Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2015

Ένα ευχαριστώ για σας!


Με πολύ δισταγμό σας γράφω , αισθάνομαι ότι σας κουράζω, ότι ίσως για πολλούς είναι αναρτήσεις που λένε συνέχεια δικές μου συναισθηματικές καταστάσεις..
Όμως εσείς που ξέρετε το μπλοκόσπιτο μου από τότε που το άρχισα ξέρετε με σιγουριά ότι είναι διαφορετικό..είναι ένα άνοιγμα ψυχής..είναι ένα είδος φιλικής κουβεντούλας με φίλες. Ο περίφημος καναπές μου , το γεμάτο μικρό τραπεζάκι με κέικ και κουλουράκια, μερικές φορές τα όσα ζωγραφίζω..η εκάστοτε γκρίνια μου, οι ενθουσιασμοί μου, οι χαρές, οι λύπες, οι θυμοί και τα δάκρυα μου .
Πριν λίγο γύρισα από τη Κλώντη μου, πηγαίνουμε 2 φορές την ημέρα, την χαϊδεύουμε, την πάμε βολτίτσα , την κανακεύουμε και πονάμε με την εμφάνιση της και τις φλέβες που της αλλάζουν κάθε τόσο σχεδόν σε όλα τα ποδαράκια της. Έφτιαξα ένα μεγάλο κέικ, το τύλιξα με σοκολάτα, το στόλισα με πορτοκάλι γλυκό και στο κέντρο του έβαλα μία θήκη γεμάτη με το γλυκό πορτοκάλι του Δημήτρη. Ένα δωράκι για τα νέα γιατρουδάκια που εφημερεύουν από το πρωί μέχρι το απόγευμα της επόμενης μέρας..Νέα παιδιά που παρατήρησα πόσο αγαπούν τα ζώα. Είδα να κάνουν ώρες βήματα σε σκύλο που έμεινε παράλυτο από τη μέση και πίσω για να μη ατροφήσουν τα μπροστινά πόδια. 
Η Κλώντη μου είναι λένε η ..μασκώτ τους, την ονομάζουν "το σκυλάκι με το φιόγκο"!!! Έτσι σαν τα ακριδάκια μαζεύτηκαν όλοι επάνω από το ζεστό ακόμη κέικ και το ευχαριστήθηκαν όσο δεν λέγεται. -Ποιος το έφτιαξε αυτό;..( ρωτούσαν)
-Η...μαμά της Κλώντης..( απαντούσαν) 
Σήμερα πήγαμε οργανωμένοι με τον άνδρα μου για να την κάνουμε ένα ..μίνι μπανάκι όσο μπορούσαμε με το κρύο νερό της βρύσης στο μπάνιο. Την στεγνώσαμε με μία πετσέτα και στο..σεσουάρ για τα χέρια που υπήρχε στο τοίχο και της βάλαμε κολόνια για να νοιώσει όμορφα. 
Οι εξετάσεις έγιναν όλες πλέον, το αποτέλεσμα ..άγνωστο..ακούτε; ένα μάτσο γιατροί ,καθηγητές, λέκτορες, γιατροί,  1200 ευρώ μέχρι τώρα , αποστολή αίματος στην Αγγλία και δεν βρήκαν τι έχει ούτε μπορούν να βεβαιώσουν καρκίνο. 
Τη Πέμπτη την παίρνω σπίτι, η μόνη εξέταση που έμεινε είναι η ενδοσκόπηση για καρκίνο στο στομάχι όμως ο δικός μας γιατρός έφερε αντίρρηση γιατί το σκυλάκι είναι εξουθενωμένο και δεν θα άντεχε τη βιοψία και συμφωνήσαμε κι εμείς.
Σήμερα καθώς την πηγαίναμε βόλτα στο χώρο του νοσοκομείου πήγαινε στο αμάξι μας και το κοιτούσε. Την έβαλα μέσα και την κάθισα στο " μέρος της", το ποδαράκι της με τον ορό της έκανε ερεθισμό παντού, όλο το δέρμα της είναι κόκκινο και με αμυχές και τρυπήματα..δεν το αντέχω τη Πέμπτη θα έρθει σπίτι, θα την έπαιρνα αύριο όμως ο γιατρός μου ήθελε ακόμη μια μέρα για κάποιους λόγους ιατρικούς.
Φεύγοντας λοιπόν της ψιθύρισα ότι θα γυρίσει σπίτι σύντομα  και εκεί θα της κάνω το πιο όμορφο μπάνιο και την περιμένει το κρεβατάκι της μαλακό και μυρωδάτο και μόνον η προσευχή μας να πάνε όλα καλά και αν πάλι δεν υπάρχει ελπίδα να "φύγει" ήρεμα στην αγκαλιά μας  με γαλήνη και χωρίς πόνους. 
Φίλοι μου θέλω να σας ευχαριστήσω που είστε δίπλα μου, να σας ζητήσω συγνώμη που δεν απαντώ στα σχόλια , που δεν "λάμπω" πια, που δεν έχω κέφια και που όλα όσα πρέσβευα έγιναν απλά λόγια αέρος. Σας ευχαριστώ ..
Αχτιδένια φιλάκια 

