Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2012

2η μέρα!



Δεν ξέρω αν σας κουράζω με όσα σας λέω ή θα σας πω..Νομίζω ότι ΤΩΡΑ πλέον είναι ουσιαστικά η κάθε μου ανάρτηση αυτό που έλεγα μέχρι τώρα..μια κουβεντούλα με φίλους ..μόνο που πια δεν μπορώ να σας φτιάξω κουλουράκια και καφέ ,να σας δείξω βραχιολάκια και μικρο δημιουργίες..
Θέλω να σας δείξω τη ζωή από μία άλλη πλευρά που κι εγώ ακόμα μέχρι τώρα απλά την έβλεπα σε άλλους ή την δεχόμουνα σαν κάτι φυσιολογικό.
Εδώ κάθε μέρα είναι ένα "πακέτο" από μικρές νίκες..είτε είναι βήματα..είτε είναι να μπορείς να βάλεις το..εσώρουχο σου μόνη σου.  Αστείο έτσι;..κάποτε θα γελούσα..χθες βράδυ  ιδρωμένη θέλησα να αλλάξω νυχτικιά και δοκίμασα πιστέψτε με όλες τις εκδοχές για να μπορέσω να περάσω το σορτσάκι της πιζάμας μου στο πόδι μου. 
Σε μια στιγμή απελπίστηκα..σκέφτηκα να χτυπήσω το κουδούνι μα..θα ήταν κρίμα να ενοχλήσω τη νοσοκόμα. Τα κατάφερα..και μετά το πανηγύρισα ανοίγοντας φανταστική σαμπάνια! Τότε κάνεις τη τελευταία προσπάθεια, ανεβαίνεις στο κρεβάτι με όλα τα..βοηθητικά και βλέποντας το δρόμο και τα νυχτερινά φώτα λες: -Τα κατάφερα!
Σήμερα 20 λεπτά φυσιοθεραπεία ( η 2η σε λίγο) με τον Αργύρη και μετά ένας  "περίπατος" μαζί του στράτα-στρατούλα ,κουβεντούλα  και μάθημα πως να κάθομαι χωρίς να πονάω τόσο..
Στη πισίνα μπορείς να δεις αμέτρητα νέα παιδιά που τα κατεβάζουν με ειδικά καθίσματα..όλα από ατυχήματα.
Παιδιά που δεν περπατούν , παιδιά που δεν μιλούν, παιδιά που δεν μπορούν καν να φάνε μόνα τους.. Όταν βλέπεις αυτά η μικρή μου νίκη με το εσώρουχο φαίνεται γκρίζα ή σχεδόν αόρατη..μα εγωιστικά για μένα είναι νίκη.
Πριν λίγο μου έφεραν δίπλα μου μία γιαγιά Πόντια από ατύχημα, οι δικοί της μου ζήτησαν συγνώμη για τις φωνές της μα εγώ τους είπα ότι δεν με πειράζει..τη νοιώθω..πονάει..και Ποντιακά μιλά σε άγνωστους ανθρώπους στον ..αέρα.
Να σας πω και ένα αστείο..ο γιος της και οι κόρη της (μένουν Γερμανία μονίμως) μου είπαν να μη μου ξεφύγει πόσο κοστίζει εδώ η κλινική γιατί λέει αν το μάθει θα την χάσουμε από ..ανακοπή!!!! Ήταν λέει τόσο τσιγκούνα που μετρούσε και τις..φέτες από το ψωμί!
Ήρθε το πρωί και η κόρη μου η Ιωάννα με τα εγγόνια μου αν και το επισκεπτήριο είναι το απόγευμα 5.30 έως 8.30, το πρωί μόνον οι συγγενείς για ενημέρωση γιατρού.Το απόγευμα θα περιμένω την Ειρήνη και όποιος άλλος έρθει.. Σηκώνομαι και..κούτσα κούτσα πάμε στο σαλονάκι μα σήμερα έχω βλέψεις να πάω πιο..μακριά, στη καφετέρια στη πισίνα αν τα καταφέρω.
 Είπαμε..μικρές νίκες καθημερινές και αμέτρητες φανταστικές σαμπάνιες, κι εσείς ποτέ άλλοτε δεν ήσασταν μεγαλύτερη παρέα για μένα. 
Λυπάμαι που το ίντερνετ δεν είναι τόσο δυνατό για να ανοίγω πάντα τα μπλοκ σας, δεν μπορώ ούτε να τα διαβάζω και αυτή η ανάρτηση πάλι..μικρή νίκη είναι. Όμως ξέρω ότι είστε κάπου εδώ..δίπλα μου..όπως τα παιδιά και ο καλός μου που ξέρω πως περνά δύσκολα μακριά μου όπως κι εγώ.
Φεύγω..ήρθε άλλος ..κούκλος..Τάσος..πάω για φυσιοθεραπεία και περπάτημα στο διάδρομο!
Αχτιδένια φιλάκια φίλοι μου..όλα πάνε καλά...όλα θα περάσουν και θα πιάσω τα ..κουρφοβούνια για εκδρομές!

