.
Επειδή ότι μπορούσα βοήθησα και έπρεπε να ξεκουράζομαι λιγάκι δεν άντεξα να μη ζωγραφίσω στο καβαλέτο που μου έφτιαξε πέρσι ο Δημήτρης.


Όπως βλέπετε πίσω από τον πίνακα..μάζεψα και τα αμπελόφυλλα μας!


Μάζεψα και τα χαμομήλια μου για τον άνδρα μου που το αγαπάει, εγώ προτιμώ την λεμονάτη Λουίζα!
Θα γυρίζαμε πολύ αργότερα όμως μας κάλεσαν τα συμπεθέρια στο Λαχανά και..όπου σας καλούν να..πηγαίνετε φίλοι μου. Θα φτιάξω σε λίγο και ένα ταψί γαλακτομπουρεκάκια να τους πάω για Πρωτομαγιάτικο πεσκέσι!
Θα ήθελα να ευχαριστήσω για τις ευχές, τα αμέτρητα τηλεφωνήματα σας φίλων και γνωστών στο κινητό μου για την γιορτή μου τόσο που ο άνδρας μου..έσκασε πάλι από την ζήλια του. Εδώ όμως να πω πως ήμουν την προηγούμενη μέρα στεναχωρημένη γιατί χάλασε ανεπανόρθωτα το αγαπημένο μου τάμπλετ όπου έχω απεριόριστο ίντερνετ ( Νίκο γαμπρούλη μου ευχαριστώ!) και δεν μπορούσα να απαντήσω στα μηνύματα γιατί αυτή η..κακιά Csmote  μου  έστειλε ένα μισητό μήνυμα στο κινητό μου που το μεταχειρίστηκα για απαντήσεις για να μου πει πως κατανάλωσα τα δεδομένα μου σε ..δύο μέρες!!!
Εδώ φίλοι μου μπαίνει το..δωράκι! Πότε έφυγε, πότε εξαφανίστηκε και γύρισε όμως μου έκανε δωράκι ο γλυκούλης μου ένα καινούργιο τάμπλετ Samsug!! Εδώ πέφτει αυλαία με ..άπειρες χαρούλες από μένα και φιλάκια!!!
Φίλοι μου ελπίζω να περάσατε καλά, θα ήθελα να αγκαλιάσω όλο το κόσμο, όλους εσάς και..τώρα τι να περιμένουμε; Πάει και το Πάσχα..μπαίνει ο Μάης, Ιούνης τον άλλο μήνα..να ζωγραφίζω λέω από τώρα για τα..επόμενα Χριστούγεννα!

                     

Θα ευχηθώ για αύριο Καλό Μήνα, ο υπέροχος Μάης ο αγαπημένος , έχουν γενέθλια οι κόρες μας και ας ..μεγαλώνω κατά μία χρονιά και ας κλείνει ένας ολόκληρος χρόνος από τότε που έχασα την αγαπημένη μου Κλώντη!
                        Αχτιδένια φιλάκια σε όλους.

15 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά και ευτυχισμένα γλυκιά μου Γεωργία! Πολύχρονη να είσαι και γερή ! Κι εγώ το ίδιο έπαθα :ξόδεψα όλα τα δεδομένα μου σε δύο μέρες, αλλά τώρα είμαι ήδη στο σπίτι κι έχω επιτέλους Internet! Φιλιά πολλά Βάσω Αργος

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Βάσω μου ευχαριστώ για τις ευχές κι εγώ το ίδιο είπα μόλις μπήκα στο σπίτι!!!Επιτέλους wf

Σμαραγδάκι- Ρούλα είπε...

Χριστος Ανεστη Γιωργία μου χρονια πολλα να είσαι παντοτε ετσι ευτυχισμενη και χαρουμενη να περνας ομορφα αυτο ειναι η ουσια της ζωης φιλεναδα μου
Χρονια πολλα και για την ονομαστικη σου γιορτη..και απο εδω αχτιδα μου να σε χαιρονται οι αγαπημενοι σου και εμεις μαζι τους να εισαι καλα και του χρονου να περασετε ετσι ομορφα.. την αγαπη μου παντα φιλακιαααα!!!

Μαίρη Κούννου είπε...

Χρόνια πολλά και φωτισμενα με υγεία και προκοπή φιλιά από Λευκωσία

Ανώνυμος είπε...

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ ΣΑΣ.
ΣΑΣ ΣΤΕΛΝΩ ΩΡΑΙΕΣ ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ.ΕΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΑΚΟΥΣΤΕ ΑΥΤΟ : https://www.e-radio.gr/ManCode-Radio-Internet-Radio-i2195/live

Αννίκα είπε...

Έτσι ολόφωτη να είναι η ζωή σας Γεωργία μου.
Καλημέρα καλό κι ευλογημένο μήνα!

Giannis Pit. είπε...

Χριστός Ανέστη Γεωργία μου! Χρόνια Πολλά για τη γιορτή σου καλή μου φίλη.
Όλες μου τις ζεστές ευχές για όλη σας την οικογένεια. Χαίρομαι που περάσατε όμορφα και ανθρώπινα.
Πάντα τέτοιες στιγμές.

Thalia Tzellou είπε...

Χρόνια πολλά, Χριστός Ανέστη Αχτίδα μου και καλό, ευλογημένο μήνα με υγεία και χαρά! Να περνάτε πάντα τόσο όμορφα με την οικογένεια και τους φίλους σας! Πολλά πολλά φιλιά και την αγάπη μας!!

Ρένα Χριστοδούλου είπε...

Χριστός Ανέστη και χρόνια πολλά για την ονομαστική σου εορτή Γεωργία μου.
Τί ομορφιές στο κτημα σας!
Να είστε γεροί να τα χαίρεστε τα καλά σας.
Πολλά φιλιά.

Ο κόσμος της Ράνιας είπε...

Αυτό το κτήμα το έχουμε λατρέψει κι εμείς κ ας μην το ξέρουμε.... τι να προωτοθαυμάσουμε... το όμορφο περιβάλλον για ζωγραφική? τα καρποφόρα δέντρα? τα λουλούδια? την φιλική συντροφιά των γειτόνων? όλα θαυμάσια !!!!! Να είστε καλά να το χαίρεστε και με γεια το νέο σου τάμπλετ !!!!
Σε φιλώ !!!!

Κωνσταντίνα είπε...

Χριστός ανέστη! και χρόνια πολλά κα Γεωργία για τη γιορτή σας! Καλό μήνα να έχετε και να περνάτε πάντα έτσι όμορφα. Σας στέλνω την αγάπη μου!

Lysippe είπε...

Τις θερμότερες ευχές μου για την γιορτή σου, αχτιδούλα μου. Χρόνια πολλά γεμάτα φωτεινά χαμόγελα και στιγμές αγαπησιάρικα όμορφες.

*Τα έργα σου είναι πάντα υπέροχα!

ANNA FLO είπε...

Χριστός Ανέστη!! Και του χρόνου να είμαστε καλά! Χαίρομαι τόσο που πέρασες όμορφα. Κι εγώ έλειπα και έχασα τόσες δημοσιεύσεις σας!
Να είστε καλά να περνάτε όπως θες πάντα
Τα φιλιά μου

Μαριλία είπε...

Σ' αγαπώ, λέμε. :)

ΔΕΛΦΙΝΑΚΙ είπε...

Χριστός Ανέστη και καλό μήνα κ.Γεωργία