39 σχόλια:

Αμαλία είπε...

Καλή μου Γεωργία,

Δεν ξέρω γιατί, δεν έχω ιατρικές γνώσεις, απλά διαισθάνομαι ότι τα πράγματα είναι σχετικώς καλά. Δεν θέλω να σου φουσκώσω τα μυαλά, είναι τεράστια ευθύνη, αλλά ξέρω πως ο καρκίνος -ίσως ο προχωρημένος- κάνει μπαμ.
Όπως και νά'χει, κι εφόσον συμφωνούν και οι γιατροί της, να το πάρετε το σκυλάκι σας στο σπίτι του, να νοιώσει τη μυρωδιά του περιβάλλοντός του και να ησυχάσει λίγο η ταλαιπωρημένη ψυχούλα του, να καταλάβει τη σπιτική ασφάλεια.
Να της δώσεις πολλά φιλιά και από μένα.

Με το καλό, να δούμε και φωτογραφία επανόδου - και γλυκό επανόδου παρακαλώ.

Από την καρδιά μου να έχετε μια καλή και ήσυχη νύχτα και η Κλωντίτσα και εσείς.


Φιλιά πολλά, να σας έχει ο Θεός καλά.

ruth_less είπε...

Και να, για του λόγου το αληθές, ότι με πρώτη ευκαιρία μπαίνω για να δω νεώτερα - δεν πρόλαβες σχεδόν να το ποστάρεις!
Αυτά με εκνευρίζουν με τους γιατρούς... τόσα (λεφτά), τόσες (εξετάσεις) και τόσοι (γιατροί) και να μην ξέρουν τι συμβαίνει! Τι (τους) λείπει δηλαδή;

Εύχομαι το καλύτερο για το αγαπημένο μας Κλωντάκι;
Ένα φιλί κι από τη θεία Ρουθ
:)

Ανώνυμος είπε...

Μπορεί να γίνει μαγνητική; Μπορούν να την κάνουν χωρίς να της κάνουν γενική αναισθησία; Διάγνωση δε θα δώσουν χωρίς βιοψία, αλλά μπορούν να δούν τυχόν όγκους, αποφρακτικές καταστάσεις, φλεγμονή, και χίλια όσα. Αχ, δε φτάνει που υποφέρετε όλοι, δε βγάζουνε και άκρη τι φταίει! Κι αν δεν ξέρουνε τι φταίει, πώς θα τη γιάνουνε; Μιλάω από πολύχρονη πείρα με τα δικά μου σκυλο- και γατομωρά, με δυσδιάγνωστες καταστάσεις, λάθος διαγνώσεις, αλλά και θετικές εκβάσεις σε προβλήματα που αρχικά φάνταζαν άλυτα και κακά και άραχνα!

