Πέμπτη 30 Αυγούστου 2018

Αχτιδένιος τρόπος!

                                             

 Σας στεναχώρησα χθες..είπαμε..είναι μία πληγή που ..αιμορραγεί ακόμα..μα χαμογελώ και προχωρώ και τι άλλο; Ξυπνάς το πρωί και λες: 

Καλημέρα ζωή και Ευχαριστώ Θεέ μου  για τη νέα μέρα.
Στο κτήμα, στο καταφύγιο, στην ηρεμία της φύσης, ο ανδρούλης μου με τα..χορταράκια του και το χορτοκοπτικό  κι εγώ..βιβλίο, λίγη παρεούλα με τις γειτόνισσες και τα..συνήθη βρε παιδάκι μου .Σας έχω ταράξει το ξέρω..θα με σιχαθείτε στο τέλος!
Λοιπόν περάσαμε ή μάλλον δεν ξεπεράσαμε ακόμη ένα προβληματάκι με τον άνδρα μου και τον..λαιμό του και πάλι τα ίδια, το τσιγάρο τσιγάρο, εγώ να μουρμουρίζω, εκείνος να κρύβει σαν μαθητούδι τις γόπες για να μη τις μετρώ..χα! χα! κάτι σαν ένα ζευγάρι του Αρκάς ήμαστε φίλοι μου από σκίτσο του.
Κάνω το σταυρό μου και έχω γίνει φόρτωμα στη Παναγίτσα μέχρι να με βαρεθεί κι Εκείνη και τρέμω γι΄αυτό.
Θα ομολογήσω σε σας πως έχω ανάγκη να μπω στο εργαστήρι μου και να δουλέψω μα..όταν γυρίζουμε σπίτι έχω άλλες δουλειές να ασχοληθώ και τον Δημήτρη που δεν μπορεί να μείνει μόνος του!!!!! 
Φίλους έχει τους..φίλους μου, καφενείο δεν πάει, ποδόσφαιρο δεν βλέπει, σούπερ μάρκετ χωρίς εμένα δεν πάει , στη κόρη μας δεν αντέχει για πολύ τις φωνές των αγοριών, δεν έμειναν μερεμέτια στο σπίτι να κάνει..άρα...μένω εγώ!!!!!!!!!!
Θα πείτε: "Αυτή τη γκρίνια να μην είχες κορίτσι μου.." τι να κάνω βρε παιδιά..που να τα πω...τουλάχιστον δίπλα μου καπνίζει με..μέτρο...με φοβάται που τον λοξοκοιτάζω όταν ήμαστε μόνοι μας και καρφώνω τη ματιά στο σταχτοδοχείο. Έχει και τη ..πλάκα του να βλέπεις να το αδειάζει σε κρυφές μεριές πριν τα ρίξει στα σκουπίδια, χθες ανακάλυψα ένα φαράσι στο μπαλκόνι σκεπασμένο με χαρτί όπου το άδειαζε, βουνό τα αποτσίγαρα. Το πήρα, το άδειασα και του έβαλα σημείωμα: "Σε τσάκωσα!!!"

                      


Σας έκανα να γελάσετε; έστω να χαμογελάσετε; Έτσι είμαι εγώ, των άκρων γι΄αυτό με αγαπάτε μάλλον. Χθες έκλαιγα μαύρο δάκρυ για την Κλωντίτσα μου, σήμερα αντιμετωπίζω με χιούμορ τα πράγματα γιατί φίλοι μου είναι ο τρόπος να σηκώνεσαι και να προχωράς. 

Αχτιδένιος τρόπος ζωή, Αχτιδένια φιλάκια!


             



6 σχόλια:

...irida... είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!

Αμαλία είπε...

Καλημέρα γκρινιάρα Αχτιδούλα.
Καλά κάνεις και τον "κυνηγάς", να μην καπνίζει πολύ.
Αυτό με το κρυμμένο φαράσι, πολύ μου άρεσε, μου θυμίζει τα δικά μου.
Φιλιά και στους δυό σας.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Καλημέρα φίλοι μου μόλις έκανα... γλυκό τα τζιτζιφα που ο αέρας έριξε από το δένδρο. Μόλις γυρίσω θα έχετε την φωτογραφία και τη συνταγή!

Giannis Pit. είπε...

Όμορφη και δημιουργική ημέρα να έχεις Γεωργία μου.
Όλα μέσα στη ζωή είναι και τα καλά και τα κακά και τα χαρούμενα και τα λυπημένα.
Τα φιλιά μου.

Σμαραγδάκι- Ρούλα είπε...

Καλημερα σχτιδα μου μακαρι να περναν ετσι οι μερες μας πότε πανω και πότε κατω.. αρκεί τα κατω να είνναι πολύ λιγότερα φιλεναδα..
Να εχετε καλο μηνα και ενα ομορφο Φθινόπωρο φιλακιααα!!

Ανώνυμος είπε...

http://www.e-radio.gr/Radio-Point-Internet-Radio-i62/live