Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2017

Κάθε καλημέρα είναι μία νέα ελπίδα φίλοι μου!

                               

Μία ζεστή καλημέρα φίλοι μου βγαλμένη μέσα από τη καρδιά μου σε σας που είστε..μέρος δικό της!
Τα παιδιά μου έφυγαν για το σπίτι τους στην Αθήνα, λίγες οι μέρες και πιστέψτε με τα είδαμε ελάχιστα όμως καταλαβαίνω ότι εκτός από εμάς ήθελαν να δουν τους φίλους που άφησαν, τα μέρη που αγάπησαν , τους "δεσμούς" με τις ..ρίζες που λέγαμε. 
Όμως αυτό μου ήταν αρκετό, βλέπετε είμαι από τις μαμάδες που πιστεύουν ότι τα παιδιά μας όπως είπε ο ποιητής είναι οι σαΐτες που εμείς απλά θα στείλουμε όσο πιο μακριά θελήσουν αυτά να πάνε, ελεύθερα μα πάνω από όλα ευτυχισμένα μέσα στις επιλογές τους.
Έτσι έφυγαν με ένα χαμόγελο, μία αγκαλιά κι εγώ γύρισα στο..καλό μου σύντροφο , στη δική μου φωλιά και σε ότι με κάνει να λέω κάθε πρωί : "Σ΄ευχαριστώ Θεέ μου για τη καινούργια μέρα!".
Πέρασα ένα όμορφο ΣΚ στο κτήμα, αποδοτικό γιατί..τελείωσα το κέντημα μου που ήταν ένα δύσκολο κομμάτι και που ..ναι..θα σας το δείξω στις προσεχείς μέρες μαζί με όσα έχω κάνει και ..έχω κάνει πολλά  αφού τα 3 πακέτα που έχω γεμίσει είναι έτοιμα.
Σήμερα αρχίζει ένα "ταξιδάκι" στο κόσμο των γιατρών αφού πρέπει να αρχίσουμε αναγκαστικά μία λίστα από εξετάσεις σε ότι ειδικότητα φαντάζεστε αφού βρε παιδάκι μου μπήκαμε στη..λίστα των ..ραμολιμέντων !!!
Είναι κάτι που βαριέμαι, απεχθάνομαι, σκέπτομαι και τα όσα χρήματα θα μας φύγουν όμως είναι αναγκαίο κακό φίλοι μου γιατί τα παιδιά μας μας κουνούν το δάκτυλο και μας βάζουν στη γωνία. 
Αν σας γράψω πόσα προβλήματα μου βγήκαν επάνω μου και με δυσκολεύουν τη καθημερινότητα μου θα μου δίνατε σίγουρα βραβείο υπομονής για πόνους και δυσκολίες. Όμως φίλοι μου όταν σκέπτομαι σε κάθε μου πόνο πως υπάρχουν άνθρωποι που τα δικά μου προβλήματα είναι ..κουκκίδα μπρος στα δικά τους τότε δίνω την...καθιερωμένη σφαλιάρα στον εαυτό μου και του λέω:
- "Σήκω όρθια και πες ευχαριστώ και άντε να κάνεις ότι σε ευχαριστεί και όσα μπορείς να κάνεις για να αισθανθείς χρήσιμη και ευτυχισμένη!"
Καλημέρα λοιπόν σε όλες, καλή μας εβδομάδα και ετοιμαστείτε..θα σας ζαλίσω αυτό το καιρό με φωτογραφίες από όσα ετοίμασα και είναι μέσα στα..πακέτα .
Αχτιδένια φιλάκια!

11 σχόλια:

...irida... είπε...

KAΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!

Αμαλία είπε...

Καλημέρα και καλή εβδομάδα.
Ήρθα να σας στείλω δυό φιλιά και να φύγω.
(Ένα για σένα, ένα για το Κλωντουλίνι)

ANNA FLO είπε...

Καλή σου μέρα και καλή εβδομάδα.
Έτσι είναι με τα παιδιά, μας γεμίζουν τη ζωή και ποτέ δεν τα χορταίνουμε
Αυτό που λατρεύω σε σένα είναι το κουράγιο σου και η θέλησή σου
Περιμένω λοιπόν να δω τις δημιουργίες σου και πάντα κεφάτη και δυναμική
Να σαι καλά και να περνάς όμορφα

ποιώ - ελένη είπε...

Μου αρέσει η στάση ζωής που κρατάς

Σε φιλώ πολύ Αχτίδα μου ♥♥♥

Ποδηλάτισσα είπε...

Καλή εβδομάδα αγαπημένη μου!!!!! Άνθρωποι σαν και σένα είναι πάντα χρήσιμοι καλή μου γιαυτό άσε τα χαζά σου και άντε πάνε σε κανένα γιατρό για εξετάσεις και άσε τις κλάψες!!!! Τι να κάνουμε.... προσπάθεια για συντήρηση Αχτιδάκι μου!!!!! Πολλά πολλά φιλιά σε σένα και στο παλικάρι σου!!!!!

Mia είπε...

Καλημέρα, Αχτίδα μου. Καλό είναι να παρακολουθείς την υγεία σου. Περιμένουμε φωτογραφίες από το κέντημα. Πολλά φιλιά!!!

Σοφία Τσιμάρη είπε...

ψυχουλα μου ολες τα ιδια περναμε σε καποια φαση ειτε μικρουλες ειτε μεγαλουτσικες.αν δεν φροντισουμε εμεις τον εαυτο μας εμας ποιος θα μας φροντισει???καλο κουραγιο ευχομαι τα καλυτερα..φανταζομαι κατι θα ετοιμαζεις για τους ΔΗΜΗΤΡΗΔΕΣ να τους χαιρεσαι απο τωρα !!!!!

LitsArt είπε...

καλημέρα!!!
περιμένουμε φωτογραφίες με ανυπομονησία!!!

Beauty Follower είπε...

Καλημέρα!

Το νέο μου blog...
https://dinamighty.com/

Ο κόσμος της Ράνιας είπε...

Δεν υπάρχει περίπτωση να μας ζαλίσεις με τις δημιουργίες σου οπότε περιμένουμε εναγωνίως φωτογραφίες !!!!! Τα φιλιά μου !!!!!!

κυκλάμινο είπε...

Χρόνια πολλά για τον Δημήτρη σου Αχτίδα μου!!!!! Πάντα ευτυχισμένοι!!!