Όσο για το κόστος... είναι δυστυχώς πανάκριβη η υγεία παντού. Φέτος το καλοκαίρι μάς έφυγαν 3 χιλιάρικα για εξετάσεις αίματος και ούρων και μια μαγνητική κοιλίας στη γριά γατούλα μας που παρουσίασε ελαφρύ εγκεφαλικό στα καλά καθούμενα. Και άκρη δε βρέθηκε. Δεν ξέρουμε τι προκαλεί την υπέρταση. Οι γιατροί κοτσάρανε τη λέξη "ιδιοπαθής" για να δηλώσουνε κεκαλυμμένα την αδυναμία της επιστήμης να βρει άκρη, μας δώσανε αντιυπερτασική αγωγή, και την πήραμε σπίτι. Ούτε ξέρουμε τι συμβαίνει, πώς και γιατί. Αλλά όσο το φάρμακο πιάνει και το ζωάκι έχει ποιότητα ζωής, αυτό μας αρκεί.

Είναι μεγάλο δώρο, για την Κλώντη και για σας, που σύντομα θα είναι σπίτι μαζί σας... Περαστικά να είναι και όλα θα ξεχαστούν. Με το που θα βρεθεί πάλι σπίτι σας και στην αγκαλιά σας, θα νιώσει καλύτερα.

Φιλιά πολλά με από καρδιάς εκτίμηση κι αγάπη.

Λευκή

Memaria είπε...

Δεν μας κουράζεις καθόλου!
Μην το σκέφτεσαι αυτό. Τίποτα δεν έγινε λόγια αέρος. Περνάς μια (πολύ) δύσκολη φάση απλά...εύχομαι ολόψυχα να υπάρχει ελπίδα για την Κλώντη σου!
Φιλιά πολλά!

ANNA FLO είπε...

Αχ αυτά τα έξοδα....και να ήταν τουλάχιστον χαλάλι! Να μην ξέρουν τι έχει;;; Τι είναι αυτό; Με το καλό να γυρίσει η Κλώντη σπίτι σας και αλήθεια εύχομαι να βρουν τι συμβαίνει γιατί είναι φοβερό να τη βλέπεις να πονά και να μην ξέρεις τι να κάνεις!!
Κουράγιο Αχτίδα μου. Φυσικό είναι να μη λάμπεις, δεν είναι δυνατόν να είσαι αμμέτοχη και πάλι είσαι δυνατή και στέκεσαι ορθή προσφέροντας αγάπη στο αυτοκολητάκι σου!
Με το καλό να γυρίσει σπίτι!

Artemis είπε...

Με το καλο να παρετε την Κλωντη πισω και ειμαι σιγουρη πως μολις νοιωσει την ασφαλεια του σπιτιου της θα καλυτερευσει.Ειναι κριμα που η κτηνιατρικη στη χωρα μας ειναι ακομα πισω...Εχω ζησει παρομοιες εμπειριες με γατουλες μου και ενοιωθα ανημπορη.Ευχομαι ολα να πανε καλα και οι κακες μερες να περασαν.Μια μεγαλη αγκαλια στην Κλωντη!

Unknown είπε...

Έχοντας αγκαλιά τη μικρή μου jolie σε σκεφτομαι..... Τη σφίγγω πάνω μου......σε νιώθω ,σε καταλαβαίνω τι περνάς .Ναι το καλύτερο είναι να την παρεις σπίτι...κοντά σου δίπλα σου ,να νιώθει ασφάλεια ,αγάπη και αγκαλιες,πολλές αγκαλιες.Κουράγιο ....και εύχομαι να πάνε όλα καλά....

Unknown είπε...