50 σχόλια:

Λαμπρινή είπε...

Πόσο χαίρομαι Αχτίδα μου που όλα πάνε καλά!!Μας βάζεις τα γυαλιά στους μικρότερους...για πολλά..!Καλή ανάρρωση!!
Σε φιλώ !

akrat είπε...

καλημέραααααααα


άντε βρε καλώς μας ξαναήλθες...

όλοι πρέπει να κινάμαι από μικρές μικρότατες ΝΙΚΕΣ και ύστερα να κατακτάμε τις μεγάλες...

βουρ για πισίνα άντε γρήγορα και ΣΤΑΘΕΡΑ

...irida... είπε...

γεια σου κοριτσακι!!!εισαι δυναμη για πολλους απο εμας που το βαζουμε ευκολα κατω!σευχαριστουμε καλη μου!καλη δυναμη!

Ανώνυμος είπε...

Πώς πάει σήμερα?Εμείς εδω είμαστε,η παρεούλα σου :)...Όλα καλά αχτιδούλα...καλή συνέχεια...με τα κουκλιά χιχι...υπομονή και ένα μεγάλο φιλί!!!!Τα λέμε!!!

el.mar

Thalassenia είπε...

Δεστο σαν διακοπές άλλου είδους που θα τελειώσουν σύντομα και θα πας για καλύτερες με τους αγαπημένους σου.
Εύχομαι μεγαλύτερες νίκες κάθε μέρα!!

Φιλιά θαλασσένια

thomi είπε...

αχτιδα μου νικη στη νικη βγηκες νικητρια!ειδες που φοβοσουν?
εισαι μια αξιοθαυμαστη γυναικα που μεσα απο ολα αυτα που περνας μας δινεις μαθηματα ζωης..
σε σκεφτομαι κι εσενα και την κλωντη και τους δικους σου..εισαι παραδειγμα προς μιμιση..ο θεος να σεχει καλα.πολλα φιλακια γλυκεια μου αχτιδα, γρηγορη αναρρωση!

Maria Villioti είπε...

Εμείς Αχτίδα μου πολύ χαιρόμαστε που βλέπουμε αναρτήσεις σου.Είπαμε κάθε μέρα θα'ναι καλύτερη για σένα.Εκείνες οι ψυχούλες ν'αναρρώσουν γρήγορα,στέλνουμε τις ευχές μας μ'όλη μας τη δύναμη!Φιλιά και περιμένουμε την επόμενη...

ΕΥΔΟΚΙΑ είπε...

Καλώς μας ήρθες Αχτίδα μου. Χαίρομαι που όλα πήγαν καλά και εσύ επέστρεψες κοντά μας δυνατότερη και με περισσότερο πείσμα για όλα, το οποίο θα μας μεταδώσεις μέσα από τα γραφόμενά σου. Να είσαι καλά και να προσπερνάς έτσι εύκολα και απλά τα μικρά (ή και μεγάλα) εμπόδια στη ζωή σου.
Φιλάκια Ευδοκία

Ανώνυμος είπε...

Περαστικά σας και γρήγορα καλά! Μπράβο σας για το θάρρος σας δίνεται μεγάλο κουράγιο σε πολλούς ανθρώπους. Ήμασταν και εμείς στον Άγιο Λουκά με τον πατέρα μου για δέκα ημέρες μέσα στον Αύγουστο. Δε σας πρόλαβα αν ήταν θα ερχόμουν να σας δω!! Και πάλι γρήγορα καλά!!! Είμαι σίγουρη ότι θα καταπλήξετε και τους γιατρούς και θα περπατήσετε πολύ πιο γρήγορα από ότι περιμένουν. Η θέληση και το μεγαλείο της ψυχή σας πάλι θα βγουν νικητές.
Νίτσα

Μαiρη είπε...

