Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2018

Η κλήρωση

                        Candyland ~ Christmas Tree

Αγαπημένοι μου φίλοι, πιστεύω πάντα ότι όταν δίνεις οτιδήποτε..Αγάπη ή Κακία ..επιστρέφουν σε σένα κάποια στιγμή, κακία λίγο δύσκολο για μένα ..αγάπη μπόλικη...με το τσουβάλι θα έλεγα.
Η ημέρα μου λοιπόν ξεκίνησε με αγάπη και δωράκια αφού στις 7.30..σταθερή στο άνοιγμα του ταχυδρομείου με το νούμερο 7 όπως πάντα ( λέτε να σημαίνει κάτι αυτό;) παρέλαβα 2 πακετάκια από τη φίλη Craftartista  και τη φίλη Πηνελόπη Κανελοπούλου .
Ανοίγεις κουτί και λες και ο Άγιος Βασίλης ξεπηδάει από μέσα κι εσύ ..τρέχεις να του δώσεις γάλα και κουλουράκια ( μάλλον κέικ μανταρίνι είχα).
Ευχαριστώ είναι λίγο και θα προτιμήσω να τα πω τηλεφωνικώς γιατί ίσως δεν δουν το μπλοκ μου.
 Η κλήρωση για το σπιτάκι ξεκινάει φίλοι μου...ο Δημήτρης ανοίγει τα ονόματα  και η... Ελένη Φλογερά είναι η τυχερούλα στο πρώτο σπιτάκι το μεγαλύτερο.
 Μα δεν άντεχα και έβαλα και δεύτερο τυχερό στο πιο μικρό σπιτάκι . Αυτή τη φορά τον κλήρο τον τράβηξα εγώ και... Fotis Makris η δεύτερη. 
Φίλοι μου να είστε πάντα τυχεροί , μακάρι να μπορούσα να στείλω σε όλους σας και εύχομαι να με αξιώσει ο Θεός να προσφέρω σε όλους. Σας διαβεβαιώ ότι αν μένατε στη πόλη μου και θα μπορούσατε να έρθετε να το πάρετε σίγουρα θα έδινα σε όλες σας!
Τα σπιτάκια είναι έτοιμα από χθες φίλοι μου, φτιαγμένα για σας με πολλή αγάπη και το μόνο που με απασχολεί αυτή τη στιγμή είναι να βρω κατάλληλο κουτί να τα τοποθετήσω ασφαλή!!!!
Σήμερα το σπίτι μας θα γεμίσει με φίλες αγαπημένες, η χαρά μου μεγάλη, ο Δημήτρης την κλασσική του πίτα και το φαγητό του και εγώ τα γλυκά. 
Σας προτείνω να μπείτε στο εικονίδιο δίπλα από το άλλο μπλοκ μου μαγειρικής για να βρείτε τη συνταγή μου από το κέικ μανταρινιού που πιστέψτε με είναι μοναδικό σε άρωμα!


Περιμένω τις διευθύνσεις αυτών που κληρώθηκαν φίλοι μου στην ηλεκτρονική μου διεύθυνση  aktida7@gmail.com
                       Αχτιδένια φιλάκια

9 σχόλια:

drastiria είπε...

Τι ώρα που είναι τα δωράκια σου! Καλώς να δεχτείς τις φίλες σου και να ευχαριστηθειτε τις νόστιμες λιχουδιές που ετοιμασατε.

drastiria είπε...

Τι ώρα που είναι τα δωράκια σου! Καλώς να δεχτείς τις φίλες σου και να ευχαριστηθειτε τις νόστιμες λιχουδιές που ετοιμασατε.

Ο κόσμος της Ράνιας είπε...

Θα τα χαρούν σίγουρα οι φίλοι τα όμορφα δώρα σου καλή μου Αχτίδα !!!!!
Με το καλό να δεχτείς την Δημητρούλα και τη Βίκυ και ότι θα περάσετε τέλεια είναι σίγουρο !!!
Τα φιλιά μου !!!!

Μαρία Κανελλάκη είπε...

Αυτά είναι τα ωραία! Δωρο-διακίνηση, πίτες, φίλοι και τραπεζώματα. Πάντα τέτοια Γεωργία μου! Συγχαρητήρια και στους τυχερούς της κλήρωσης!

Giannis Pit. είπε...

Καλοδεχούμενα τα δωράκια Γεωργία μου !
και ναι ! κάθε τι που δίνουμε, θετικό η αρνητικό, επιστρέφει κάποτε.
Πολλές όμορφες καλησπέρες.

ANNA FLO είπε...

Συγχαρητήρια στους τυχερούς. Και πάντα δημιουργική και δοτική. Αυτό το κέικ μανταρίνι πήρα τη συνταγή και θα το φτιάξω γιατί πολύ μου γαργάλισε την όρεξη
Φιλιά πολλά

Unknown είπε...

Σας ευχαριστώ πολύ!!!!! Να περάσετε καλά Χριστούγεννα 🎄 🎄 🎅 🎅 🎁 🎁

BUTTERFLY είπε...

Και του χρόνου κούκλα μου! Πάντα να δίνεις και να παίρνεις αγάπη! Καλές γιορτές!

Ελένη Φλογερά είπε...

Γεωργία μου τι ανέλπιστη χαρά ήταν αυτή! Ευχαριστώ πολύ τον Δημήτρη σου και εσένα για το δώρο!
Εύχομαι καλές γιορτές!
Φιλιά!