Σ΄ έχω στο μυαλό μου συνέχεια...
Σκέφτομαι την αγωνία και τον πόνο που περνάς κι εύχομαι από καρδιάς να πάνε όλα καλά...
Θεωρώ πως αφού δεν βρέθηκε κάτι με όλες αυτές τις εξετάσεις είναι καλύτερα να γυρίσει σπίτι...΄Εχει ταλαιπωρηθεί και της λείπει η γωνιά της.
Δεν μας κουράζεις και θέλουμε να μάθουμε ότι κι αν συμβεί γιατί η Κλώντη είναι και δικό μας ζωάκι..
Καλή επιστροφή στο σπίτι...
**Αννιώ**

**...Γεωργία μου, η Αχτίδα σου και τώρα λάμπει...
Πως είναι δυνατόν να σβήσει με τόση φροντίδα κι έννοια που κουβαλάς?...

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

Καλημέρα σε όλες σας ευχαριστώ φεύγω σε λίγο για σκυλάκι μου στο ραντεβού των..9 με τους γιατρούς.Κάθε πρωί ξεκινώ με ελπίδα..

Ανώνυμος είπε...

Βρε ποιον δουλεύουν, και δεν μπορούν να βρουν τι έχει το ζωάκι;;; Έγινα έξαλλη διαβάζοντας το. Δηλαδή, οι εξετάσεις είναι καθαρές και λένε καρκίνο, για να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα; Γιατί δεν κάνουν μια μαγνητική; Εδώ στέλνουν τα ζωάκια στα ιατρικά κέντρα ανθρώπων για ακτινογραφίες και μαγνητικές, και αυτοί δεν το έκαναν; Κάτι μου βρωμάει. Όπως πολύ σωστά λέτε, λέκτορες, γιατροί κλπ και είναι αδύναμοι να διαγνώσουν. Αίσχος! Ο καρκίνος κάνει μπαμ! Καλά θα κάνετε που θα την πάρετε σπίτι. Έχει ταλαιπωρηθεί το κοριτσάκι μας, και εσείς μαζί. Με την ευχή να συνέλθει μόλις βρει την γωνιά της και το κρεβατάκι της. Μην ξεχνάμε, ο ήλιος πάντα λάμπει πίσω από τα σύνεφα, κάποια στιγμή διαλύονται και αυτά, και οι αχτίνες φτάνουν παντού. Την αγάπη μου και μια σφιχτή (όχι πολύ παρακαλώ, δεν θέλω να πονέσει η Κλωντίτσα) αγκαλιά σε όλους σας. Σοφία

Κική Κωνσταντίνου είπε...

Αχτιδούλα μου καλημέρα
Εννοείται πως δε μας κουράζεις και δεν υπάρχει λόγος να νιώθεις έτσι.
Ολοι εμεις σε αγαπαμε και νοιαζομαστε για εσενα
Η Κλωντη αλλωστε ειναι και δικη μας αγαπημενη και προσωπικα θελω να μαθαινω τα νεα της, τα οποια ευχομαι να ειναι μονο καλα απο δω και περα.
Ειναι δυσκολο, το κατανοώ, όμως η ελπίδα υπάρχει παντα.
Τα φιλια και την αγαπη μου ολη
Ευχομαι να λαμψεις ξανα και η Κλωντη να γυρισει σπιτακι της και να ανεβει ψυχολογικα και σωματικα.
Τη συμπαρασταση μου την εχεις!

κυκλάμινο είπε...

Καλημέρα Γεωργία μου, εννοείται ότι θέλουμε να μας ενημερώνεις. Όλα να πάνε καλά με την μικρή μας!! Μπράβο και στους γιατρούς που τα φροντίζουν!!! Φιλάκια

SPYRIDOULA είπε...

Καλημέρα, εύχομαι ότι καλύτερο στην Κλώντη σας, σύντομα να βρεθεί μια λύση και να γίνει τελείως καλά. Κουράγιο σε εσάς και όλα να πάνε καλά. Φιλάκια πολλά.

Κωνσταντίνα είπε...

Έχω τοσο συγκινηθεί με την αγάπη που έχετε για το μικρό αυτό πλασματακι... Εύχομαι να πάνε όλα καλά... Μας δίνετε μαθήματα αγάπης με κάθε σας αναρτηση..

Ποδηλάτισσα είπε...