Mα πάντα η ζωή αυτό δεν ήταν; Μικρές και μεγάλες νίκες, το ίδιο και οι ήττες...όμως πόσο θα άξιζε η ζωή, αν δεν υπήρχαν και τα δύσκολα...
Τις πιο ζεστές ευχές μου σου στέλνω Γεωργία μου!!!

Ανώνυμος είπε...

αχτιδα καλη αναρρωση!φιλακια και δινεις μαθηματα σε ολους μας με τη δυναμη σου βασω λαρισα

Ανώνυμος είπε...

Κάθε μέρα και καλύτερα. Συνέχισε
έτσι δυναμικά.
Φιλιά Βαρβάρα

princess είπε...

Αχτιδούλα μου, καλή ανάρρωση σου εύχομαι! Θα τα καταφέρεις μια χαρά! Είμαι σίγουρη! Και οι γιατροί θα έχουν να λένε ...

Marina είπε...

Για όλους αυτούς τους λόγους που είπες ή υπονόησες η υγεία είναι το μεγαλύτερο αγαθό και ας μην το εκτιμάμε...
Θα δεις για πότε θα τρεχεις και οι άλλοι από πίσω σου θα σε κυνηγάνε!!!
Με δύναμη και υπομονή, προχώρα! Δεν είναι μόνο αυτοι που είπες γύρω σου: είμαστε και όλοι ΕΜΕΙΣ, οι "εξ αποστάσεως φίλες σου"!!!!
Ποσο χαίρομαι για σένα...!!!!

Anna είπε...

όντως, εκει βλεπεις τοσα και τοσα..καταστασεις δυσκολες, αλλά και θαρραλέες , με ορεξη και κεφια για την ζωη, άσχετα απ τα πολλά προβλήματα!
κουράγιο εσυ...και είπαμε, ΠΡΟΣΟΧΗ και οχι τρελλά!!! καλή συνέχεια!!!:)

Δημιουργία είπε...

Καθε μερα που περνα ολο και καλυτερα θα πηγαινεις.Καλο απογευμα και καλο βραδυ να εχεις.

ElenaG είπε...

βρε βρε καλώς τη πέρδικα!!!!! πολλούς κούκλους αναφέρεις και δε μ αρέσει!!!!!!! Βρε Δημήτρη μου δεν ήξερες δε ρώταγες!!!!ΧΑ!ΧΑ!!! έτσι έτσι να σε βλέπω να γελάς κοριτσάρα μου...

Αχ! μακάρι Γεωργία μου να εκτιμούσαμε ότι έχουμε...ειδικά την υγεία μας...

Chrisi είπε...

Καλό απόγευμα ,να που βρίκεις να μας πεις νέα και μέσα απο μια κλινική,συνέχισε και καλή δύναμη στην προσπάθεια σου.

anthivolon είπε...

Κοίτα μη σε κακομαθαίνουν οι κούκλοι και μετά θα ζητάς να τους πάρεις και στο σπίτι!!
Χαίρομαι για τη δύναμη και το θάρρρος που δείχνεις.....έτσι τα δύσκολα θα περάσουν πολύ πιο γρήγορα...θα το δεις!!!
Σου στέλνω την αγάπη μου και μια αγκαλιά!!

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

χαιρομαι πολυ που εκανες και παλι αναρτηση και εισαι καλυτερα.Μου ειπε τα νεα η Ειρηνη.Σιγουρα οι ασκησεις ενδυναμωσης θα σε βοηθησουν αρκετα και θα επανελθεις και παλι.Λιγη υπομονη και θα φτιαχνεις παλι αρκετα καλουδια στο σπιτικο σου.Η φυσιοθεραπεια θα σε βοηθησει πολυ μετα την επεμβαση.Φιλια πολλα και να εισαι δυνατη<3<3

serenata είπε...

Εμ κούκλοι θα σου έρχονται!
Κοίτα μην ερωτευτείς κανέναν!!!!!
Θα σε μαλώσω:P
Χαίρομαι πολύ Αχτίδα μου, έτσι μικρά βηματάκια.
Σιγά σιγά κάθε μέρα κι ένα.
Μόνο που στενοχωριέμαι που δεν είσαι κοντά να σου έρθω...
Δεν πειράζει, ξέρεις πόσο σε σκέφτομαι.
Να μας γράφεις!
Να λες τι κάνεις, πως τα πας.
Σου στέλνω θετική ενέργεια, αγάπη και πολλές αγκαλίτσες:))

Mary είπε...

Πάντα νίκες!

Τα δύσκολα πέρασαν, με το καλό να τελειώσουν όλα.

