Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2018

Ελάτε να γνωρίσετε ...

                                 Shawna Erback... | Kai Fine Art     

Σήμερα θα σας μιλήσω για τον φίλο μου τον Basnia . Γνωριστήκαμε μέσα από το μπλοκοχωριό μας εδώ και πολλά χρόνια αφού νομίζω ότι κουβαλάω πολλά ..γαλόνια σε αυτό το χώρο δηλαδή από το 2007.
 Όταν άρχισα το μπλοκ ήταν για μένα μία εξερεύνηση , ένα ταξίδι με βήματα δειλά σε άγνωστα μονοπάτια , έτσι ακριβώς άρχισα να γνωρίζω ανθρώπους , να κάνω νέους φίλους  Όπως και  ο..Basnia  που είχα τη τύχη να τον γνωρίσω από κοντά και να πιούμε το καφεδάκι μας στο μπαλκόνι της κόρης μου Ειρήνης . 
Πιστεύετε στη ..χημεία ανάμεσα σε ανθρώπους; Εγώ ναι..και δηλώνω φανατική σε αυτό.  Έτσι ακριβώς έγινε με τον Βασίλη . Μου αρέσουν οι ευγενικοί άνθρωποι, οι ξεχωριστοί, εκείνοι που ακόμα και το χιούμορ τους εκπέμπει "ποιότητα" και καλή διάθεση ακούσουν σιωπηλά, να σκεφτούν και να εκφραστούν με ένα μοναδικό ήρεμο τρόπο. 
Έτσι "αγάπησα" τον Basnia, τον ευγενικό, τρυφερό, γλυκό μου Βασίλη και σήμερα διαβάζοντας κάτι στο μπλοκ του θέλησα να σας το μεταφέρω για να τον γνωρίσετε κι εσείς. 
Δεν είναι από αυτούς που ζητάνε σχόλια, είναι από αυτούς που "γράφουν" απλά και μόνο για να βγάλουν από μέσα τους αυτό που νοιώθουν , να εκφραστούν, να αδειάσουν..
Μπείτε λοιπόν ΕΔΩ και γνωρίστε ένα ιδιαίτερο άνθρωπο , υπέροχους στίχους σε κείμενο σαν μία εξομολόγηση των σκέψεων της στιγμής που το έγραφε. 
Μη σταματήσετε με τις πρώτες γραμμές, διαβάστε προσεκτικά όπως θα κοιτούσατε ένα πίνακα ζωγραφικής, διαβάστε και "ακούστε" μιλάει η ψυχή, το απλό παράπονο, η ανάμνηση, το κρυφό δάκρυ, μιλάει..ο φίλος μου ο Basnia και είμαι σίγουρη ότι κάποιοι από εσάς με ιδιαίτερα συναισθήματα θα πείτε το ίδιο και θα τον κάνετε φίλο σας.
Ευχαριστώ που θα κάνετε τη προσπάθεια να τον γνωρίσετε και να διαβάσετε ένα μεγάλο μονόλογο.
                                    Αχτιδένια φιλάκια

8 σχόλια:

ANNA FLO είπε...

Σ'ευχαριστούμε που μας σύστησες το Βασίλη Πάω να συνεχίσω το διάβασμα στο μπλογκ του.
Καλό σου Σ/Κο!

Ανώνυμος είπε...

Αχτιδούλα μου πάω αμέσως να το διαβάσω.Για να είναι φίλος σου θα αξίζει.Μαρία Κεμετζινάκη

Giannis Pit. είπε...

Ξέρω ότι αυτό που προτείνεις θα είναι αξιόλογο. Φεύγω και εγώ για επίσκεψη στον αγαπητό σου φίλο, όπου οι πρώτες μου εντυπώσεις είναι θετικές και μπράβο του.
Καλή συνέχεια Γεωργία.

drastiria είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
drastiria είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
drastiria είπε...

Θα το επισκεφτώ αμεσως.

litsa t. είπε...

διαβασα την πρωτη αναρτηση του βασνια.κριμα που δεν μπορουμε να του γραψουμε.με συγκλονισε.

Ανώνυμος είπε...

Τον Βασίλη τον αγάπησα από την πρώτη στιγμή, Χρόνια πριν τον κόσμο των μπλογκς.
Ένας αγώνας η ζωή
Μα πάντα καταλήγει με ένα χαμόγελο που καταφέρνει να ανασύρει από την ψυχούλα του.
Ελπίδα και δύναμη του στέλνω.
Και την αγάπη μου.

Ruthless