Καλημέρα αγαπημένη μου!!!! Ξέρεις καλά πως δεν μας κουράζεις, εξάλλου οι φίλοι είναι και για τα δύσκολα!!!! Εύχομαι τα καλύτερα για το Κλωντάκι.... είδες που σου έλεγα πως μια μπόρα είναι και θα περάσει!!!! Όμως και τα δικά μας νέα είναι τραγικά.... η καημένη η Ρέμη από την ημέρα που γυρίσαμε παθαίνει εγκεφαλικά απανωτά.... και εμείς την κοιτάμε και δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα!!!!! Πολλά φιλιά καλημέρας αγαπημένη μου!!!!

HUMIDA είπε...

Χωρίς να γνωρίζω την αγάπη ενός ζώου, μέσα από τις περιγραφές σου αντιλαμβάνομαι πόσο δυνατή σχέση έχετε αναπτύξει και συγκινούμαι! Εύχομαι από καρδιάς ό,τι είναι καλύτερο για τη μικρή σου φίλη! Τέρη

Ο κόσμος της Ράνιας είπε...

Καθόλου δεν μας κουράζεις αγαπητή.... ίσα ίσα περιμένουμε καθημερινά τα νέα σου !!!
Εύχομαι με το καλό να την πάρετε σπίτι για να είναι σε οικείο περιβάλλον !!
Σας φιλώ !!!!

momyof6 είπε...

Αχτίδα μου, να γράφεις!
δεν μας κουράζεις καθόλου...
περιμένω κάθε μέρα τα νέα σας

σας στέλνω την αγάπη μου, τις προσευχές μου και μια γλυκιά αγκαλίτσα στην καθεμιά σας <3
Αλεξία

syros2js είπε...

Καλά κάνεις και γράφεις, Αχτιδούλα μου... Κάνει καλό πρώτα σε εσένα την ίδια και εκτός αυτού αγωνιούμε κι εμείς για τη μικρούλα!
Ήθελα κι εγώ να στο γράψω, αλλά δεν ήξερα πώς θα το πάρεις: όχι τόσο για οικονομικούς λόγους όσο για αισθηματικούς... Μακάρι να είναι καλά η Κλωντούλα, αλλά ό,τι κι να γίνει, 1000 φορές να είναι μαζί σας... Στην αγκαλιά σας με την αγάπη που της δίνετε τόσο χρόνια...
Σε φιλώ πολύ και στέλνω όλη μου την αγάπη στην αγωνίστρια με την ευχή όλα να είναι καλά!

Unknown είπε...

Να' σαι καλά κι εσύ και η οικογένεια σου. Είσαι εξαιρετικός άνθρωπος και αυτό φαίνεται σε κάθε σου φράση. Είναι και ο δικός μου άντρας από την 'Εδεσσα, από την Τσέγανη πές στον Δημήτρη, και κόλλησα από την πρώτη φορά που μπήκα στο blog σου.
Εύχομαι τα καλύτερα για την μικρή σου Κλώντη, καταλαβαίνω πώς νοιώθεις.....αγωνιστείτε όσο μπορείτε.
Λατρεύω τα ξύλα σου, άντε να περάσουν όλα αυτά, να μας φωτογραφίσεις καινούργιες δημιουργίες.
Φιλιά, τα χρειάζεστε....


nikol είπε...

Φιλενάδα μου να μιλάς και δεν κουράζεις κανέναν , εμείς θέλουμε να μαθαίνουμε για την Κλώντη , αυτό συζητούσαμε με τη Βίκυ και το δικό της σκυλάκι με εγγεφαλικά ... αλλά δεν ήθελα να σε πάω τηλέφωνο ... για καρκίνος δεν φαίνεται Αχτιδάκι μου , άντε να γυρίσει σπίτι σας να χαμογελάσεις εσύ και ο Δημήτρης !!!

Rena είπε...