Αγκαλίτσα μεγάλη και φιλάκια πολλά!

Fanypap είπε...

Αχτιδούλα μου μπράβο σου!!!Πόσο θα ήθελα να σε δω αλλά αυτή την εβδομάδα αδύνατον,είμαι στη Δράμα, έχω άρρωστο τον μπαμπά μου δυστυχώς!!Θα σε δω προσεχώς... φιλάκια γλυκούλα μου , καλή δύναμη με τους κούκλους...Δημήτρη, μην ακούς..

Ελευθερία είπε...

πάντα δυνατή να είσαι... καλως σε βρήκα ξανα... ελειπα και έχασα πολλά...χαίρομαι που όλα πήγαν καλα...φιλιά πολλά γλυκεια Αχτιδα!!!!

Ανώνυμος είπε...

Καλησπερα γλυκουλα Αχτιδουλα μας!!!!Χαρηκα που ειδα αναρτηση σου και μας λες για τις νικες σου!!Ολα θα πανε καλα και θα τελειωσουνε γρηγορα γιατι εισαι δυνατος ανθρωπος!!!Μια δοκιμασια ητανε που στεφθηκε με επιτυχια και εσυ βγηκες ηρωιδα απο αυτην!Να προσεχεις τους κουκλους,κριμα που δεν ειμαστε κοντα να σε επισκεφτω και να μου γνωρισεις κανεναν,ελευθερο παιδι ειμαι..χαχα!Περιμενω με αγωνια τα νεα σου...σε φιλω γλυκα κι αγκαλιτσα σφιχτη σου στελνω!!!Χαρά

Hfaistiwnas είπε...

ααααα μην παραπονιέσαι με τόσα τεκνά γύρω γύρω!!! χαχαχα!
Εγώ δεν είχα καθόλου ίντερνετ!!! Χαίρομαι που όλα πάνε καλά! :)

Ανώνυμος είπε...

ΑΧΤΙΔΕΝΙΑ ΜΟΥ ΚΑΛΗ ΑΝΑΡΡΩΣΗ....ΦΙΛΟΥΘΚΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΓΑΠΟΥΛΛΑ ΜΟΥ.ΣΑΓΑΠΩ ΠΟΛΥ.ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ!!!!ΕΙΡΗΝΗ Κ

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ, ΜΟΛΙΣ ΕΦΥΓΕ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ..ΜΟΥ ΕΦΕΡΕ ΤΗ ΚΛΩΝΤΗ ΝΑ ΤΗ ΔΩ ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΤΗ ΧΑΡΑ ΜΟΥ ΌΜΩΣ ΕΚΕΊΝΗ ΜΟΥ ΚΡΑΤΗΣΕ ΜΟΥΤΡΑ..ΔΕΝ ΜΕ ΧΑΡΗΚΕ ΤΟΣΟ ΚΑΙ..ΣΤΕΝΑΧΩΡΈΘΗΚΑ.ΘΕΛΩ ΤΟΣΟ ΝΑ ΗΜΟΥΝ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΤΩΡΑ ΜΑ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ.ΕΧΩ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΥΣΙΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΚΑΙ Η ΠΛΗΓΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ..ΜΕ ΤΡΑΒΑΝΕ ΤΑ ΜΕΤΤΑΛΙΚΑ ΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΟΝΑΩ ΣΕ ΚΑΘΕ ΚΙΝΗΣΗ.ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ , ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ..

Ανώνυμος είπε...

@αχτίδα,μικρές νίκες!!!τι όμορφα που τα λες μαμ..όλα θα περάσουν !!!δεν σε φοβάμαι!!!καλή νύχτα μανούλα ...το κλωντίνι...ε..του λέίπεις γιαυτό είναι έτσι.αφού την ξέρεις τώρα..

KatrinArt είπε...

ΑΧΤΙΔΟΥΛΑ ΕΙΣΑΙ ΣΟΥΠΕΡ!!! ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ!ΚΙ ΕΣΥ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΝΙΚΕΣ ΑΚΟΜΗ!!! ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΔΥΝΑΜΙΤΗΣ Σ ΑΓΑΠΑΜΕ... ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ!!!

marilia είπε...

Πιάσε ένα φιλάκι! ;)

to alataki είπε...

Είσαι μεγάλη ψυχή τελικά. Ελπίζω να γνωριστούμε κάποτε...

ΓΑΣΤΕΡΟΠΛΗΞ είπε...

