Τετάρτη 23 Ιουλίου 2014

Πήρα δωράκι...


Σήμερα με τον άνδρα μου πήγαμε μία βολτίτσα στο κέντρο να πιούμε καφέ στης κόρης μας γιατί εγώ ιδιαιτέρως έχω να πάω πολύ καιρό φίλοι μου. Απίστευτο όμως..αληθινό. Βλέπετε ή στο κτήμα θα είμαι με το Δημήτρη ή στο σπίτι με τα εγγόνια!!!


Μία ζεστή μέρα λοιπόν, όμορφη μέρα , χάζευα το κόσμο, έπιασα κουβέντα με ένα σωρό ανθρώπους, ο Δημήτρης μου αγόρασε ψαράκι για το μεσημέρι και τα εγγόνια μου με παρακαλούσαν να τα πάρω μαζί μας..
-Γιαγιά μου θα ήμαστε φρόνιμοι αυτή τη φορά!
Γυρίσαμε σπίτι και εκεί..η έκπληξη..ένα ειδοποιητήριο στο κουτί..άρχισα να ανησυχώ..
- Βρε αγόρι μου μήπως η εφορία μας στέλνει και άλλο ραβασάκι;..φτου..φτου..στο κόρφο μου!!! Λες να θέλει εμένα ιδιαιτέρως; προχθές πέταξα κατά λάθος αποδείξεις παλιές...
Άφησα τη Κλώντη και τα ψώνια στον άνδρα μου και πήγα φορτσάτη στο ταχυδρομείο. Στο δρόμο περνάω μπροστά από τη φοροτεχνικό μου..
-Ντίνα μου μήπως στέλνουν και φόρους με το ταχυδρομείο;
-Εδώ κυρία μου , εδώ δεν προλαβαίνουν να τους στείλουν με μέιλ σε μας, στο ταχυδρομείο θα τους στείλουν;
Ανάσανα λιγάκι, τρομάρα τους έχω πάρει βρε αδελφέ!
Ένα φακελάκι φουσκωτό. ένα αγαπημένο όνομα..η φίλη Ράνια από το κόσμο της Ράνιας μου έστειλε φίλοι μου δωράκι!!!! Δωράκι!!! Τρελαίνομαι!!Το ανοίγω στο δρόμο , το θαυμάζω, το χαίρομαι και το δείχνω και σε μία γειτόνισσα που με χαιρέτησε!


Υπέροχο δεν είναι φίλοι μου; Το έδειξα στον άνδρα μου, στο συνεργείο καθαρισμού που τους έκανα καφέ, στη γειτόνισσα μου δίπλα και μετά το κρέμασα δίπλα μου στον υπολογιστή να μου θυμίζει ότι όλα θα πάνε σε κάθε τι καλά!
Ευχαριστώ φίλη μου από καρδιάς καθώς και όλες εσάς που κατά καιρούς μου στέλνετε δωράκια με την αγάπη σας και τα γραμματάκια σας.Να ξέρετε ότι τα φυλάω ΟΛΑ!
Να κεράσω από το κεκάκι που έφτιαξα χθες βράδυ με βερίκοκα...


Τώρα ψήνω κολοκυθόπιτα για να πάω στο γείτονα αύριο στο κτήμα που είναι μόνος γιατί έφυγε η Θωμαή διακοπές, ε! να τον φροντίσουμε μη παραπονεθεί. 
Μετά θα κάνω στο πήλινο μελιτζάνες , μανιτάρια και πατάτες και με χωριάτικα λουκάνικα και τυράκι στο τέλος επάνω!!! Θα σας πω αν έγινε καλό!!!
Σας ζάλισα;..έτσι είμαι εγώ όταν είμαι χαρούμενη..Βέβαια τυχαίνουν και..ατυχήματα..πχ..ο καταψύκτης μας είχε πρόβλημα...ο άνδρας μου επέμενε να τον.."φτιάξει" μόνος του(!!!). Μαντέψτε..μας βλέπω αύριο να επισκεπτόμαστε μαγαζιά!
Αχτιδένια φιλάκια!

12 σχόλια:

Ο κόσμος της Ράνιας είπε...

Χαίρομαι αγαπητή που σου έδωσα χαρά γιατί κι εγώ γι αυτό σου το έφτιαξα για να το βλέπεις το πρωί να είσαι αισιόδοξη...όπως πρέπει όλοι μας αυτήν την εποχή !!! Σε φιλώ και καλό υπόλοιπο της ημέρας !!!

κυκλάμινο είπε...

Τέλειο το δωράκι σου από την χρυσοχέρα Ράνια!!!! Να θυμάσαι πάντα τα λόγια που σου κέντησε. Φιλάκια

konstantina handy mama crafts είπε...

τέλειο το δωράκι της Ράνιας!! Και το μήνυμα πολύ αισιόδοξο! Να σου φτιάχνει αμέσως τη διάθεση!
φιλιά

Ανώνυμος είπε...

Απιθανο το δωρακι σου!!Και το μηνυμα ακομα πιο ωραιο!!!Φιλια Βασω!!

nikiad.blogspot.gr είπε...

Πανέμορφο το δωράκι της χρυσοχέρας Ράνιας !!!!! ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ, Αχτίδα μου !!!!!

Κωνσταντίνα είπε...

Πανέμορφο το δωράκι! Είναι υπέροχο να έχεις τέτοιους φίλους! Κι εγω πραγματικά συγκινήθηκα απο την απαντησή σας στο χτεσινό μου σχόλιο. Είναι σαν να την έλαβα την πέτρα... Περιμένουμε εντυπώσεις απο το φαγητο στο πηλινο, μου άρεσε η επιλογή των υλικών. Καλο βράδυ αχτίδα!

Hengeo είπε...

Μπράβο για το δώρο!

Hfaistiwnas είπε...

Νέος καταψύκτης ε; χεχεχε!
Όλα θα πάνε καλά, όλα πηγαίνουν καλά! :)

Κική Κωνσταντίνου είπε...

καλημερα αγαπημενη μου! υπεροχο το κεκακι σου!

Σεβάχ ο Θαλασσινός είπε...

Καλημέρα τυχερούλα!!

Είναι πραγματικά πολύ όμορφο το να λαμβάνεις δώρα που δεν τα περίμενες :))

Να'σαι πάντα καλά! Ένα χάδι από μένα στην Κλώντη!! Γεια :)

Μαρία Έλενα είπε...

Πανέμορφο το δωράκι σου
Φιλάκια ...

Théodora είπε...

πολύ όμορφο και καλοσυνάτο από μέρους της που σας έστειλε δωράκι!
Ν είστε πάντα χαρούμενη, η ζωή είναι μικρή και απρόβλεπτη, το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε είναι να την περνάμε όσο πιο ωραία και απλά γίνεται! :)