Αχτίδα μου αν μας κούραζες δεν θα ερχόμαστε κάθε τρεις και λίγο στο σπιτικό σου οπότε να μην το ξαναπεις γιατί παρ'όλο που δεν σχολιάζω συχνά κάθε μέρα σε επισκέπτομαι και σε σκέπτομαι σαν να γνωρίζω προσωπικά αν και ποιο προσωπικά δεν νομίζω πως γίνεται.
Ευχομαι να πάρεις γρήγορα την Κλώντη κοντά σας!!!
Φιλάκια πολλά!!!

mimmou είπε...

Αχτιδα, ποτε μην δισταζεις να μοιραζεσε μαζι μας. Καθε μερα μπαινω να μαθω νεα, οπως και ολες οι αλλες φιλες σου.
Πως σε καταλαβαινω! Εχω και τον bruno μου, που τωρα προσφατα τον βρηκαν διαβητικο, ενεσις δυο φορες την μερα, περασε πονους με το πανκρεας, βλεπω οτι τον χανω, τον φιλο μου, τον σωματοφυλακα μου, που τον μεγαλωσα απο τοσο δα χνουδοτο κουταβακι, που μονο δεν μιλα, ο σκυλος θαυμα που τον σωσαμε με χιλιες προσπαθειες απο υμι παραληση οταν ειχε χτυπηση, που ολα τα καταλαβαινει, που διαβαζω την ευγνωμοσυνη στα καστανα ματακια του, καθε μερα. Τον χανω, μερα με την μερα. Η καθε στιγμη μαζι εχει γινη ακριβη. Παιρνω φωτογραφιες, του μιλαω, του τριβω τα ποδαρακια, προσευχομαι μονο να παει υσηχα μεσ την αγκαλια μας.
Αχτιδα, περαστικα να ειναι, συντομα το κοριτσακι σας να γυριση σπιτι, εκει που ανηκει.
Εχω μεγαλο σεβασμω για αυτους που εχουν αφιερωση την ζωη τους στο να γιατρευουν ολα τα ζωακια, ειναι εξεραιτικοι ανθρωποι και τους εχω εμπιστοσυνη, ειμαι σιγουρη οτι κανουν οτι το καλυτερο.

Αμαλία είπε...


Αχτιδούλα, καλησπέρα,
Περιμένουμε όλοι τα νέα του "επαναπατρισμού" του γλυκού γιόρκι.
Έχοντας κοινό τόπο την αγάπη μας για τα ζώα, δώσε κανένα νεότερο γιατί θα σκάσουμε!

Φιλιά στη μύτη της.

Funky Monkey είπε...

Τι να πω... εύχομαι όλα να πάνε καλά και να ανακάμψει.
Είναι σημαντικό το να βρίσκεται κοντά σας, στην ασφάλεια και στη θαλπωρή του σπιτιού της.
Φιλιά!

mahler76 είπε...

Χαίρομαι που έχεις καλύτερα νέα. Εύχομαι και γρήγορα η μικρή σπίτι της :)

Άννα είπε...

Με το καλο να την παρεις στο σπιτι σας και να τη γεμισεις αγάπη, φροντίδα και ασφάλεια! Ειναι το καλυτερο γιατρικό για ολους!
Τις καλυτερες ευχες μου απο ολους μας!
(και δε μας κουραζεις καθόλου! Ισα ισα με αγωνια νομιζω πως ολοι περιμενουμε τα νεα)

Nasta είπε...

Δε μας κουράζεις καθόλου!! Εύχομαι όλα να πάνε καλά! Να τελειώσει η περιπέτειά σας!
Φιλάκιαααα!

Ανώνυμος είπε...

Αχ Αχτιδα μου!!!ολα καλα θα πανε!!!!ποσο σε καταλαβαινω΄''
Δεν σου κανω συχνα σχολιο αλλα να ξερεις σε παρακολουθω παντα χαιρομαι με την χαρα σου και συμπασχω με την λυπη σου΄΄
φιλακια Μινα

Ελπίδα - two boys and hope είπε...

