Πέμπτη 30 Μαρτίου 2017

Τι φέρνει μία βλάβη στο σπίτι!


Ο Μάρτης μας τελειώνει επιθετικός αυτές τις μέρες φίλοι μου σε πολλές πλευρές αποδεικνύοντας ότι η ζωή είναι πάντα ένας δρόμος εμποδίων που πρέπει να υπερπηδάς όσο μπορείς ανώδυνα.
Η ηλεκτρολογική βλάβη που πάθαμε τελείωσε μόλις πριν λίγο μετά από τόσες μέρες. Κόντεψα να αγκαλιάσω και να φιλήσω τον κο Παναγιώτη τον ηλεκτρολόγο που ο καημένος έφτυσε αίμα αυτές τις μέρες ψάχνοντας την..αιτία!!
Ένα σπίτι ανάστατο..καναπέδες τραβηγμένοι, ψυγείο εντοιχισμένο έξω, κουζίνες φούρνοι, καλώδια , μικροκύματα..μέχρι τους δύο φωτεινούς πίνακες που έχουμε με ήχο ξηλώθηκαν για να βρούμε το χαλασμένο καλώδιο που μας έκανε τη ζημιά. 
Το δράμα ήταν στο πατάρι, μέχρι εκεί πήγε το...ψάξιμο, που άδειασε τα όσα είχε στο διάδρομο και μετά δεν ξέραμε πως να διαλέξουμε τα χρήσιμα από τα περιττά. Όποιος θέλει ένα δίμετρο τεχνιτό Χριστουγεννιάτικο δένδρο και είναι εδώ στη Θεσσαλονίκη να έρθει να του το χαρίσω, το έχω έτοιμο σε 3 κομμάτια  πακέτο! 
Φαντάζεστε βέβαια τι βγαίνει όταν μία ηλεκτρική συσκευή βγαίνει από τη θέση της...έπεσε Χλωρίνη, καθαριστικά πάσης φύσεως, βιτέξ και σφουγγάρια!!! Βρήκαμε πράγματα που δεν ξέραμε ότι τα είχαμε, ο άνδρας μου ανακάλυψε με έκπληξη ότι είχαμε άλλους..3 μεγάλους ανεμιστήρες !!!!!! Πακέτα από πλακάκια ενώ αγοράζαμε για το κτήμα άλλα!!!
Τελικά  με βοήθησε να το σιάξω το σπίτι , τη προηγούμενη  μέρα είχα τη κυρία που μου το καθαρίζει, αν το έβλεπε σήμερα θα..αυτοκτονούσε!  Μετά με πήγε βόλτα με το αμάξι για να με ηρεμήσει . Μη ρωτάτε που με πήγε γιατί θα αρχίσω να φωνάζω πάλι.. Που αλλού..να πάρει υλικά για το τροχόσπιτο!
Τέλος..δεν θέλω άλλο να μιλάω για τη βλάβη και εύχομαι να είναι η τελευταία . 
Ας πάω σε κάτι που με κάνει περήφανη δείχνοντας τι τελειωμένο πίνακα της "μαθητριούλας" μου που τον θαυμάζει με καμάρι και αρχίσαμε κι όλας τα πρώτα σχέδια στο νέο.


Όπως βλέπετε όταν υπάρχει θέληση και ανάγκη δημιουργίας μέσα μας η ηλικία δεν έχει κανένα ρόλο  και κανένα εμπόδιο!Μπράβο Τασούλα μου ! Διάλεξε κι όλας το καινούργιο που θα κάνει και βάλαμε τις πρώτες πινελιές!
Αύριο λέω να συνοδέψω τον άνδρα μου στο κτήμα για ..ψυχική ενθάρρυνση αν και δεν αντέχω άλλο χάος όμως..γι' αυτό ήμαστε εμείς οι "σύζυγοι!". 
Βέβαια έχω να κάνω ένα σωρό πράγματα στο εργαστήρι μου μα χρειάζομαι κι εγώ μία αλλαγή , να δω τις γειτόνισσες μου κι όλας.
Θα τα πούμε όταν γυρίσω και με τις υπόλοιπες λαμπάδες που ετοιμάζω βέβαια.
Αχτιδένια φιλάκια!

10 σχόλια:

Ρένα Χριστοδούλου είπε...

Απαπαπαπα τι πάθατε!
Δεν υπάρχει χειρότερο από τις βλάβες.
Ευτυχώς που τη βρήκατε και τελείωσαν όλα.
Θα πετάξεις και τίποτα και θα αγοράσεις καινούργια 😆
Μπράβο στη μαθήτρια σου, μπράβο και σε σένα όμως δασκάλα.
Καλά να περάσετε στο κτήμα.
Καλό ΠΣΚ.
Φιλάκια πολλά.

