Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2016

Λίγες κατασκευές ακόμη!!!!


Όποια μου πει ότι κάνει όσα κάνω και έχει καθαρό εργαστήρι θα την πω ότι..ψεύδεται!!!!


Να φανταστείτε ότι αυτό είναι η μία από τις 4 μεριές του δωματίου και τις έχω όλες "καταλάβει", στο πλάι έχω τα πακέτα έτοιμα να φύγουν για Καβάλα και τα όσα ετοιμάζω για το μπαζάρ για τη Μυρτώ.


Συγχρόνως έκανα και ένα μικρό πίνακα ο αυτούς που πήρε η Ειρήνη μου γιατί...ζήλεψα που τα ξεκρέμασα από το μέρος που τα είχα μοστράρει στο σπίτι.


Το απογευματάκι είπα να σταματήσω τις κατασκευές μου  και μπήκα στη κουζίνα να κάνω ένα κέικ με σταφίδες που αγαπάει ο άνδρας μου, κάτι σαν..φανουρόπιτα φίλοι μου.


Μετά πιάστηκα να φτιάξω λίγα ακόμη γούρια και CD ...και μετά έκοψα σε πηλό λίγα σπιτάκια για να τα στεγνώσω στα καλοριφέρ.




Τέλος φίλοι μου η κόκκινη και χρυσή λεπτή κορδέλα...οπότε σταματάω μέχρι τη ..Δευτέρα που πρέπει να πάω και στο γιατρό μου ( να μη το ξεχάσω)  και μετά τη Κλώντη στο δικό της. 
Όμως το καλύτερο ήταν πριν λίγο που ο Δημήτρης έβγαλε από το φούρνο τη ζεστή λαγάνα του και την" τιμήσαμε " με τσάι και ροκφόρ που του έχω αδυναμία ( φουλ οι θερμίδες) !!!


Κυριακή θα πάμε στο κτήμα να δούμε τα ζωάκια μας και να ξεκουραστώ βέβαια με τις γειτόνισσες.
Φίλες μου σας εύχομαι ολόψυχα ένα όμορφο ΣΚ.
Αχτιδένια φιλάκια.

17 σχόλια:

Unknown είπε...

Οι δημιουργιες σου ειναι παντα ομορφες Αχτιδα μου
καλο βραδυ ...φιλακια πολλα

Ρένα Χριστοδούλου είπε...

Το εργαστήρι σου είναι τέλειο, όπως πρέπει να είναι ένα εργαστήρι δημιουργικό.
Έτσι και χειρότερα είμαι εγώ!!!!!
Να είστε καλά και να περάσετε ακόμα καλύτερα στο κτήμα σας.

Marie-Anne είπε...

Πόσα πολλά και όμορφα φτιάχνεις φίλη μου, και μέσα σ'όλα έκανες κι έναν υπέροχο πίνακα! Μιά χαρά είναι το εργαστήρι σου, πώς θα μπορούσε να είναι τακτοποιημένο με τόσα που έχεις στα σκαριά? Κι εγώ, που σταμάτησα για λίγο καιρό μετά τον χαμό της πεθεράς μου, είχα αφήσει στην μέση διάφορα που είχα ξεκινήσει και στο εργαστήρι μου γινόταν ο χαμός...και έτσι έμεινε...χα χα χα! Τώρα θα μαζέψω λίγο για να τελειώσω αυτά που έφτιαχνα. Το μόνο που έκανα αυτό τον καιρό, ήταν να στείλω ένα πακετάκι για την Μυρτώ από τα έτοιμα που είχα.
Καλή Κυριακή, καλή ξεκούραση και καλά να περάσετε στο όμορφο κτήμα σας!

Χριστινα χαλκιοπουλου είπε...

Αχτίδα αγαπημένη μου το εργαστήριο σου το βρίσκω πολύ οργανωμενο. Τα κουτάκια, οι κορδελιτσες, τα πινέλα κλπ κλπ ....... ! Δημιουργείς τόσα πολλά και διάφορα σε θαυμαζω!
Στο δωμάτιο που κάθομαι να κάνω καποια πενιχρά δικά μου, από την μία ώρα στην άλλη μοιάζει βομβαρδισμενο! Άσε που ξεχναω που είναι τι! Θα γράψω κατάσταση υλικών και σε ποια κούτα κουτί κουτάκι συρταρι ντουλάπα....... είναι. Καλοφαγωτα ή πίτα και το ψωμί!
Γεια στα χέρια σας! Καλή Κυριακη,Καληνυκτα και καλό ξημέρωμα! Φιλακια βελούδινα ονειρα!!!