ολα καλα να πανε Αχτιδα μου και να την παρετε στο σπιτι.. Η αγκαλια και η φροντιδα σας θα την ηρεμήσουν.. φιλια

Unknown είπε...

Εύχομαι και ελπίζω μη έχοντας νέα σου να είναι όλα καλά .
Καλο ξημέρωμα από μένα και τη jolie...προσεύχομαι......

Katerina V *Pause blog* είπε...

Κι όμως μαμά της Κλώντης (πόσο τρυφερή κουβέντα) έχεις το χάρισμα να λάμπεις και μέσα από τις πιο σκοτεινές στιγμές! Γιατί η αγάπη σου και η τρυφερότητά σου είναι πάντα εκεί να φωτίζουν.
Πιστεύω πως όλα θα πάνε καλά.. κι εύχομαι να αναρρώσει γρήγορα αυτή η ψυχούλα που ταλαιπωρείται.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

Πάλι ένα Ευχαριστώ ...και θα πάω σήμερα να τη πάρω πρώτα ο Θεός και ελπίζω..πάντα ελπίζω στην ανώτερη δύναμη και προσπαθώ να ταθισέψω τα συναισθήματα μου και τις άσχημες σκέψεις , να προσαρμοστώ στη σκληρή αλήθεια και να βρω τη δύναμη να συνεχίσω με μόνο όπλο τη Πίστη μου και την αποδοχή σε ότι είναι θέλημα Του να δεχθώ.Καλημέρα φίλοι μου και σας αγαπώ πολύ πολύ.

Ανώνυμος είπε...

Η ανώτερη δύναμη είναι αυτή που κανονίζει τα πάντα. Εμείς απλώς προσπαθούμε να δεχτούμε το θέλημά Του. Ελπίζω να ανακάμψει γρήγορα, και να το ξεπεράσει. Μου φαίνεται αδιανόητο το ότι δεν μπόρεσαν να βρουν τι συμβαίνει, δεν το χωνεύει το στομάχι μου, πώς να το κάνουμε; Τόσες εξετάσεις, μέχρι την Αγγλία, και σήκωσαν τα χέρια; Τι να πω... Αδιανόητο... Ένα φιλί στο γλυκό μουτράκι και μια αγκαλιά για εσάς. Σοφία

Σμαραγδάκι- Ρούλα είπε...

Ελπίζω αγαπημενη φιλη μου αυτήν την στιγμή που σου γραφω ήδη να ειναι η Κλωντη κοντα σας.. στην αγκαλια σας...θα νιωσει καλύτερα στο σπίτι της..στην ζεστασια της αγαπης σας.. σου ευχωμαι τα καλύτερα για την μικρή σας.οι φίλοι είναι και για τις δύσκολες στιγμές φιλεναδα.. να σου κραταμε το χέρι νοερα.. και να σε κανουμε μια αγκαλια...φιλακια Γιωργία μου..!!

LitsArt είπε...

εύχομαι σύντομα να τελειώσει η ταλαιπωρία η δικιά σας και της Κλώντη και να την έχετε υγιή κοντά σας!
...κουράγιο...

Μαρία Έλενα είπε...

Εύχομαι να είναι όλα περαστικά.
Φιλάκια ...

BUTTERFLY είπε...

Καλη δυναμη Αχτιδα μου! Μακαρι ολα να πανε καλα και να ξαναβρει την ζωντανια της η μικρη σας... Αν παλι οχι, να γινει οπως το λες, να μην υποφερει.. Κουραγιο!

maya =^o^= είπε...

τα ζωάκια μας είναι μέλη της οικογένειάς μας και όχι απλά κατοικίδια (Σιχαίνομαι την λέξη) ελπίζω πολύ σύντονα να την έχετε και παλι στο σπιτικό σας και να είσαι υγιέστατη!!λυπάμαι πολύ για όλη την ταλαιπωρία που περνάτε και τη στεναχώρια.πολλές γατοευχές απο το γατούλη μας τον Μπέμπη στην κούκλα σας την Κλώντη!!!