Rena είπε...

Αχ αυτές οι βλάβες σαν μετακόμιση μοιάζει κάθε φορα που χαλάει κάτι αφου τελειώσατε όλα καλά.
Αλήθεια που τα ανακαλύπτεις τέτοια ταλέντα,μάλλον τους δίνεις κάτι απο τα μαγικά σου χεράκια δεν εξηγείται αλλιώς!!!
φιλάκια πολλά!!!

Funky Monkey είπε...

Ωχ... για τη βλάβη και την ανακατωσούρα πήγαινε αυτό. Ευτυχώς βρήκατε πού ήταν. Καλή δύναμη τώρα με το συμμάζεμα.
Το έργο της μαθήτριάς σου είναι καταπληκτικό! Μπράβο της και μπράβο σου!
Φιλιά!

Ariadne είπε...

Αμάν αυτές οι δουλειές όλων μας τον ατελείωτο έχουν!Αν δε βρεις πού να δώσεις το δένδρο ρώτα στο κοντινότερο σχολείο. Εγώ το δικό μου το πρώτο το δίμετρο το έδωσα στο παλιό μου σχολείο και το επόμενο το 1.80 στο τωρινό. Οπότε δεν έχω δένδρο, μια χαρά.Αυτό με το πατάρι ανεβασε κατέβασε την κούτα ήταν μεγάλος μπελάς. AriadnefromGreece!

Σμαραγδάκι- Ρούλα είπε...

Από την διετα σου ερχομαι φιλεναδα ..την θελω και εγώ... χα..χα.
Ματι στο καλο παθατε καλή μου; αυτές τις βλαβες πως τις φοβούμαι..να ΄ξερεις γιατί τα επακολουθα ειναι αυτα που περάσατε.. απο την μια βεβαια ειναι για καλό γιατί κανεις καποια ξεκαθαρισματασε αποθυκες και οπου αλλου χωνουμε διαφορα..να ήξερες πόσες φορες ψαχνοντας για αλλα βρισκουμε αλλα και παει λεγοντας ..χα..χα... ελπίζω ολα να περασαν και να ταχτοποιηθηκατε.. τωρα..
Ο πίνακας της μαθητριας σου καταπληκτικος.. δεν φαινεται για μαθητρια η μικρή ζωγραφος..μπραβο στην Δασκαλα της..!!!
Ζηλεψα τις λαμπαδες σου με τους πετινους και τις κοτουλες..αν ήμουν κοντα θα σε εκανα νονα μου..χα..χα. να περνας ομορφα οτι και να κανεις Γιωργια μου ακομα και στα δυσκολα... υπομονη φιλη μου είναι το φαρμακο για όλα ... καλη συνέχεια στις δημιουργίες σου φιλεναδα .. φιλακιααα!!

Ανώνυμος είπε...

Αχτιδούλα της καρδιάς μου, αν ήμουν κοντά σου στην ίδια πόλη θα ερχόμουν τρεχάτη να βοηθήσω σε ότι μπορούσα.Είμαι ειδική στη Χλωρίνη και στα καθαριστικά σου λέω.Μπράβο στη μαθήτρια σου, μακάρι να ήμουν κοντά σου πάλι το λέω να μου μάθαινες κι εμένα να βάζω καμιά πινελιά να στολίσω το σπίτι μου.Σου εύχομαι μία όμορφη μέρα, να περάσετε καλά με το κύριο Δημήτρη .Τάνια

Μαρία Έλενα είπε...

Τέλος καλό όλα καλά.
Φιλάκια ...

Ariadni St. είπε...

Το καλό με όλη αυτη την αναστάτωση ειναι οτι βρήκατε πραγματα που δεν ξερατε οτι εχετε χιχιχιχιχ
Πολύ ωραίος πίνακας, ευγε στη μαθητρια και στη δασκάλα!
Καλό Σαββατοκύριακο :)
Φιλια

ΕΛΕΝΗ είπε...

Ο ατέλειωτος με τις δουλειές..... τέλος πάντων. Θα περάσει κι αυτό. Ο πίνακας πολύ όμορφος. Αξίζετε συγχαρητήρια και οι δυό σας!!!

LitsArt είπε...

δε θα μεινω στις δουλειες....αλλα στον υπεροχο πινακα της μαθητριας!ευγε!!