παίδαρους διαβάζω!!!
θα έρθω κι εγώ για ανάρρωση!!! και μόνο που θα βλέπουμε τους παίδαρους θα ρουφάμε ανάσες ζωής!!!
άντε και σε βλέπω ορειβάτρια στον Όλυμπο!!! σιδερένια πουλάκι μου!!!
πολλά φιλάκια!!!

ΓΑΣΤΕΡΟΠΛΗΞ είπε...

παίδαρους διαβάζω!!!
θα έρθω κι εγώ για ανάρρωση!!! και μόνο που θα βλέπουμε τους παίδαρους θα ρουφάμε ανάσες ζωής!!!
άντε και σε βλέπω ορειβάτρια στον Όλυμπο!!! σιδερένια πουλάκι μου!!!
πολλά φιλάκια!!!

Daphnofila art jewelry είπε...

Αχτίδα χάρηκα πάρα πολύ όταν είδα ότι έκανες ανάρτηση.Βλέπω ότι είσαι πολύ δυνατή και δεν σου λείπει το χιούμορ παρά τις δυσκολίες που πέρασες.Σου εύχομαι σύντομα η αχτίδα να ξαναβρεί όλη την λάμψη της.Καλό βράδυ και πάλι σιδερένια.

ΕΛΕΝΑ είπε...

Καλή ανάρρωση Αχτίδα μου!
Εύχομαι από καρδιάς κάθε μέρα να είσαι όλο και καλύτερα!
Σε φιλώ!!

apinkdreamer είπε...

αχτιδα μου γλυκια εισαι τοσο μα τοσο δυνατος ανθρωπος...ολη σου η ζωη ειναι μια νικη...
σε αγαπαμε πολυ! το ξερεις!

Memaria είπε...

Καλή ανάρρωση ακτίδα μου και πάντα νίκες!!!
Φιλιά πολλά!!

spirou είπε...

Αχτίδα κράτα γερά! Χαίρομαι που είσαι τόσο δυνατή. Με το καλό να γυρίσεις στο σπίτι σου!

Unknown είπε...

γεωργια μου γλυκια... σε προσεχουν διαβαζω τ αγορια σου εκει...μικρες νικες ευχομαι καθημερινα κ γρηγορη αναρρωση

Ειρηνη Σ είπε...

Αχτιδα μου καθε μερα σου να ειναι και καλυτερη
ευχομαι τις σαμπανιες να της ανοιξεις σταληθεια για να γιορτασεις τον γυριζμο σου σπιτι
φιλια και μια ζεστη αγκαλια

Ανώνυμος είπε...

AXTIDA MOY MIA XARA MOY FAINESE KAUE MERA KAI KALYTERA ,,,,,,,POLY XAIROMAI!!!!!!!!!!!!!!!!!!KALO BRADAKI NA EXEIS...

55fm είπε...

Σιδερένια!Εύχομαι μόνο νίκες στη ζωή σου!Το μεγαλείο της ψυχής σου είναι το πιο ισχυρό όπλο Αχτίδα!

Κάλη και Κατερίνα από Ανθομέλι είπε...

Έτσι μπράβο! Μονο νίκες! Πρέπει να την αρπάξεις την ζωή από τα μαλλιά!
Kathy by anthomeli

Ανώνυμος είπε...

Περαστικά και σιδερένια!!! Είμαι σίγουρη ότι σύντομα θα είσαι στο σπιτάκι σου και θα σουλατσάρεις στα "περιξ" με οποιονδήποτε τρόπο...!
Λίγο υπομονή μόνο χρειάζεται...


Φιλιά
Γιώτα (από Αθήνα)

BUTTERFLY είπε...

Μια πνοη καθαρου αερα! Αυτο εισαι τελικα! Καθε μερα που περναμε γεροι ειναι μια μικρη η μεγαλη νικη!!! Καλη συνεχεια!

Unknown είπε...

Καλημέρα!!!!! είδες τα καλύτερα έρχονται!!!!!!!!!

ikaxela είπε...

Σιδερένια, χαίρομαι που διαβάζω νέα σου. Φιλιά!!!

Ανώνυμος είπε...

Καλή ανάρρωση

Σταύρος Καλαμάτα

ElenArt είπε...

Να σου πω κυρία Αχτίδα....εκεί μέσα σε στείλαμε να αποθεραπευτείς και όχι να κάνεις καμάκι στους...κούκλους. Θ' αρχίσει να τρίζει η "κολώνα" του σπιτιού σου....χα χα χα...μεγάλη πλάκα έχεις. Φιλιά πολλά και κουράγιο.