Ο κόσμος της Ράνιας είπε...

Το εργαστήρι σου δείχνει πόσο δημιουργική είσαι καλή μου !!!!! Καλά έκανες και ευχαριστήθηκες το ροκφόρ με το ψωμί ...... ε ας μη σκεφτόμαστε πιά και συνέχεια αυτές τις θερμίδες... άλλωστε κουράζεσαι και πρέπει να τρως !!!Πολύ όμορφος ο πίνακας και όλα σου τα δωράκια-προσφορά αγάπης !!!! Να είσαι καλά και καλά να περάσεις στο κτήμα με τους φίλους σας !!!! Σε φιλώ !!!!!

ποιώ - ελένη είπε...

Σε χαίρομαι Αχτίδα μου πολύ
Να προσέχεις τον εαυτό σου ...ναι;

Σε φιλώ πολύ ♥

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

Καλημέρα φίλοι μου ευχαριστώ για τις ..επισκέψεις σας, κάθε φορά που τις διαβάζω είναι λες και σας βλέπω απέναντι μου στο ..καναπέ του μπλοκόσπιτου μου και τα ..λέμε. Πίνω το καφεδάκι και σε λίγο φεύγω για το κτήμα

Αμαλία είπε...

Καλημέρα καλή μου,
Καλά να περάσετε στο κτήμα με τους φίλους και τα ζωάκια σας και να επιστρέψεις φορτσάτη στις δημιουργίες σου από Δευτέρα.
Φιλιά και στις δυό σας.

...irida... είπε...

καλημερα!!!ΥΠΕΡΟΧΗ ΚΥΡΙΑ!!!!

Μαρία Νικολάου είπε...

Τι χρυσοχέρα!
Μπράβο!
Καλά να περνάς καλή μου!

Rena είπε...

Το εργαστήρι σου δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από αυτό του Άι Βασίλη,το αντίθετο μπορεί!!!
Αχτίδα μου η δημιουργικότητα σου δεν εχει όρια!!!!!
Φιλάκια πολλά!!!

Δημιουργία είπε...

Η κατάσταση στο εργαστήρι σου δείχνει ότι μέσα εκεί γίνετε δουλειά και βγαίνουν υπέροχα έργα. Καλή εβδομάδα Γεωργία μου με υγεία και δημιουργια.

Eleana-My Home My Memories είπε...

Κάνω πολύ λιγότερα από εσένα και το γραφείο μου είναι μονίμως χάλια. Το καθαρίζω και την επόμενη στιγμή που πάω να φτιάξω κάτι γίνεται αίσχος! Τελικά το πήρα απόφαση πως έτσι θα είναι μία ζωή.. :)) Τα γούρια σου είναι απίθανα!! Μου άνοιξες την όρεξη πρωί πρωί!! Καλή εβδομάδα Γεωργία μου!!

Thalia Tzellou είπε...

Αχτίδα μου το εργαστήρι είναι μια χαρά, έτσι όπως πρέπει να είναι το εργαστήρι ενός τόσο άξιου και δημιουργικού καλλιτέχνη! Δεν σταματώ να θαυμάζω τα όμορφα πράγματα που φτιάχνετε, είναι όλα τόσο υπέροχα και ο πίνακας και οι προσφορές αγάπης! Σας εύχομαι μια υπέροχη και δημιουργική εβδομάδα!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

Καλημέρα φίλες μου ευχαριστώ για όσα μου γράφετε!

Ariadni St. είπε...

Τι ομορφα πραγματα ειναι αυτα αχτιδα μας;;;
Σε ζηλευω με την καλή εννοια
θα γινουν ανάρπαστα στα μπαζάρ
Καλημερα και καλή εδομάδα!

Woman in Blogs είπε...

Χαμός! Όμορφος, δημιουργικός χαμός και νοστιμιές. Τι άλλο; πάντα τέτοια! Καλή εβδομάδα!